Találatok a következő kifejezésre: A bátyám éves, de még (5 db)

A bátyám 26 éves, de még soha nem volt barátnője, ezért gondolom hogy még csak csókolozni se csókolozott. Hogyan vegyem rá hogy csajozzon?

Nem értem hogy miért,pedig tudom hogy tetszenek neki a lányok,és nem meleg,ez tuti.Bulizni se szokott eljárni,de a bulin kivül egy csomó hely van ahol lehet ismerkedni.Hogyan vegyem rá végre hogy csajozzon?

Legjobb válasz: Nekem is van egy 29 éves haverom,akit egyszerûen nem tudok kimozdítani otthonról,pedig õ is mondja hogy milyen jó lenne neki egy társ.Dehát meg kéne érteniük,hogy az ajtón senki nem fog kopogtatni,muszály eljárniuk néhe ide-oda!

Nekem is van egy 29 éves haverom, akit egyszerûen nem tudok kimozdítani otthonról, pedig õ is mondja hogy milyen jó lenne neki egy társ.Dehát meg kéne érteniük, hogy az ajtón senki nem fog kopogtatni, muszály eljárniuk néhe ide-oda!
Ehhez értelmileg érettnek kell lenni, hogy fel fogja hogy ha nem próbálkozik akkor nem is lesz eredménye. Sajnos erre neki kell rájönnie mert ha más mondja neki úgy sem hiszi el
Nekem egy 22 éves húgom van, aki meg nem pasizik, pedig írtó csinos, ad magára. Össze kellene hozni õket. ;)
Programozó vagy WOW függõ?:)
nem baj, ha valaki nem ismerkedik, szerintem...
Azért te sem tudsz mindent a bátyádról, pl honnan veszed hogy nem csókolózozz meg ilyenek, nem tudom te hány éves vagy , de tuti nem vagytok mindig együtt, szóval azért mert még nem vitt haza csajt vagy nem számolt be róla, leht hogy voltak futó kaladjai, meg hát csókolózni is lehet, anélkül hogy járnál valakival, Szerintem hagyd, ne szállj rá és ne akard mindenáron összehozni valakivel, csak idegesítené.
Figyu. Ha a tesód magától nem akar bulizni menni és csajozni, akkor szerinted te változtathatsz ezen? Lehet hogy nem érdeklik az ilyesmik(itt nem arra gondolok hogy buzi lenne). Csak egyszerûen nem érdeklik a lányok.
24 vagyok és lány, ha jól néz ki vállalom, én sem nagyon járok sehova :D Egyébként szerintem egy pasit semmire nem lehet rávenni, ha nem akarja úgyse fog eljárni sehova, kár a gõzért.
Vannak, akiknél ehhez tényleg meg kell érni. Én 24 éves koromra érettem meg arra, hogy párt keressek. Addig tök jól elvoltam egyedül. Persze érdekeltek a lányok, de olyan macerásnak tûnt az ismerkedés. Most már persze nem tudnék meglenni párkapcsolat nélkül :) Szóval ha a bátyád nem akarja, akkor nem érdemes eröltetni, mert csak rosszul fog elsülni a dolog és többet ártasz vele. Hagyd rá, az õ élete, elég idõs már ahhoz, hogy ilyen elhatározást egyedül is meghozzon.
Szerintem homi úgyhogy haggyad XD

Tudnátok nekem segíteni, hogy mit vegyek a családomnak karácsonyra ami hasznos de még sem hülyeség? Van 2 bátyám akik 25 évesek elmúltak meg anya és apa

Legjobb válasz: mi az érdeklõdési körük, hobbijuk, munkájuk, öltözködési stílusuk (elegáns e vagy nem), apukádék kora?? ezeket jó lenne tudni :) no meg hogy mennyi pénzt áldozol rájuk, és te mennyi idõs vagy?

mi az érdeklõdési körük, hobbijuk, munkájuk, öltözködési stílusuk (elegáns e vagy nem), apukádék kora?? ezeket jó lenne tudni :) no meg hogy mennyi pénzt áldozol rájuk, és te mennyi idõs vagy?
bátyádéknak pendrive, vmi jó ruha, pizsama, boxer, óra, vagy külsõ vincseszter de az drága :D szüleidnek : mamusz, pénztárca, mobiltartó, pizsama, ruha, sapi sál...
anyukád: meleg harisnya, jegyzetfüzet, naptár, kesztyû, hajgumi, ékszer, körömlakk, háztartási gép amire szüksége van (pl. robotgép, kenyér pirító, botmixer, vasaló), még a konyhába valami dolog (merõkanál, különleges szép tányérok), sminkcucc (ha használ), bõrfeszesítõ, hajhullás elleni gyógyszer, cserepes virág, ékszertartó doboz apukád: nagy bekeretezett fénykép a családról, köntös, borotvahab vagy arcszesz, borotva (azok általában drágák, szóval az jó dolog ha veszel neki egyet), parfüm v. kölni, nyakkendõ, pulcsi, póló bátyók: USB-s egér (ami zsinór nélküli)-ide csak ennyit tudtam bocsi
Semmit, ha a szüleid eltûrik tõle mindezt, akkor tudjanak rá.
Miert borzalmasak a szuleid?
inkább akassza fel magát az aki 31 éves fejjel még a szülei vérét szívja.. (le lehet pontozni) mifelénk már 14-16 évesen minimum eltakarítják dolgozni a szülõk a gyerekeket, mert ez így normális.
Mi a veszekedés témája? Mert ha az, hog ymilyen a haja, ruhája, miko rjön haza, meddig néz tévét - kivéve ha zavarja õket - akkor a bátyádnak van igaza.
:) jogos, kettes:) Te hány éves vagy? Nem tudsz még függetlenedni ettõl a rossz helyzettõl?
Utolsó: 16 éves kortól dolgozhat hivatalosan diákmunkában a gyerek, te állat... Szerintem ez nagyon gáz. Pedig csak tükörbe kéne nézni.
# 6 az h hivatalosan hogy van az másik dolog
s ez a normális... remek

Lányom 17 éves most fejezte be a 11 . kéttannyelvü gimnáziumi osztályt, de még 2 éve van az érettségihez. Szeretné a tanulmányait Londonban folytatni, mert a bátyja ott él és dolgozik . Milyen lehetőség van, hogy ott szerezzen érettségit?

A lányom fél, árva ,mert az édesapját elveszítette , ilyenkor a gyámügynek engedélyezni kell-e a külföldi tanulást?Hol lehet érdekl?dni az iskolatípusok fel?l ?Õ ment?stisz szeretne lenni , de itt Magyarországon csak fiúk tanúlhatják ezt a szakmát.

Legjobb válasz: Angliában kõkemény tandijak vannak, milliós nagyságrendekben gondolkodj években, viszont van lehetõség diákhitel felvételére ami az egész képzésedet fedezi. bõvebb infoért menj az felvi-europass téma

Angliában kõkemény tandijak vannak, milliós nagyságrendekben gondolkodj években, viszont van lehetõség diákhitel felvételére ami az egész képzésedet fedezi. bõvebb infoért menj az felvi-europass téma
Érettségi miatt nem érdeme oda menni. Nagyon drága, és az ottani érettségi, egyetemi jelentkezésnél nem feltétlen ér többet, mint a magyar. De igazából egy ottani iskolával kéne beszélni, hogy ez hogy megy ott. Szerintem érdemesebb lenne itt maradni, megírni majd két emelt érettségit, és utána egyetemre menni ott, ha szeretne. (Mondjuk az hihetetlenül drága, 9000 font/félév.)
Mentõtiszt képzés egyedül Magyarországon van, más országoknál hiányzik ez a poszt. Másrészt egy nõ nem bírná ezt a melót...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!