Találatok a következő kifejezésre: A bébiételeket, az van írva, hogy (1 db)

A bébiételeket, amikre az van írva, hogy négy hónapos kortól, azt a betöltött 3. hónaptól, vagy a betöltött 4. hónaptól lehet adni?

Legjobb válasz: A betöltött negyedik hónap,az a négy hónapos... Gondolj csak bele: a betöltött 18. életév elõtt nem mehetsz el szavazni,mégis a 18.ban jársz.Akkor logikusan mi számít 18 éesnek?

A betöltött negyedik hónap, az a négy hónapos... Gondolj csak bele: a betöltött 18. életév elõtt nem mehetsz el szavazni, mégis a 18.ban jársz.Akkor logikusan mi számít 18 éesnek?
Értem, hogy mi zavart meg. A betöltött negyedik hónap a négy hónapos gyerek. De sokszor tényleg úgy melegetik a három hónapos babát, hogy "negyedik hónapos baba", pl. sok csecsemõápolási könyvben, ami szerintem elég bosszantó. De a négy hónapos gyerek azt jelenti, hogy négy hónapja született. Igaz, én már három hónapos fiamnak adtam gyümölcspépeket, mert nagyon éhes volt állandóan.
4 hónapos kortól vannak a bébipapik, de nyugodtan adhatsz már majdnem 4 hónapos babának is belõle kóstolónak.
Szerintem meg 6 hónapos kortól érdemes adni minden babának csak, akár anyatejes, akár tápszeres. Ez elõtt a táplálék nagy részét nem bírja megemészteni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kislányotok első szülinapjára milyen tortát csináltatnátok?

Elősorban az íze, és a külseje érdekel.

5

Ti milyen nevet adnátok a babáknak, mi illik a családnévhez?

Ikrek, egy fiú és egy lány. Családnév: Szarvas

11

Mikor, mennyi idő alatt alszik el este 1, 5-2 évesetek és hogyan altatjátok?

Kislányom 20 hós, az utóbbi időben úgy aludt el, hogy az ágya mellé ültem vagy feküdtem , simogattam a pelusát és viszonylag hamar elaludt. De most kb. 1 hete lázadás van az alvás ellen és éjszaka is ha felébred nehéz visszaaltatni, tegnap este vagy 2 órát altattam éjjel. Ha nem vagyok az ágya mellett akkor felpattan és sír utánam. Ma több mint fél óra volt az altatása. Nálatok hogy megy? És éjszaka hogy alszanak babáitok?

3

Akinek van ilyen játék - FP móka kocka - mire jó, érdemes venni?

elég húzós ára van ahhoz képest hogy sztem sokmindenre nem jó

9

Néhány napja 6 hónapos babám kanalas etetése komoly kihívás. Eddig ügyesen és szívesen evett kanállal. Miért lehet?

Nem kapott a napokban új ételeket, csak amiket eddig is szívesen megevett. Ha közelítek a szája felé a kanállal, már akkor nyafogni kezd. Gondoltam arra, hogy a kibújni készülő fogai miatt, de evés előtt nem sokkal bekenem Dologéllel és szilikonkanállal etetem, hogy ne bántsa az ínyét, igyekszem hozzá sem érni vele. Most úgy zajlik egy evés, hogy minden kanál után cumit adok a szájába...
Mégis a fogzás miatt lehet? Tanácstalan vagyok. Mit tegyek? (A tápszert cumisüvegből nyugodtan eszi.)

2

Dohányzó anyukák! Ti hogy oldjátok meg?

Fél évvel a kisfiam születése után sajnos vissza szoktam a dohányzásra. Nálunk apuka itthonról dolgozik, így kitudok menni cigizni, de elgondolkodtam hogy akik egyedül vannak otthon babával, hogy dohányoznak?

10

Az ilyen típusú babafülbevaló milyen idős korig hordható?

http://www.iriszplaza.hu/gyermek-fulbevalok--arany---a-13-4-..


Látom van 8 ill. 10 mm-es is. Üzletben vennénk, nem innen rendelném, csak a kép miatt mutatom ezt nektek.

10

Tudtok olyan oldalakat, hol babás cuccokat lehet venni?

Vaterán, teszveszen, apródon, brendonon kívül :D

3

10hónapos babád milyen itató pohárbol iszik amit szeret és tud használni?

6

1 éves lett a kislányom. Tápszert vagy tejitalt szeretnék neki még reggel-este adni amíg lehet, viszont a tejberizset, tejbegrízt sima tejjel készíteném ahogy mi esszük. Így is lehet? Hogy így találkozik először a tehéntejjel?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!