Találatok a következő kifejezésre: A babák az elektromos (8 db)

Árthat a babának az elektromos ágymelegítő használata? 13 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy árthat e, de azért én terhesen nem használtam. Abból indultam ki, hogy a meleg fürdõ is veszélyes, mert vetélést okozhat, pont a meleg miatt, így én terhesen kerültem az ágymelegitõt.

Nem tudom, hogy árthat e, de azért én terhesen nem használtam. Abból indultam ki, hogy a meleg fürdõ is veszélyes, mert vetélést okozhat, pont a meleg miatt, így én terhesen kerültem az ágymelegitõt.
Szokj át a forró vizes palackra, vagy bújjon hozzád a párod inkább. :-)
Õszintén szólva nekem annyira fájt a derekam idõnként, reumatikus fájdalmaim voltak, hogy bizony használtam a melegítõ párnát, de csak mértékkel rövid ideig. Nem lett tõle bajom. PErsze azért óvatos voltam, mert valóban a forró fürdõ analógiájára biztos nem ajánlatos használni. Minden jót! (34. hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A babák szeretik az elektromos hintát?

Legjobb válasz: Nekünk van. De az én babám szereti. Még csak 5 hetes de ha már nincs el egyedül és nekem még van valami dolgom akkor még el van benne kb. fél órát.

Nekünk van. De az én babám szereti. Még csak 5 hetes de ha már nincs el egyedül és nekem még van valami dolgom akkor még el van benne kb. fél órát.
Fél évig napi több órát abba volt a babám, mostmár kevesebbet de még mindig szereti
Az enyém imádja

Elektromos hintát keresek Debrecenben. Hol érdemes megnézni? És a Te babád szereti az elektromos hintát? Megnyugtatja?

Legjobb válasz: Az enyém ordított benne:((( Van a nyugati utcán a babavilágban,a Brendonban,a Stop Shopban a Kangaboo-ban

Az enyém ordított benne:((( Van a nyugati utcán a babavilágban, a Brendonban, a Stop Shopban a Kangaboo-ban
Nekünk esõerdõ hinta volt, a Bambi bababiziben vettem, a tóci szélén.2 hetes korától használtuk, nagyon szerette.Én ajánlani tudom, mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ordított...? Miért? Késõbb sem szokta meg? Az az igazság, hogy nagyon azon vagyok, hogy megvegyem, de én is félek, hogy nem fogja szeretni, és akkor kidobott pénz. Jó lenne használt is, de azt végképp nem találok a neten.
A kérdező hozzászólása: 6 hetes a babám. Akkor lehet, megnézem a Bambiban. Jó lenne, ha lenne most is. Te mennyiért vetted?
Nekem is FP esõerdõs volt, de nagyon utálta :( Nem sajnos, nem szokta meg késõbb sem!!!! Nem tudnád esetleg kipróbálni valamelyik ismerõsnél???? Ha egy héten keresztül 2-3 x belerakod és úgy látod tetszik neki, akkor érdemes....Nagyon sokan tudják használni, de nekünk csak porfogó volt:((( http://patrimax.hu/spd/M6710/Fisher_Price_Hordozhato_Esoerdo.. ilyenünk volt.... 1.voltam


Milyen elektromos babahintát érdemes vásárolni, egy 4 hetes babának? Mi a véleményetek az ilyen hintákról, szeretik -e a babák?

Legjobb válasz: http://bolthely.hu/manojatek/id/00171_Akvariumos_hinta_es_pi.. nekünk ilyen van, a fiam 6 hónapos de még mindig nagyon szeret benne lenni, játszani. 2 hónapos kora óta van meg.

http://bolthely.hu/manojatek/id/00171_Akvariumos_hinta_es_pi.. nekünk ilyen van, a fiam 6 hónapos de még mindig nagyon szeret benne lenni, játszani. 2 hónapos kora óta van meg.
Szia! Nekünk Fisher Price Aquarium-os babahintánk van 2-hónaos kora óta használja és nagyon szereti!
Az en fiam nagyon szerette, de csak 3 honapos kortol kezdtuk el hasznalni, addig valahogy nem biztam az ules dolesszogeben, tul meredeknek talaltam, hogy ultessem benne. Nekunk Fisher Price van, halacskas.
Én babám nagyon szerette! Mi is kb 3 hós kora óta használtuk, de újszülött kortól lehet. Sokat aludt benne. Nagyon sokáig használta és szerette. Fisher Price Aquarium volt.
Fisher Price, olyan a kialakítása mint a hordozóé, DE szerintem elõször próbálj bérelni, mert a mi babánk is elvolt benne, de max 10-15 percet naponta. Ez is, mint nagyon sok minden gyerekfüggõ, szerintem nem érdemes sok 10 ezer forintot kiadni érte, amíg nem tudod, hogy tetszeni fog-e a bébinek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! köszi a válaszokat! Azaz igazság , hogy az én babám nagyon síros, inkább kézben szeret lenni, és kézben elaludni, és ha leteszem , mikor elaludt egybõl felébred, és újra sirni kezd. 4 gyermekem van, 9, 7 és 3 éves a többi, és velük is kell foglalkoznom, ezért gondoltam a hintára , hátha lekötné egy kis idõre a hintázás, mert egyébként szinte semmire sincs idõm mellette.
Szia!Nekünk az esõerdõ hinta van, 3 hetes kora óta használjuk, nagyon szereti, megnyugtatja ha sír, elalszik benne, illetve most már jókat veszekedik, a felette forgó állatokkal:-)
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó! Megkérdezhetem, hogy ti mennyiért vettétek a hintát?

Kedden kozmetikusnál jártam, aki az arckezelés részeként elektromos impulzusokat is belekevert a dologba (ez lehet, hogy csak nekem volt teljesen új). Ez, ha terhes lennék, árthat a babának?

Még nem vagyok biztos benne, hogy csak késik (32. napja a ciklusomnak a mai), vagy esetleg baba van a dologban (mindkett? esélyes). De nem is ez a lényeg (ez hamarosan úgyis kiderül :), hanem hogy nagyon utálnám magam érte, ha az én hibámból történne valami baj, mert a Párommal már egy teljes éve nem védekezünk, de eddig még nem sikerült teherbe esnem. Ha most mégis sikerült, hát nagyon szeretném, ha nem rontanám el egy arckezelés miatt...

Legjobb válasz: Nos nem hiszem, hogy ezzel ártottál volna a picinek. Csak nyugi! Remélem baba van! :)

Nos nem hiszem, hogy ezzel ártottál volna a picinek. Csak nyugi! Remélem baba van! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, és nyugi, szerintem csak félreértés volt. Gondolom, az uh tényleg nem lett volna gáz, csak sajnos itt tényleg nem arról volt szó. Hát továbbra is csak reménykedem, hogy még lehet baba, és abban is, hogy nem tettem vele/neki semmi rosszat ezzel. Ha nem vágynék már rá ilyen régen, vagy ha rögtön az elsõ próbálkozásra összejött volna... akkor is biztos aggódnék, de így azért sokkal jobban bántana...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem uh-ról van szó (sajnos az most kimaradt, pedig azt szeretem), konkrétan elektromos kisülésekkel, "szikrákkal" bombázta az arcomat (állítólag ez elõsegíti a gyógyulást, meg megelõzi a hegesedést - bár jelzem, sosem volt még ilyen ronda, pöttyös-foltos az arcom kozmetikus után, mint most :S de ez már egy másik történet) És nem csak az arcom, hanem végig, amíg az arcomon dolgozott, a kezemben kellett tartanom az "áramkör" egyik végét (egy kis fém bigyót), míg a másik vége nála volt. Állítólag ettõl is gyorsabban regenerálódik a bõr a nyomkodás után. Az egy dolog, hogy én nem is éreztem semmit belõle (csak a végén a "szikrákat"), de én egy felnõtt ember vagyok, és nem tudom, hogy egy pici magzat, embrió hogyan reagál ugyanerre az impulzusra...
A kérdező hozzászólása: Hát ilyesmirõl (per, vagy akár hogy hibáztatnám) szó sincs, hisz HA baba is, még nekem sem volt fogalmam róla. Ha meg is kérdezte volna, hogy nem vagyok-e terhes, akkor is csak azt tudtam volna mondani, hogy nem tudok róla... Mondjuk korábban még sosem kezeltek így, most voltam elõször ennél a kozmetikusnál, akihez korábban jártam, sosem, nem is beszélt ilyesmirõl. Talán épp ezért (mert akkor is lehetsz babás, ha épp nem tudsz róla). De épp ezért nem is számítottam rá, hogy itt majd ez lesz (komolyan, idáig még nem is hallottam róla). Amúgy milyen hatása lehet a babára?
Szerintem ha baba van, akkor is épp, hogy megfogant. Talán volt rá hatással, talán nem. Mindenesetre annyi mindentõl tiltanak minket, és annyit paráztatnak, hogy csoda, hogy kibírjuk a 9 hónapot! :( A másik. Ha emiatt elment a baba, vagy nem tudott rendesen megtapadni, akkor talán ennek így kellett történnie. Nézhettek hülyének, de szerintem semmi nem történik ok nélkül! Ha most nincs baba, akkor sem szabad elkeseredni! Én ha tanácsolhatom, ezek után kerüld az ilyen kezeléseket. Én is igyekeztem a "káros" dolgokat kerülni, míg nem tudtam, hogy terhes vagyok! Nem szabad feladni és elkeseredni! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nagyon drágák vagytok, köszönöm a válaszokat és a biztatást :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is nagyon reménykedem (mindkettõben: hogy baba, és hogy jól van). Most már sajnos megint abban a fázisban vagyok, amikor nem tudom normálisan megítélni, mit érzek (fizikálisan), mert annyira ráállt az agyam a -hátha terhes vagyok- dologra, hogy teljesen összezavarodott a testem is. Ha addig nem történik semmi, holnap reggel tervezek tesztelni :)
Szia! Én kozmetikus vagyok, és semmiképp sem kezeltelek volna elektromosan. Nem szabad! Sajnos árthat a babának. Ez nem hülyeség! Ezért be is perelhetnek minket. De komolyan! Még, ami baba épp hogy megfogant el is mehet ezért. Remélem nem lett baja a babónak, ha õ van a dologban. :)
Kozmetikustól kérdezem, h mi baja lehet a babának? Ész érveket kérek-vagyis tényeket. Nem hinném h az az alacsony frekvenciájú uh árthat, hisz csak a bõrfelületet-arcon éri. Csak paráztatjátok fölöslegesen a kismamákat. Persze, h nem csinálják a kozmetikusok mert ha ne adj isten valami baj lenne, akkor félnek h nehogy õket vegyék elõ. A nõgyógyász is ultrahangoz, méghozzá van akit a 9 hónap alatt 10-szer vagy még többször. Ráadásúl õ hasi illetve hüvelyi uh-ot alkalmaz 1-1 vizsgálat alkalmával akár 15-30 percen keresztûl. Mégis csinálják! Ha káros lenne pont õk nem csinálnák. Ne aggódj, kedves kérdezõ semmi bajotok NEM lesz++++
Szia!Általában ezeket a kezeléseket tényleg nem szokták alkalmazni terheseken, de sokszor csak a késöbbiekben fennálló bababategségek miatt!Nehogy rá lehessen fogni bármilyen kozmetikai gépre vagy kozmetikusra!
Reméljük a baba van a pociban:) :) Semmi de semmi baja nem lesz a babának, hisz annyira alacsony frekin mûködik az uh-kozmetikusnál- h attól semmi bajotok nem lehet! Ne aggódj ezen feleslegesen, koncentrálj a babóra:) (én 16 hetesen voltam kozmetikusnál és nem lett bajunk:)
hmmm sak nem lesz baj, de nekem mikor mondtam h próbálkozunk mondta h ezt a kezelést(elektromost)kihagyja, mert terheseknek nem szabad
A kozmetikus vagyok. Én nem akartalak feleslegesen felidegesíteni, vagy ijesztgetni. Nem butaságokat írok. A véleményünket kérdezted és én elmondtam az enyémet. Sajnálom, ha másnak nem tetszik. A kérdésedre a válasz: Amint tudod nagyon sokszor el is mehet a baba, anélkül, hogy tudtad volna, hogy megfogant. Hogy pozitív volt a teszt és megis megjött. Ilyen esetekben beteg volt a baba, nem volt életerõs ilyesmi. És sajnos elektromos pulzusok miatt is elõfordulhat. Ez az igazság.
A kérdező hozzászólása: 36 hetes vagyok
Magyarországaon egyetlen egy gyermek van, akit magzat korában megtámadott egy megfázás, és emiatt súlyos idegrendszeri betegség alakult ki nála.(Õ a nagybátyám gyermeke...)Tehát igen kicsi a valószínûsége, hogy bmi baja is lenne a kicsinek.Csipketeát ihatsz.Gyógyszertárban veszel csipkebogyó húst(nem a filtereset!!!)azon rajta vannak az instrukciók.Szobameleg víz rá, és azt állni hagyni min 5-6 órára, de az sem baj, ha ázik egy napot.Forralni szigorúan tilos!És mézzel mindez.Hatalmas C vitamin bomba, napi 1-2 bögre mehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Mik azok a "luxus" dolgok, amikre egy babának szüksége van, de nélkülük is megvan? Pl elektromos babahinta, pihenőszék.

Legjobb válasz: Ezek amit írtál pont olyan amire nincs szüksége sõt kifejezetten károsak. Nem nagyon tudok ilyet mondani.

Ezek amit írtál pont olyan amire nincs szüksége sõt kifejezetten károsak. Nem nagyon tudok ilyet mondani.
A pihenõszék miért rossz? Épp most vettünk a babának és nagyon elvan rajta. Elnézést az OFF-ért.
Mert árt a gerincének.
Honnan veszed, hogy árt a gerincének? Ez egyáltalán nem igaz. A hinta kifejezetten hasznos dolog, a gyerekorvosunk is ajánlotta, fejleszti az idegrendszerét.
Sztem is hülyeség h károsak lenének! Amugy meg enyi erövel a hordozóba se tedd be! A kérdésre a válasz meg ezek amiket leírtál!
Legzesfigyelo. A jo fajta az draga es luxus de megeri! Mi mindent kaptunk. A hintat utalta egeszen iden nyarig mikoris elmult mar masfel eves. Piheno szeke volt, de ahogy tartotta magat erosen, atigazoltunk a bamboo seat-re. azt jobban elvezte.
pihenõszék, autósülés(ha nincs autó, de pár alkalommal jól jöhet), játszószõnyeg(sima pléd is jó, de ez praktikusabb míg pici), kiságyforgó(szeretik a babák, de nélküle is felnõ), fülhõmérõ(nem kell levetkõztetni a babát, pontos, alvás közben is mérhetõ), cumi(megnyugtat, de késõbb nehéz elvenni tõle)
Az adamo hinta jó de ezek a pihenõszékek és elektromos izék károsak. A hordozó is az, ezért csak minimális ideig szabad benne lenni, több szakember véleménye is ez, kimondottan tiltották, hogy ilyet vegyek a fiamnak. Az egyik elmondta, hogy mióta vannak ezek azóta sokkal több a gerincproblémás gyerek és szinte mindegyiknél kiderül, hogy ilyenben volt kiskorában vagy a hordozóban sétáltatták mózes helyett.

Elektromos rovarököt használnák a lakásban szúnyogok ellen, raid vagy off, csak azt nem tudom ártalmas-e a 8 hónapos babámra nézve?

Legjobb válasz: Fura kérdés kérdezõ, de nem egyszerûbb ha veszel szúnyoghálót? Az biztos nem ártalmas a kicsire, nem merül ki... Nekem a 5ablakra volt 2500ft a szúnyogháló és 15perc, nincs se légy se szúnyog. És nyugodt lehetek, hogy a gyerekek nem találják meg a vegyszert.

Fura kérdés kérdezõ, de nem egyszerûbb ha veszel szúnyoghálót? Az biztos nem ártalmas a kicsire, nem merül ki... Nekem a 5ablakra volt 2500ft a szúnyogháló és 15perc, nincs se légy se szúnyog. És nyugodt lehetek, hogy a gyerekek nem találják meg a vegyszert.
úgy emlékszem rá van írva, hogy 1 éves kor alatt nem lehet
Ha más megoldás nincs, amíg a rovarölõ bent van a konnektorban, vidd ki a babát a szobából, és csak azután vidd vissza, ha már kihúztad, és a szaga sem érzõdik. De használhatsz helyette citromfû illatú gyertyát is, attól is elmenekülnek a szúnyogok. Viszont akkor végig ott kell lenned a kicsivel, nem jó ötlet kettesben hagyni a gyerekeket égõ gyertyával!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!