Találatok a következő kifejezésre: A bébihordozó ki (3 db)

A bébihordozó huzatát ki lehet mosni mosógépben?

A régebbi fajták még pamutból voltak, azokat lazán ki lehetett mosni, de ezek az újak valami más anyagból vannak, és szerintem vonzzák a koszt. Az van ráírva, hogy meleg vízzel mindent le lehet róla törölni, de szerintem ez képtelenség. Ráadásul a miénk narancssárga és egyszer?en rettenet már, hiába törölgettem le mosószeres vizes szivaccsal. Merjem betenni a mosógépbe? Mi baja lehet?

Legjobb válasz: sztem kímélõ progin beteheted:)

sztem kímélõ progin beteheted:)
Alacsony hõfokon, hogy ne menjen össze, szerintem ki lehet mosni. Bár úgy a hatásfok rosszabb... esetleg kézzel, aztán centrifugát neki! Az fontos, hogy még nyirkosan tedd rá az ülésre, hogy megfelelõ formára száradjon meg!

A Debreceni Kenézyből tényleg csak pòlyában hozhatod ki a babát bébihordozòban nem?

Legjobb válasz: :))) Nem tudom, hogy valóban így lenne-e, de gondolj bele, mit csinálnak ha belerakod a hordozóba? Nem engednek ki? :) Autóban bébihordozóban lehet csak utaztatni a babát, szóval úgyis muszáj beleraknod, gondolom nem gyalog mentek haza... Egyébként én nem ott szültem, de hozzánk a kutya nem szólt, mikor eljöttünk. Megkaptuk a papírokat, hogy jöhetünk, felöltöztünk, kisétáltunk...hordozóban természetesen... Engem nem igazán érdekelne, az sem, ha így van, nem vennék csak ezért egy pólyát, mert szerintem teljesen fölösleges...

:) )) Nem tudom, hogy valóban így lenne-e, de gondolj bele, mit csinálnak ha belerakod a hordozóba? Nem engednek ki? :) Autóban bébihordozóban lehet csak utaztatni a babát, szóval úgyis muszáj beleraknod, gondolom nem gyalog mentek haza... Egyébként én nem ott szültem, de hozzánk a kutya nem szólt, mikor eljöttünk. Megkaptuk a papírokat, hogy jöhetünk, felöltöztünk, kisétáltunk...hordozóban természetesen... Engem nem igazán érdekelne, az sem, ha így van, nem vennék csak ezért egy pólyát, mert szerintem teljesen fölösleges...
Én ott szültem idén.Simán csak bébihordozóba tettük, és úgy hoztuk haza.A kutya nem szólt ránk.Sõt, még a csecsemõs nõvér tette nekünk bele a hordozóba, miután felöltöztette. Nem szólt egy szót se, hogy gond lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat egy ismerös mondta õ4 éve szült ott !
Múltkor nyílt nap volt. Ott voltunk és nem pólyában, nem bébihordozóban hanem NEM VICCELEK, PIHENÕSZÉKBEN HOZTÁK KI A BABÁT! :D
Ezt a legendát én is hallottam a Kenézyrõl. Szetintem egyesek csak azért tartották meg ezt a szokást, mert régen a pólyába kellett tenni a pénzt a csecsemõsöknek, hogy szépen felöltöztessék. Én a klinikán szültem, de az biztos, hogy itt mindenki azt csinál a gyerekkel amit akar és úgy öltözteti, ahogy tanulta.

Coletto Austin bébihordozót (régi típusút, 2011-ben futott ki) használókat kérdezném. Meddig használta a babátok (hó, hossz, súly) és elégedettek voltatok e vele?

Legjobb válasz: Magát a babakocsit imádtam!De a hordi egy [email protected]!:( Kics,szûk és nagyon ül benne a gyerek.6 hónapos koráig tudtuk használni,olyan 9 kiló volt akkor.

Magát a babakocsit imádtam!De a hordi egy [email protected]!:( Kics, szûk és nagyon ül benne a gyerek.6 hónapos koráig tudtuk használni, olyan 9 kiló volt akkor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!