Találatok a következő kifejezésre: A babák lehet aloe first-tel (1 db)

A babák köldökcsonkját lehet aloe first-tel befújni?

Legjobb válasz: nehogy lefujd....lehet hogy baja nem lesz töle,de én inkàbb nem kisérleteznék ilyennnel.mi a korhäzböl kapott külön kencével ecseteltük,de sztem a legjobb ha megvärod mig leesik..nem sok idö...nekem a kisfiam kb 2 hetes volt mikr leesett neki.de valoban ha hasznàlni szeretnéd a sprayt mindenképp elöször orvost kérdezz meg.

nehogy lefujd....lehet hogy baja nem lesz töle, de én inkàbb nem kisérleteznék ilyennnel.mi a korhäzböl kapott külön kencével ecseteltük, de sztem a legjobb ha megvärod mig leesik..nem sok idö...nekem a kisfiam kb 2 hetes volt mikr leesett neki.de valoban ha hasznàlni szeretnéd a sprayt mindenképp elöször orvost kérdezz meg.
Szia! Nem hallottam még, hogy valaki csinálta volna - nem kizárt! - de én lehet, hogy kipróbálnám. Végülis nincs benne semmi olyasmi, ami a babának tilos lenne, a sebgyógyulásokkal kapcsolatban meg nagyon jók a tapasztalatok. Esetleg kérdezd meg a gyerekorvost, vagy a védõnõt, de szerintem nem csinálsz vele rosszat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy ismerős - akinek több gyereke is van - azt kérdezte, hogy az 5 hónapos gyerekem a nappal nagy részében még alszik, ugye?

Nagyon meglepődtem, szerintem igen ritka lehet, ha egy ekkora gyerek még a nappal nagy részét végigalussza. Tapasztalatok?

10

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!