Találatok a következő kifejezésre: A bébi érezhető (3 db)

Érezhetem ha fordul befelé a bébim? Nagyon feszít a hasamnál mind két oldalon, és kellemetlen is! Mintha fenekét, és fejecskéjét érezném, de lehet nagyon buta vagyok? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: az-az!:) nekem is így fordult be, elõször keresztbe "állt", 1-2 napig és egyszer csak éreztem hogy megszûnt a kétírányú szorító érzés.

az-az!:) nekem is így fordult be, elõször keresztbe "állt", 1-2 napig és egyszer csak éreztem hogy megszûnt a kétírányú szorító érzés.
A kérdező hozzászólása: Ok:) )!!!!!!Nagyon köszönöm.Elég kellemetlen érzés:) )!!!!
az...:) de ha visszaemlékszem, t nekem is az volt az érzésem hogy egy síkban érzem a fejét meg a popóját. és szabályosan tudtam, éreztem hogy ez a baba most nagyon nem függõlegesben van :)
szia! Hát, ilyet én is szoktam érezni, mégsincs még befordulva... Épp úgy érzem, ahogy leírtátok, nagyon kellemetlenül keresztbe áll, jobb és bal oldalon egyaránt nyomja magát. 33 hetes kismami
mert most fog csak befordulni, vagy marad harántfekvésben: ez is elõfordulhat....
Én is éreztem, mikor befordult, a 29. héten történt. A padlón fetrengtem annyira fájt. Persze akkor nem voltam benne biztos, hogy ezért fáj, de a következõ uh-n mondták, hogy már "irányban" van! :-)Remélem már nem is akar visszafordulni! 36 hetes km.

A bébi első érezhető megmozdulása után 4 és fél hónappal várható a szülés?

Mindenféle hiedelmet lehet hallani.Mit gondoltok van ennek valami valóságalapja?Személy szerint én elég szkeptikus vagyok ezzel a véleménnyel szemben.Az én bébim mozgását már 15 hetesen éreztem.Anyukák és leend? anyukák!Mi err?l a véleményetek?17 hetes kismama

Legjobb válasz: Szerintem ez hülyeség, hisz az utolsó menses elsõ napjától számolják a 40 hetet. Most gondold végig, van akinek 14 hetesen mozdul meg, de van akinek csak 22. Ez fura szülési módozat lenne, nem? De ez az én saját véleményem.

Szerintem ez hülyeség, hisz az utolsó menses elsõ napjától számolják a 40 hetet. Most gondold végig, van akinek 14 hetesen mozdul meg, de van akinek csak 22. Ez fura szülési módozat lenne, nem? De ez az én saját véleményem.
Szió! Ez nem igaz! Legalábbis az én esetemben nem volt az. Az elsõ olyan 19 hetsen mozdult meg, õ kora baba lett 33 hétre) A második már a 17. héten mozgott, mármint akkortól éreztem, mégis a kiírt elõtt 3 nappal jött. A harmadikat már éreztem a 12-13. héten, és a kiírt elõtt egy nappal született. Most a negyediket már a 11+5. napon éreztem, és remélem nem 4, 5 hónap múlva születik...
Szia! Szerintem ennek semmi értelme sincs!!!Ez tényleg egy hülyeség!A szülés napja nem függ a baba elsõ megmozdulásától, hisz sokszor szegény kismama nem is tudja, hogy mit érez!
Egyáltalán nincs alapja, semmi köze a valósághoz.
Sok helyen sajnos még a védõnõk is terjesztik ezt a butaságot, aminek szerintem sincs alapja. Nekem az 5. terhességem ez, (igaz, csak 3. babám lesz) és én már most érzem pár napja, 13 hetesen.

38 hetes kismama vagyok. Keményedik a pocim, meg alig érezhetően folyamatosan fájdogál. Bébim mocorog, rugdos. Szerintetek mi lehet, kezd beindulni a szülés?

Legjobb válasz: Én is 38 hetes vagyok...ugyan ezekkel a tünetekkel. Szerintem csak jósolgatás....bár próbálja a kijáratot piszkálgatni.... könnyû szülést!

Én is 38 hetes vagyok...ugyan ezekkel a tünetekkel. Szerintem csak jósolgatás....bár próbálja a kijáratot piszkálgatni.... könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi, neked is könnyû szülést! Elsõ baba és nem igazán tudom mit kell érezni mikor megindul a szülés :)
Nekem már két hete ezt csinálja, de mindenki más, lehet, nálad beindul :) 40 hetes vagyok.
Én 37+5 hetes vagyok és tegnap nekem is kõ kemény lett a pocakom és görcsölgettem is meg ott ahol a kicsikém a fenekét kinyomta fájt is a hasam, engedtem a pocimra meleg vizet és sokkal jobb lett, most már csak a hüvelyembe feszít meg nyilalldos néha.Nekem tegnap óta kicsit ellustult a kicsi-lányom de lehet a frontot érezte meg. Vegyél egy meleg zuhanyt és ha felerõsödik a fájdalom szerintem készülj a kórházba. Könnyû szülést mindenkinek.
Én az utolsó 4 hétben jóslóztam (41. héten szültem, indították). Ez még nem jelenti, hogy holnap szülsz, de hát így a vége felé már bármikor jöhet a baba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!