Találatok a következő kifejezésre: A babák sötétedni (2 db)

A babák haja sötétedni vagy világosodni szokott a születési hajuk mikor változik meg?

A babóm sötétsz?ke hajjal született és kezd vöröses érnyalatú lenni. Kiváncsi lennék, hogy ebb?l lehet még tiszta vörös hajú is???:-)

Legjobb válasz: Könyörgöm. az attól is függ, hogy milyen hajú a család!!! 2 éves koráig változhat, de vanaki szõke aztán 10 évesen már barna.

Könyörgöm. az attól is függ, hogy milyen hajú a család!!! 2 éves koráig változhat, de vanaki szõke aztán 10 évesen már barna.
Végülis lehet. De ez attól is függ, hogy nektek milyen a hajatok. Ha valamelyiktek világosbarna, a másikotok szõke, akkor akár vörös is lehet. De két szõke szülõ gyereke általában szõke, mint ahogy a sötét hajú szülõk gyereke is sötét hajú szokott lenni. Egy sötét egy világos esetén elég sokféle lehet. Aztán vannak olyan gyerekek, akik gyerekként szõkék, de felnõtt korra sötét hajúak lesznek. Nekem pl. unokatesóim mind ilyenek voltak, pl. unokabátyám kiskorában szõke gyûrûs hajú volt, most meg sötétbarna sima haja van.
A kérdező hozzászólása: Én vörös vagyok a párom barna, de én már eleve vörös hajjal születtem és a babóm nem.
Szia! Én is vörös hajú vagyok párom sötétbarna. A kisfiúnk most szõke hajú.Sötétbarna hajjal született. Én nagyon szerettem volna, hogy vörös legyen. Szerintem eltérõ, hogy egy babának világosodni vagy sötétedni fog a haja színe. Párom testvére is tejfel szõke volt 1 éves koráig utánna bebarnult.

Ha fekete babám lesz, mikortól kezd el sötétedni? Csak mert fehér a férjem.

Legjobb válasz: Szerintem úgy születik, habár ezt nem tudom. Csak gratulálni szeretnék! Mindig is odavoltam a kis félvér babákért:) Annyira szép a bõrük szine, nekem nagyon tettszik:)

Szerintem úgy születik, habár ezt nem tudom. Csak gratulálni szeretnék! Mindig is odavoltam a kis félvér babákért:) Annyira szép a bõrük szine, nekem nagyon tettszik:)
De mért lenne fekete??, Te az vagy??
Szerintem, rögtön sötétedik, egybõl fog látszani rajta...
A tesómnak három félvér fia született. Mindhárom világosabb bõrrel, mint amilyenek pár hét elteltével lettek, de a vonásaikon lehetett látni az afrikai vért. Születés után még fog sötétedni egy kicsit, de nem fog hófehér bõrrel születni.
A fekete babák se mindig úgy születnek, sokszor csak épp hogy kicsit kreol a bõrük, aztán pár hét kell, hogy a "végleges színüket elnyerjék".
Szerintem is születéskor már látszik rajta, de kell neki idõ, mire "besötétedik". Amúgy nem a férjedtõl van a baba? Vagy nem tudod, h tõle van-e?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!