Találatok a következő kifejezésre: A bőröm után kipirosodik, (6 db)

A borom kipirosodik sport utan? Ez mitol van?

Legjobb válasz: vérkeringés-növekedés >> tágabb erek >>jobban meglátszik a vér :) mindenkinek kipirosodik valamennyire a bõre.

vérkeringés-növekedés >> tágabb erek >>jobban meglátszik a vér :) mindenkinek kipirosodik valamennyire a bõre.
vér juta bõr alá is
vasodilatácó miatt
A kérdező hozzászólása: koszi :)

A bőröm szőrtelenítés után kipirosodik, illetve kis lila foltok jelennek meg rajta. Milyen krémmel kenhetném be szőrtelenítés után?

Mert a hint?por nem használ.

Legjobb válasz: szerintem egy jó hidratáló testápolóval, az hûsít és megnyugtat, de szerintem egy idõ után hozzászokik a bõröd és már nem fog úgy kipirosodni, azt ajánlom hogy estefelé szõrteleníts, hogy regellre már szép legyél

szerintem egy jó hidratáló testápolóval, az hûsít és megnyugtat, de szerintem egy idõ után hozzászokik a bõröd és már nem fog úgy kipirosodni, azt ajánlom hogy estefelé szõrteleníts, hogy regellre már szép legyél

Mitől lehet, hogy arcmosás után kipirosodik a bőröm?

eddig soha nem tapasztaltam hasonlót, csak mióta terhes vagyok. nem kellettek drága kencék, mert megfelelt az olcsóbb kategória is, de most nem tudom, mit kéne használnom rá. vettem bioderma krémet, de ugyanez a helyzet, miután használom. kicsit feszül a bőröm, ha nem kenem be azonnal, viszont fénylik is, ha csak úgy natúrban vagyok egész nap. tudnátok valamit ajánlani?


Férfiak? ! Miért van az h borotválkozás után kipirosodik a bőröm?

15 éves fiú vagyok, elektorom borotvával borotválkoztam és néhol piros lett a b?röm t?le.:S:S

Legjobb válasz: bocsi..elektromos*

A kérdező hozzászólása: bocsi..elektromos*
Talán túlságosan rászonyomod. Ha megengedi a borotva, akkor szerintem használd valamilyen szappannal együtt, de ettõl függetlenül használhatsz boortválkozás utáni krémet.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban a nyakam pirosodik be és pattog ki
hejtelenül borotválod. mivel ezen a részen összevissza állnak a szõrök, elõ fog fordulni. sose borotválj hajszálnak szembe. elõtte alaposan tisztíts és fertõtleníts. éles borotvát használj. utána is fertõtleníts. a ruha irritálja a bõrt= begyullad a szõrtüszõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!