Találatok a következő kifejezésre: A babák az elektromos hintát (2 db)

Elektromos hintát keresek Debrecenben. Hol érdemes megnézni? És a Te babád szereti az elektromos hintát? Megnyugtatja?

Legjobb válasz: Az enyém ordított benne:((( Van a nyugati utcán a babavilágban,a Brendonban,a Stop Shopban a Kangaboo-ban

Az enyém ordított benne:((( Van a nyugati utcán a babavilágban, a Brendonban, a Stop Shopban a Kangaboo-ban
Nekünk esõerdõ hinta volt, a Bambi bababiziben vettem, a tóci szélén.2 hetes korától használtuk, nagyon szerette.Én ajánlani tudom, mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ordított...? Miért? Késõbb sem szokta meg? Az az igazság, hogy nagyon azon vagyok, hogy megvegyem, de én is félek, hogy nem fogja szeretni, és akkor kidobott pénz. Jó lenne használt is, de azt végképp nem találok a neten.
A kérdező hozzászólása: 6 hetes a babám. Akkor lehet, megnézem a Bambiban. Jó lenne, ha lenne most is. Te mennyiért vetted?
Nekem is FP esõerdõs volt, de nagyon utálta :( Nem sajnos, nem szokta meg késõbb sem!!!! Nem tudnád esetleg kipróbálni valamelyik ismerõsnél???? Ha egy héten keresztül 2-3 x belerakod és úgy látod tetszik neki, akkor érdemes....Nagyon sokan tudják használni, de nekünk csak porfogó volt:((( http://patrimax.hu/spd/M6710/Fisher_Price_Hordozhato_Esoerdo.. ilyenünk volt.... 1.voltam

A babák szeretik az elektromos hintát?

Legjobb válasz: Nekünk van. De az én babám szereti. Még csak 5 hetes de ha már nincs el egyedül és nekem még van valami dolgom akkor még el van benne kb. fél órát.

Nekünk van. De az én babám szereti. Még csak 5 hetes de ha már nincs el egyedül és nekem még van valami dolgom akkor még el van benne kb. fél órát.
Fél évig napi több órát abba volt a babám, mostmár kevesebbet de még mindig szereti
Az enyém imádja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!