Találatok a következő kifejezésre: A babám napja meg sem áll, (5 db)

22 hetes vagyok, a babóm már a 18 héttől mozog. Nálatok is úgy van hogy egyik nap meg sem áll egész nap, másik nap meg jó ha 4-5- öt rúg a pociba? Attól még ugyanolyan jól van, igaz?

Legjobb válasz: Szia. Nálam még mindig így van, a 28-ik héten. Van hogy meg sem áll egésznap, majd vannak napok, amikor sokkal kevesebbet aktív. Az orvosom azt mondta, hogy mindennap kell hogy érezzem, de az nem számít, hogy mennyiszer. A lényeg, hogy adjon jelet magáról. Minden jót!

Szia. Nálam még mindig így van, a 28-ik héten. Van hogy meg sem áll egésznap, majd vannak napok, amikor sokkal kevesebbet aktív. Az orvosom azt mondta, hogy mindennap kell hogy érezzem, de az nem számít, hogy mennyiszer. A lényeg, hogy adjon jelet magáról. Minden jót!
Nálam is volt ilyen.Valamelyik nap végig mozog utána meg van, hogy csak párnap múlva jelentkezik csak.Úgyan úgy jól van csak lustácska biztos.Ne aggódj! Boldog babavárást! 24hetes kismama

A babám ma nagyon aktív, egész nap meg sem áll. Eddig nem volt ilyen mozgékony, van most valamilyen front?

34 hetesek vagyunk, remélem ez nem a szülés el?jele.

Legjobb válasz: Szia, tudtommal nincs front, én mondjuk arra várok, hogy legyen, mert már elmúltunk 40 hetesek :) Az, hogy sokat mozog a babád, nem hinném, hogy a szülés elõjele lenne, azt szokták mondani, hogy elõtte inkább belassulnak - nálunk mondjuk nem jellemzõ ez, annyit mozog a Manócska, mint eddig. Biztos jól érzi magát a pocakodban ne aggódj! Boldog várakozást kívánok!

Szia, tudtommal nincs front, én mondjuk arra várok, hogy legyen, mert már elmúltunk 40 hetesek :) Az, hogy sokat mozog a babád, nem hinném, hogy a szülés elõjele lenne, azt szokták mondani, hogy elõtte inkább belassulnak - nálunk mondjuk nem jellemzõ ez, annyit mozog a Manócska, mint eddig. Biztos jól érzi magát a pocakodban ne aggódj! Boldog várakozást kívánok!
Az én babám is sokat mozog ma. Nyugi, ez nem lehet a szülés elõjele. Minden jót, 35 heteske.
A szülés elõjele pont az, hogy kevesebet mozog, hisz befordul, beilleszkedik, stb. Inkább a front miatt van, akkor nekem is aktívabb.

A babám 2 napja meg sem áll, iszonyatosakat mocorog, annyira megilyeszt, hogy majd bepisilek.. Ez normális a 36. héten? Jelezheti a szülés közeledtét?

Alig bírok fennt lenni, annyira mocorog a pici, pedig eddig szépen aldut sokat, csak néha volt fent. De 2 napja nem bírok vele:-)

Legjobb válasz: Nem,csak nagyon aktív.Ne aggódj!Az én kis Békám még mindig nagyon aktív pedig már a 39. héten járunk.

Nem, csak nagyon aktív.Ne aggódj!Az én kis Békám még mindig nagyon aktív pedig már a 39. héten járunk.
Én "csak" 33 hetes vagyok, de az én babám is nagyon aktív az elmúlt napokban. Lehet, hogy front van!:)
Azt mondják szülés elõtt vagy nagyon belassul vagy nagyon felgyorsul a baba mozgása.Én a helyedben feltenném ezt a kérdést átfogalmazva a "babák" rovatba, hiszen ott már anyukák vannak akiknek van ezzel kapcsolatosan tapasztalatuk. :oD
Szia! Én is 36 hetes vagyok és az én babám is 1-2 napja nagyon aktív(eddig is az volt, de most még jobban). Hasonlóan sokszor ülni is kellemetlen, mert annyira rugdalózik. Ráadásul, a fejecskéjével igencsak nyomhatja a méhszájamat és ahogy mozdul olyan szúró érzés, hogy hirtelen se mozdulni se semmit nem tudok... Nem hiszem, h a szülés közeledtét jeleznék a picúrok...Szerintem pont az ellenkezõjét! Nagyon is jól érzik magukat odabennt!:)


Első terhességnél 18 hetesen elképzelhető, hogy tényleg a babámat érzem már? Meg sem áll egész nap.

Szinte egész nap, folyamatosan, kisebb-nagyobb szünetekkel olyasmit érzek, mintha a "hasamban korogna a gyomrom". Talán így lehet a legjobban leírni. Id?nként pedig valami furcsa kaparászásszer? dolgot érzek. Ez már Õ?

Legjobb válasz: Az a baba, tutira. :) Én az elsõ babámat 15 hetesen éreztem.

Az a baba, tutira. :) Én az elsõ babámat 15 hetesen éreztem.
Igen, már õ :-)
A kérdező hozzászólása: :-) :-) :-) :-)
Valóban õt érzed..gratulálok:) 26 hetes pocakos
Én 16 hetesen éreztem meg, mintha belülrõl csikiznének.
Szerintem is a babádat érzed:) )). Nekem már piciket rugdalt ilyenkor, semmivel nem lehetett összetéveszteni. Pár hét és úgy beindul, hogy hajjajj!:D 36 hetes kismami:)
Kb 15 hetes korban már érezhetõ, ugy-hogy tuti az....:) ))
Szerintem igen, az függ a hasfaladtól is mennyire érzed milyen vastag.Gratula.

30hetes vagyok, és a gyomorszájam fáj. A babám Hála Istennek nagyon aktiv, szinte meg sem áll egész nap. Lehet, hogy éppen ezért fáj, és kellemetlen?

Legjobb válasz: biztosan ez okozza,meg a mérete.. Most vagyok a 29.hétben és szinte szájnyitásra ömlik a gyomorsavan..volt ilyen bajom elõtte is, de ennyire sosem..enni sem esik jól csak egész kevés adagokat.. Ne aggódj, ha rossz rennie antacidumot szedhetsz.

biztosan ez okozza, meg a mérete.. Most vagyok a 29.hétben és szinte szájnyitásra ömlik a gyomorsavan..volt ilyen bajom elõtte is, de ennyire sosem..enni sem esik jól csak egész kevés adagokat.. Ne aggódj, ha rossz rennie antacidumot szedhetsz.
Szia! A babód már elég nagy, egyre kisebb helyet hagy a gyomrodnak, így felfelé nyomja. Ez okozhat gyomorfájdalmat, gyomorégést. Lehet, hogy még a babód meg is dolgozza néha a gyomrod. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, kicsit megijedtem. Viszont gyomorsavam az van bõven nekem is, pláne este és éjszaka!
A kérdező hozzászólása: Még valami az elsõ válaszolónak! Nekem a gyomorsavra pattogatott kukoricát ajánlottak, és éppen most is azt eszem! :)
Én is 30 hetes vagyok. Jó, hogy olvastam a kérdésed, mert én is aggódtam. Ma éreztem elõször gyomorfájást, bár gyomorsavat csak nagynéha. Ez a fájás szörnyû!!!! Azt hittem elõször, hogy elrontottam a gyomrom, de én is olvastam róla, hogy a baba nyomhatja a gyomrot, ezért fáj.
Szia. Én 31 hetes vagyok, és pár hete befordult a babám, azóta többször is kezelésbe vette a gyomorszájamat. Olyankor eléggé tud fájni, ill. sokszor van miatta hányingerem is. Nekem is javasolták a kukoricát, de az engem nagyon felfújt, ezért gyomorsav ellen kétszersültet rágcsálok. Minden jót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!