Találatok a következő kifejezésre: A babám hónapos, sokszor ébred (3 db)

A babám 3 hónapos, sokszor ébred fel a hasára, szélbántalmai vannak. Már sokkal jobb a helyzet, mint volt. A hasfájós korszak végén ez a probléma teljesen meg fog szűnni, vagy továbbra is marad a puki?

Legjobb válasz: Az én babámnak 4.5 hónapig voltak hasfájásai úgy igazán, és utána szépen lassan csökkent. Plusz, mikor fél évesen elkezdtem hozzátáplálni. De ettõl függetlenül, ha olyat ettem és sokat, amit neki nem bírt a pocija, volt hogy fájt neki.

Az én babámnak 4.5 hónapig voltak hasfájásai úgy igazán, és utána szépen lassan csökkent. Plusz, mikor fél évesen elkezdtem hozzátáplálni. De ettõl függetlenül, ha olyat ettem és sokat, amit neki nem bírt a pocija, volt hogy fájt neki.
Szia! A pukik is javulni fognak, illetve õ sem fog sírni minden egyes pukiért.Te is pukizol mégsem sírsz, no ez alakul ki mostanában nálunk is. Nálunk is sokat javult a hasfájás, de a pukik még mindig megvannak akkor is ha nem eszem semmi olyat, ami puffaszt.Fektesd hasra, ha eddig még nem tetted.A lányom azóta sokkal nyugodtabban alszik, és könnyebben pukizik.

Érdemes egy 7 hónapos babát leszoktatni a túlzott cicifüggőségről? Nem akar kanállal enni, csak cici kell neki vagy cumisüveg, éjszaka is sokszor ébred és csak a cici altatja vissza. Jól van ez így?

Legjobb válasz: Igen, jól van ez így. Gondolom 6 hónaposan kezdtétek el e a hozzátáplálást. Sok baba ilyenkor nem is nagyon érti, hogy mi z amit felé nyújtanak kanál formájában. Sokan tiltakoznak, mások nyitottak az új dolgok, ízek irányában. A te babád valószínû jobban szereti az anyatejet, nem kíván mást enni. Nem is szabad erõltetni. Azért meg kell mindig kínálni, de ha nem fogadja el, akkor nem szabad erõltetni. Az anyatej pedig éppolyan jól táplálja majd. Éjszaka a legmegnyugtatóbb anya és a cicije. 1 éves fiam éjjel csak cicivel alszik vissza. Engem nem zavar, mert neki ez kell. Nálunk a fogzáskor nem fogad el szilárdat, ilyenkor csak szopik. Pedig 1 éves!

Igen, jól van ez így. Gondolom 6 hónaposan kezdtétek el e a hozzátáplálást. Sok baba ilyenkor nem is nagyon érti, hogy mi z amit felé nyújtanak kanál formájában. Sokan tiltakoznak, mások nyitottak az új dolgok, ízek irányában. A te babád valószínû jobban szereti az anyatejet, nem kíván mást enni. Nem is szabad erõltetni. Azért meg kell mindig kínálni, de ha nem fogadja el, akkor nem szabad erõltetni. Az anyatej pedig éppolyan jól táplálja majd. Éjszaka a legmegnyugtatóbb anya és a cicije. 1 éves fiam éjjel csak cicivel alszik vissza. Engem nem zavar, mert neki ez kell. Nálunk a fogzáskor nem fogad el szilárdat, ilyenkor csak szopik. Pedig 1 éves!
Lehet. Attól függ mit adsz neki.
Üdv a klubban. Nálunk is ugyanez a helyzet/probléma, kislányom 6, 5 hónapos. 5 hós korában kezdtünk el kóstolgatni, 6 hós korára már nem fogadta el rendesen a tápszert (mármint keveset evett), így elkezdtük hozzátáplálni. Jelenleg úgy néz ki, hogy 5x eszik, abból 3x tápszer 2x más (tejpép gyümölccsel -mert magában nem eszi meg a gyümit, és fõzelék). Neki is egészen keményke a széklete, és nagyon nehezen, nagy erõlködések közepedte tudja kinyomni. Sajnos ebben nagy szerepe van annak, hogy közben 2-es tápszerre váltottunk, ami sûrûbb mint az egyes, és a tejpép is keményebbé teszi a székletet. A gyümölcsöt meg magában nem eszi meg. Tanácstalan vagyok én is.
A kérdező hozzászólása: 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Minden ment rendben. Mióta a tejpépet eszi úgy veszem észre azóta fájdogál a hasa és kemény a széklete. Most olvastam utána hogy az alma banán répa megfogják a hasát. Ezeket szinte minden nap adtam neki , erre jött még a pép. Jaa és elég sokat eszik! Úgy látom besokallt nem nagyon eszi a fõzeléket csak nagyon light-osat.(eddig többfélét kevertem neki össze (én h.lye!)és sokat evett!)Tegnap óta mellõzöm ezeket, õszibarackot, körtét adok natúr joghurttal, meggyet, a fõzelék pedig csak egy v. 2 féle zöldségbõl van. Tejpépet csak nagyon hígan próbáltam ma , de nem kellett neki. Adok kamillateát+ amikor pici volt kapta a gripe water-t, azt is adtam ma. Kíváncsi vagyok milyen lesz a ma éjszaka!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!