Találatok a következő kifejezésre: A bébiételeket, az van írva, (2 db)

A bébiételeket, amikre az van írva, hogy négy hónapos kortól, azt a betöltött 3. hónaptól, vagy a betöltött 4. hónaptól lehet adni?

Legjobb válasz: A betöltött negyedik hónap,az a négy hónapos... Gondolj csak bele: a betöltött 18. életév elõtt nem mehetsz el szavazni,mégis a 18.ban jársz.Akkor logikusan mi számít 18 éesnek?

A betöltött negyedik hónap, az a négy hónapos... Gondolj csak bele: a betöltött 18. életév elõtt nem mehetsz el szavazni, mégis a 18.ban jársz.Akkor logikusan mi számít 18 éesnek?
Értem, hogy mi zavart meg. A betöltött negyedik hónap a négy hónapos gyerek. De sokszor tényleg úgy melegetik a három hónapos babát, hogy "negyedik hónapos baba", pl. sok csecsemõápolási könyvben, ami szerintem elég bosszantó. De a négy hónapos gyerek azt jelenti, hogy négy hónapja született. Igaz, én már három hónapos fiamnak adtam gyümölcspépeket, mert nagyon éhes volt állandóan.
4 hónapos kortól vannak a bébipapik, de nyugodtan adhatsz már majdnem 4 hónapos babának is belõle kóstolónak.
Szerintem meg 6 hónapos kortól érdemes adni minden babának csak, akár anyatejes, akár tápszeres. Ez elõtt a táplálék nagy részét nem bírja megemészteni.

Lehet adni a 4 hónapos babának? Azokat a bébiételeket amire 4 hónapos van írva, de mégis olyan gyümölcsöt, zöldséget tartalmaz ami elvileg később adható?

Ma például láttam 4 hónaposnak,szilvát,málnát,sárgabarackot,zöldbabot,zöldborsót. Hogy van ez?

Legjobb válasz: Nem viccbõl írták rá.

Nem viccbõl írták rá.
Sok minden adható a babáknak, amit elvileg csak késõbb javasolnak.Ez vonatkozik a tápszerekre, bébiételekre, és a természetes kajákra is.Ha szeretik a babák, akkor semmi baj nem lesz belõle.
Szerintem adhatsz, régen ezeket 2 hónapos kortól adták az anyukák. Csak óvatosan vezesd be az új ízeket, mert õ még pici.
Szerintem a hozzátáplálási táblázatok a saját kezûleg elkészített ételekre vonatkoznak. Az üveges kajákban a gyümölcsök és zöldségek teljesen vegyszermentesek. Remélem:)
Az uveges bebietelek ugy vannak elkeszitve hogy ne artsanak a baba gyomranak, innen is latszik hogy furcs folyamaton mennek keresztul...En csak veszhelyzetkor adom neki, hiaba markas kajak, nem bizok bennuk.
Az ésszerüség határain belül szerintem adhatod, illetve ki lehet próbálni, aztán majd meglátod.Szilvát, barackot ilyesmiket adnék, de pl.van valami kukoricás cucc, ami 4 hónapos kortól adható, az az egyik ismerõsöm babájának nagyon kikészitette a gyomrát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!