Találatok a következő kifejezésre: A babám lent van a (89 db)

Ha a feje lenn van a babának, teljesen mindegy, hogy merre fordul? Lábakkal jobbra, balra vagy befelé, kifelé?

36 hetes vagyok, a babám feje már lenn van, valószín? már be is illeszkedett a helyére, mert eléggé nyom. Az érdekelne, hogy mindegy e a fekvési pozíciója a szüléshez.

Legjobb válasz: persze, foroghat még, mármint oldalra, szóval érted. faros már nagy eséllyel nem lesz:) én régen találtam youtube-on egy videót, amin bemutatták, hogyan forog a szülõcsatornában a baba, szóval nem mindegy merre néz, de menet közben forog, hogy mindene kiférjen majd. most persze nem találtam meg...

persze, foroghat még, mármint oldalra, szóval érted. faros már nagy eséllyel nem lesz:) én régen találtam youtube-on egy videót, amin bemutatták, hogyan forog a szülõcsatornában a baba, szóval nem mindegy merre néz, de menet közben forog, hogy mindene kiférjen majd. most persze nem találtam meg...
A kérdező hozzászólása: Köszi, azt láttam én is, csak abban nem voltam biztos, hogy jól érzem, hogy még forog:D
Nálam elég korán befordult a bébi és végig a popsiját mutogatta nekünk az uh-n nem is tudtuk, hogy fiú vagy lány:) Kifelé „hogy jött” az nem tudom de ha emlékeim nem csalnak akkor talán akkor is a pofija lefelé nézett. Tehát nálunk nem változott. De persze ez nem biztos:) Szép baba város és majd babázós napokat:)
szia én 38+6 vagyok, én ugyanigy érzem mint te, néha van kedve akkor megfordul, egyszer bal oldalon van kis segge egyszer jobb oldalon. de afeje már lent van , akkor lent is marad. ha jön kifelé akkor lefelé van az arca mikor kibujik a feje akkor a jobb combodat kell nézze..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:D
A kérdező hozzászólása: Jaj elirtam! A babó feje van lent! :) )
Szia.Nyugi nem lehet több 1-2 hétnél! :) Komolyra fordítva, nálam már 35 hetesen így volt, és a 39+5napra szültem .

29hétben vagyok, és az orvosom azt mondta, hogy eléggé lent van a babám, bár fájásaim nincsenek, nincs nyitott méhszáj, mégsem merem bevállalni a sexet pedig nagyon szeretném! Lehet még ilyenkor nemi életet élni?

Legjobb válasz: Nekem is lennt van a babam, a mehem minden. Nekem mar voltak koran kezdodo kemyedeseim, szedem a magneziumot. De mivel lennt van a mehem, inkabb nem merem vallalni a szeretkezest ,m hagyomanyos modon. Mar tul vagyok egy korabban es kicsi sulyal szuletett baba szulesen, ugyhogy most mindent megteszek, hogy meg egyszer ne legyen pici babam.

Nekem is lennt van a babam, a mehem minden. Nekem mar voltak koran kezdodo kemyedeseim, szedem a magneziumot. De mivel lennt van a mehem, inkabb nem merem vallalni a szeretkezest , m hagyomanyos modon. Mar tul vagyok egy korabban es kicsi sulyal szuletett baba szulesen, ugyhogy most mindent megteszek, hogy meg egyszer ne legyen pici babam.
Ha már nyitott a méhszáj, akkor inkább ne! Ilyenkor amúgy is ágynyugalomra intik a kismamát, hogy nehogy tovább nyíljon. Ráadásul az orgazmus méhösszehúzódást okoz, és ha még nyitva is van a méhszáj, gyerek lent, szerintem felé, hogy nehogy beinduljon. Mert gondolom a 29. héten ennek nem nagyon örülnél. 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nincs nyitva a méhszáj, amit irtam is..


35. héten mekkora volt a babótok? Fl, Ac, Bpd. A doki szerint nagyon lenn van a babám feje csodálkozott hogy nem voltak fájásaim. Lehet hogy előbb megszülök?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is már a 34-35.héttöl beékelödött a babám feje és teljesen lennt van és még mindig egyben vagyok:)! Most vagyok 38 hetes szerintem ez nem befolyásolja! Boldog babavárást és könnyü szülést kivánok!

Szia! Nekem is már a 34-35.héttöl beékelödött a babám feje és teljesen lennt van és még mindig egyben vagyok:) ! Most vagyok 38 hetes szerintem ez nem befolyásolja! Boldog babavárást és könnyü szülést kivánok!
Szia! Nekem az alábbi méreteket mérték. BPD: 88mm, AC: 332mm, FL: 64mm Becsült súly: 2765g A Te babádnak milyen méreteket mértek? Nekem is már fejvégû a fekvése, de még nem helyezkedett be teljesen. Azt nem tudom, hogy ha a baba feje már most eléggé lent van mennyire befolyásolja a szülés idõpontját...
Nekem a doki a 36. héten mondta, h nagyon lent van a feje, a méhnyakam is megrövidült már és 2 hétnél nem jósol többet. Most vagyok már a 39.ben:-) Ja és nekem sincsenek fájásaim még.

Elég lent van a hasam az én meglátásom szerint, még csak 27hetes vagyok, Ugye ez nem azt jelenti hogy hamarabb fogok szülni? A babot is csak lent érzem mocorogni. Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Mindenkinek más formáju a pocakja:-) Mág csak nemrég érte el a köldököd magasságát, persze, hogy lent érzed:-) Fogod még a bordáid közt is, ne izgulj:-)Nincs baj.

Mindenkinek más formáju a pocakja:-) Mág csak nemrég érte el a köldököd magasságát, persze, hogy lent érzed:-) Fogod még a bordáid közt is, ne izgulj:-)Nincs baj.

Eléggé lent van a feje a babámnak, néha érzek is nyilallgatásokat a hüvelybe viszont teljesen zárt vagyok. Lehet ebből előbb baba?

Nem görcsölök, sokat mocorog a picúr, 35 hetes vagyok, örülnék ha 2-3 hét múlva kibújna. Első baba.

Legjobb válasz: Ez azt jelenti,hogy már nemsokára megszületik a babád.Sok sikert és jó egészsévet nektek!

Ez azt jelenti, hogy már nemsokára megszületik a babád.Sok sikert és jó egészsévet nektek!
Hát tudod mit lehet erre mondani, lehet hogy igen, lehet hogy nem. Nekem is így volt kb ennyi idõs koromtól, olyan érzés volt sokszor, mintha már a hüvelyemben lenne, annyira nyomott ott lenn, meg nyilallt... Úgyhogy én is reménykedtem...de csak a 39+6 héten szánta rá magát az óriásbébim :) Úgyhogy így visszagondolva lehet azért érzetem ennyire, mert nagy volt, pedig a dokim végig állította, hogy áltagos baba lesz, kb 3300 g... volt nagy csodálkozás, amikor kibújt a 4200 g-os kiscicám :)
A kérdező hozzászólása: 33 hetesen csak 1800 gramm körülire becsülték, szóval nem lesz valami nagy baba, aztán ki tudja :DD De nem remélem nem várja meg a 40et vagy még többet :)

30 hetesen voltam dokinál, akkor azt mondta, hogy nagyon lent van a feje. Ez azt jelenti, hogy előbb meglehet a babám?

Legjobb válasz: Nekem is lenn volt már ilyenkor, aztán a kiírás elõtt egy nappal lett meg.

Nekem is lenn volt már ilyenkor, aztán a kiírás elõtt egy nappal lett meg.
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsit megnyugodtam! Köszönöm!
Nem minden esetben. Én babámnak is lent volt a feje, mégis ráhúzott egy napot. :)
nekem 26. héttõl koponyavégû és "lentfejû" volt, most vagyok 38 hetes és totál zárt méhszáj mellett esze ágában nincs megszületni, front ide vagy oda :) mondjuk tény, hogy sokat pihenek, nem járkálok ha nem muszáj..
Nem ennek nincs jelentõsége!
Nem valószínû, hogy ettõl hamarabb meglesz. Nekem is végig nagyon lent volt a baba feje és egy nappal késõbb bújt ki. Most is lent van, de zárt a méhszáj. 35hkm.
Nekem a 18. héttõl nagyon lent volt, kímélnem kellet magam stb., mert félõ volt, hogy kinyílik a méhszáj. Ehhez képest 40+4-nél született meg. :)

Mire számítsak? 27 hetesen nagyon lenn van a babám koponyája!

Ma voltam dokinál és azt mondta sokat kell pihennem, mert nagyon lenn van már a koponya. Úgy megijesztett.

Legjobb válasz: Lányom is eléggé lent volt már ilyenkor és a hólyagom is nagyon megérezte és egyre jobban és erõsebben fájt ahogy teltek a hetek... 39.hét 4. napon szültem.

Lányom is eléggé lent volt már ilyenkor és a hólyagom is nagyon megérezte és egyre jobban és erõsebben fájt ahogy teltek a hetek... 39.hét 4. napon szültem.
Nekem is lent van mar a 27 hettol.Mosr vagyok a 39 hetben es meg nem szultem. Az igaz, hogy egy jo ideje nagyon faj lent, alig tudok sokszor lepni. Konnyu babavarast es szulest!
Nekem a 29. héten kezdõdött és egyre erõsebben nyom, néha még pisilni is alig tudok.Ha fekszem nincs baj de se ülni sem állni nem bírok mert akkor nagyon fáj.A doki nekem is pihenést javasolt.Most 39 hetes vagyok és hétfõn még teljesen zárt voltam, pedig azt hittem hogy ettõl már nyilik a méhszáj.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem benn marad még vagy 10 hétig!
nekem is ezt mondták a 29. héten, alig tudta lemérni a koponya körméretet. Meg is nézte a méhszájat. Nem feküdtem, semmit nem változtattam és a 40. héten szültem. Az egyik barátnõm pont ugyanígy járt, õ is 40 hétre szült.

Miért van az hogy néha amikor mozog a babám akkor lent a hüvelyemben szúró érzést érzek?

39 hetes kismama vagyok és eddig ezt nem tapasztaltam!

Legjobb válasz: Szia! Én már 34 hetes korunk óta érzek ilyet(most 37 hetesek vagyunk). szerintem nem konkrétan a hüvelyben érezzünk...inkább a méhszáj. Nekem ehhez hetek óta társul olyan izomláz érzés a belsõ combtól indulva felfelé... Állítólag azért van, mert a baba feje beilleszkedett és nekiütõdik a méhszájnak és az idegeknek...Én így tudom....Ezzel még akár túl is lehet hordani a babát.:)

Szia! Én már 34 hetes korunk óta érzek ilyet(most 37 hetesek vagyunk). szerintem nem konkrétan a hüvelyben érezzünk...inkább a méhszáj. Nekem ehhez hetek óta társul olyan izomláz érzés a belsõ combtól indulva felfelé... Állítólag azért van, mert a baba feje beilleszkedett és nekiütõdik a méhszájnak és az idegeknek...Én így tudom....Ezzel még akár túl is lehet hordani a babát.:)
Túl bizony:( Én 2 nappal múltam 40 hetes, szúrkál... De semmi.

30 hetes kismama vagyok tegnap uh-on azt mondta a doki hogy nagyon lent van a méhlepényem és akkár mikor vérezhetek? Lehet valami baja a babának?

Legjobb válasz: Ha valami baja lehet a babának az orvos figyelmeztet. Ha mondott valamit fogadd meg a tanácsát ha nem akkor csak jobban vigyázz magadra. 14hkm

Ha valami baja lehet a babának az orvos figyelmeztet. Ha mondott valamit fogadd meg a tanácsát ha nem akkor csak jobban vigyázz magadra. 14hkm
A kérdező hozzászólása: nem mondot semit!! csak akár mikor elvérezhetek!!!
Nagyon-nagyon vigyázz magadra!!!! Elsõ voltam!
A kérdező hozzászólása: vigyázzok és köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!