Találatok a következő kifejezésre: A békéscsabai a gyulai (8 db)

Kiket vettek fel a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnáziumba?

Melyik osztályba?:)

Legjobb válasz: Engem nem.Humán,4.5...

Engem nem.Humán, 4.5...
engem eurofakt :)
Emelt töri
Engem humánra
Engem az általánosra:)

Akik a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnáziumba jelentkeztek! Megkaptátok már a levelet?

Én már megkaptam,29.én.Ti? Mikor? :) Melyik tagozat?

Legjobb válasz: én azthiszem 27.e környékén és eurofaktra :D

én azthiszem 27.e környékén és eurofaktra :D
És az teljes osztály? Vagy csak "fél"?
Általános tagozat

A békéscsabai Andrássy Gyula Gimnáziumba van esélyem 4, 2-es átlaggal?

Azt hallottam, hogy oda csak kit?n?ket vesznek fel. Ez igaz? A másik pedig az, hogy csak a 7. év végi, és 8. els? félévi bizonyítványom van 4-es átlag fölött, viszont az el?bbi években az alatt volt.

Legjobb válasz: hát nagyrészt oda kitûnõk mennek, de van olyan akinek 1-2 négyese van, és azt is fel szokták venni. nem sok esélyed van így sajnos :S de esetleg olyan szakra tudnál bejutni ahova nem kell felvételi. de csak ha mázlid van akkor tudz bejutni, mert így eléggé necces a bejutásod

hát nagyrészt oda kitûnõk mennek, de van olyan akinek 1-2 négyese van, és azt is fel szokták venni. nem sok esélyed van így sajnos :S de esetleg olyan szakra tudnál bejutni ahova nem kell felvételi. de csak ha mázlid van akkor tudz bejutni, mert így eléggé necces a bejutásod
A kérdező hozzászólása: értem :) köszönöm
Jaj, emberek! Felejtsük már el ezt a "CSAK kitûnõket vesznek fel!" szöveget! Van pár osztálytársam aki 3, 9-el vették fel, szóval no para!


Milyen mostanság a békéscsabai ill. a gyulai szülészet? Szült mostanában ott valaki?

Legjobb válasz: Hova valósi vagy? Én eredetileg Békéscsabához tartozom, de hallani se akartam róla. Volt egy vetélésem, amikor oda "kellett" mennem, emberszámba se vettek, azt se tudtam, ki mûtött meg. Állítólag megvan a tarifa, elég pénzéhesek. Én Szentesre mentem. Nagyon jó dokik vannak, igaz, volt fogadott dokim, de ha nem lett volna, akkor is bármelyikkel elégedett lettem volna. Utána is ha csak végigment valaki a folyosón, bármelyik doki megkérdezte, hogy vagyunk, pedig nem nekik fizettem. Nekem csak pozitív tapasztalatom van, de attól is függ, milyen messze laktok.

Hova valósi vagy? Én eredetileg Békéscsabához tartozom, de hallani se akartam róla. Volt egy vetélésem, amikor oda "kellett" mennem, emberszámba se vettek, azt se tudtam, ki mûtött meg. Állítólag megvan a tarifa, elég pénzéhesek. Én Szentesre mentem. Nagyon jó dokik vannak, igaz, volt fogadott dokim, de ha nem lett volna, akkor is bármelyikkel elégedett lettem volna. Utána is ha csak végigment valaki a folyosón, bármelyik doki megkérdezte, hogy vagyunk, pedig nem nekik fizettem. Nekem csak pozitív tapasztalatom van, de attól is függ, milyen messze laktok.
A kérdező hozzászólása: Békési vagyok, nekem Szentes elég messze lenne.Amúgy elvileg Gyulához tartozom, de az elsõ babával csak Csabára értem be mert nagyon gyorsan szültem.A dokival igazából nem volt baj, csak a higiéniával.Egy undorító lepra telep volt, de azóta új épületbe költözött.
Igen, én is még a régiben voltam. Hát, hátha tud valaki azóta híreket róla.

A békéscsabai vagy a gyulai kórházban ki jó nőgyógyász?

Legjobb válasz: Én Suhajdához járok (fõorvos), de sajna csak magánrendelése van kedden és csütörtökön 16.00-tól az ambulancián(így hívják a gyulaiak, de amúgy SZTK) :D Szerintem õ nagy szakértelmû, kedves és mindig megismer. Nem úgy, mint a többi. (5000Ft-asszem ez még fontos)

Én Suhajdához járok (fõorvos), de sajna csak magánrendelése van kedden és csütörtökön 16.00-tól az ambulancián(így hívják a gyulaiak, de amúgy SZTK) :D Szerintem õ nagy szakértelmû, kedves és mindig megismer. Nem úgy, mint a többi. (5000Ft-asszem ez még fontos)
Gyulán Párducnál voltam..nekem nem jött be..am azt mondták róla, h jó doki..nekem mondjuk nem volt stzimpi..de nemtom..

Vannak-e Békés megye környékén (leginkább, Békéscsabai vagy Gyulai) olyan aki nagyon szereti a Kpop és a Jpop zenét?

Legjobb válasz: Én a Jpopot szeretem. ;) Igaz, én békési vagyok. Több ilyen érdeklõdésû személyt megismerhetsz, ha csatlakozol a BAT (Békés Megyei Anime Társaság) Facebook klubjába. Jpopból nekem a kedvenc elõadók/bandák: - Sakamoto Maaya - Hayashibara Megumi - Yuki - Origa (bár õ inkább a folk-popot nyomja) - Kokia (részben õ is) - Mitsuko Horie - Kalafina - Shiratori Emiko

Én a Jpopot szeretem. ;) Igaz, én békési vagyok. Több ilyen érdeklõdésû személyt megismerhetsz, ha csatlakozol a BAT (Békés Megyei Anime Társaság) Facebook klubjába. Jpopból nekem a kedvenc elõadók/bandák: - Sakamoto Maaya - Hayashibara Megumi - Yuki - Origa (bár õ inkább a folk-popot nyomja) - Kokia (részben õ is) - Mitsuko Horie - Kalafina - Shiratori Emiko
A kérdező hozzászólása: Csatlakoztam már :D de eddig sosem tudtam elmenni egy vetitésére sem, mindig közbejött valami :((
Ééééén. Csabai vagyok ésKpopperC:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!