Találatok a következő kifejezésre: A babák sírnak ok nélkül, (3 db)

A babák addig sírnak "ok nélkül", míg el nem kezdenek beszélni?

Arra gondolok, hogy sír, ha álmos, ahelyett, hogy aludna:), vagy amikor egyik pillanatban mosolyog a másikban meg már nyöszörög, aztán újra vigyor.

Legjobb válasz: Szerintem végülis igen. Illetve addig, amíg az elõfordulhat, hogy félreérted a jelzéseit.

Szerintem végülis igen. Illetve addig, amíg az elõfordulhat, hogy félreérted a jelzéseit.
Azt mondják ok nélkül sosem sír egy gyerek. errõ így 19hónap után sem vagyok feltétlen meggyõzõdve! Szerintem csak komunikálni próbálnak, és nem mindeig a helyes reakció jut eszükne elõször! Bár énmár jobb helyzetben vagyok, az enyém már mutogat is! Csak néha én sem tudom mire mutat! :) ))
Az én la´nyom is ilyen. Sokszor csak azt akarják, hogy velük legyünk, szeretgessük öket.Ez így jó.Lehet tényleg sokszor fe´lreérteni a jelzéseket, de azért meglehet különböztetni, hogy mikor miért sírnak.Egyébként meg amíg nem tud beszélni, hogyan is jelezne nekünk??
Szia.A keresztlányom is ilyen volt, sõtt most a húga is ilyen.Ez addig tartott nála míg meg nem tanult menni, aztán mintha elvágták volna.Már a bébicompban is csöndesebb volt, de a séta volt a gyógymód az örökös bõgésre.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszi lányok, a menés még odébb van:) 3 és fél hónaposak vagyunk.

Tapasztalt anyukak! Az a gyerekneveles normalis velejaroja, hogy 4 hetes babam tegnap 8 oran keresztul ugy sirt, mint akit nyuznak lathatolag minden ok nelkul?

Sem laza nincs, sem pedig barmi jele annak, hogy beteg lenne, ma pedig eddig teljesen nyugodt.

Legjobb válasz: Mit csinált "még" a síráson kívül? Húzogatta fel a lábait, esetleg "kiflibe" feszítette magát? mit próbáltál vele csinálni? Anyatejes vagy tápis?

Mit csinált "még" a síráson kívül? Húzogatta fel a lábait, esetleg "kiflibe" feszítette magát? mit próbáltál vele csinálni? Anyatejes vagy tápis?
14:01-el értek egyet. Sokszor nálunk is ez volt, pedig már 5 hónapos. Hidegfront+szél+telihold nagyon durva kombináció, egész éjjeli sírást eredményezett. Én már mindennap nézem az orvosmeteorológiát a neten, hogy felkészülhessek lelkiekben. Sõt, az esõre is érzékeny, meg a hóra...
Szia! Vegyél Espumisan cseppet és pár napig add a babádnak, ne szenvedjen szegényke!
Csilis bab? :-) Az azért durva egy 4 hetes babánál. Reménykedjünk hogy nem fogja érzékelni a tejben. Szerintem még igy az elején figyelj oda mit eszel, nem kell annyira túlzásba se vinni az óvatosságot, de azért ilyeneket ne vagy csak kis mennyiségekben.
A kérdező hozzászólása: Hu [email protected], akkor nehez napok elott allunk, mert tegnap vacsira csilis babot ettunk felbuzdulva azon, hogy eddig barmit ettem nem befolyasolta a hangulatat. :((( Koszonom a valaszokat, megnyugtattatok!
Nekem ilyen volt mindkét gyerekem. 3-4 hetesen kezdõdik az érzékenység. Figyeld az étrendedet. Nekem tej és szójamentesen kellett étkeznem, akkor nem volt probléma, egyébként ugyanígy 4-5 órán át tartó sírás volt, és a hasfájósságra javasolt összes praktika (Espumisan és a többi szer, és a különbözõ masszázsok, pozíciók) csõdöt mondtak. SAjnos arra is rá kell jönni, hogy menny idõ alatt ér át az anyatejbe amit ettél, mert ez anya+gyerekenként változó. Szóval nem egyszerû, de menni fog!
Anyatejen keresztül kapott olyat, ami hasi görcsöket csinált pl. Ok nélkül nem ordit, max nem tudsz rájönni az okra. Lassan fogod tudni, mikor miért sír és tudsz segiteni.
A kérdező hozzászólása: Anyatejes es annyira sirt, hogy levego utan is kapkodott. A kezevel es a labaval erosen kalimpalt, ezert eleinte arra gondoltam, hogy a szel bantja, de 8 oran keresztul? Szegenyt tisztaba tettuk, szoptatas utan lefejt anyatejjel kinaltuk (aminek nagy reszet kihanyta), hasra fektettuk, hatra fektettu, cumit probaltunk rakni a szajaba, simogattuk, ringattuk, de semmi. Annyira megviselt, hogy atbogtem az estet, meg soha nem csinalt ilyet. Cserebe viszont ataludta az egesz ejszakat. :) Annyira aggodtam, de ma teljesen nyugis, mint mindig... Rejtely.
Erõs hidegfront, szél, telihold produkált nálunk ilyet.
az én kisfiam is szokott ilyet csinálni, akkor ölben is sír.van, aki így adja ki a gõzt magából, nincs ezzel semmi gond.
Szia! Nem lehet, hogy túletetted a babát? Az enyém is ezt csinálta, 1 hetesen.Kb. 6 órát sírt egyfolytában.Mi bevittük az ügyeletre, mert már fuldoklott a sírástól.A doki megkérdezte tõlem, hogy hogyan érezném magam ha egy fazék töltött káposztára megetem volna 2 görögdinnyét.Közölte, hogy a gyerek is úgy érezheti magát.Nagyon sajnáltam szegénykét. Az étkezésedre meg figyelj oda, mert puffasztó dolgokat(bab)nem tanácsos enni!

7 hónapos babám már 3 napja van, hogy csak szinte minden ok nélkül sír. Tegnap állt fel 1x a kiságyban, ezért lehet nyűgösebb? Kihathat rá?

Legjobb válasz: Én inkább a fogára gyanakodnék. De lehet, hogy ha felállt, fél leülni, és ezért nyûgös. Öcsém ezt játszotta sokáig, hogy felállt, de félt leülni, de amint leültettük, megint felállt és kezdõdött elõrõl...

Én inkább a fogára gyanakodnék. De lehet, hogy ha felállt, fél leülni, és ezért nyûgös. Öcsém ezt játszotta sokáig, hogy felállt, de félt leülni, de amint leültettük, megint felállt és kezdõdött elõrõl...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!