Találatok a következő kifejezésre: A bölcsességfogak hány évesen (6 db)

A bölcsességfoga hány éves körül nő ki az embernek?

16/f vagyok nem tom nekem azt mondták 18 körül szokott n?ni ez így rendben van?:D

Legjobb válasz: nekem 20 után kezdett 2 kihúzva, egy tömött :D és 22 múltam/L

nekem 20 után kezdett 2 kihúzva, egy tömött :D és 22 múltam/L
Ja, kb. akkor, de változó. Van, akinek 17 évesen kinõ, én 24 voltam, amikor az elsõ kibújt, a másik 3 most mocorog (25/L). Bár lehet, hogy azok már úgy maradnak, hiszen Murphy szerint a bölcsességfogak csak vizsgaidõszakban tudnak bedurranni, olyan meg már nem lesz... :-D
20 vagyok és semmi, röntgenen sem látszik, hogy lenne. Anyukámnak pedig 42 évesen kellett kiszedni, mert akkor kedzett nõni. Szóval ez teljesen változó.
nekem kb olyan 19 évesen kezdet el nõni, fájt is de rendesen, most 23/L vagyok, de már 1et kikellet huzni, de jobb is tõlük megszabadulni, mert ha egyszer elkezd fájni, akkor nem kímél senkit sem.

Hány éves korodban nőtt ki a bölcsességfogad?

Legjobb válasz: 15 éves lány vagyok. nincs bölcsességfogam és nem is fog nõni. egy korábbi röntgenkép kimutatta, hogy nincsenek meg a bölcsességfogaim gyökerei.

15 éves lány vagyok. nincs bölcsességfogam és nem is fog nõni. egy korábbi röntgenkép kimutatta, hogy nincsenek meg a bölcsességfogaim gyökerei.
Az elsõ olyan 16 éves korom környékén kezdett kibújni. A második fél évvel késõbb, a harmadik-negyedik egyszerre jött, olyan 19 éves koromban. De teljesen, 100%-ig még csak 3 van kint, a negyedik félig van kibújva. 21/L
23 évesen kettõ jõtt ki
nekem most nõ az elsõ 19/F
Nekem 35 évesen az elsõ, de nincs sok helye, fáj, lehet fogászat lesz a vége... Az egyik alsó kicsivel elõtte, de az mai napig nem nõtt ki jobban, csak picit félre van húzódva az ínyem.
12 éves koromban
de miért nem jön egyszerre?? hogy 4szer fájjon? neméér ): nekem most jön az elsõ-15/lány
Egy jó évvel ezelõzz kezdett nõni az elsõ, aminem most kb a 3/4-e van kint... Most nõ egy másik, nagyon duzzadt az ínyem és rettentõen fáj, illetve a másik oldalon is kint van már az egyik sarka... 15/l

Hány évesen kezdett el kibújni a bölcsességfogad?

Legjobb válasz: az elsõ kb 16 évesen, a következõ kettõ kb 20 és26 évesen, s egy még nem nõtt ki, 31 múltam.

Nekem 18 éves koromig kinõtt mind a négy :( De már csak 1 van meg ;)
21 vagyok és most nõ az elsõ :)
18 évesen
21 vagyok és még semmi, látható jele sincs
az elsõ kb 16 évesen, a következõ kettõ kb 20 és26 évesen, s egy még nem nõtt ki, 31 múltam.
Harminc éves koromra kinõtt három, egy a mai napig sem jött elõ, pedig hamarosan nyugdíjba megyek.
A 2 felsõt kiszedték még mielõtt kinõtt volna, az alsók közül az egyik teljesen, a másik félig kintvan már. :) Amúgy 16 éves koromban kezdett el nõni. 18/L
18 éves koromban tûntek föl az ínybõl a kis huncutok.
most nõ az utolsó. 18/L
A kérdező hozzászólása: 28évesen még egy db sincs.:(
Szerintem örülj neki, hogy nincs, mert azzal az esetek nagy többségében csak baj van.
nekem 17 éves koromra kinõtt mind a 4


Hány éves korban szokott kinőni a bölcsességfog?

Legjobb válasz: nekem 25 évesen jött ki az egyik...

nekem 25 évesen jött ki az egyik...
változó, nekem fogorvos mondta, hogy ált. 18 körül, de van, akinek harmincéves kora után jön ki.
Nekem 22 éves koromra derült ki hogy egyik sem tud kijönni, mind elkezdett romlani, már belül. Kiszedték mind. Van olyan ismerõsöm akinek még fogcsrája sincs, van akinek egy darab nõtt ki most 40 évesen. A papámnak 65 évesen jött ki egy darab a többimek nyoma sincs:D Szóval egyénfüggõ nagyon:)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm!
14 éves voltam nem vicc, meg különben is én egy kicsit kora vén vagyok.

Hány éves korban kezd el nőni a bölcsességfog, mindjárt 18 éves leszek és még semmi? !

Legjobb válasz: 23 vagyok, es most jott ki alul mindketto, fogszabalyzot hordtam es meg mindig hordom az ejszakait, ez elegge felboritana a fogaim elrendezkedeset, uhogy 2 het mulva kiszedik a kis edeseket.

23 vagyok, es most jott ki alul mindketto, fogszabalyzot hordtam es meg mindig hordom az ejszakait, ez elegge felboritana a fogaim elrendezkedeset, uhogy 2 het mulva kiszedik a kis edeseket.
Van akinek soha nem is jön ki, és örülj neki, hogy neked még nem nõtt ki, mert nagyon gyakran csak a veszõdség van vele, rossz helyen jön ki, kinyomja a többi fogat, benõ, stb.
41 vagyok és még semmi.
14 vagyok és szenvedek vele. Vagyis van akinek soha, van akinek korán, van akinek idõsebb korában. Abszolút egyénfüggõ.
Én 24 vagyok, mind a 4 megvan, és észre sem vettem mikor nõtt ki. Csak a fogorvos mondta hogy az egyik nyomja egy kicsit a fogsorom.
az elõttem szóló nagyon vicces:D:D:D 16 vagyok az egyik most kezdett el nõni...én nem hittem volna hogy (számomra) ilyen korán kezd el nõni. ez tényleg mindenkinél változó.
19 vagyok egy darab sem jött ki, van amikor begyullad az ínyem, de akkor a számat sem bírom becsukni, mert alapállapotban összeérnek az ínyeim hátul... bár nem hiszem hogy oly sokat veszítek azzal ha nem nõ ki.
szerintem ha valakinek 23 éves koráig nem jött ki az csak azért lehet mert be van szorulva. Ha egészségeren "felfelé áll" akkor ki kell hogy búljon. Nekem megdöbbentõ látvány volt 21 évesen a röngenem (miután a két felsõ már rég kibújt, az alsók meg sehol) hogy teljesen "vízszintesen" az így alatt 2 nagy kifejlett fog nyomja a sort :( azt mondták hogy ezt elöbb utóbb mindenképp ki kell szedni mielött még begyullad. De nem okoz semmilyen tünetet már 1 éve így élek. (nagyon félek elmenni kiszedetni)
15 vagyok...és már második napja szenvedek még az elsõ bölcsességfogammal. /alul jobb oldali/
A kérdező hozzászólása: Hihi én a matek érettségi közepén vettem észre, hogy kezd kinõni a bölcsességfogam.:)
Szia! Nekem 26 évesen jött ki az egyik.A többi még sehol és remélem maradnak is ahol vannak mert elég kevés a hely nekik.Férjemnek mind a 4 megvan és nem tudja mikor nõtt ki.. Nagyon változó.
25 vagyok és még nekem sem jött ki. Néha fájt, azt elmúlt, majd megint elõjött a fájdalom. Egyszer felvágták az ínyemet, azóta semmi panasz. Állítólag nem sok remény van, hogy kijön, mert nincs neki hely (ha meg jönni akar, akkor pedig vszínûleg ki kell szedni).
Sziasztok! Nekem 13 éves koromban nõttek ki. Sajnos nagyon fájt és az egyik nem is jó helyen jött ki...én Svédországban éltem és ott rendezték el õket és tették rendbe teljesen az összes fogamat.

A bölcsességfogak kb. hány évesen kezdenek nőni az ember szájában?

Vagy nagyon eltér? korosztályokban?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Van akinek ki sem jön, a páromnak és az anyukájának sincsen. Nekem pl 20 éves korom körül kezdett nõni, de egyszerre mind a négy.

Ez nagyon változó. Van akinek ki sem jön, a páromnak és az anyukájának sincsen. Nekem pl 20 éves korom körül kezdett nõni, de egyszerre mind a négy.
Nekem már 14 évesen kinn volt mind a 4. Szóval baromi változó.
Igen, ez tényleg változó. Nekem ki kellett vésni mind a négyet, mert a 7-es fogak alatt pihiztek, 90 fokban eldõlve, vagyis ott alukáltak. És rémes dolgokat idézett elõ: hullott a hajam, állandóan begyulladt a mandulám, torokgyulladás, állkapocs-zár. Ki akart ugyanis bújni, de nem a jó irányba. Mi meg nem tudtuk!! Na ez okozta a sok problémát. De mióta kint vannak, nincs semmi bajom. Oda kell rájuk figyelni, az tény. Ha nem okoznak semmi problémát, akkor ne is foglalkozz velük.
Van akinek nincs, van, akinek 40 évesen nõ ki (pl. apukám). Nekem 16 évesen jött ki az elsõ, most 21 vagyok és most nõ a harmadik.
14 vagyok és az egyik most nõ. Csak fáj... Nincs nagy hely ott, félek hogy ferdén jön vagy valami.
nekem már évek óta nõ egy. a többi meg még nem adott életjelet:) 17 leszek
nekem 2 kinött már és most nõ a 3. 12/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!