Találatok a következő kifejezésre: A bébivizet is (2 db)

A bébivizet (Jana) is fel kell forralni a tápszer elkészítésekor?

8 hetes babának

Legjobb válasz: En ugy tudom, hogy nem!

En ugy tudom, hogy nem!
Nem, azt nem kell, pont az a lényeg, hogy azt csak pikk pakk betöltöd a cumisüvegbe, nem kell forralni, kihûteni.
Aznap, amikor felbontod, nem kell. Ha marad belõle, másnap már forralni kell. (ugyanis másnapra már nem steril.)
Felbontás után 24 órával már ugyanúgy forralni kell, de rá is van irva a flakonra.
Mondjuk és nem Jana babavizet használtam, de másnap sem forraltam fel.
A kérdező hozzászólása: De ha felforralom akkor nem mennek ki belõle a plusz ásványi anyagok?
Nincsnek benne plusz ásványi anyagok. Csak kényelmi funkciója van (rögtön felhasználható, akár utazásnál, stb. helyen).
igen sajna én is azt hittem milyen jó nem kell forralgatni erre olvasom hogy a Janát pl 24 óra után kell ujra forralni , viszont a Humanat meg 48 óra mulva kell!!

Milyen naptejet vegyek? Görögországba utazunk 1 éves fiammal. Vigyek bébiételt és bébivizet vagy tudok ott is könnyen vásárolni? Ismerjük a helyet, de akkor még nem volt gyerkőcünk és nem néztem szét ilyen téren.

Legjobb válasz: Ott is élnek gyerekek:-))) Pelenkát vegyél kint, nem kell vinni, viszont bébikajából itthon nagyobb a választék. Én tavaly 5,5 hónaposan a kicsinek is kint vettem pelust, a bébikajákat meg akkor csak nézte, kíváncsiágból gyümölcs, zöldség van dögivel tavaly DM-es 50 faktoros naptejet vettem, idén Vichyt 50-t, szerintem ugyanolyan, rásául ez Vichy eléggé folyós Hova mentek? Imádom Görögországot, remélem idén mi is megyünk megint

Ott is élnek gyerekek:-))) Pelenkát vegyél kint, nem kell vinni, viszont bébikajából itthon nagyobb a választék. Én tavaly 5, 5 hónaposan a kicsinek is kint vettem pelust, a bébikajákat meg akkor csak nézte, kíváncsiágból gyümölcs, zöldség van dögivel tavaly DM-es 50 faktoros naptejet vettem, idén Vichyt 50-t, szerintem ugyanolyan, rásául ez Vichy eléggé folyós Hova mentek? Imádom Görögországot, remélem idén mi is megyünk megint
Nagyon magas faktorszámú naptejet.Szerintem bébiételt és bébivizet vigyél, bár gondolom lehet kinn is kapni, de csak másabb, mint az itthoni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mi Rodoszra járunk. Ti merre? Nekem õ az elsõ fiacskám, nagyon késõn született, ezért vagyok betojva ennyire. Ha fiatalabb lennék, akkor talán másképp látnék dolgokat. A pelusról jó, hogy írtál. Eddig eszembe sem jutott. :-)
Mivel a többsége itthon sem magyar, tök mindegy milyet veszel, semmivel sem másabb csak kisebb a választék, HIPP az van tuti, meg nestlé. Csak mint írtam, kisebb a választék, de gondolom az 1 éves fiad más eszik mást is. Babavíz szintén van.
A kérdező hozzászólása: Nem válogatós a fiam mindent megeszik. Sokat már abból is, amit mi eszünk, de azért még adok neki bébikaját. Eddig kint a boltokban ez a részleg fel sem tûnt. :-) Nektek nem volt nagy nyûg pici babával utazni?
A kérdező hozzászólása: Eddig a naptejek közül ezt ajánlották, de én egyiket sem ismerem. Microsun Baby 30, Daylong Baby SPF 30 Cream
Mi tavaly csak a Halkidikin voltunk, meg Thassos szigetén, de voltunk mér Krétán (4x), Rodoszon, Szamoszon, Patmoszon, Lefkadan, Kefalonián, Szantorinin, Poroszon, Hidran, Aeginan, Agisztri, Peloponészosz fsz-en a párommal 18 éve nyomjuk, elõször hátizsákkal, késõbb autóval a nagyfiam 10 éves õ is volt már sok helyen velünk (nem csak Görgországban jártunk) Idén Zakhintoszra szeretnénk menni, esetleg Korfura egyúttal.
Nem éjjel mentünk, 3 helyen szálltunk meg, ebbõl légkondis apartamnban voltunk, 2 helyen, a harmdik meg olyan hûvös szállás volt a szigeten, hogy éjjel még fáztam is. Amúgy kempingezni szoktunk, idén már az lesz. A lányom simán végigaludta az éjszakát a kocsiban (majd 7, 5 hósan, amikor Ternibe mentünk, akkor is, itthom meg se elõtte, se utána, csak most 1 hónapja, egyébként már 16 hónapos
Szia! Mi most jöttünk haza Krétáról. Jó hogy vittem pelust, mert kb. 5 boltban sem kaptam a rá való méretet, sõtt vittem egy pár üveg babakaját, azt is jól tettem, mert 6 hónapos korig volt a boltokban üveges babakaja. Az én kisfiam 16 hónapos és nagyrészt már azt eszi amit mi. Sima üveges vizet adtam neki, amit mi is ittunk. 50 faktoros Nivea krémet vettem, ebbõl hármunkra 3 dobozzal kellett egy hétre...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!