Találatok a következő kifejezésre: A babám hónapos és úgy tűnik (3 db)

A babám 7 hónapos és úgy tűnik ismét terhes vagyok. Nagyon korai ez még?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy korai, de mindenképp menj orvoshoz hamar! Én azt hallotta, hogy ha szoptat az ember akkor érdemesebb többet várni a második picurival. De ez se 100%! Ne idegeskedj:)

Nem hiszem, hogy korai, de mindenképp menj orvoshoz hamar! Én azt hallotta, hogy ha szoptat az ember akkor érdemesebb többet várni a második picurival. De ez se 100%! Ne idegeskedj:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! A jövõ héten megyek is dokihoz.
Már csak a fertõzésveszély miatt is veszélyes lehet nem 100% de azért ezt jól gondold meg ilyenkor azért tiltják a szexet mert a szervezeted nagyon nagy igénybevételnek van kitéve a picurka miatt így egy másik fejlödõ szervezetet nem biztos, hogy el tud látni.Remélem nem lesz semmi baj sok sikert remélem majd tudatsz róla mi ujság üdv

6 hónapos a kisfiam, és úgy tűnik nekem, hogy kicsit összefele állnak a szemei, nem párhuzamosan. Sok babával így van ez, s majd kinövik? Vagy? Aggódom.

Legjobb válasz: Ez kb fél éves kor körül rendezõdik. Ha nem,vagy van a családban kancsal,érdemes szakemberrel megnézetni,de egy éves kor után ajánlják csak,mert van olyan baba akinek csak erre az idõre áll be a szemtengelye,hogy a kettõ összhangban legyen.

Ez kb fél éves kor körül rendezõdik. Ha nem, vagy van a családban kancsal, érdemes szakemberrel megnézetni, de egy éves kor után ajánlják csak, mert van olyan baba akinek csak erre az idõre áll be a szemtengelye, hogy a kettõ összhangban legyen.
Sok baba kancsal egy kicsit. De ahogy olvasom a soraidat, túl nagy gond nem lehet. Ha nagyon aggódsz, kérdezd meg a dokit.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat, hasznosak voltak!

Babám 7 és fél hónapos, kb 8 kg. Vettünk egy babaülést neki. Az eladó azt mondta, hogy menetiránnyal szemben beköthetem (úgy tűnik kényelmesnek). Szerintetek? Ha jól tudom 9kgtól lehet menetiránnyal szemben vinni a babákat. Miért?

Legjobb válasz: Kagylóülés? Azokat mind menetiránnyal szemben kell bekötni. Leírás nem volt hozzá? Általában oldalt van rajta ábra, hogy hogyan kell bekötni (mi is használtat vettünk, azokon mindig volt).

Kagylóülés? Azokat mind menetiránnyal szemben kell bekötni. Leírás nem volt hozzá? Általában oldalt van rajta ábra, hogy hogyan kell bekötni (mi is használtat vettünk, azokon mindig volt).
Csak bizonyos típusokat lehet háttal is bekötni.Ha tiédet nem lehet, én nem tenném még bele.Szerintem legyen meg a 9 kiló, úgy tudom azért kell, mert máskülönben nem biztonságos, nem fogja rendesen a babát.De lehet rosszul tudom.
Nem így van.Addig kötheted háttal, amíg nem lóg ki a lába az ülésbõl, nincs kilóhoz kötve, és nem kötelezõ háttal kötni.Ha a 9 kilóra várunk, a lányaim még 1, 5 évesen is háttal üldögélnek.:) )
azért, mert 9 kilósan kb 10 hgónaposak, stabilan ülnek, a nyakizmok elég erõsek, h 1 ütközéskor megtartsa a baba a fejét. ha ez nincs meg, simán meghal 1ütközéskor. szóval addig háttal!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!