Találatok a következő kifejezésre: A bébim napja (52 db)

23 hetes terhes vagyok. Létezik az hogy a bébim nappal meg se moccan vagy nem veszem észre de hajnalba 1-4 között meg ugy rugdos? Valaki írjon akinek hasolók voltak a terhessége alatt.

Legjobb válasz: amikor ilyen meleg volt akkor voltam 7 hós és nem nagyon mocorgott nappal. este meg mindig akkor aludt amikor én nem volt hajnali rugdosás... biztos melege van neki is.. esetleg emlitsd meg a dokidnak.

amikor ilyen meleg volt akkor voltam 7 hós és nem nagyon mocorgott nappal. este meg mindig akkor aludt amikor én nem volt hajnali rugdosás... biztos melege van neki is.. esetleg emlitsd meg a dokidnak.
néha én is frászt kaptam, mert órákig nem éreztem mocorogni.aztán elkezdtem figyelni, és késõ este, meg hajnalban bulizott, fõleg az utsó 2 hónapban(meg ha szénsavast ittam:) azt mondták, figyeljem milyen napszakban mocorog, mert valószínû, akkor indul a szülés.bejött, este 10kor mentem be a kórházba, hajnal 5-re lett meg zsófus-igaz, császárral sajnos.jó egészséget!

8 napja késik a nemvárt remélem bébi miatt? De a teszt ma reggel még nagatív volt, de abban a tudatban élek bébim lesz. Fájnak a melleim, duzzadnak. Milyen oka lehet, h. a teszt nem mutatja ki a bébit?

A ciklusom 2 hónapja javult meg 32-33 naposra, előtte 40-42 napos volt.1hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal, az segíthetett?

Legjobb válasz: 8 nap késés után bármilyen tesztnem ki kellene mutatnia a terhességet! Lehet magas a prolaktinod, ugyan azok a tünetek mint terhességnél, csak negatív a teszt.

8 nap késés után bármilyen tesztnem ki kellene mutatnia a terhességet! Lehet magas a prolaktinod, ugyan azok a tünetek mint terhességnél, csak negatív a teszt.
Oszinten remelem, hogy baba. De 8 nap utan, mar termelne annyi HCG hormont a szervezeted, hogy a teszt kimutassa. Ha csak, nem egy kesoi peteeresed volt, ami nagyon ritka! Sajnos a mellfeszules lehet mensi miatt is. Es ha szabalytalan a ciklusod akkor, meg foleg. Enyemek is szabalytalanok voltak, ugyanolyan mint a Tied. Nekem is "megjavult" 30 -31 napra megjott, aztan nem jott... 6 nap keses utan teszteltem pozitivat, ami erosebb volt mint a kontroll csik:) ! Remelm neked is sikerul! 11hkm
Lehet, hogy késõbb volt peteérésed, és azért negatív még a teszt...Én februárban teszteltem pozitívat, és nem félidõben volt peteérésem(mint máskor), hanem késõbb.Elõfordul az ilyen, és ez teljesen normális.És ha esetleg nálad is késõbb volt peteérés, akkor az azt jelenti, hogy a nem várt napja is kitolódik.Tehát lehet, hogy még nem is késik, vagy ha igen, akkor nem 8, hanem kevesebb napja csak.Én azt mondom, hogy még várj pár napot, és ha utána is negatív a teszt, de menzesz sehol, akkor menj el dokihoz.De kívánom, hogy baba legyen!Sok sikert!:)
Jah, és a késõi peteérés nem olyan ritka... :)
Szia! Ennyi késésnél ha még halvány csíkocska sincs, akkor valószínûleg nincs baba. Inkább csak hormonális probléma. Szerintem ne éld bele magad! :-(
8 nap után szerintem kellene már egy csíkocskának látszania, a mellfeszülés ugyanúgy utalhat mensesre is
8 napos késés után, már a teszt tuti kimutatná!!! Ne éld magad bele, nem vagy terhes!!! :(
A kérdező hozzászólása: Ma lenne a 10. nap, hogy késik, de enyhe parnázásom van csak a WC papíron látszik.Szóval biztos megjöhet?A bébinek annyi.Szomorú vagyok nagyon, és nemtudom, hogy hogyszámoljam mi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Ma van a 6.napja a menszeszemnek ma már csak pici pecsételés, remélem estére elmúlik az is.a munkatársamnak 2 gyereke van és mindkettõ úgy jött össze, hogy menszesz után 1-2.nappal próbálkoztak és sikerült is a bébi.Én is így akarom, és 2 naponta próbálkozni, hgy sikerüljön végre a bébi.

Kinek sikerült a bébi ovuláció után 1 vagy 2 nappal és kislány lett a bébi? Jó látom írják, hogy nagyobb esetekben fiú. De mindenkinek?

Nekem valószínű így jött össze,már azt hittük esély sincs rá,egész héten nem volt párom, csütörtökön nézték reggel volt ovuláció, és mi pénteken este voltunk együtt. (8hetes vagyok.)

Legjobb válasz: Amit az elsõ írt, nem egészen így van. Valóban a savasság-lúgosság is számít, de nem ilyen szinten, hogy akkor tuti lány, vagy tuti fiú. A másik, hogy valóban az is fontos szempont, hogy az ovuláció-hoz képest mikor történt az együttlét. Ovu után 1-2 nappal tényleg a fiúra van nagyobb esély.

Amit az elsõ írt, nem egészen így van. Valóban a savasság-lúgosság is számít, de nem ilyen szinten, hogy akkor tuti lány, vagy tuti fiú. A másik, hogy valóban az is fontos szempont, hogy az ovuláció-hoz képest mikor történt az együttlét. Ovu után 1-2 nappal tényleg a fiúra van nagyobb esély.
Nekem is meggyõzõdésem volt, hogy kisfiú lesz, mert két napra az ovuláció után voltunk együtt. Az elsõ ultrahangon azt is mondta az orvos, hogy kisfiú lesz, azóta viszont már biztosan kislány, aminek nagyon örülünk:)
De jó. Nekem már 2 fiam van. Most a harmadikra van esély, ovu után 1 nappal voltunk együtt. Remélem kislányka lesz, ha lesz. Egyébként én úgy tudom, a kémhatás pont fordítva van, mint az elsõ írta. Kislánynak savas környezet, fiúnak lúgos környezet kedvez.
Ovu után két nappal voltunk együtt, tudom mert nézték a tüszõt elõtte uh-on, és kislányka:) Ö
Most hallgattam egy orvost a rádioban.Azt mondta, hogy ha savas a szervezeted fiu lesz, ha lugos akkor pedig lány lesz a gyerek.Ennyire egyszerû.
ovutesztet használtam és mindkét pozitiv napon együtt voltunk, utána nem. mivel 7 hetes vagyok még nem tudom ki van odabent, de a fenti elméletek/meglátások szerint én mire számítsak szerintetek?? :D
Azért szívesen beszélnék azzal az orvossal, aki kimeri jelenteni, hogy ha ez vagy az van, akkor ilyen vagy olyan nemû lesz a gyermek. :) ))))) Az ovuláció idõpontjához kötése ennek a dolognak szintén becsapós, csak az esély nagyobb, ez ettõl még nem szentírás.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van utolsó !!! A barinõm in.szem napján peteéréskor -kislánya lett..Pedig elõtte pár szóban megvitattuk: TUTI FIÚ!
A kérdező hozzászólása: 13.16-os válaszolónak írom: Nekem is erre a belinkelt cikkre mondja mindenki: 3.Fiam lesz! Igaz van már kettõ is, de én annyira nem bánom, belenéztem ma régi ruhásdobozba, kis aprócska rugik, ismét babaillat a házban 6 év után--már annyira várom a babát, ha fiú ha lány :-) imádjuk már most is!!!!
Szia, nekünk is kisfiú lett!
Nemrég mondta Czeizel Endre professzor a 9 hónapban, hogy az apukán múlik többnyire.Valami olyasmi, hogy ha lassú mozgású (X kromoszómás) hímivarsejt "ér célba" akkor lány lesz ha gyors (Y kromoszómás) akkor fiú.. 38hkm
A kérdező hozzászólása: Április 3. 18 hetes uh. FIÚ lesz a bébi! Láttam a helyes pofiját, tünemény! Köszi aki írt!
gratulálok!szted nekem mire van esélyem?mi a 2 poz ovu napomon voltunk együtt... én most kezdem a 12.hetemet vajon mikor fognak vmit látni?
A kérdező hozzászólása: Már voltam Uh-n, de nem lehetett látni a babucit... Talán a március végén ami lesz, ott már mutatkozik :-)
A kérdező hozzászólása: Ja de szuper! Szívbõl gratula utolsó!
Hát erre én is kíváncsi vagyok! Pénteken reggel volt ovum, és szombaton voltunk együtt, 7+2 hetes vagyok. Ja, és kislányra vágyunk :) Hát iszonyú kíváncsi vagyok XD
Mi mindkét lányunkkal ovu napján voltunk együtt!Azegyikkel ovukor szinte a másikkal meg reggeli ovu esti sex! A 2 éves is kislány és a 25 hetes pocakbabi is csajszi! :) Mi fiúra gyúrtunk :) Másodszor :) De sabej, már alig várjuk cuncót! :)
Nekem lányom van, ovu napján voltunk együtt és másnap. Most megint ovu napján és másnap (ovutesztet használtam) és megint lány érzésem van, de nemsokára kiderül.
Kb. Az ovu napján vagy utána 1 nappal, mindkétszer. Mindkettõ fiú.
Mi ovu második napján voltunk együtt.Mindig 2 napig pozitiv az ovu tesztem. Kisfiút várunk:) 24 hetes vagyok
ovu napján és 30 heteske a kislányom odabenn
nekem az ovuláció elsõ napján sikerült teherbe esnem kislány lett:)
A kérdező hozzászólása: Gratula anyucik!!Örülök aki írt, mert végül is megoszlanak az arányok... Én még csak a 12.hetet töltöm, hamarosan kiderül, ha megmutatja magát a drága...kb.4-6 hét..(megírom ha megtudom) Akinek van még kedve ÍRJATOK!!!!!
Szia! nekünk most derült ki, hogy lányunk lesz. Az ovuláció utáni napokon voltunk együtt, használtam tesztett, de a férjem elötte vidéken volt. :) Egy héttel kisebb ráadásul a baba, szóval tuti késöbb fogant, ovu után és LÁNY.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges kislány, legalábbis azok alapján, amiket nekem is írtak anno.....elképzelhetõ már látják a nemét, több eset is tudok , és be is jött!!!!! Amúgy gratula! Sok boldogságot a babához :-)

Lombik bébi programon kb hányadik napon derül ki hogy terhes vagyok-e? A 13 napon mennyi volt nálatok a hcg szint?

Legjobb válasz: 3 két naposat kaptam vissza,15. napon 700 hcg,hármasikrek lettek.

3 két naposat kaptam vissza, 15. napon 700 hcg, hármasikrek lettek.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem sikerült :( nálatok?
Kérdezõ, szurkolok nagyon! 6-os válaszoló gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: az szép :D ! mi holnap megyünk ultrahangra drukkoljatok nekünk ! :)
Attól is függ hány naposat kaptál vissza. Én késõn mertem vérvételre menni, 5 naposakat kaptam vissza és rá 13 napra voltam csak.
2 kétnapossal et+12 127, et+9 volt pozi az eslõ tesztem
2 naposakat kaptam vissza, kettõt. A 14. napon 1450 volt a hcg.
Én 1 darab 5 naposat kaptam és a beültetéstõl számítva kb.a 6 naptól éreztem, sokat szédülök, émelyegtem, nagyon erõsen éreztem az illatokat és mindjárt megjön érzésem volt.A 10. napon 84 volt a HCG, de a 14 napra már csökkent és elment.
Elvileg ezt szokták mondani helyben, vagyis kéne. De nagyjából 8-10 nap után már azért lehet sejteni. Persze, ez annak függvénye, hogy hány napos embriókat kaptál.
Sajnálom! De ne csüggedj el! Nem szabad feladni! Legközelebb sikerülni fog de ha mégsem akkor a következõ! Én nem vagyok lombikos de a bátyáméknak a 3. sikerült. 13 naposan 480körül volt nekik a HCG. Úgy néz ki 2 baba lesz, 3-at kapott vissza 2 naposan.

Teherbe eshetek menstruáció után pár nappal is? A munkatársamnak a 2 gyermeke úgy sikerült. Mit gondoltok róla? 2 naponta próbálkozunk a bébivel így sikerülnie kell.

Eddig mindíg kiszámoltam az ovuláció várható napját, de július óta nem jött össze.Most 2 naponta próbálkozunk és így biztos sikerül a bébi végre?

Legjobb válasz: Barmikor teherbe lehet esni. Bizonyos napokon kisebb ra az esely, bizonyos napokon pedig nagyobb. Kitartast es sok sikert kivanok!

Barmikor teherbe lehet esni. Bizonyos napokon kisebb ra az esely, bizonyos napokon pedig nagyobb. Kitartast es sok sikert kivanok!
A fiam mensi után 2 nappal fogant:) Sok szerencsét!
Csatlakozom az utolsó hozzászólóhoz! Szintén fiú és mensi után 2.-ik napon voltunk együtt. Más alkalomból nem foganhatott, mert csak akkor voltunk együtt védekezés nélkül. Szóval szerintem jó úton haladtok, fõ, hogy ne a "babagyártáson" kattogjon az agyad, egyszerûen csak élvezd az együttléteket! :)
nem csak számolni kell, más módszerekkel is érdemes nézni ha ilyen rég nem jön össze egyébként a kérdésre a válasz az igen, a ciklus 8. napjától már komoly esély van a teherbe esésre, és az 1. napja az amikor megjött, nem amikor elmúlik. Tehát egy 5 napos ciklus esetén mensi után 3 nappal már esélyesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Menstruáció után a 10. napon voltam a bárommal bébit szeretnénk, és másnap pecsételésem volt és ma is ilyen enyhén barnás. Mi lehet ez?

Miért van ma (és tegnap este) így belassulva a bébikém? Az utóbbi napokat végig partyzta, ma meg semmi. Ugye nem érzi rosszul magát?

30.hetes

Legjobb válasz: Egyik nap ilyen másik nap olyan..ha több órán keresztül nem érzed akkor van gáz. Én megszoktam simizni a kezemmel ha sokáig nem rugdos, és akkor mindig reagál..ma fáradtam a babókát szerintem ne aggódj..ha mégsem érzékelsz semmit akkor orvos...de ez még sokat elõfordul majd. 39 hetes kismama

Egyik nap ilyen másik nap olyan..ha több órán keresztül nem érzed akkor van gáz. Én megszoktam simizni a kezemmel ha sokáig nem rugdos, és akkor mindig reagál..ma fáradtam a babókát szerintem ne aggódj..ha mégsem érzékelsz semmit akkor orvos...de ez még sokat elõfordul majd. 39 hetes kismama
Szia! Nem lehet mindíg aktív. :) Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nyugodj meg! Van ilyen a babáknál. Biztos jól van csak éppen szundít! :D 28 heteske
ma fáradtabb a babókád- ezt akartam írni, ne haragudj... úgy látszik énis fáradtabb vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Ezek szerint mással is van így:-)))Olyan megnyugtató amikor egésznap mocorog megállás nélkül, mert akkor legalább biztos vagyok benne, hogy minden ok...Mi lesz még ha megszületik, ha már most túlaggódó vagyok???Boldog babavárást nektek!!!!
Szerintem nem vagy túlaggódó, normális, amit érzel. Pár napja nekem is nagyon lapított 2 napig, elõtte pedig 2 napig viháncolt. Aztán megint visszaállt normál aktivitásra. 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak a kedvességet! Most már nálunk is ez a második nap és aggaszt, mert nagyon ritkán mocorog és kisebbeket mint szokott...remélem estére felébred! Minden jót neked!

Van itt olyan, aki érezte, hogy megfogant a bébi? Aktus után pár nappal apró alhasi görcsök, szédülés, fáradság, mellfeszülés vagy bármi! Hmm?

Vagy csak a pozitív teszt után? Mikor "normális"?

Legjobb válasz: Ilyen nincs. Pár nappal késõbb még be sem ágyazódik. A hormonális változás sem akkora, hogy abból bármit is lehessen érezni. Ha ilyen tünetek vannak, amiket írsz, az valami más következménye.

Ilyen nincs. Pár nappal késõbb még be sem ágyazódik. A hormonális változás sem akkora, hogy abból bármit is lehessen érezni. Ha ilyen tünetek vannak, amiket írsz, az valami más következménye.
Szerintem ez csak valami pszichés dolog lehet. Talán ha valaki nagyon-nagyon akarja, akkor az produkálhat ilyet, vagy véletlen egybeesés. Az elõfordulhat, hogy egy nõ egyszerûen megérzi, hogy "most sikerült", de testi tünetek biztos nincsenek.
Aktus után legalább 2 hétig NEM LEHET tüneted, mivel még be sem ágyazódott a megtermékenyített petesejt a méhbe. A megtermékenyítés után is 1 hét mire leér a méhbe, onnan még 1 hét mire teljesen megtapad a méhben. Érted? Tehát tuti nem vagy terhes, vagy nem abból az aktusból amelyikbõl gondolod.
Én mindkettõnél az aktus után tudtam, hogy bébi van! Így minden apró tünetet az elejétõl éreztem.
A kérdező hozzászólása: Nem vérzés, hanem úgymond rózsaszínes folyás.
Ezt azt is jelezheti, hogy nem problémamentes a beágyazódás. Persze lehet, hogy magától megoldódik, és minden rendben lesz, de az is lehet, hogy nem fog megtapadni.
Nekem a menzi után 2 héttel késõbb ismét "megjött" 2 napra... Utána hányinger, görcsölések, kívántam dolgokat stb. 5 negatív teszt után és az 5. héten méhenkívüli terhességnek nézett terhesség "eredménye" vasárnap volt egy éves :) Párom névnapján sikerült teherbe esnem :)
Amikor megfogant a babám, a nemvárt elõtt egy héttel futópadozás közben jó erõsen belenyilallt az alhasamba a fájdalom (soha nem volt elõtte ilyen, pedig hetente kétszer-háromszor lefutottam az 5-7 kilométeremet). Tisztán elmlékszem, mert utána egy héttel erõs + lett a tesztem :-)
A kérdező hozzászólása: Hát, sajnos a menstruációval távozott erõs görcsök kíséretében. Egyébként egy ismerõsöm, aki állapotos, szintén beszámolt arról, hogy érezte még a nemvárt mensi elõtt a tüneteket. És orvosilag is megmagyarázható, mert állítólag már a megtermékenyített petesejt termeli a hormonokat...
És ez így van......
A vérzés mindig jelez valamit. Nekem már az 5 héten volt, de azonnal orvos! Mondjuk neked még meg sem kellett volna jönnie, így gondolom bármi lehet.
Lehetséges, de soron kívüli vérzés sosem jó jel! Egyszer itt javasolta egy anyuka, hogy vérezgetésnél érdemes orvoshoz menni, és akkor tud adni rá valamilyen hormontablettát, ami megakadályozza a vetélést.
A kérdező hozzászólása: Nemvárt elõtt 5 nappal pár csepp vér távozott. Én ezt a beágyazódásnak tudom be. Szerintetek?
Majd írd meg
Az alhasamban szúró érzést én is érzek, de lehet, hogy ez csak a peteérés jele.
A kérdező hozzászólása: Én is apró pici jelekbõl mondjuk azt, hogy tudom. Nincs az, hogy nagyon nagyon akarnám, nemrég szültem és még nemigazán hevertem ki a szülés utáni dolgokat. Sztem baba van, akkor is, ha nem érezhetem. Elõzõ hónapban nem jöhetett össze, mert csináltam tesztet... Szóval csak most januárban... Azóta is szédülök stb. és most biztos nevetni fogtok, de az a bizonyos fészekrakó ösztön... Éjfélig pakoltam, takarítottam...nem bírtam abbahagyni... De ha kíváncsiak vagytok az eredményre, hónap vége felé kell nemmegjönnie, akkor csinálok tesztet és megírom Nektek. Jó?
Tulajdonképpen pszihésen teljesen tisztában voltam azzal, hogy babu lesz. Aztán igenis éreztem hasi szúró érzéseket és ami nálam tuti jel, hogy a melleimen, nagyon erõsen elkeztek lilulni és egyre erõsebben látszódtak az erek. Aztán éreztem, hogy a melleim "megtelnek", és teljesen mások lesznek. Apró görcsök, ami még a nemvárt elõtt jelentkezett. Szóval apró pici dolgok amibõl tudtam.
Utolsónak: És mit éreztél pontosan?
Együttlét után 10 nappal ciklus 17. napján hatalmas fájó pattanásaim lettek... SOHA nincs pattanásom... Ez nekem már mutatta , hogy valami készül de tünet csak havi után jött...
Szeretkezzetek! Persze csak akkor, ha az orvos nem tiltott el.Nekem anno ez jött be:)
Mondd apának kényeztessen kicsit, nem muszáj szex, de egy jó kiadós orgazmus az jól jöhet, beindítja a méhösszehúzódásokat, nekünk a dokink mondta és igaza lett, a szexet nem ajánlotta mert a spermákban lévõ cucc az beindíthatja de ha már nyitva vagy fertõzést is okozhat, szóval marad az önkielégítés kis apás segítséggel:)
Szex, de ne maszti meg egyéb, hanem rendes. Piszkálja csak meg apa azt a méhszájat, ill. simogassa, csipkedje a bimbóid (nem vicc).
A kérdező hozzászólása: köszi csajok!:) maradunk a pettingnél, jól hangzik:) Szép napot!

Amikor megszületik a bébi, közvetlenül utána mit adunk rá? (szeptember vége) Hány db ruhát számoljak egy napra a kórházba?

a kórházban nem adnak ruhát

Legjobb válasz: Nálunk adtak ruhát, és csak 1 nap 1-szer öltöztették át õket, hacsak nem lett valami baleset. Ha vinni kellett volna, akkor kb. 4 váltás ruhát vittem volna, mivel amit levesznek róla, akkor azt haza lehet küldeni egy mosásra. Ennyi szerintem biztos elég. Vigyél rövid ujjú body-t, meg talpas, hosszú ujjú rugikat, amik alól patentosak.

Nálunk adtak ruhát, és csak 1 nap 1-szer öltöztették át õket, hacsak nem lett valami baleset. Ha vinni kellett volna, akkor kb. 4 váltás ruhát vittem volna, mivel amit levesznek róla, akkor azt haza lehet küldeni egy mosásra. Ennyi szerintem biztos elég. Vigyél rövid ujjú body-t, meg talpas, hosszú ujjú rugikat, amik alól patentosak.
Napi egy váltásra kell kb. számolni és 3-4 napos kórházban való tartózkodásra. Egy váltás ruha pedig álljon egy rövid ujjú bodyból és hozzá egy hosszú ujjú rugiból, plussz még 1 db kissapit feltétlenül vigyél fürdés utánra.
Szia egy hülye kérdésem lehet? meik korházba nem adnak ruhát a babának?
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!
Szia.Én a Péterfybe szültem, 2 éve Szeptember 18-án és ott adnak a babára ruhát.Csak a hazamenetelhez kell vinni.

Csak nekem nem kell minden nap Vigantolt adni a babámnak? Nekem heti 4X1et kell, de elég dilis a dokink.2 hós a bébi

Legjobb válasz: nekem minden nap kellett 1 cseppet. egy éves koráig. onnantól tavasztól õszig le kell állni és õsszel újra.

nekem minden nap kellett 1 cseppet. egy éves koráig. onnantól tavasztól õszig le kell állni és õsszel újra.
Mi naponta adjuk a cseppet. Nekünk nem mondta a doktornõ, hogy nyáron tartsunk szünetet. De ebben sem egységesek a dokik, úgy tudom.
D3 vitamint adok a kisfiamnak, ez tablettás, ebbõl minden nap kell neki egy felet adnom egy éves koráig. Nálunk azért ezt írja a doki, mert ez állítólag jobban felszívódik, mint a vigantol.
Mi Vigantoletten tablettát szedünk napi 1-et. De a védõnõ azt mondta, hogy nem baj ha egy-két nap kimarad hetente mert bele lett kalkulálva az adagokba, hogy néha-néha elfelejtik beadni az anyukák ill. hogy kibukja a baba stb.
Napi egy csepp az adag, de van olyan eset, amikor napi kettõ (pl. nem megfelelõ ütemben záródó kutacs)
Mi napi 1 csepp egy évig.
Szia nekünk vasárnaponként van a szünnap :)
Szia! Nekünk is naponta kell egy cseppet adni kevés anyatejjel. Azt mondták 1 éves koráig kell így adni. 5hós most a fiam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!