Találatok a következő kifejezésre: A babám lent (455 db)

Ez már a babám? Lent érzem a hólyagomnál, olyan mintha egy kis kukac mozogna, de igazi rugásokat még nem érzek. Mikortol fogom erősebben érezni?

18 hetes vagyok

Legjobb válasz: az már biztos a babád, nekem olyan volt, mintha remegett volna a hasam.

az már biztos a babád, nekem olyan volt, mintha remegett volna a hasam.
Ha már most érzed a kis "kukacodat", akkor bizony hamarosan erõsebben is érezheted. Még gyûjti az erejét, még igen gyengécske, ilyenkor még kb 20 deka! Szépen erõsödik. Én a 17. héten éreztem elõször, de a 18. héttõl folyamatosan. Erõsebb rúgásokat pedig úgy a 20. héttõl. Most viszont hát nem panaszkodhatok. Nagyon erõs és van, hogy egyszerre üt-rúg! Pár hét és te is néha könyörögni fogsz, hogy kicsit kíméljen! :) 25 hetes kismami

Lehet ültetni a babát (lent)?

Sok ismer?söm ülteti a 6-7 hónapos babáját. El?ször kitámasztva, aztán már maguktól is ülnek- támasztás nélkül, de nem maguktól ülnek fel, hanem továbbra is ültetik. Tehát kimarad a felülés fázisa. Ilyet lehet csinálni?? Ti csináltatok ilyet?

Legjobb válasz: Nem lehet. Árt a gerincének, mint minden, amit nem magától csinál, hanem vele csinálják. Te csinálod jól, ez javasolt tornagyakorlat is egyébként.

Nem lehet. Árt a gerincének, mint minden, amit nem magától csinál, hanem vele csinálják. Te csinálod jól, ez javasolt tornagyakorlat is egyébként.
Nem szabad ültetni, erõltetni a mozgásokat a babáknál.De pl. az én fiam 5 hónaposan magától kiült a négykézlábról.Pár napra rá, pedig már simán felült.
Sokan siettetik, én nem tettem. Csak akkor ült, ha magától felült.
Ma anyósomék is azt mondták nekem, hogy 6 hósan ki kell támasztani, hogy szokja az ülést :-/ Dehogy fogom...
Én kitámasztani sosem támasztottam.Õ ha belekapaszkodott valamibe már húzta is fel magát, de ülni nem tudott.Leültettem, eldölt napi 1x-2x próbálkoztunk és egyre több ideig ült.Aztán már fekve nem is maradt meg.Ez kb.6 hónap körül volt és rá 1.5 hónapra felült egyedül másnap meg felállt... Akkor már elég erõs a gerince a babáknak, ha már tudnak mindkét irányba forogni és gyakorolják is.Ha meg eldöl, eldöl.Attól baja nem lesz.Amúgy az egyensúlyérzének is van köze az üléshez, nem csak a gerincnek. Én a kitámasztással, körbebástyázással nem értek egyet!Semmi baja a gerincének. A&V
nem szabad, árt a gerincnek, én sose bocsájtanám meg magamnak, hogyha miattam lennének gerincproblémái, egész életében amúgyis ülni fog
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! Én sem merném ültetni. Az más, ha magától felül, -akár rácsba kapaszkodva is, de mi még nem tartunk ott. :)

Jól gondolom? Ha a köldököm felett érzem erőteljesebben a babát, lent szemérem tájékon pedig gyengébben, akkor valószínűleg lefelé van a kis buksija? 26 hkm

Legjobb válasz: Attól, hogy még nem fordult be véglegesen, még lehet, hogy már most fejvégû. Az én kisfiam is úgy volt tegnap UH, de persze ilyenkor még mozgolódnak sokat. 26+3 hkm

Attól, hogy még nem fordult be véglegesen, még lehet, hogy már most fejvégû. Az én kisfiam is úgy volt tegnap UH, de persze ilyenkor még mozgolódnak sokat. 26+3 hkm
Szia! Nekem pár hete nézték akkor még alul volt a popsija és a köldököm felett volt erõsebb. Szóval öklözött. :) Viszont, vasárnap voltam dokinál, ott már beékelõdött a feje és ugyanúgy érzem. Szóval lehet bármi. Boldog babavárást! 32 hkm
ha jol tudom utolso hetekbe fordul csak be a baba 30-35 körül
Lehetséges hogy ugy fekszik!Én is pár napja voltam Uh-on és a doki azt mondta hogy lent a feje, fent a lába.Pár óra mulva meg már megint lent éreztem a rugásokat!24 hkm
Én is általában így érzem: a köldököm felett kitapinthatóan kidugja valamijét (valszeg a feneke az), a köldököm alatt, szemérem tájékon meg kapirgálásokat érzek még mindig, talán a kezével kapirgál. Nekem õ is, és a fiam is már hamar befordult fejjel lefelé, már a huszonxedik héten. Valóban lehet, hogy mozog, és forog még, én ebbõl nem veszek észre semmit, és bármikor uh-n vagyok/voltam, mindig fejvégû. A hasam is olyan lent van végig, emlékszem ez a fiamnál is feltûnt közel 3 éve.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) csak párom nagymamája szülésznõ volt hajdanán és nem akartam megbántani, hogy nekem ne magyarázza meg, hogy ilyenkor csak egyféle pozitúrában lehet a babám.. mert hogy szerinte ilyenkor nem érezhetem még ott a lábacskáit.. de hogy mondhat ekkora badarságot, ha két gyereket szült és még ráadásul szülésznõként is dolgozott? ejj, most örülök, hogy nem vagyok egyedül és hogy biztosítottatok, hogy igenis érezhetem.
Lehet, még van helye forogni...az én elsõ és 2. terhességkor szintén nagyon gyorsan befordultak a babák, most a 3. pici inkább keresztbe van.26hkm
én=nekem

Mennyit költötök havonta a babára? (LENT)

Úgy,hogy nincs benne a pelus,tápszer (már ha tápszeres) meg az ilyen alap dolgok.

Legjobb válasz: 15-20 ezer!??? úgy hogy nincs benne a pelenka meg az effélék?? hát én még nem szültem meg de nem akarom hogy bármiben is hiányt szenvedjen a gyerekem..elkényeztetni sem akarom. szerintem egy kicsit sok-havi szinten!

A peluson kívül szinte semmit. Tegnap kapott egy könyvet mondjuk (590Ft), de nem minden hónapban. Ma vettem 5 pólót bababörzén 500Ft-ért. Havonta olyan 3-4x megyünk zenés foglalkozásra, 700Ft 1 alkalom. Ha ezt veszem, akkor olyan max.4000Ft (esetleg 5000Ft). De ebben benne van a foglalkozás is. Mondjuk nem is engedhetjük meg magunknak, hogy többet költsünk.
15-20 ezer!??? úgy hogy nincs benne a pelenka meg az effélék?? hát én még nem szültem meg de nem akarom hogy bármiben is hiányt szenvedjen a gyerekem..elkényeztetni sem akarom. szerintem egy kicsit sok-havi szinten!
Pelussal együtt nem költöttem és nem költök ennyit.... Ruhácskákat eleve túrkálóban veszek, vagy a neten, használtan. És akkor, ha a régebbieket kinõtte. Amiatt költök több pénzt, hogy igyekszem minél változatosabban táplálni, zöldség-gyömölcs nagyon drága. Játékból ami van, az is sok. Szerintem környezetszennyezõ ez a rengeteg mûanyag cucc, ezért is preferálom a használtakat. Pláne most, minden radioaktiv lesz..... (Japánból az atomszennyezettség már rég elérte Kínát, és minden ott készül)
Többet, mint a kérdezõ. Semmit sem tudunk otthagyni, ami megtetszik. Késõbb vissza fogom fogni magunkat e téren, de most még nem tudja a fiam, hogy mi mennyibe kerül, mi az, hogy márkás dolog, nem követelõzik.
De mégis mi a fenét lehet minden hónapban ennyiért venni?? Mi is megtehetnénk, hogy ennyit költünk, de nincs minden hónapban szükség ruhára, játékra. A ruhákat felesleges halmozni, hamar kinövi. A fiam mikor hét hónapos volt, leginkább flakonokkal, kanalakkal, dobozokkal játszott, nem drága játékokkal.
Pl. van, aki játszóházba viszi a gyerekét, babaúszás, stb. A cuki ruha, játék csak hab a tortán:)
A kérdező hozzászólása: Ma pl vettem a picurnak egy cipõt (8.000 Ft), napozót(1.800 Ft)2 bodyt(3.500 Ft) és egy úszópelust (3.500 Ft). Ez volt "csak" 17.000 majdnem.Ebben pedig még a játékok nincsenek benne. Rokonoktól, barátnõktõl csak kevés babaruhát kaptunk, használtat meg nem szeretek ráadni.
Úr Isten.Rengeteget költesz szerintem.Mi nem veszünk minden hónapban játékot pedig megtehetnénk, de minek.Ruhát szoktunk venni, de azt se minden hónapban.2 gyerek van.Ha vásárolunk neki, akkor 10-20 ezer, de ez nem havi szinten.Lehet, akkor ellepne minket a ruha és játék na, meg ki is kell érdemelni.7 éves és 10 hós kislányaim vannak.:)
Ahogy érzitek. Amúgy én is sokszor úgy járok, mint te, megveszem ezeket a dolgokat én is, néha szidom érte magam a vásárlás után, hogy talán meégsem kellett volna, de hát ez van. A jövõben megpróbálok nem költeni felesleges dolgokra, ennek az a módja, hogy nagy ívben elkerülöm a brendon és hasonló helyeket. Ha nem megyek, akkor nem is költök. De a kérdésedre a válasz: persze meg lehet lenni sokkal kevesebbõl is, de van aki 10szer többet költ. Ilyenkor a szülõk gyakran persze nem is annyira a babára, mint inkább saját magukra költenek, vannak akik inkább vásárolni szeretnek, vannak akik a szép dolgokat szeretik, vannak akiket pedig nagyon könnyû elcsábítani egy-egy dolog megvásárlására. De hát errõl szól a marketing. Ha te is úgy érzed, hogy ez sok, vagy vmi hasznosabb dologra is költhetnél, vagy egyéb, akkor lejjebb is adhatod a lécet. De a ti pénzetek, ti jogotok eldönteni hová megy.
És hogy-hogy mennyit keres vagy mennyibõl él? Nem a szocializmus korát éljük, vannak emberek, akik jól, sõt nagyon jól keresnek. És semmi közünk nincs ahhoz, hogy ki mennyit keres. Szerintem ez magánügy. De a kérdésre vonatkozóan: aki keveset keres, vagy nem túl sokat, azok többsége úgyis azt mondja majd, hogy sokat költesz. Akik nagyon sokat keresnek pedig, melletted fognak érvelni leginkább. Meg lehet éppenséggel vitatni itt a kérdést, de nem látom nagy értelmét. Az pedig szintén más kérdés, hogy helyes -e, ha valaki viszonylag sokat költ ilyen "apróságokra"... Mindenkinek boldog babázást!
Hát én nem tudnék összeget mondani, kb se, mert õszintén szólva egyáltalán nem számolom, ilyenekre mennyit költünk, már csak azért se, mert sokszor arra se emlékszem, mit csináltam elõzõ nap. Egy hónapban rengetszer megyünk mind kaját venni, mind plázába, csavarogni, nem tudnám megjegyezni, mennyit költünk ilyen dolgokra. Azért is, mert pl ha a hétvégi nagybevásárlásnál a cora-ban veszünk dvd-t meg könyveket, az ugye jó pár ezer forint, de mivel rengeteg kaját veszünk, nem jegyzem meg, mennyi belõle, ami konkrétan nem kaja... De az a 15-20 ezer teljesen rendben van, õszintén szólva én meglepõdtem, menniyen írták itt, hogy úristen, az milyen sok.... Ezért írok én is, mert egyáltalán nem sok. Félre értés ne essék: egy szóval nem írom, hogy kevés, csak számomra furcsa, hogy valaki erre azt mondja, hogy ez sok, meg rengeteg.
Brendont azért nem szeretem mert pl. múltkor vettek anyukámék egy cipõt neki 7900-ért (Siesta), másnap láttuk ugyanazt Auchanban 5000-ért. Van FP kincsesbödönje Tesco-ban vettük 4990-ért, Brendonban 7000......ruhácskáknál dettó, ugyanaz sokkal többe kerül mint máshol, mert hát sok szülõ kifizeti csak mert Brendon...egyébként szép kis bolt meg minden, imádok ott elnézelõdni de a bérleti díjukat nem én akarom fizetni :) utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: Én is kérdezhetném, hogy mennyibõl él az, aki 5000-et költ havonta....de nem teszem. Turikban én sem vásárolok, a ruhák nagy része brendonos, ami valljuk be, nem egy olcsó bolt. Mindent újonnan veszünk, mert nincs nagyobb babarokon.
Nem mindegy mennyibõl él? Itt most nem egymás alullicitálása vagy túllicitálása a lényeg, gondolom csak szimpla kérdés volt. Mi játékra és ruhára nem költünk havi fixet ahogy te, van hogy semennyit nem költünk egy hónapban a peluson és kaján kívül, de van hogy 20-30 ezret is, attól függ hogy mennyire nõtte ki a ruhácskáit, stb. Én mondjuk turkálóban alapból nem vásárolok soha, mert utálom (nem elítélem, ne értsen félre senki, csak én nem veszek ott babámnak), játékot szintén nem veszek használtan soha. Van hogy nem veszünk neki játékot hónapokig, de van hogy egy hónapban többet is, attól függ. 8 hós kisfiú
Én örülök ha 5000ft-ot tudok rákölteni a kaján és peluson kívül. Mennyibõl él az aki megteheti hogy 20000-eket költsön havi szinten?
Hát én is a szerényebben költekezõk között vagyok. igaz nálam ez anyagi ok is. Ruhát turiból veszek, kevés az ami a boltból való. játékokat a teszveszrõl vagy vateráról, szintén kevés ami új. tulajdonképpen ha ugye nem vesszük a tápszert és a pelust akkor akár 0-5000Ft-ig. 8 hónapos a lányom
Hát, mi csak pelenkára és tápszerre költünk.Picurkánknak van 11 unokatesója, úgyhogy mi örököljük a ruhákat meg a játékokat is, szerencsére.És nagyon sok mindent kapunk a nagyszülõktõl rokonoktól, úgyhogy nekünk tényleg nem kell költenünk.
Rengeteget költesz a gyerekre!!! De ha megteheted.... Akkor miért ne!
Pelus nélkül? Hát kb 5-7000 Ft-ot a három gyerekre.Rengeteg játékuk van, nem veszünk már egy ideje, ruhát turiban, pedig megtehetnénk, hogy ne ott vegyük, de olyan jókat lehet néha találni (Dodipetto, Burbarry). Rengeteg az a pénz, amit te költesz.
Az én férjem a "sokat keresõ" kategóriába tartozik, mégsem költekezünk eszetlenül. Cipõt mi is 10000ft-ért veszünk, de tökéletesen megfelel body-ból a tescos. És persze nem költünk minden hónapban ruhára. És játékra sem, inkább játszóterezünk.

Hangosan veszi a levegőt a babám? (lent)

Babám 5 hós úgy veszi néha a leveg?t már 3-4 napja, hogy a kis kezeit a feje mellé hátra csapja, mint amikor megijed és úgy vesz gyorsan, nagy leveg?t huhogva. Ezt mit?l csinálhatja? Elég ijeszt? minta nem kapna leveg?t normálisan. Meg hörög is néha leveg? vétel közben. Szerintetek mi a baj?

Legjobb válasz: lehet, hogy krupp, megkérdezném a dokit.

lehet, hogy krupp, megkérdezném a dokit.

Van két verzió amire kiváncsi lennék. Azok a kismamák akik súlyos kokainfüggők, hogyan szoknak le róla úgy, hogy a babának ne ártson vele? (Többi lent)

Mert ugye véleményem szerint legalább annyira ártalmas a babának,hogy megvonja magától minthogyha használja...A másik verzió az mennyire ártalmas,ha várandóssága alatt egyszer kétszer használja?

Legjobb válasz: Súlyos kokainfüggõ nem tud leállni róla, ez nem oylan mint a cigi (jobb esetben) h leteszi, mert babát vár. Egyébként azontúl h a babának szellemi-fizikai gondot okozhat (kis súly, koraszülés, szellemi elmaradottság...) pluszban õ is kábszeresen fog megszületni, és nem viccelek, le kell szoktatni a drogról, mert ott van a kis szervezetében, és függõ :( Olyanról meg nem is hallottam, h vki "egyszer-kétszer" használja. Vagy rendszeresen vagy sehogy.

Súlyos kokainfüggõ nem tud leállni róla, ez nem oylan mint a cigi (jobb esetben) h leteszi, mert babát vár. Egyébként azontúl h a babának szellemi-fizikai gondot okozhat (kis súly, koraszülés, szellemi elmaradottság...) pluszban õ is kábszeresen fog megszületni, és nem viccelek, le kell szoktatni a drogról, mert ott van a kis szervezetében, és függõ :( Olyanról meg nem is hallottam, h vki "egyszer-kétszer" használja. Vagy rendszeresen vagy sehogy.
Konkrétan megszületik a gyerek és egész nap üvölteni fog mert már pár óra után elvonási tüneti lesznek. Azok az újszülötek, akik anyái kokaint használtak a terhesség alatt és függõk voltak, függõként, vagy maradandó születési rendellenességgel jöhetnek a világra. Baromi nagy különbség van egy cigizõ és egy kokainozó kismama között.
Ez önámító baromság, ne is haragudj. Azért a kávèt ne vegyük màr egy kalap alá a kokainnal.
A kokain maradandó szívkárosodást okoz, már akár egy használat után. Többek között... A dohányzás is káros nagyon, de a kokain hatványozottabban! Persze sok dohányosnak születik látszólag egészséges gyereke, de arra senki nem gondol, h évekkel késõbb is lehet beteg tõle, csak akkor már senki nem gondol arra, hogy az a betegség a terhesség alatti dohányzás miatt van...
NE valalljon gyereket egy kokain fuggo, ha becsuszik, vetesse el! ijen esetben nem lennek az ab ellen. A kave vagy cigaretta elhagyhato terhesen, a kokaint nem lehet csak ugy abbahagyni... es nem is emlithetto az elobbiekkel egy lapon... en is kismama vagyok, es nem gondolom hogy az hogy nem dohanyzok, nem kavezok, es egeszsegesen probalok etkezni tul hisztizes lenne... egyszeruen csak mindenem a szuletendo gyermekem, es az etelben levegoben igyis eleg egeszsegre karos anyag van, akkor en miert mergezzem, tegyem ki egeszsegtelen dolgoknak addig amig vigyazhatok is ra? ez nem hiszti, hanem szeretet... egy kokainos no ne vallaljon gyereket, mert sajat magaval kapcsolatban sem tud felelosseg teljes, ertelmes dontest hozni...
Ha egy kokainfüggõ terhes lesz, a legjobb amit tehet, hogy elveteti a babát. Ha mindenképp gyermeket szeretne, akkor álljon le mielõtt teherbe esik. Abortuszellenes vagyok, de ilyen esetben ezt tartom a legjobb megoldásnak.
A kérdező hozzászólása: Nyilván ártalmas nagyon is, de ártalmas a kávé is ártalmas az elvétve cigi is (de rengeteg embert ismerek pl aki végigcigizte a terhességet és nem vetélt el nem lett nyomorék a gyerek...)Egy ismerõsöm szerint nagyon is aggódnak a kismamák, pedig a titok, hogy nyugodtak legyenek és természetesek...

21 hetes terhesen a babám állandóan lent érzem a hólyagomnál, ill. lejjebb. Beáll oda és nyom lefelé, mint egy kemény szikladarab. Mit tegyek? Félek, hogy így esetleg nyitja a méhszájat is.

A hasam többi része puha, csak ott lent kemény. Nem igazán keményedés, bár a másik babámnál ez nem volt. A másik babámnál ezt csak a 30. hétt?l éreztem, mikor befordult fejvéggel.

Legjobb válasz: Én is második babám várom és kb. ugyanezt tapasztalom. :) Elsõ babával teljesen jól elvoltam. A 27. hétben járok, de már hetek óta érzem, hogy a hólyagomat úgy megnyomja, hogy belenyilallik a fájdalom. :S A 24. héten voltunk 4D-n és ott mondták, hogy bizony a feje már lent van, a lába a bal bordáimfele. Elvileg még talán foroghatna, de tuti, hogy úgy maradt, mert ha mocorog, a csontos kis lábát érzem a bordáimnál. :D Egyébként az elsõ fiam is így feküdt valahogy, mert õ is majdnem itt dugdosta ki valamelyik kis csontos "alkatrészét", bár akkor nem voltam benne biztos, hogy a sarka vagy a könyöke. :) Biztos így "feküdte ki" a méhem, ezért fekszik így az öccse is! :D Keményedni is gyakrabban szoktam, mint annó az elsõvel, de szerintem ez is normális, hiszen most nem is tudunk annyit pihenni, mint mikor még nem volt tesó. Szedjél magnéziumot és pihenj, amikor csak tudsz! Boldog babavárást!

Én is második babám várom és kb. ugyanezt tapasztalom. :) Elsõ babával teljesen jól elvoltam. A 27. hétben járok, de már hetek óta érzem, hogy a hólyagomat úgy megnyomja, hogy belenyilallik a fájdalom. :S A 24. héten voltunk 4D-n és ott mondták, hogy bizony a feje már lent van, a lába a bal bordáimfele. Elvileg még talán foroghatna, de tuti, hogy úgy maradt, mert ha mocorog, a csontos kis lábát érzem a bordáimnál. :D Egyébként az elsõ fiam is így feküdt valahogy, mert õ is majdnem itt dugdosta ki valamelyik kis csontos "alkatrészét", bár akkor nem voltam benne biztos, hogy a sarka vagy a könyöke. :) Biztos így "feküdte ki" a méhem, ezért fekszik így az öccse is! :D Keményedni is gyakrabban szoktam, mint annó az elsõvel, de szerintem ez is normális, hiszen most nem is tudunk annyit pihenni, mint mikor még nem volt tesó. Szedjél magnéziumot és pihenj, amikor csak tudsz! Boldog babavárást!
szia, én is így éreztem, és sajnos nekem elkezdett kinyíllani a méhszáj, és 24 hetesen beindult a szülés és meghalt a babám. nem akarlak megijeszteni de pihenj amennyit csak tudsz.
Szia! én most vagyok 24 hetes és nekem is ez van.Nagyon lent hordom a babámat, de ne aggódj szerintem.a dokim azt mondta hogy nem nyílik attol!Csak jobban vigyáznod kell!Én veszélyeztetett lettem az miatt!Nem szabad semmit csinálnom, csak minél többet pihennem!
Nekem is ez volt 3-4 napig Uh-n kiderült , hogy medencevégû még, és valószínûleg a hólyagomon is csücsül . Azóta átmozdult, de van mikor odatéved. 24hkm
Ha nagyon lent érzed akkor fej végû.
A kérdező hozzászólása: A szememcsont felett érzem most. Akkor lent van a fejecskéje?
Nekem csak a 27.heten lett fejvegu.A te babadnak meg nagyon sok helye van.Ne aggodj majd idoben befordul.:) 35 heteske

20 hetes vagyok, és elég vékonyka. A babám éléggé lent fekszik. Igaz, hogy ilyenkor enyhe görcsök, és haskeményedés kiséri végig a terhességet, főleg a végefelé?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nem törvényszerû, de elõfordulhat! Az én babám is lent volt nagyon és nekem nem görcsölt a hasam!

Szia! Szerintem ez nem törvényszerû, de elõfordulhat! Az én babám is lent volt nagyon és nekem nem görcsölt a hasam!
19+3h km vagyok. Nekem a 18 héttõl fájdogált az alhasam. Sokszor felkelni is nehéz volt. Keményedett a hasam. Sok pihit írt elõ a doki, meg magnesium citricit kell szednem 3x1-et. Azóta elmúlt a fájás. Kérd ki orvosod véleményét is. Boldog babavárást.

A babám nagyon lent szokott néha rugdosni. Ez nem árt neki? Nem szorul be?

Ott a nagy pocakom, és sokszor mégis teljesen "lefúrja" magát.

Legjobb válasz: Szia. Ez aranyos:) Nem, nem fog beszorulni. Az én babám is lent motoszkált állandóan, néha már olyan érzésem volt, hogy na most mindjárt ki fog nyúlni a kezével, meg attól féltem, hogy kitágul a méhszájam, persze ez butaság volt. Na olyannyira nem lett ettõl semmi gond, hogy egy héttel a kiírt dátum után úgy kellet megindítani a szülést. Boldog babavárást! 5 hetes kispasi anyukája.

Szia. Ez aranyos:) Nem, nem fog beszorulni. Az én babám is lent motoszkált állandóan, néha már olyan érzésem volt, hogy na most mindjárt ki fog nyúlni a kezével, meg attól féltem, hogy kitágul a méhszájam, persze ez butaság volt. Na olyannyira nem lett ettõl semmi gond, hogy egy héttel a kiírt dátum után úgy kellet megindítani a szülést. Boldog babavárást! 5 hetes kispasi anyukája.
Én is 25 hetes vagyok és nekem is lefúrja magát. Szeretkezésnél ez nem okoz neki valamilyen "károsodás"? Már e miatt ritkán szeretkezünk.
Én is 25 hetes vagyok, és nekem is lefúrja magát. Szeretkezés közben ez nem okoz "károsodást" neki? Már e miatt ritkán szeretkezünk.
Bocsi, 2x ment el.
Nem okoz neki. Gondold csak el, bent van a méhedben, védi a magzatburok, a magzatvíz, mi az utolsó pillanatig szeretkeztünk, és semmi baja nem lett a babának. Ha zárt a méhszáj, akkor nem lehet semmi baj. Elsõ voltam.
Köszönöm szépen. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!