Találatok a következő kifejezésre: A békéscsabai a (106 db)

Jár valaki a békéscsabai Kentaur Lovasegyletbe?

Aki odajár, mesélhetne róla valamennyit, mert azt tervezem, hogy oda fogok átmenni. Az érdekelne, hogy a csoportos óra, ami 3000Ft , az azt jelenti, hogy egy óra keretében többen is lovagolnak, vagy egy órán keresztül egyetlen egy lovon többen lovagolnak, szóval senki nem lovagol egy órát. Előre is köszönöm, aki megirja! :)

Legjobb válasz: Békéscsabai vagyok, és van néhány, lovaglással foglalkozó ismerõsöm. Viszont, azt nem tudom, hogy õk melyikbe járnak.

Békéscsabai vagyok, és van néhány, lovaglással foglalkozó ismerõsöm. Viszont, azt nem tudom, hogy õk melyikbe járnak.
Nem oda járok, de ha csak logikusan végiggondolod, ez azt jelenti, hogy vagy 3-8 embert felültetnek egyszerre a lovakra, és egy órát köröztök közösen. Csapatépítésnek jó, másra nem. Ha senki se ül egy órát a lovon, az meg kuka, az elsõ ember talán bemelegíti a lovat, a második érdemben dolgozik valamit, a harmadik meg levezeti?
én békéscsabai lovas vagyok de nem ott lovagolok, a kentaurba vannak barátaim/ismerõseim! írj privibe és belinkelek egy-kettõt facebookját és meg tudod tõle kérdezni/beszélni!:)
Békéscsabán nem fogsz olyan helyet találni, ahol az alapoknál többet tanulhatsz. Akik csak lovagolni járnak, de nem versenyeznek, azokkal nem foglalkoznak sehol se igazán. Sajnos ez a helyzet. Talán van még 1-2 hely, ahol komolyan veszik a hobbistákat is, de nem tudnék most ilyet mondani. Jól nézz körül hova mész és hol tudsz fejlõdni! :) Amúgy az óra úgy lehet, hogy 1 óra és akkor mindenki külön lovon ül, de többen lovagoltok egyszerre osztályban vagy eloszlásban.
Negyedik! Mi bajod a vidékiekkel?? Látom, egy beképzelt városi vagy.
Abszolút nem azt írta, hogy csak Pesten lehet lovagolni, sehol máshol, és mindenki egy tanyasi paraszt, aki azt se tudja, mi fán terem a lovaglás, felül oszt' jó' van az... Azt mondta, hogy Békéscsabán aki nem versenyez, csak hobbilovas, azt nem veszik komolyan, nem képzik X szintre idomítólovaglásban, amire már bármi is épülhet - és ez teljesen más dolgot jelent, vagyon is elképzelhetõ, rengeteg ilyen hely van, ahol tesznek a fejedre, elkörözgetsz osztályban, max eloszlásban, és jónapot. Ez nem azt jelenti, hogy 'vidéki' vagy, vidéken is vannak nagyszerû lovak és edzõk, sõt...
Üdv! A negyedik vagyok. Nem beképzelt városi vagyok, hanem Békés megyei, ezért tisztában vagyok a dolgokkal a megyében. Nagyon is jól. Ismeretlenül kérlek ilyet ne írj. Vannak jó lovardák Csaba környékén is és nagyon jó edzõk, de sok helyen nem foglalkoznak a hobbistákkal olyan szinten, mint ahogy õk azt megkívánnák.

Kik jönnek a Békéscsabai Egyetemre?

milyen szakra stb. :)

Legjobb válasz: Tudtommal olyan konkrétan nem létezik, hogy Békéscsabai egyetem. Asszem csak a Szent István Egyetemnek valami külsõs része. De ha te tudod, hogy odamész, akkor biztosan csak én nem hallottam még róla, de szívesen várom én is az infókat, hisz én is közeledek a továbbtanuláshoz.

Tudtommal olyan konkrétan nem létezik, hogy Békéscsabai egyetem. Asszem csak a Szent István Egyetemnek valami külsõs része. De ha te tudod, hogy odamész, akkor biztosan csak én nem hallottam még róla, de szívesen várom én is az infókat, hisz én is közeledek a továbbtanuláshoz.
Varázslók.
A kérdező hozzászólása: mivel Csabán 1 egyetem van ezért írtam így, tudom, hogy a Gödöllõi Szent István Egyetemnek a kihelyezett gazdasági kara.

Milyen mostanság a békéscsabai ill. a gyulai szülészet? Szült mostanában ott valaki?

Legjobb válasz: Hova valósi vagy? Én eredetileg Békéscsabához tartozom, de hallani se akartam róla. Volt egy vetélésem, amikor oda "kellett" mennem, emberszámba se vettek, azt se tudtam, ki mûtött meg. Állítólag megvan a tarifa, elég pénzéhesek. Én Szentesre mentem. Nagyon jó dokik vannak, igaz, volt fogadott dokim, de ha nem lett volna, akkor is bármelyikkel elégedett lettem volna. Utána is ha csak végigment valaki a folyosón, bármelyik doki megkérdezte, hogy vagyunk, pedig nem nekik fizettem. Nekem csak pozitív tapasztalatom van, de attól is függ, milyen messze laktok.

Hova valósi vagy? Én eredetileg Békéscsabához tartozom, de hallani se akartam róla. Volt egy vetélésem, amikor oda "kellett" mennem, emberszámba se vettek, azt se tudtam, ki mûtött meg. Állítólag megvan a tarifa, elég pénzéhesek. Én Szentesre mentem. Nagyon jó dokik vannak, igaz, volt fogadott dokim, de ha nem lett volna, akkor is bármelyikkel elégedett lettem volna. Utána is ha csak végigment valaki a folyosón, bármelyik doki megkérdezte, hogy vagyunk, pedig nem nekik fizettem. Nekem csak pozitív tapasztalatom van, de attól is függ, milyen messze laktok.
A kérdező hozzászólása: Békési vagyok, nekem Szentes elég messze lenne.Amúgy elvileg Gyulához tartozom, de az elsõ babával csak Csabára értem be mert nagyon gyorsan szültem.A dokival igazából nem volt baj, csak a higiéniával.Egy undorító lepra telep volt, de azóta új épületbe költözött.
Igen, én is még a régiben voltam. Hát, hátha tud valaki azóta híreket róla.


Vásároltatok a Békéscsabai Tescóban babaruhákat? Mekkora a választék? Milyen minőségű? Mennyiért?

Legjobb válasz: Én nem békéscsabai vagyok, de a tesco-s babaruhák nagyon jók, fõleg a bodyk és a rugik, azok nem is olyan drágák! Érdemes megnézni, és figyelni kell az akciókat! ÜDv

Én nem békéscsabai vagyok, de a tesco-s babaruhák nagyon jók, fõleg a bodyk és a rugik, azok nem is olyan drágák! Érdemes megnézni, és figyelni kell az akciókat! ÜDv

A békéscsabai Szent-Györgyi Albert-be (SZEGYÁ-BA) az EÜ részen szoktak lenni fiúk?

Én is oda készülök , és amikor orvosi vizsgálaton voltam összesen 3 fiú volt velem együtt :/

Legjobb válasz: Szoktak, de gondolhattad hogy nem sokan lesznek.

Szoktak, de gondolhattad hogy nem sokan lesznek.
A 2013/2014-es tanévben az eü-n összesen 7 fiú indult. Két osztály van, az enyémben vannak 6-an :D Szeptemberben 36 fõvel kezdtünk, most úgy néz ki, hogy kb. 25-en leszünk. A fiúk megmaradtak :D Egy SzeGyÁ-s lány :) Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nyugodtam!

Valaki aki a Békéscsabai Vásárhelyi Pál szakközépiskolába jár?

koleszos lányok,megtudnátok mondani,hogy milyen a zuhanyzó (egybe van az egész vagy vannak függönyök ilyen dolgok) és úgy az egész kollégium szobák meg ilyesmik :)

Kiket vettek fel a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnáziumba?

Melyik osztályba?:)

Legjobb válasz: Engem nem.Humán,4.5...

Engem nem.Humán, 4.5...
engem eurofakt :)
Emelt töri
Engem humánra
Engem az általánosra:)

Ki fog jövõre a békéscsabai Szent-Györgyi Albert Rendészeti szakközépbe járni?

Mi a véleményetek errõl az iskoláról és a koleszról?

Legjobb válasz: Na milyen?

Na milyen?
A kolesz jó?

Van aki a Békéscsabai Gépészeti be jár?

ha igen szerintetek 100 ból 75 ponttal felvesznek

Miért nem kap a békéscsabai szülészet támogatást?

Hallottam , hogy a csabai sokkal jobb mint a gyulai ,meg minden , tudom , hogy az nem megyei kórház vagy mert gyulán van a koraszülött valami , de a csabaiak szívnak meg mindent , mert alig van ágy meg 3 havonta kapnak 300 t-os utalványt, még tudnám sorolni de inkább nem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!