Találatok a következő kifejezésre: A babám apró pici fehér, (2 db)

A babám fenekén apró pici fehér, piros pöttyök jöttek ki. Mit csináljak hogy elmúlasszam?

ilyen még nem volt!! mivel kell keni hogy elmuljon??

Legjobb válasz: Nézesd meg orvossal,vagy a védõnõvel , mert lehet gombás.Mi a Mycosolonnal kentük,hagyd sokat szabadon pelus nélkül két nap alatt elmúlik.Probáld kitalálni mitõl lehet.Nekünk a Libero okozta.Azota nem használom és nem is jött elõ többször.

Nézesd meg orvossal, vagy a védõnõvel , mert lehet gombás.Mi a Mycosolonnal kentük, hagyd sokat szabadon pelus nélkül két nap alatt elmúlik.Probáld kitalálni mitõl lehet.Nekünk a Libero okozta.Azota nem használom és nem is jött elõ többször.
A kérdező hozzászólása: jajj!! köszi a választ akkor meg is van !!én most válltottam liberóra mert eddig pamperst használtam attól semi baja nem volt!!!köszi még egyszer!!!!:)
Csak javaslom, hogy a popsitörlõt se nagyon váltogasd.Pelusból én is Pamperst használom , de a popsitörlõjük problémát okozott, ugy mint a libero.

Pár napja 2, 5honapos babám hajlataiba a combján meg a hurkái között picit érdes és apro fehér kiütések vannak, mitól lehet? Mit csináljak vele, mivel kezeljem?

Legjobb válasz: Mutasd meg védõnõnek vagy dokinak.Az én fiamnak a combhajlatában a zacskói mellett volt 1*,akkor jobban figyeltem a tiszitására és popsikrémet váltottam,ettõl neki onnan elmúlt

Mutasd meg védõnõnek vagy dokinak.Az én fiamnak a combhajlatában a zacskói mellett volt 1*, akkor jobban figyeltem a tiszitására és popsikrémet váltottam, ettõl neki onnan elmúlt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!