Találatok a következő kifejezésre: A babák milyen (2260 db)

Miket föztök a babának? Milyen fözelékeket lehet csinálni egy 6 honapos babának?

esetleg recepteket tudnátok irni?

Legjobb válasz: Sütõtök burgányával.Imádja!!!

Sütõtök burgányával.Imádja!!!
A kérdező hozzászólása: sütötököt nem szereti, 1 hete kináltam vele, majdnem hánt, annyira fintorgott, attol az iztöl.

Segís El döntöttük párommal, hogy babát szeretnénk. Milyen lépéseket kel tennem? El menjek nőgyogyászhoz? Mire figyeljek, hogy hamamrabb összejöjjön? Hogy tudom kiszámolni mikor érdemes "rástartolni a babára? Milyen sűrűn érdemes szexelni?

Legjobb válasz: Hagyjátok abba a védekezést és szerelmeskedjetek sokat(2 naponta elég). Közbe keres fel nõgyógyt, hogy megnézze minden rendben van-e. És persze ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne drogozz , egyél kiegyensúlyozottan, egészségesen, elkezdhetsz vitamint szedni. Ha vezetsz hõmérsékleti görbét akkor fogod tudni mikor van a peteérésed. Sok sikert!:)

Hagyjátok abba a védekezést és szerelmeskedjetek sokat(2 naponta elég). Közbe keres fel nõgyógyt, hogy megnézze minden rendben van-e. És persze ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne drogozz , egyél kiegyensúlyozottan, egészségesen, elkezdhetsz vitamint szedni. Ha vezetsz hõmérsékleti görbét akkor fogod tudni mikor van a peteérésed. Sok sikert!:)
A nõgyógyásztól akarsz teherbe esni?:)

Anyukák! Milyen a családi életetek? Hogy telik a napotok a babával? Milyen a párotok? Sokat dolgozik? Miben segít? El szoktatok járni valahová?

Csak kíváncsiságból kérdem mert érdekel, hogy ki milyennek látja a saját családi életét, hogyan viszonyul hozzátok a párotok mióta gyereketek lett és hogy hogyan telik egy hétköznap és a hétvége vagy amikor Apa szabin van. Van segítségetek vagy szinte mindig egyedül vagytok a gyerekkel? Hány gyereketek van?

Legjobb válasz: NÁLLUNK IS SOKAT DOLGOZIK A PÁROM, NEM NAGYON VAN SENKI AKI SEGITSEN.ESTE HA HAZA JÖN, FÁRADT. HÉTVÉGÉN ITTHON VAN, HÁZIMUNKÁBA CSAK A PORSZIVOZÁST VÁLLALJA, DE HA ÉN CSINÁLNÉK VALAMIT, HOGY ADDIG IS VIGYÁZZON A BABÁRA,MINDIG MINDENRE FÁRADT. EGYÉBKÉNT ELÉGGÉ MEGVÁLTOZOTT MIOTA BABA VAN. HÉTVÉGENTE AZÉRT NÉHA ELMEGYÜNK HÁRMASBA SÉTÁLNI, VAGY A VÁROSBA. IGYEKSZÜNK EGGYÜTT LENNI.

NÁLLUNK IS SOKAT DOLGOZIK A PÁROM, NEM NAGYON VAN SENKI AKI SEGITSEN.ESTE HA HAZA JÖN, FÁRADT. HÉTVÉGÉN ITTHON VAN, HÁZIMUNKÁBA CSAK A PORSZIVOZÁST VÁLLALJA, DE HA ÉN CSINÁLNÉK VALAMIT, HOGY ADDIG IS VIGYÁZZON A BABÁRA, MINDIG MINDENRE FÁRADT. EGYÉBKÉNT ELÉGGÉ MEGVÁLTOZOTT MIOTA BABA VAN. HÉTVÉGENTE AZÉRT NÉHA ELMEGYÜNK HÁRMASBA SÉTÁLNI, VAGY A VÁROSBA. IGYEKSZÜNK EGGYÜTT LENNI.
Én nem kívánhatnék jobb férjet! A gyereknevelésbõl maximálisan kiveszi a részét, pelenkázik, fürdet, etet, játszik vele! Birkatürelme van... Arra is jut ideje, hogy segítsen a háztartásban és hogy ne fásuljak bele a hétköznapokba elvisz vacsizni, moziba, fürdõzni egyet... Imádom! :)
14 hónapos a fiunk és most próbálkozunk a következõvel! Neki bátran merek szülni 3-at is!
A kérdező hozzászólása: De jó !! Örülök, hogy ilyen jól megvagytok :)
Nálatok is minden ok?
Nekem is nagyon jó férjem van, igaz sokat odavan dolgozik, sok a túlóra, de jól is keres.Ha itthon van, segit a takaritásban a fõzésben(istenien fõz), a kislányunkkal játszik.Éjjelente általában Õ az ügyeletes, Õ eteti meg.Hát ha itthon van inkább csak a nagyszülõkhöz, testvérekhez járunk, vagy kettesben csavarogni bevásárolni.Nyáron viszont sokat mentünk kirándulni, vittük magunkkal az akkor 2-3 hónapos babánkat.Moziba készülünk már egy ideje, de mindig közbe jön valami ami miatt nem jutunk el.
Szia! Hát nálunk elég gáz néha a helyzet, bár most éppen kijöttünk egy hullámvölgybõl, de nem tudom meddig tart :) A párom napi 10-12 órát dolgozik, ha hazajön, akkor eszik, tévézik, netezik, közben kicsit foglalkozik a naggyal (4 éves), elmeséli a napját, pár percet talán foglalkozik a kicsivel (1 éves) is, majd segít fürdetni és kész. Házimunkában semmi sem segít, esetleg néha csinál vmit, de csak ha megkérem. Vasárnap (ha nem dolgozik) szokott reggelit csinálni, de ennyi. Sajnos szinte sehová sem járunk, nekem ez a legnagyobb bajom az egész életünkkel, pedig a gyerekek elõtt elég pörgõsek voltunk, minden hétvégén buliztunk vagy legalább találkoztunk a barátainkkal és beültünk valahova. Most meg könyörögni kell mindenért, mert állandóan fáradt és nincs kedve semmihez. Pedig egy házban lakunk a szüleivel, az anyukája bármikor fel tudna jönni vigyázni a gyerekekre. Az lesz a vége, hogy szépen itt hagyom mindig a gyerekekkel én meg megyek mindenhová. csak az a gáz, hogy leginkább vele szeretnék menni, hogy ápoljuk a kapcsolatunkat, csak õ ezt nem fogja fel. Azt hiszi, hogy a közös tévézéstõl erõsödik egy kapcsolat... :) )))
szia! Pár kérdéssel a tiéd alatt írtam ki egyet olyan anyukákat keresve, akik mindent maguk csinálnak, mert a párjuk nem ér rá. Ott minden le van írva. Csak annyit fûznék hozzá, hogy imádom a férjemet, és büszkének érzem magam azért, mert õ az enyém lehet. Remélem, õ is így szeret. Néha összeröffenünk, veszekszünk, aztán kibékülünk és jót szexelünk. Néha eljárunk ide-oda, kutyakiállításra, városnapra, kirakodóvásárba. Nagyon szeretünk táncolni, de erre alkalmas hely mifelénk sajnos nincs. Legközelebb jövõre lesz, a fiam keresztanyjának a fia konfirmál, lesz hét határra szóló buli, ott majd táncolunk:) Bevásárolni közösen járunk vagy a párom néha egyedül, de akkor handsfree a fülén és végig beszélünk telefonon, szóval olyan, mintha ott lennék én is. Van, hogy útközben felhív, és míg vezet, elbeszélgetünk.


Anyukák! Ti milyen pózban csináltátok a babát? Milyen pózban voltatok, hogy összejött?

Van erre valami speciális? Tehát arra gondolok, hogy az a jó, ha alul vagy? és ha felül, akkor kifolyik, és nem fel folyik? Utánna egyb?l el lehet menni fürödni? Vagy jó, ha fél órát fekszel (a gravitáció miatt?) Vagy ezek mind mellékesek?

Legjobb válasz: Hát mi minden pózban csináltuk 5 évig,egy idõben,utána mindig gyertyaállásban voltam vagy 10 percet,hogy "jól folyjon be:DDD.Aztán 1 évig csak úgy csináltuk ,mert jól esett:D,és terhes is lettem...

Hát mi minden pózban csináltuk 5 évig, egy idõben, utána mindig gyertyaállásban voltam vagy 10 percet, hogy "jól folyjon be:DDD.Aztán 1 évig csak úgy csináltuk , mert jól esett:D, és terhes is lettem...
Misszionárius póz volt. De nekünk rögtön össze is jött a pöttöm :)
Az elsõ babánál vegyes éjszaka volt, a másodiknál misszionárius (vagy talán az is vegyes?). :)
Hát ez tetszik ez a kérdés! Szerintem mikor megfogant a kisasszony akkor a mi leglehetetlenebb szutuban voltunk!Ránk jött anyunál és ott voltunk együtt.Õ dolgozott, én meg még otthon laktam igy miért ne! Szóval a szobában állva és vhogy hátulról!:$ (pirulás)
Szerintem segíteni fog a gyógyszer, Clostilbeytet szedsz? én nem tudom, hogy milyen pózban csináltuk, de többször is hülyére röhögtük magunkat, mert próbálgattuk, hogy megy be a legmélyebbre, és folyik ki a legkevesebb maganyag :D:D szóval viccesre vettük az elsõ hónapot, és össze is jött, pedig sokszor hülyültünk, és leginkább 2 perces teljesítmény sexek voltak. amúgy kutya póz után még meresztettem a popóm az égbe, és akkor nem folyt ki szinte semmi. nekem a gyertyázás nem jött be :D sok sikert :)
Az elsõnél oldalfekvésben voltunk és hátulról szexeltünk.Elõtte fasírtban voltunk, úgyhogy nagyon be voltunk indulva.A másodiknál kutyapóz.Akkor pedig kezdtünk betegek lenni és nagyon nyögve nyelõs volt az együttlét.Mindkétszer mélyen tudott bennem lenni a pózok miatt és nekem a misszionárius póz után egyébként is rögtön kifolyik az áru.Rögtön fürdünk emiatt.Mindkétszer az ovulálást számoltam.
Én arra esküszöm hogy én hason fexem, õ meg rajtam, hátulról hatol be elõre...na érted:-) Kicsit hátrahajló a méhem azt hiszem, én háromszor lettem igy terhes!
az elsõ babám fogalmam sincs h fogant, nem tudom a pontos idejét... a tesonál már igen, mert nagyon rajta voltunk, ovuteszt-mikroszkop stb...ott napra pontosan tudom mikor fogant a baba. akkor épp misszionáriusba csináltunk:) én sosem álltam gyertyába meg feküdtem direkt még perceket mozdulatlanul...aminek be kell menni az bemegy, minden különösebb trükk nélkül. :) tudom könnyû mondani, de ne görcsölj rajta...élvezd..:)
Arra már nem emlékszem, csak arra, hogy a párom volt Alexander az orosz milliárdos én meg a szeretõje Nadja. :DDD Mi szerep játékoztunk és elengedtük magunkat. Semmi sem érdekelt minket, pedig nagyon szerettünk volna egy gyermeket. Össze is jött :]]]
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos csak rásegítéssel jött össze az elsõ is, annak 3 éve. Most tesót szeretnénk neki, de csak gyógyszerrel fog össze jönni, és a gyógyszert 3 hónapig lehet csak szedni utánna fél évig pihi. Az elsõ hónapon túl vagyok.
nekünk is misszionárius a másodiknál terveztük a babát de nem görcsöltünk rá, arra emlékszem csak hogy nagyon jó volt az az együttlét. Az elsõ fiam tabletta mellett véletlenke, az elsõ közös görögországi nyaraláson készült, a pózra nem emlékszem csak arra hogy akkor is nagyon felszabadultak voltunk és az átadtuk magunkat az élvezeteknek.
tegnap 19:49es vagyok. én pco-s vagyok. az elsõ baba meglepi baba volt, nem tudatosan dolgoztunk rajta (ezért nem is tudom mikor fogant pontosan) a második babára tudatosan készültünk, én is clostit szedtem, elsõ honapban összejött szerencsére. drukkolok h nektek is sikerüljön mielõbb. amugy nekem a dokim mondta h már nem az a tendencia h 3hónap után szünet...egy ismerõsöm pl az 5ik clostis hónapban lett állapotos, ugy volt h még egy hónap mehet neki ha nem jön össze, de szerencsére meglett a bébi:)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek a babájához! és Köszönöm a válaszokat! A gyertya pózt szerintem ki fogom hagyni, de a többi jöhet! :) )

Mosható pelenkát szeretnénk használni a babának. Milyen típusút és hány darabot kell beszerezni? Tapasztalatokat is szívesen fogadok. Esetleg tetra pelust használ valaki pelenkázásra?

Legjobb válasz: Én 5 hónapon keresztül nappalra kizárólag cseh textil pelenkát használtam az ikreimnél, éjszakára eldobhatót kaptak. Tökéletes volt számomra mindaddig, amíg el nem kezdtek forogni, mászni. Egy babára számolva 20-25 db kell, mivel az elsõ idõszakban a feje alá is kell tenni, illetve böfiztetéshez is jól jön. Ha még lenne kérdésed, nyugodtan írj akár privátba is!

Én 5 hónapon keresztül nappalra kizárólag cseh textil pelenkát használtam az ikreimnél, éjszakára eldobhatót kaptak. Tökéletes volt számomra mindaddig, amíg el nem kezdtek forogni, mászni. Egy babára számolva 20-25 db kell, mivel az elsõ idõszakban a feje alá is kell tenni, illetve böfiztetéshez is jól jön. Ha még lenne kérdésed, nyugodtan írj akár privátba is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Tetrapelust sok helyen láttunk mi is, de gumibugyit sehol. Ti hol vettétek? Vagy mit adtál rájuk a pelus fölé, hogy ne ázzon át a ruhájuk? Sok boldogságot a babákhoz!
Én Szlovákiában vettem meg a pelenkákat, illetve ott minden gyógyszertárban vagy bababoltban kapható hozzávaló ún. ortopéd kisnadrág is, aminek az a lényege, hogy szélesebben tartja a baba lábait, mintha sima pelenka lenne rajta, így az elsõ 3 hónap folyamán kifejlõdõ csípõporc megfelelõen fog fejlõdni és rögzülni, vagyis nem lesz csípõficama. 4 hónapos kortól pedig már elég hozzá a "sima" nadrág, ami szintán mindenhol kapható.
milupa milumil ha2 felírják receptre, kb.annyi mint a sima recept nélkül
Azért lettem lepontozva, mert Milupa HA2-est adok a babámnak? Ezek szerint ha Humana-t írtam volna, akkor felfelé pontoztok? Döbbenet!!!!
Beba2 Aktív
énis Milpua HA2
Szia.Nekünk a Beba 2-es nem vált be, mert nem szereti, de attól függetlenül a te babád szeretheti, Nekünk a Mildibé jó éjszakát és a Mildibé 2 felelt meg.De elõtte, mi is megpróbáltuk a Humanat, a Bebát, a Rossmanosat, szerintem ez babától függ, és a szervezetétõl, ha nem fáj a hasa tõle, és izlik neki, akkor próbáld meg amelyiket szeretnéd majd adni neki.Attól függetlenül, hogy mi a Mildibét használjuk, jónak tartom, mind a Humanat, mind a Bebát, de mint írtam, nekünk, ez vált be.Ha pedig nagyon bizonytalan vagy, akkor meg a védõnõt kérdezd meg.
Humana, nem olcsó, de ez vált be!
DM-es tápszerre tértünk át egy hete, elõtte héten volt 6 hónapos a kislányom. Nagyon szereti.
A Milumil HA 2-est felirják receptre. Mi is azt ittuk. Aztán most váltottunk, mert már nem kellett neki. A Humana banános vált be, nagyon laktatós és igaz nem olcsó, de tényleg jó. ( 600 g 2400 Ft)Vettünk Mildibét is, de kicsapta a fiamat.
Milupa HA2
Beba2. De ha nem lakik jól a babád a táptól akkor Hipp tápszer. Jó sûrû laktató!
Szia! Mi Beba2 -t ittunk, a mi babánknak csak ez ízlett. Most újra csak szopizik.
Humana baby fit 1, nekünk ingyé, de fizetõsen is csak 900 a 900grammos. Banános
Jah... moderálva lettem :) Ez is röhejes. Elõzõ voltam (amíg ki nem tiltanak, nevetséges! :)
Ahogy elnézem mindenki le lett pontozva, röhejes. Most mi lepontozni való van azon, hogy mit eszik a babánk? Hülye k...a aki lepontoz mindenkit, szánalmas, de folytatnám még!!!!!!
Milupa ha 2.. És akkor mostén is le leszek pontozva...röhejesek vagytok..
Mi a kezdetektõl a Nestlé tápszerét használjuk, nekünk ez vált be.
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. :) Ugyanazt ettük elõtte, ugyanarra tértünk át ugyanakkor :) Szóval Milumil 1-et ettünk, de már keveset evett belõle, nem hízott annyira. A milumil 2-t ajánlotta a doki, de azt már nem lehet receptre felíratni, ezért kicsit húzós az ára. Így mi is áttértünk a DM-es tápszerre, valóban fincsi. És sokkal többet eszik belõle, mint elõtte a milumilból.
Szia, mi Milupa Milumilt ettunk mar az elejetol fogva, egeszen 7 honapos koraig, akkor mar csak 100 ml-ket evett, nem lehetett belekonyorogni tobbet. vettem DM-es Babylove tapszert(mellesleg megkostoltan, es sokkal finomabb), es abbol mar normal mennyiseget eszik, es latom, hogy izlik is neki. valoszinuleg megunta a masikat. szerintem a minoseg ugyanaz.
milupa ha 2-esrõl nekem nem szólt a dokim. sima milupa 2-est javasolt. eddig milupa HA start volt. kérhetem, hogy HA 2-est írjon?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat! Kislányom most Beba HA Start Aktívot kap, tulajdonképpen semmi nem indokolja a HA-s tápszert, de a dokinéni ezt írta fel.Most 5, 5 hónapos, ezért is kérdeztem, milyen lenne jó 6 hónapos kor után, amikor már nem írják fel.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ki pontozgatta le a válaszokat, de szerintem egyedül nekem lenne jogom eldönteni melyik válasz hasznos és nem, mivel én tettem fel a kérdést.Én senkit nem pontoztam le.

Érdemes venni a babáknak járássegitöt? 8honapos a babám, milyen játékot vegyek neki, nálatok mi vált be?

Legjobb válasz: Nekünk van járástanittó is és 9 hónaposan kapta.Imád rajta játszani,és most lépeget vele.13 hónapos.

Nekünk van járástanittó is és 9 hónaposan kapta.Imád rajta játszani, és most lépeget vele.13 hónapos.
mi örököltünk egy chicco-t, de nem nagyon játszik vele a 8 hós lányom. tegnap a polc mellett állt fel elõször, és azóta lépegetni is próbál már - rá se bagózik a csilli-villi járássegtõjére.
A kérdező hozzászólása: kISFIAM VAN, pONTOSAN MILYEN AZ A KISAUTO AMI MEGY ÉSHANGOKAT AD?
szerintem bõven elég annyi cucc amit a rokonok hoznak én csak 1-2 meséskönyvet vettem, egy üres pet palackkal és egy újsággal mi jobban elvagyunk mint a drága cuccokkal de ha venni akarsz, akkor villogjon legyen hangos és esetleg mozogjon egyedül( pl kisautó) a járássegítõtõl meg az egyik ismerõs kisfiú kimondottan retteg mert nem bírja tartani a tempót a kütyüvel:(
Kisfiú kislány? Nekem fiam van és ami nagy sláger de már vagy 2 hónapja az az autó. Ilyen röfi ül rajta meg kell rázogatni és röfög meg autó hangot adva teper:) Mi vettünk annó járássegítõt de a baby taxi nagyobb sláger volt:)
Keress rá a google-ben, annyi játék van. A FP-os játékokban az a nem jó, hogy mindig tanítani akarnak valamire. A gyereket nem a játék tanítja meg felállni, járni, hanem bármibe belekapaszkodik. Játékot vegyél neki, ne járássegítõt. Aztán majd használja, ahogy tudja, ahogy szeretné. KOmolyan, már kivagyok ettõl a rengeteg fejlesztõ játéktól, a gyereket meg nem hagyják egyszerûen játszani:) Jaja, sima PET palack, benne víz lötykölõdik, király játék, imádja:D
A kérdező hozzászólása: FISHER PRICE OS JÁTÉKOKBA GONDOLKODOK, CSAK LEMARADT!kÖSZI!

Mivel fürdeted a babádat? Milyen sampont használsz hajas babádnak?

Szoktál figyelni az összetevõkre? Az én babám 5 hónapos es gyógyszertári fürdetõt használunk.Most tervezek cserélni. A haját nagyon macerás ezzel a krémmel mosni.

Legjobb válasz: Ilyen pici korában a BABE koszmó elleni sampon vált be nálunk nagyon (gyógyszertárban kapható, olyan 2.500 Ft körül van egy üveggel, de nagyon picike kell belõle, nagyon sokáig elég- tényleg pici!). Niveára váltottunk olyan 2 éves korában, most ovis, máig a niveát használja.

Ilyen pici korában a BABE koszmó elleni sampon vált be nálunk nagyon (gyógyszertárban kapható, olyan 2.500 Ft körül van egy üveggel, de nagyon picike kell belõle, nagyon sokáig elég- tényleg pici!). Niveára váltottunk olyan 2 éves korában, most ovis, máig a niveát használja.
Persze, figyelünk az összetevõkre :-) Rossmann-ban vettem rózsaszín csomagolású saját márkás babaolajat és tusfürdõt."Minden" mentes, illata sincs. A tusfürdõ egyben sampon is;születése óta ezt használjuk(a gyógyszertárit is kiváltottam, de sajnos azt alig lehetett szerencsétlenrõl lemosni, nem beszélve a kádról...)
Igen, figyelek az összetevõkre, ezért Johnsonst pl. nem vennék soha. Babylove fürdetõt szoktam használni, ez samponként is használható, parabén, paraffin, illatanyag és minden mentes :D
Babylove
Babé fürdetõt, és Babé koszmó elleni sampont, nagyon érzékeny bõrû a babám, ez jól bevált.
Hipp fürdetõt használunk és nivea-babé sampont felváltva, 20 hónapos. Másfél éve megvan a babé sampon és szerintem még a fele sem fogyott el.
Mi nagyon sokáig használtuk a gyógyszertári (Naturland) fürdetõt, forró vízzel felhígítva jól meg lehetett mosni vele a gyerkõc haját (persze miután kihûlt, vagy hideg vízzel kevertük el). Mióta nem hajlandó ülni a kádban azóta a Johnsons top to toe fürdetõjét használjuk, ezzel a haját is meg lehet mosni. Próbáltuk a Liberós fürdetõt is, de nekünk az nem vált be, nagyon szárította a bõrét.
Gabi sampont használok, nagyon jónak találom.
Babé fürdetõt használunk, az jó hajra is.
én gyógyszertárit használok a két és fél hónapos elég sok hajjal rendelkezõ babámnál. Védõnõ elmondta, hogy forró vízben kell feloldani és utána bele a kádba. Soha nem volt olyan problémám, hogy a hajában maradt volna, vagy ilyesmi, mivel rendesen feloldódik.

Ha március végére várom a babámat, milyen ruhákat vegyek neki? Akkor még elég szeszélyes az időjárás, tanácstalan vagyok.

Még csak 16 hetes vagyok, de pénteken úgyis Budapesten leszünk, elmennénk "felmérni a terepet".

Legjobb válasz: Szerintem várd meg a tél végi kiárusításokat, akkor érdemes vásárolnod overallt, meg egyéb meleg holmit. Nekem ugyan március eleji a babám, de szükség volt overallra is.

Szerintem várd meg a tél végi kiárusításokat, akkor érdemes vásárolnod overallt, meg egyéb meleg holmit. Nekem ugyan március eleji a babám, de szükség volt overallra is.
Szia! Március végén szültem a lányom. hideg idõ volt, még én is a téli kabátomat hordtam kb. 2-3 hétig. A lányomnak is úgy vásároltam hogy hosszú ujjú bodykat és még vastag bundazsákot, igaz ezt abszolút nem tudtuk kihasználni. Vastag sapi helyett úgy csináltam hogy bent egy vékonyka volt a fején és ha kimentünk arra húztam egy vastagabbat / de nem téli vastag volt/. Rugdalózóból is hosszú ujjút adtam a body fölé.

14 hónapos a babám. Milyen vitamint használhatok nála a Cebion cseppek mellett? (multivitamin mellett)

Köszönöm

Legjobb válasz: A Cebion(ami csak C vitamin) mellett még multivitamint is akarsz adni neki?Én csak Cebiont adok õsztõl tavaszig(most 16 hós),de azt sem minden nap.Sztem egészséges,vegyes táplálkozású babának nem kell multivitamint adni.

A Cebion(ami csak C vitamin) mellett még multivitamint is akarsz adni neki?Én csak Cebiont adok õsztõl tavaszig(most 16 hós), de azt sem minden nap.Sztem egészséges, vegyes táplálkozású babának nem kell multivitamint adni.
Szia! Az én babóm sûrûn beteg. Az unokatesója ovis, és minden nyavalyát hazahoz. Volt olyan hónap, hogy kétszer volt beteg. Nekünk ezért a doki a Béres cseppet javasolta. Most kezdjük majd szedni, remélem lesz hatása.A Te babód is beteges vagy csak ebben a járványos idõszakba szeretnéd egy kicsit felerõsíteni? 16 hós a fiam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!