Találatok a következő kifejezésre: A babám este óta (32 db)

7napi késés után már ki kellett volna mutatnia a babát? Este teszteltem kétszer, nem bírtam ki reggelig de negatív. Csak fehér folyás, meg nagyon szédülök, fáj ott lent. Ennyire megfáztam?

Legjobb válasz: Elvileg a jobb tesztek kimutatják már. Talán próbálkozz egy másik teszttel és lehetõleg ne este, hanem inkább reggel. A reggeli elsõ vizelet tartalmaz annyi hcg hormont, hogy ha az ott van és terhes vagy, akkor a tesztnek ki kell mutatnia. A fehér folyás és az alhasi fájdalom lehet terhesség jele(nekem is így kezdõdött), de sajnos nem egyértelmû. Mindenképp próbáld meg a reggeli tesztelést!

Elvileg a jobb tesztek kimutatják már. Talán próbálkozz egy másik teszttel és lehetõleg ne este, hanem inkább reggel. A reggeli elsõ vizelet tartalmaz annyi hcg hormont, hogy ha az ott van és terhes vagy, akkor a tesztnek ki kell mutatnia. A fehér folyás és az alhasi fájdalom lehet terhesség jele(nekem is így kezdõdött), de sajnos nem egyértelmû. Mindenképp próbáld meg a reggeli tesztelést!
Én a Clearbluet ajánlom nektek. Érzékeny teszt és nagyon megbízható. Igaz picit drága, de csak egyszer kell megvenni. Nekem a nemvárt mensi napján mutatott nagyon erõs + jelet.
Sziasztok! Köszi a választ, én kérdeztem, hogy milyen tesztet használtatok. Nekem se jött meg, ma kellett volna. DE! Nagyon világos barna, vagy inkább krémszínû, krémes folyásom van. Mensi elõtt mindig sötétbarna szokott lenni. Valamelyikõtök nem tapasztalt hasonlókat?
a második válaszoló vagyok. én Qupido tesztet használtam ami elvileg nagyon érzékeny. Én várok egy hetet, aztán irány az orvos.
Én vagyok az alatt lévõ kérdezõ. Hasonló tüneteim vannak és nekem is negativ a teszt. A dokim azt mondta ma, hogy várjak még egy hetet, aztán megvizsgál és akkor majd kiderül. Vegyél egy tesztet, aztán reggel csináld meg. Hátha pozitiv. És írj feltétlenül, hogy mi lett! Szurkolok!!
utolsó elõtt i vagyok, és az utolsó válaszadónak irnám:) Én GRAVI-HCG tesztet vettem ami 700ft a gyógyszertárban.Elsõre nem mutatta ki, de másodjára is ugyan ilyet vettem, és egybõl kimutatta.ja és délután csináltam, nem reggel.de akkor már 11hetes voltam, tehát sok hcg-ém volt.
Sziasztok! Milyen teszttel teszteltetek, mert én is igy vagyok, nekem se lett poz., de minden terhességi tünetem megvan. Igaz holnap kellene megjönnie, de a nõk többségének a CB teszt már mensi elmaradása elõtt kimutatja. SEmmi jele, hogy megjönne. Írjatok!
nekem még egyhósan se mutatta ki, majd csak 11hetesen mutatta ki.De azóta már sajnos nincs meg a terhességem:'( neked sok szerencsét, és szoritok nagyon_)
Szia! Én a Qupidos tesztelõ vagyok. Nekem is krémes folyásom van, de inkább fehéres, halványsárgás. Nem tudom meghatározni jobban:) bár én gyanítom, hogy nekem meg fog jönni. Remélem nem lesz igazam..
sziasztok, én a GRAVI-HCG-és tesztes vagyok:) Én júniusban lettem terhes, júliusban a mensim megjött pontosan, de nem olyan volt aminek kellett volna.5napig volt meg, hol ott 6-7napig szokott tartani, és kevés volt, és csak barnáztam.Következõ hónapban már nem is jött meg.De már nincs meg a terhesség:( sok szerencsét nektek
Sziasztok! Én kérdeztem, hogy milyen teszttel teszteltek. Ma nem jött ugye meg és most már nekem is nagyon kevés sárgás krémes a folyásom, szinte nincs is., inkább csak pár pötty. Most vettem egy gabriellet, ha neg. lesz én többet egy fillért nem költök tsztre, majd ha nem jön meg , elmegyek a dokihoz és a vérvétel majd kimutatja. Annyira más mindenkinek a tapasztalata, de ezek szerint egyik teszt sem az igazi.
Ezt annak a válaszadónak üzenem, aki a tesztet kérdezte hogy melyik milyen.Nos én is már annyit de annyit költöttem feleslegesen tesztekre, és mindig negativ lett.Most júliusba csináltam egyet ami negativ lett.De már akkor javában egy hónapos terhes voltam, és a GRAVI-HCG tesztel csináltam.Megfogadtam hogy nem fogok többet venni, majd ha ugy alakúl, elmegyeg orvoshoz, és az uh mjad megmondja.De valami miatt, vettem szeptemberbe még egyet, ugyan olyan tesztet, és már egybõl kimutatta a pozitiv két csikot.Szerintem ez nem tesztek kérdése, bár lehet van benne valami.Ha jó idõpontban csinálod akkor szerintem kimutatja bármelyik.
Ma kellett volna megjönnie, annyira az volt bennem , hogy ha babás vagyok, akkor tuti, hogy poz. lesz, de mivel neg. lett igy várom a piros betûs napokat. :( Gabriellel csináltam, két napja CB-val.Szóval ha nem jön meg, valami Isteni csoda folytán, akkor én is megyek a dokihoz. Köszi a válaszokat!

A kórházban jobb, ha elviszik a babát estére, vagy megnyugtatóbb, ha ott van mellettem a nap 24 órájában?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy ott lehet-e vagy sem. Szerintem ha másokkal vagy egy szobában és õk nem vitetik el a babájukat éjszakára akkor neked sem kell, mert akkor már mindegy. Hisz pihenni akkor sem fogsz ha a tiéd nincs ott mert majd a másé fog bömbölni és attól nem tusz majd pihenni. Nekem is átfutott már az agyamon ez a kérdés. Én elvitetném éjszakára hogy pihenni tudjak legalább addig mig haza nem megyünk, de ha a másoké ott lesz akkor tök mindegy.

Az attól függ, hogy ott lehet-e vagy sem. Szerintem ha másokkal vagy egy szobában és õk nem vitetik el a babájukat éjszakára akkor neked sem kell, mert akkor már mindegy. Hisz pihenni akkor sem fogsz ha a tiéd nincs ott mert majd a másé fog bömbölni és attól nem tusz majd pihenni. Nekem is átfutott már az agyamon ez a kérdés. Én elvitetném éjszakára hogy pihenni tudjak legalább addig mig haza nem megyünk, de ha a másoké ott lesz akkor tök mindegy.
Szia, én is belekotnyeleskednék, habár még nem szültem, 22. hétben vagyok. bennem is felmerült már ez a kérdés, de szerintem lelki beállítottságtól függ, hogy kinek mi a megnyugtató. Én együtt leszek majd vele, mert mindig arra gondolok, hogy 9 hónapig hallgatta a szívverésemet, neki az az otthonos, aztán meg fekhet egyedül, szegény...és ha sír...már elõre megsajnálom, de lehet, hogy csak ilyen érzelgõs vagyok. Minden jót neked és a babádnak
Nagyon fontos, hogy éjjel is szopjon a baba, így én csak akkor vinném ki, ha a csecsemõsök kihozzák éjjel is, ha éhes. Különben jó eséllyel megetetik tápszerrel, hogy ne bõgjön... Pihenni amíg lehet... ez a nézet nekem nem jön be, valahogy engem nem fárasztott, hogy éjjel meg kellett szoptatnom a babámat, mert utána rögtön visszaaludtunk, volt, hogy még az ágyamban is maradt, mert elszenderedtem :) Nem feltétlenül fog bõgni, hiszen rád van szüksége, és te ott vagy És még egy, ha úgy döntesz, hogy éjjelre nálad marad, ne zavarjon, ha a többiek meg beviszik, nyugodtan legyen a saját érdeketek a fontosabb...
Szerintem addig pihenj, amíg lehet, és szakszerû felügyelet alatt van a baba. Otthon már úgysincs kire bízni, még a legjobb apa is hamar kidõl - fõleg ha dolgozik-, és õ szoptatni sem tudja. Persze mindenki maga dönti el, de én amúgy is olyan feszélyezve éreztem magam a kórházban, hogy rólam legfeljebb az idegesség ragadt volna rá, nem az öröm...
Ha simán szülsz, jó, ha veled van. Érdemes megfigyelni, hogy a bababarát kórházakban (ezekben folyamatosan az anyukákkal vannak a babák) nincs állandó csecsemõsírás! Azt hiszem, ez önmagában is sokat elmond...
Ja még annyi, hogy valaki írta, hogy csecsemõosztályon nem tud nyogodtan aludni a baba a többi síró picur miatt, hát ez nem így van. Az alváshoz alapvetõen nem szükséges a csend, ez csak berögzõdés, amit nagyon hamar megszokik az ember. De egy újszülött még a legnagyobb zajban is el tud aludni.
Nálunk volt 24 órás rooming in, de volt két ajtóval arrébb csecsemõosztály, ahol állandó felügyelet mellett voltak a babák. Pl. amelyik besárgult, annak úgyis ott kellett lennie a kék fényben éjszakára. Eredetileg én egyáltalán nem akartam átvinni a fiam, csak amíg ebédelünk, meg ilyesmi, de az elsõ éjszaka úgy döntöttem hajnali 3-kor, hogy mostmár talán aludni kéne valamennyit. Nekem nagyon nem indult még be a tejem (délután 3-kor szültem), a baba meg elég kitartóan ordított egész éjszaka. Persze mellre tettem, de egy idõ után már az sem tetszett neki. Ez ment hajnali háromig, akkor úgy döntöttem, hogy átviszem, bár a csecsemõs nõvérek nagyon rosszallóan néztek rám, de hát néha tényleg kell aludni is. Nem hiszem, hogy attól a két órától függött volna bármi is, hiszen ötkor már mennem is kellett érte. Szóval én azt javaslom, ha már nagyon kivagy, és tényleg semmi módon nem tudod a babát elaltatni, akkor vidd csak át egy kis idõre, hiszen neked is szükséged van a pihenésre. És az is érdekes, hogy én a kórteremben csak a saját babám sírására ébredtem fel a másik hároméra nem.
Császárral szültem és szinte az elsõ perctõl velem volt a fiam, én kértem. Nagyon fontos hogy érezze a közelséget ne pedig órákra elszakitva legyen 9 hónap után. Fáradt voltam de mit számit ez ilyenkor.
Szia! Én császárral szültem és csak a mûtéti napon éjszaka vitték el(este 9-tõl reggel 5-ig), de nekem akkor is hiányzott, utána vele lehettem, egy szobatársam volt az õ kisbabója is ott volt és nagyon jó volt, ismerkedtünk a saját és egymás babójával is(neki lánya, nekem fiam van).
Ez változó. Ha jól érzed magad, és szeretnéd, hogy ott legyen, akkor kéred, ha túl fáradt vagy, akkor nem. Ezt neked kell eldöntened, én babával voltam elsõ perctõl kezdve, igaz nem volt könnyû, de nekem megnyugtató volt.
Én császárral szültem, emiatt csak a 3. napon tudtam kikérni egész napra a babát, de sokkal jobb volt, amikor már mellettem volt. A szoptatás miatt is elõnyösebb, mert elsõ két nap akárhányszor hozták mindig aludt, már attól féltem éhen hal szegény, de ha kint van nálad, akkor bármikor meg tudod etetni amikor igényli, nincs a percre pontos 3 óránkénti etetés. És teával sem tudják teletömni szegénykét. Arról nem beszélve, hogy õ is nyugodtabban alszik, mint a csecsemõosztályon a rengeteg síró baba között.
Szerintem a babának a kórházban ha minden rendben vele nem a "szakszerû felügyeletre", hanem az anyukája közelségére van szüksége. Velem születése pillanatától ott volt a babám 24 órás baba-mamában, de ha mégis elvitték vizsgálatra alig vártam, hogy visszahozzák. Egyetlen percre sem zavart, és a szobatársaimé sem, pedig közülük az egyik nagyon sírós volt, nem bújhatott az anyukájához, mert inkubátorban feküdt az anyukája ágya mellett. Az én lányomat is betették egy éjszakára, mert besárgult, de még a kékfényes inkubátort is az ágyamhoz tolták, így még akkor is együtt lehettünk. Nekünk ez így nagyon jó volt.
Vegyél be ma is MagneB6-ot, amikor keményedni kezd+pihenés, sok folyadék és lehetõleg ne idegeskedj, mert ezt a stressz is kiválthatja.


Szerdán kellett volna megjönnie. Tegnap óta barnás folyásom van de az is alig csak ha wc-re megyek. Csütörtök este még negatív volt a tesztem. Lehetek terhes? És ha igen lehet baja a babának hogy "megvan"? Reggeli mérésnél még magas volt a hőm.

Legjobb válasz: asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^

asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^
Szia! Múlt hónapban és az elõtte lévõben pont így voltam, mint te. És megjött a végén. Most is így vagyok, azzal a különbséggel, hogy szex után, amikor kijön belõlem a párom "cucca" (bocsi), akkor az rózsaszín-és tõlem olyan, ez 100%! Amúgy nincs semmi barnázásom. De én várok még egy teljes hetet, ha addig nem jön meg, csak akkor tesztelek. Az elmúlt 2 hónapban jó pár ezer forintot kidobtam az ablakon a tesztekre. Várj még te is.
Sajnos nem akarlak elkeseríteni, de sztem a barna folyás a menzi elõjele. Én is így jártam ebben a hónapban, 4 nap késéssel kezdtem el barnázni, utána meg is jött:(( De kívánom, hogy neked baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Már alig van barnázás kezd elmúlni de nem jött meg úgy ahogy szokott.
Húú ez jó jelnek tûnik! Csináltál tesztet? Írd majd meg, hogy mi lett! Szorítok!:) )
A kérdező hozzászólása: Sajna nem baba van a dologban hanem egy kis hormonzavar még a vetélés végett, de semmi komoly. Sok sikert mindenkinek akik próbálkoznak:) :)

Tegnap este óta nem érzem, hogy nagyon aktív lenne a babó. Ez baj? Vagy csak front van?

26.hetet töltöttem be, tegnap volt egy nagyobb sétám, és kicsit stresszes is volt az elmúlt 12 órám. Amúgy elég sokat szoktam érezni, hogy mocorog, de ma mintha még alíg éreztem volna.

Legjobb válasz: Nyugi biztos nincs semmi probléma, az én babámnak is változó a kedve, van amikor annyit mozgott hogy nem tudok elaludni kb fél órán át, máskor alig érzem naponta 5-6 szor. 25 hetes kismami

Nyugi biztos nincs semmi probléma, az én babámnak is változó a kedve, van amikor annyit mozgott hogy nem tudok elaludni kb fél órán át, máskor alig érzem naponta 5-6 szor. 25 hetes kismami
Szia! Én 24 hetes vagyok, ezen a héten akkor úgy látszik, minden baba lustizik. Én is megijedtem, amikor 2 napig nem éreztem, hogy mozog. Azt mondják, hogy az idõjárás miatt van. Ahogy minket megvisel ez a nagy ingadozás meg a 30 fok, úgy õk is szenvednek miatta sajnos. Úgyhogy szerintem ne izgulj!! Boldog babavárást!

Anyukák, mit tegyek? 6, 5 hónapos a babám, két hete kezdtem a hozzátáplálást, nagyon ügyesen eszik kanállal. Tegnap este óta azonban nem fogadja el. Fogzás miatt lehet?

Anyatejes baba, a cicib?l eszik, csak ugye már nincs annyi tejem. A foga miatt lehet? régóta duzzadt az ínye, most fehéredik. A cs?röspoharat sem veszi a szájába, pedig már kezdett ügyesen inni bel?le. Egyébként nagyon vidám baba, amilyen szokott lenni, csak éjszaka gyakrabban kel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: tuti fogzás miatt van, nálunk detto ugyanez van. éjjel kel stb. chamomilla vulgarist szoktam neki adni napközbe, este meg viburcol kúpot ha nagyon szenved. áttörés elõtt kétszer van szükség nurofenre. kibújik a fogacska és újra minden a régi lesz :)

tuti fogzás miatt van, nálunk detto ugyanez van. éjjel kel stb. chamomilla vulgarist szoktam neki adni napközbe, este meg viburcol kúpot ha nagyon szenved. áttörés elõtt kétszer van szükség nurofenre. kibújik a fogacska és újra minden a régi lesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Kisfiam láthatóan nem szenved. Ömlik a nyál a szájábóll, de nem sír sokat, talán kicsit nyûgösebb, de még ezt sem mondanám. Szóval, "csak" nem eszik, cask cicibõl tejet, és nyálfolyamot termel.
most az utolsó fognál az én lányom se szenvedett különösebben. kicsit nyügis volt de estére meglett a fog.
A kérdező hozzászólása: és nála is volt étvágytalanság? Jajj, cask jönne már ki az a fogacska, hosszú hetek, sõt, hónapok óta várjuk! :)
igen volt. általában fele annyit evett vagy annyit se. rengetegszer öntöttem ki a kaját mert nem kérte vagy párat kortyolt :(
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsit megnyugodtam. Eddig olyan szépen evett kanállal, ízlik neki minden (kivéve a sütõtök). Remélem, hamarosan kibújik a fogacskája. Várok még tapasztaltokat, ha vaakinek volt hasonló, írja meg, kérem!
nyugi minden amit leírsz tuti a foga miatt van. kitartás :) minden jót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Az én lányom is 6 hónapos és tegnap csak a cumisüveget fogadta el.Én is a fogzásra gondoltam...

Nem baj, ha este a kiságyban alszik el a babám, de hajnalban amikor nyügösködik akkor magam mellé veszem és ott is marad, amíg fel nem kelünk?

Ott ugyanis már nem nyügösködik.

Legjobb válasz: Én ugyanezt csináltam, este simán lefektettem a kiságyába, de éjszaka, ha felsírt és nem tudott visszaaludni, akkor magam mellé vettem, sõt még cicit is adtam neki (pedig már tejem nem volt) cumi gyanánt, és így aludtunk tovább. Mostmár a cicit nem igényli, és egyre ritkábban igényli, hogy vegyem magam mellé. Most 10 hónapos. Úgyhogy az én tapasztalatom az, hogy nem baj, sõt lehet, hogy nagyobb kárt teszel azzal, ha erõszakkal a kiságyban akarod tartani. Õ még olyan pici, és csak Te vagy neki, aki igazán biztos pont, aki mellett megnyugszik. Szerintem borzasztóan érezheti magát egy baba, ha a sírására nem reagálsz kellõ odaadással, szeretettel. Persze tudom, hogy mások ennek az ellenkezõjét állítják. Én mindenesetre ezt tapasztaltam.

Én ugyanezt csináltam, este simán lefektettem a kiságyába, de éjszaka, ha felsírt és nem tudott visszaaludni, akkor magam mellé vettem, sõt még cicit is adtam neki (pedig már tejem nem volt) cumi gyanánt, és így aludtunk tovább. Mostmár a cicit nem igényli, és egyre ritkábban igényli, hogy vegyem magam mellé. Most 10 hónapos. Úgyhogy az én tapasztalatom az, hogy nem baj, sõt lehet, hogy nagyobb kárt teszel azzal, ha erõszakkal a kiságyban akarod tartani. Õ még olyan pici, és csak Te vagy neki, aki igazán biztos pont, aki mellett megnyugszik. Szerintem borzasztóan érezheti magát egy baba, ha a sírására nem reagálsz kellõ odaadással, szeretettel. Persze tudom, hogy mások ennek az ellenkezõjét állítják. Én mindenesetre ezt tapasztaltam.
Én egy dologban voltam biztos, hogy a gyerek soha nem fog a szülõi ágyban aludni. Hát nem így lett! Újszülött korától 4 hónapos koráig átaludta a kisfiam az éjszakát, csak hajnalban szopizott.Aztán történt valami, és egyre többször ébredt éjszaka, sokan gyanakodtak arra, hogy kevés a tejem, de én tudtam, hogy nem, mert szépen fejlõdött, és bár kellett neki a cici, de gyakorlatilag csak a szájában tartotta. Aztán egyre késõbb aludt el, egyre többször kelt, és én soha nem hagytam sírni, hanem, hogy tartsam az elvem, kiültem vele egy kicsit a fotelbe ékjszaka, de ez is egyre hosszabbodott. Mégenm néhány hét napi több óra fotelben alvás után azt mondtam, na ezt már nem. Találtunk egy köztes megoldást: leszereltük a kiságy egyik oldalát, és az ágyunkhoz csatlakoztattuk, így amikor éjjel felébred, már gurul is a cicihez, vagy néha csak egymáshoz bújunk, és kicsit késõbb visszateszem, olyan is van hogy nem. De már nem érdekel, a lényeg, hogy boldog, kiegyensúlyozott kisbaba, és ez a legfontosabb! Egyetr értek az elõttem szólóval, Te vagy neki a mindene, a biztos pont, de az is tuti sokan lesznek, akik majd nem értenek velünk egyet! Üdv: Adri
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, teljesen egyet értek veletek, a továbbiakban is ezt fogom tenni. igazából véleményekre voltam kíváncsi, az ellenzõk érveit is meg fogom érteni, de tényleg csajok miért is kérdeztem ilyet? azért mert olyan sok mindenrõl azt hallja az ember (védõnõ, barátok stb), hogy ezt nem szabad, , azt nem, így csináld, úgy csináld, mintha ez a kis ember egy eszköz lenne és hozzá egy használati útmutató van, ezt az utat kell követni. DE a lényeg elsiklik, hogy azért nem árt azt is nézni, hogy nekik mi a jó, valóban, ha velem szeret aludni, akkor aludjon velem és kész, vélhetõen késõbb sok szeretettel le lehet majd errõl is szoktatni. jól gondolom ezeket a dolgokat?????? tényleg, nem az a lényeg, hogy normális lelkületû, aranyos gyerekek legyenek belõlük? bocsi a hosszú eszmefuttatásért.
A nagy fiam nagyon rossz alvó volt és azért szokott mellém mert már annyira zombi voltam hogy azt mondtam feladom az elveket, nem törõdöm a megjegyzésekkel, csak aludhassak végre. Az én tapasztalatom az hogy leszokik majd magától az együtt alvásról! 8 éves koráig velem aludt, aztán egyik napról a másikra úgy döntött, hogy kényelmeseb neki egyedül! A kicsivel most ott járok ahol te ha nagyon nyûgös mellettem marad amúgy a kiságyban alszik, aztán majd meglátjuk mi sül ki belõle! Olyan gyorsan elszállnak ezek az évek, eljön majd az az idõ amikor már nem igényli ennyire a közelségünket (tapasztalat)! Szerintem használjuk ki amíg lehet!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak. annyira igazad van!

Tegnap este óta, lent az alhasamban picike szurkálódásokat érzek, 20-30 másodpercenként, és elindul balról, majd középen, és jobb oldalon! Lehet, hogy a babát érzem?

egyáltalán nem fáj,mert nagyon apró,meg csak néha jön el?,de olyan érdekes! 15 hetes múltam szerdán!

Legjobb válasz: Szia Igen az már lehet h a babód. Én is a 15. héten éreztem úgyan így mint te...aztán 2 hétig semmi. Nekem azt mondták h lehet fordult azért éreztem majd úgy helyezkedett h 2 hétig semmi. De már megint érzem. Boldog babavárást és sok egészséget 20 hetes kismama

Szia Igen az már lehet h a babód. Én is a 15. héten éreztem úgyan így mint te...aztán 2 hétig semmi. Nekem azt mondták h lehet fordult azért éreztem majd úgy helyezkedett h 2 hétig semmi. De már megint érzem. Boldog babavárást és sok egészséget 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ, és én is ugyan ezeket kívánom neked!
szia!ezek a szurkálódások azert vannak mert ebben az idõben nagyon gyorsan nõl a méhed.ezt folyamatosan egészen a 20.dik hétig érezni fogod, habár még utánna is.Én még most is érzem néha, fõleg hogyha többet megyek, de ez normális dolog, ez ezzel jár:) kellemes babavárást 26hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Kérlek benneteket válaszoljatok!Elsõ babám, annyira izgulok!
szia!igen ez a keményedés, ami azt jelenti, hogy a méh görcse így mutatkozik. a magne b6 jó rá, és pihenned kell utána, meg ha sokat keményedik. az oka lehet fizikai munka, sok gyaloglás, emelés, házasélet...nem jó ha keményedik, mert a méhösszehúzódásoknak köszönhetõen a méhszáj is kinyílhat. de! ne ijedj meg, csak tartsd be az orvos utasításait, pihenj sokat, szedd a magne B6ot és nem lesz gond. üdv 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

A leletre c:2100 van irva magneB6-bol napi 6-ot szedek és minden este 1Db Pipolphen tablettát is. Meddig húzom még a babóval együtt?

25 hetes vagyok még csak és mindig lent érzem mocorogni a bébit mármint nagyon lent.Véleményekre vagyok kiváncsi.

Legjobb válasz: Szia. Én is 25 hetes vagyok. Nekem már a 16-ik héttõl c3100, de nem nyíltam tovább, pedig mindent megcsinálok most is. Nem szeretek itthon ülni, eljárok vásárolni, moziba, megcsinálom a takarítást, fõzést. Ha úgy érzem elfáradtam lepihenek, nem terhelem azért túl magam, de nem is fogok még tizenakárhány hétig feküdni. Nekem tehát két hónapja nem nyílt tovább, szerintem Neked sem fog. Persze ne emelgess nehezet, és ne erõlködj. Én bízom benne, hogy még egy 13 hétig kihúzom, szerintem Te is. Minden jót. Ja és az én babám is nagyon lent mocorog.

Szia. Én is 25 hetes vagyok. Nekem már a 16-ik héttõl c3100, de nem nyíltam tovább, pedig mindent megcsinálok most is. Nem szeretek itthon ülni, eljárok vásárolni, moziba, megcsinálom a takarítást, fõzést. Ha úgy érzem elfáradtam lepihenek, nem terhelem azért túl magam, de nem is fogok még tizenakárhány hétig feküdni. Nekem tehát két hónapja nem nyílt tovább, szerintem Neked sem fog. Persze ne emelgess nehezet, és ne erõlködj. Én bízom benne, hogy még egy 13 hétig kihúzom, szerintem Te is. Minden jót. Ja és az én babám is nagyon lent mocorog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ remélem én is huzom még vele jo darabig:)
Szia én is 25 hetes vagyok és az babám is lent mocorog nagyon. Nekem C=2000 ma voltam dokinál. Sõt a doki szerint kemény a hasam pedig mindig ilyen én 3 magne B6-ot szedek csak. Ja meg Seduxent kaptam. Ne aggódj sokáig egyben lesztek, pihenj sokat. És ne idegeskedj!!! Egy hasonló cipõben járó kismama.
Nekem is a 24. héttõl ilyen az értékem. Nem szedtem semmit és nem is pihentem. Hétfõre vagyok kiírva és eddig semmi gond nem volt, nem nyíltam tovább. Úgyhogy elvileg még túl is hordhatod a babát.
a 2100 azt jelenti, hogy a méhnyak 2 cm re meg van rövidülve a külsõ méhszáj pedig 1 újjnyira nyitott ez abszolute nem probléma nekem 2110 én 39 hetes vagyok tehát nekem a középsõ is nyitva van ha viszont 2111 lenne akor a belsõ is nyitva lenne tehát amíg 0 van benn addig jó.ugyhogy ne izgulj minden ok jah és neke az elejétõl 3100 volt
Én 28 hetes vagyok és nekem is c2100 van, keményedik is a hasam elég sokat.Megcsinálok én is mindent a háztartásban ha úgy érzem, hogy fáradt vagyok akkor pihenek.Nekem õ a második gyermekem az elsõvel már ugyanezt végig csináltam.A napi 6 szem MagneB6 helyett ajánlom neked a Magneb6 Extrát 3-szor anyagilag gazdaságosabb.Boldog baba várást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!