Találatok a következő kifejezésre: A bátyám éves, (56 db)

Hány éves kati, ha a négy éves húgánál annyiszor idősebb, ahányszor nála idősebb a 25 éves bátyja?

azt is mondd meg pls,hogy számoltad ki!

Legjobb válasz: szia nekem úgy jött ki,hogy ügye van a húga,aki 4 éves,ez került nekem a számsor elejére,a bátyja 25,õ a legvégére,és Kati lesz a módusz=vagyis a középsõ érték.Ezt kellett kiszámolni,hogy Katitól hány egyenlõ részre van a húga és a bátyja...ez lett a 14,5(mivel a két középsõ érték 14 és 15.számtani közepe 14,5) 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25 szóval sztem ez a megoldás,de várd meg a többieket is:)

szia nekem úgy jött ki, hogy ügye van a húga, aki 4 éves, ez került nekem a számsor elejére, a bátyja 25, õ a legvégére, és Kati lesz a módusz=vagyis a középsõ érték.Ezt kellett kiszámolni, hogy Katitól hány egyenlõ részre van a húga és a bátyja...ez lett a 14, 5(mivel a két középsõ érték 14 és 15.számtani közepe 14, 5) 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 szóval sztem ez a megoldás, de várd meg a többieket is:)
Az elõzõ megoldása nem jó. Geometriai sorozatról van szó. a1=4 a2=? a3=25 q=? a3=a1*q^2 tehát 25=4*q^2, azaz 6, 25=q^2 a 6, 24-nek veszed a gyökét, ami 2, 5 tehát q=2, 5 4*2, 5=10 a2=10 10*2, 5=25 Kati 10 éves.
bocs 6, 25-nek veszed a gyökét nem 6, 24-nek :D
Kati kora a hugához viszonyítva 4*q, a bátyjához viszonyítva 25/q. Tehát 4*q = 25/q 4*q^2 = 25 q = sqrt(25/4) = 5/2 q = 2, 5 Kata kora K = 4*q = 4*2, 5 K = 10 év ======
Kati: X éves huga ennyiszer fiatalabb: X/4 bátyja ennyiszer idõsebb: 25/X Mivel Kati a hugánál annyiszor idõsebb, ahányszor Kati a bátyjánál fiatalabb, ezért: X/4=25/X keresztbe szorzunk X^2=100 X=10 vagyis Kati 10 éves Nem tudom mit kellett ezen túlbonyolítani:)

16 éves lány vagyok és tetszik a bátyámnak az egyik haverja hogy közeledhetnék felé? Aminek szerintem bátyám nem örülne. Akkor felejtsem el? :S

Legjobb válasz: Hát ha nekem lenne egy 16 éves húgom és haverommal szeretne összejönni én egyáltalán nem ellenezném, sõt örülnék neki:) Inkább egy olyannal jöjjön össze aki nekem a haverom mint olyannal akit el nem tudnék viselni. 17/f

Hát ha nekem lenne egy 16 éves húgom és haverommal szeretne összejönni én egyáltalán nem ellenezném, sõt örülnék neki:) Inkább egy olyannal jöjjön össze aki nekem a haverom mint olyannal akit el nem tudnék viselni. 17/f
Nekem is tetszett már a báttyám haverja... de szerintem valahogy nem nézte jószemmel az egészet... De lehet, hogy a te tesódnak ez még jól is jön mert így legalább tudja, hogy jókezekben vagy :) A lényeg, hogy semmiképpen ne csináld szerintem a háta mögött.Nem kell mindent tudnia de illik tudnia arról ha már összejöttetek .. remélem tudtam segíteni..
A kérdező hozzászólása: és a korkülönbség? 21 éves az sem lenne baj??
Szerintem egyáltalán nem baj!Az én barátom is 21 lesz és 16 vagyok! Talán a tesód még örülne is h többet járna hozzá a haverja :D
vannak akiknél akár 10 év korkülönbség is van..

Mit készíthetnék a 14 éves bátyámnak karácsonyra?

Közelebbi családtagoknak (anyu, apu, és a bátyám) 2 ajándékot is készítek. Sajnos a bátyámnak, tippem sincs mit készíthetnék. Mindenképpen otthon megcsinálható tippek érdekelnének, venni sajnos nem tudok semmit. Szereti a videójátékokat, videózni, zenét hallgatni, úgyegyáltalán számítógépezni (netezni is, pl. trollfész), a fegyvereket, kosarazni, biciklizni. Ilyeneket szeret, sajnos most több nem jutott eszembe.

Legjobb válasz: Nekem is van egy ennyi idõs bátyám én pl.mindig rajzolok valamit neki.Ha akarsz papírból hajtogathatsz neki valamit...akár egy fényképezõt is :DD Vagy keresztrejtvény(bár az nem a legjobb ://),képet is szerkeszthetsz neki.Több tippem sajnos nincs :/

Nekem is van egy ennyi idõs bátyám én pl.mindig rajzolok valamit neki.Ha akarsz papírból hajtogathatsz neki valamit...akár egy fényképezõt is :DD Vagy keresztrejtvény(bár az nem a legjobb ://), képet is szerkeszthetsz neki.Több tippem sajnos nincs :/

Van egy nővérem, 26 éves, kint él Amerikában, diploma, lakás mindene van. Szüleim, nagyszülök mindig hozzá hasonlitanak. Ha pedig rossz példát akarnak felhozni ott a bátyám. és nem esik le nekik hogy én harmadik, különálló személy vagyok. Miért?

Ti mit tennétek?:/Minden nap megkapom ezt, például nyolcadikban hogy nehogy szégyent hozzak a n?véremre az iskolában, vagy ma pl anyám n?vérem barátjait jobban szerette anyám, jobban bejött az izlése, vagy ? sokkal talpraesettebb, vagy rendesebb, szebb, blablablabla de ezt igy a szemembe, komolyan, nem csak ugy elviccelödve. és nem tudok kitörni, már ebbe bele is fáradtam.3X voltam eddig hullámvölgybe miatta, elkezdtem cigizni egy ideig, füvet is szoktam nyomni, pipázni, inni. De tudom hogy ez hosszu távon nem célra vezetö. Ezért el akarok költözni innen. De addig is valamit kezdeni. Már mindent megprobaltam. Elkezdtem gitározni, fotozni, amit szeretek is. Volt fellépésem kiálllitásom. Meg sem nézték a szüleim. Bármi program amit lemondhatnának fontosabb nálam, bátyámnál. De ez arra volt jo hogy közelebb hozott a bátyámmal mer most tudtam meg h ö is ugyan ebben a cipöben jár. Help?

Legjobb válasz: Mondd meg neki kerek perec legközelebb ha a nõvéreddel jöm: figyi anyu értem én,h azt akarod,h én is olyan sikeres legyek mint õ,de ezzel csak azt éred el,h megundorodjak tõle.vedd figyelembe,h én egy teljesen más ember vagyok,más tervekkel,más vagyakkal, de nekem is vannak jó tulajdonságaim! És fogjatok össze bátyáddal!

Mondd meg neki kerek perec legközelebb ha a nõvéreddel jöm: figyi anyu értem én, h azt akarod, h én is olyan sikeres legyek mint õ, de ezzel csak azt éred el, h megundorodjak tõle.vedd figyelembe, h én egy teljesen más ember vagyok, más tervekkel, más vagyakkal, de nekem is vannak jó tulajdonságaim! És fogjatok össze bátyáddal!
Én vagyok a "nõvér". Nem kell feszülni itt. :) Jó felnõtt módjára nevetni kel rajtuk, kerülni õket, ilyen emberek. A 10 év feszkót meg pszichiáterrel 10 alkalom alatt ki lehet kezeltetni... :)
Amúgy hány éves vagy? Nekem még testvérem sincs de mégis, soha nem voltam jó anyukámnak....És aztán elköltöztem!!!Yoopyyy..Neked is az lesz a legjobb, aztán majd csak esetleg hétvégente fogtok talizni, azt meg ki fogod birni..
Nyugodtan szeresd anyukádat. Szerintem nincs szükséged pszichiáterre , inkább neki van, mert saját maga elnyomását akarja meghiúsítani saját lányán, úgy , hogy titeket, fiait nyomja el bátyja helyett. Légy kitartó a tanulásban, legyen egy kedvedre való szakmád, és vegyél feleségül majd egy teljes családból származó egykét, aki hûséges típus...
A kérdező hozzászólása: jaja most probalom ugymond fejleszteni magam(: kösziszépen:)
Olyan is lehet, mivel a nõvéred messze van és igy akarja a hiànyàt rajtad levezetni.Az nagyon jó ha fotózol, gitàrozol, ebben igazàn letudod vezetni a feszültségedet.Fel a fejjel és ne szomorkodjàl!
Elõzõ vagyok, szerintem ez a helyes hozzáállás. Hát én a te nõvéred szerepében nagyon rosszul érzem magam, évek óta kûzdök, hogy ne én legyek a "jókislány". Nekem sem könnyû: sohasem dicsekedhetek pl., ha sikerem van (nehezen érem el), mert nem akarok "például" lenni. Ez sem könnyû. Másik oldalról téged is megértelek. Te csak légy Te, ne hagyd, hogy a szüleid nevelési hibája miatt szenvedj.
A kérdező hozzászólása: nincs pénzem : DDDDD jahát igen.most ezen vagyok hogy vagy röhögök rajtuk és a problémát hagyom.vagy pedig , , kitör" belölem és tudják hogy mi van. de ennyire sem méltatom öket hogy észrevegyék, akarják észrevenni hogymi van velem, velünk.
* értsd, kell
A kérdező hozzászólása: persze, nõvéremre nem haragszom, õt szeretem, de neki is vannak olyan dolgai hogy :O.és ezt nem csak én mondom de rám EGYÁLTALÁN nem haragszom, hanaem a beszükült agyu szülökre, nagyszülökre. nem ok a füvezésre, de nem durván tolom, kb egy honapban egyszer, akkor sem az enyémböl.de boldog leszek töle és ez jo.rászokni nem tudnék.eddig is megtehettem volna, de észnél vagyok, egyre jobban
A kérdező hozzászólása: ezek még lightosabb dolgok. csak már annnnyira belefáradtam ebbe, hogy 10 éve lassan ez ellen harcolok, hogy már nem érdekel.röhögök rajtuk hogy szánalmasak, és én nem ilyen szülö leszek az biztos. inkább rájuk hagyom már ott tartom.már nem is bánt bármit mondanak rám.egyszerüen tényleg ezen a téren kiégtem. de mostmár ott vagyok hogy annyi feszkó van bennem ennek ellenére hogy legközelebb egy durvább beszolásnál kitörök, és mindent elmondok.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Komolyan mondom sok szülõt nem tudok megérteni.
Nálunk is így van, de egyet érts meg, nem a "nõvér" tehet róla, hogy az élete rendezett, valószínû Õ nagyon megdolgozott érte. Ez pedig mind nem ok a füvezésre.
A kérdező hozzászólása: hm...ezt megprobalom.igy konkrétan.köszönöm!:)
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok.lány: D hát igen, én is erre gondoltam hogy elköltözök aztán ez az egyetlen tartos megoldás. kösz:)

A Bátyám kötekedik velem mert 14 éves vagyok és ha unatkozok narutót nézek nem tudom ebbe mi a meglepő mér van ez?

na és apám haverja meg 37 éves és metinezik xD

Legjobb válasz: Mert a bátyák már csak ilyenek... Én akármit csinálok a hátam mögé lopózik és azt figyeli. És azért csinálja mert felhúz vele és ez szórakoztatja õt... Szerintem ez van nálad is. Amúgy a naruto-t nem szeretem rossza grafikája...

Mert a bátyák már csak ilyenek... Én akármit csinálok a hátam mögé lopózik és azt figyeli. És azért csinálja mert felhúz vele és ez szórakoztatja õt... Szerintem ez van nálad is. Amúgy a naruto-t nem szeretem rossza grafikája...
A kérdező hozzászólása: Jó kis anime szerintem :)
ne aggodj az én családom is ilyen, én 15 vagyok és mindig kigúnyoltak otthon mert szerintük már nagy vagyok a "mese" nézéséhez.Azóta mindig a fal felé fordítom a monitort amikor animét nézek, õk meg azt hiszik hogy pornót nézek, tehát errõl ennyit!
A bátyád tanulhatna Itachitól
A kérdező hozzászólása: Ez jó volt :D xd

Normális, hogy a 35 éves bátyámnak soha senkije nincs?

Utoljára 20 éves korában volt egy barátn?je 3 évig, de azóta nincs senkije. Eljár szórakozni, nagy baráti köre van, nem is egy csúnyaság, meg értelmes is, de nincs n?je már 15 éve. Látom rajta, hogy szeretne már valakit, családot, de nem jön össze, hiába ismerkedik.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom mennyire osztják a többiek a véleményemet, de szerintem igazad van. Rendben van, hogy nem a szex a legfontosabb dolog, de ettõl függetlenül 15 év az 15 év. Erkölcs ide vagy oda, ezt még egy nõ sem fogja eddig testi kapcsolat nélkül kibírni, vagy ha kibírja, akkor frusztrált és stresszes lesz. Biztos vagy benne, hogy a bátyádnak nincsenek futó kalandjai? Az sem normális, hogy azt mondjátok más tönkreteszi a fiatal éveit. Mégis mivel? Hogy belefut pár rossz kapcsolatba? Ezekbõl szokás tanulni és akkor következõleg majd okosabban hozzáállni. Fogalmam sincs mi az oka a testvéred magányának, de akárki akármit mond, akkor sem oké.

"Nagyon gáz" és hasonlók... Na most ezekre milyen válaszokat akarsz, össznépileg ítéljük el a bátyádat, mondjuk azt, hogy rossz ember, kövezzük meg? Nyilvánvaló, hogy a bátyád egy boldogtalan ember, akinek nem sikerül jól az élete. Van ilyen. Ha te boldog és sikeres vagy, akkor örülj neki, és ne azzal töltsd az idõd, hogy kevésbé szerencsés embertársaid fölött fölényesen ítélkezel.
ja, egyértelmûen igaz. Mi is lenne ha már megnõsült volna és már , akár de nem törvényszerû el is vált volna.
Nem értem, mért baj az, (akár nõnél, akár férfinál) ha egyedül él. Nem mindenki szeretne családot. Valamiért belenevelték az emberekbe, hogy csak és kizárólag az az élet normális rendje, ha megnõsülsz/ férjhez mész és gyerekeid lesznek. Egyszerûen nem hiszik el az egyedülállókról, hogy így is teljes az életük, és boldogok. lehet, hogy a bátyád tényleg szeretne párkapcsolatot, de még nem találta meg a megfelelõ partnert, de az is lehet, hogy nem akar. Tudom, hogy jót akarsz, de szerintem ezt bízd rá, és ne próbáld helyette megmondani, hogy mit is érez, és hogyan lenne boldog.
Szia! Nem tudom mennyire osztják a többiek a véleményemet, de szerintem igazad van. Rendben van, hogy nem a szex a legfontosabb dolog, de ettõl függetlenül 15 év az 15 év. Erkölcs ide vagy oda, ezt még egy nõ sem fogja eddig testi kapcsolat nélkül kibírni, vagy ha kibírja, akkor frusztrált és stresszes lesz. Biztos vagy benne, hogy a bátyádnak nincsenek futó kalandjai? Az sem normális, hogy azt mondjátok más tönkreteszi a fiatal éveit. Mégis mivel? Hogy belefut pár rossz kapcsolatba? Ezekbõl szokás tanulni és akkor következõleg majd okosabban hozzáállni. Fogalmam sincs mi az oka a testvéred magányának, de akárki akármit mond, akkor sem oké.
Attól függ. Ha antiszociális kis csíra lenne, akinek a playboynyuszik az igazi nõk, és csakis olyat tud elképzelni magának, miközben egy ragyás rondaság, akkor gáz. De a leírtak alapján nem tartom gáznak a tesódat. Manapság nagyon nehéz normális párt találni, fõleg annak, aki az igényességre törekszik. (ne pont külsõre értsd) Viszont fennáll a veszély ilyenkor, hogy valami csodás színészi képességekkel megáldott ótvaros ribanc kihalássza magának õt, és totál bekebelezi. Aztán persze alaposan kifacsarja. Szóval csak óvatosan.
az én bátyám 39 éves, de nem is mer kapcsolatot kialakítani. Pont azért , mert nagyot csalódott. Sõtt látja maga körül mi is van. az öcsém megnõsült, majd szét is mentek. én is meg nõsültem, majd szét mentünk és még sokan mások. az a gond egy férfi életében. ha el vesz egy nõt, akkor a nõ már azt hiszi, hogy neki már mindent lehet, egy idõ után bármit meg is tehet. én is így voltam és az öcsém is. sajnos ez van. errõl szól egyesek élete. nem egy ismerõsömnek ment tönkre a házassága. amig õ munkában volt , addig anyucit más kefélgette. nem tudnék olyan házasságot mondani, akár 100-at, hogy ne lenne ez. amugy sok olyan nõt ismerek, akik 30 fölöttiek és még nincs igazából senkilyük. pont ezért. a bátyád lehet, hogy sõtt jól csinálja. talál majd egy értelmes nõt, akinek be nõtt a feje lágya, és tudja mit akar az élettõl. szül a bátyádnak egy gyermeket és szépen fölnevelik felnõtt fejjel. nem úgy, mint mások teszik, hogy szinte gyermekként szülnek, azt sem tudják mi az együtt élni, majd jönnek agondok, válás , pereskedés, gyermektartás amiért a nõk kimondottan szeretnek harcolni, stb. kinek kell az. aki meg felnõtt fejjel megtalálja a párját, az valószínûbb, hogy boldogabban fog élni, mint aki huszonévesen tönkre vágja az életét.
nem, de ha nem bír szerelmes lenni, akkor mit lehet csinálni? Megvuduzod? Ez van, lehet neki tovább tart megtalálni a társát, de ettõl még nem rossz ember. A futó kapcsolataiba meg lehet, nem avat be.
A kérdező hozzászólása: Dehogy akarom õt szidni, vagy ítélkezni felette. Azt szeretném, ha boldog lenne. Esetleg, ha rávenném, hogy beszélgessen el egy pszichológussal, biztos vannak olyan dolgok, amiket velem nem oszt meg.
nem pszichológus kell neki, azoknak kell akik fiatalon el cseszik az életüket. annak aki huszonévesen szül, majd válok, és a gyermekének , szerinted nem annak kellene pszichológus. tökéletesen igaza van a bátyádnak. nem értem miért tünik az betegesnek ha valaki nem úgy gondolkodik mint mások, az legyen inkább beteges amiket itt olvasol. még a tojáshély a seggükön és családot alapítanak a semmire, majd válnak. az a beteges.
Nem gáz. Ha igényes, nem futó kalandokat keres, akkor érthetõ. Nem mindenki a szex a legfontosabb! Csak ma sokan ezt hiszik.
"A barátai többségének már van családja, és onnan látom rajta, hogy szívesen cserélne velük." De még mindig nem világos, hogy mibõl látod ezt? Könnybe lábad a szeme, és mosolyogva nézi õket, sóhajtozik, hogy "ej, be kéne egy asszony!"
A kérdező hozzászólása: A barátai többségének már van családja, és onnan látom rajta, hogy szívesen cserélne velük.
A kérdező hozzászólása: Nem is az a kérdés, hogy miért nem találja meg a nagy Õ-t, hanem, hogy 15 éven át még egy 2 hetes kapcsolatra sem jutott. Nekem ez a nagyon furcsa. Persze én is örülök, hogy nem váltogatja és veri át a nõket, mint sokan, de azért 15 év nagyon hosszú idõ teljesen magányosan.
Mibõl látod rajta, hogy szeretne családot?
szerintem nem gáz.. nagyon sok olyan ember van, aki harmincon felül egyedül van.. gondolom dolgozik, stb.. így elég nehezen lehet párt találni.. a legtöbb ember még fiatalon megtalálja azt az embert, kivel családot alapít.. ennyi idõsen már szinte lehetetlen.. fõleg, ha még az elvárásai is magasak ( nem tudom, hogy így van e ) akkor biztosan nem alapít már családot.. a hasonló korú nõk, akik egyedül vannak, nem fognak neki úgysem megfelelni, ahogy a fiatalabbak sem.. ez van.. nem mindenki talál olyan embert, akivel le tudja élni az életét..
Mert gondolom látja, hogy mások pont aleg szebb éveiket teszik tönkre. Nézz stéjjel. A leg szebb éveiket dobják el maguktól az emebrek, fiatalon. Ilyenkor teszik tönkre önmaguk és mások életét. Szerintem , inkább egyedül tölti el a legszebb éveket és nem pazarolja másra.
20 éves vagyok és nem volt még senkim, valakiknek iszonyat nehéz barátnõt találni.

A bátyán 18 éves es még nincs barátnője. Mit tegyek?

A bátyám 18 éves és még eddig egyszer sem volt barátnője.Pedig már nekem 11 évesen is van barátom.A bratyóm eddig egyszer próbálkozott egy lánynál,de az a csaj dobta is. Már nagyon szeretném ha lenne egy barátnője,de őt nem érdeklik a lányok!Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit se tegyél, mert az õ dolga!! Ne erõltessél rá semmit! Az meg szánalmasan gáz, hogy 11 évesen barátod van, és még büszke is vagy rá!! Barbi babáznod kellene még 11 évesen, nem pasizni!! Hova fajul a világ....

Semmit se tegyél, mert az õ dolga!! Ne erõltessél rá semmit! Az meg szánalmasan gáz, hogy 11 évesen barátod van, és még büszke is vagy rá!! Barbi babáznod kellene még 11 évesen, nem pasizni!! Hova fajul a világ....
> de õt nem érdeklik a lányok! Õ dolga...
Semmit. Ez nem a te dolgod. Majd õ eldönti, hogy ki tetszik neki, nem kell, hogy bekavarj! Az meg, hogy neked már 11 évesen pasid van, háááttt... Ilyenkor inkább a tanulásra kéne koncentrálnod, nem a tesód életét egyengetned. Ha meg unatkozol, keress egy hobbit magadnak.
A kérdező hozzászólása: 3. Válaszoló:Én csak segíteni akartam a bátyámnak. Amúgy meg mindenbõl ötös vagyok a suliban. Igenis van hobbim:táncolok. Amúgy meg.nem is a barátom csak megkérdezte hogy leszek e a barátnõje, aztán kész.Nem kéne rögtön így leszidni

Matek: Hány éves Kati, ha a négy éves húgánál annyiszor idősebb ahányszor a 25 éves bátyja?

légyszí segítsetek mert nagyon nem értem, és anyukám nem tud segiteni :.(

Legjobb válasz: 25

25
Abszolút nemjól írtad fel az egyenletet, de semmi baj:) Amúgy egyszerû szövegértési feladat, ha Kati ugyanannyiszor idõsebb mint a hugánál mint a 25 éves bátyja akkor csak ugyanannyi lehet mint a bátyja:) Csak ikrek és azért bátyó mert õ a nagyobb:D
elõzõ vok!Lehet most én égek!!!:( Kati=x 4+x=25 /-4 x=21 Kati 21 éves !!! szerintem jó lenne ha megírnád mi volt a helyes válasz, nekem legalább is!! Köszi
szerintem nem 25, ha rájöttem megírom!!!
Én is 25-öt mondok :D Szóval egyidõsek.
A kérdező hozzászólása: 6.-os vok. igen most csinálok mivel elég sokat feladtak. KÖSZÖNÖM AMUGY SZÉPEN!
Tényleg most csinálsz a szünetben matek leckét, vagy csak tesztelsz minket? :) "annyiszor .. ahányszor.." = ugyanannyiszor = egyidõsek
Azért áruld el, hányadikos vagy, hogy tudjuk, okosabbak vagyunk-e, mint egy ötödikes.
Hát huszonöt, nem? Mondjuk én hülye vagyok matekhoz, de ha egyszer annyiszor idõsebb a húgánál mint a másik, akkor neki is annyinak kell lenni.
Nem 25?És ikrek?XDMost égek nagyot XDBocsi, sztem ikrekökrök:D
hali! 2, 5 szer idõsebb azaz 10 éves! De különben a bátty a katihoz viszonyitjuk, vagy a 4 éves hughoz!?????? :)

A bátyám 26 éves, de még soha nem volt barátnője, ezért gondolom hogy még csak csókolozni se csókolozott. Hogyan vegyem rá hogy csajozzon?

Nem értem hogy miért,pedig tudom hogy tetszenek neki a lányok,és nem meleg,ez tuti.Bulizni se szokott eljárni,de a bulin kivül egy csomó hely van ahol lehet ismerkedni.Hogyan vegyem rá végre hogy csajozzon?

Legjobb válasz: Nekem is van egy 29 éves haverom,akit egyszerûen nem tudok kimozdítani otthonról,pedig õ is mondja hogy milyen jó lenne neki egy társ.Dehát meg kéne érteniük,hogy az ajtón senki nem fog kopogtatni,muszály eljárniuk néhe ide-oda!

Nekem is van egy 29 éves haverom, akit egyszerûen nem tudok kimozdítani otthonról, pedig õ is mondja hogy milyen jó lenne neki egy társ.Dehát meg kéne érteniük, hogy az ajtón senki nem fog kopogtatni, muszály eljárniuk néhe ide-oda!
Ehhez értelmileg érettnek kell lenni, hogy fel fogja hogy ha nem próbálkozik akkor nem is lesz eredménye. Sajnos erre neki kell rájönnie mert ha más mondja neki úgy sem hiszi el
Nekem egy 22 éves húgom van, aki meg nem pasizik, pedig írtó csinos, ad magára. Össze kellene hozni õket. ;)
Programozó vagy WOW függõ?:)
nem baj, ha valaki nem ismerkedik, szerintem...
Azért te sem tudsz mindent a bátyádról, pl honnan veszed hogy nem csókolózozz meg ilyenek, nem tudom te hány éves vagy , de tuti nem vagytok mindig együtt, szóval azért mert még nem vitt haza csajt vagy nem számolt be róla, leht hogy voltak futó kaladjai, meg hát csókolózni is lehet, anélkül hogy járnál valakival, Szerintem hagyd, ne szállj rá és ne akard mindenáron összehozni valakivel, csak idegesítené.
Figyu. Ha a tesód magától nem akar bulizni menni és csajozni, akkor szerinted te változtathatsz ezen? Lehet hogy nem érdeklik az ilyesmik(itt nem arra gondolok hogy buzi lenne). Csak egyszerûen nem érdeklik a lányok.
24 vagyok és lány, ha jól néz ki vállalom, én sem nagyon járok sehova :D Egyébként szerintem egy pasit semmire nem lehet rávenni, ha nem akarja úgyse fog eljárni sehova, kár a gõzért.
Vannak, akiknél ehhez tényleg meg kell érni. Én 24 éves koromra érettem meg arra, hogy párt keressek. Addig tök jól elvoltam egyedül. Persze érdekeltek a lányok, de olyan macerásnak tûnt az ismerkedés. Most már persze nem tudnék meglenni párkapcsolat nélkül :) Szóval ha a bátyád nem akarja, akkor nem érdemes eröltetni, mert csak rosszul fog elsülni a dolog és többet ártasz vele. Hagyd rá, az õ élete, elég idõs már ahhoz, hogy ilyen elhatározást egyedül is meghozzon.
Szerintem homi úgyhogy haggyad XD

Ti mit tennétek, ha a 17 éves lányotok teherbe esne, és emiatt a 19 éves bátya és a 21 éves nõvére elköltöznének otthonról?

Azt mondják, õk nem ingyen bébiszitterek, nem tudnak tanulni a sírás miatt és hasonlók. Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Szerintem nem csak az anya hibája , ha a 17 éves lány teherbe esett. Nem menthetõ fel minden alól, de a lány is kellett hozza. A mai tinik sokkal érettebbek szexuálisan mint mi voltunk egykor.

Szerintem nem csak az anya hibája , ha a 17 éves lány teherbe esett. Nem menthetõ fel minden alól, de a lány is kellett hozza. A mai tinik sokkal érettebbek szexuálisan mint mi voltunk egykor.
ehh, kimaradt, hogy gondolnám.
Hogy érted, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Azt akarod, hogy visszaköltözzenek?
Meg lehet érteni a testvéreit, gyereket nem túl egészséges úgy vállalni hogy együtt lakunk olyanokkal akiket a gyerek zavarhat. Az meg hogy 17 évesen szül gyereket a gyerek... Itt a szülei is vastagon hibásak.
Ne vedd rossz néven, de 19 meg 21 évesen nehogy már a testvérük hülyesége miatt nekik ne legyen nyugalmuk. Amíg kisci a gyerek, rengeteg sír és bizony én is enyhén idegbeteg lennék, ha a vizsgaidõszak közepén egész éjjel a hugom gyereke szirénázna...
te vagy a 17 évesnek az anyja/apja , és hogy te mit tegyél, ezt kérdezed ?
Nem tudom, de egy normális családban nem így mûködnek a dolgok. Mi lett volna, ha kistestvérük születik? Akkor is így reagálnak? Igaz, õk már nagykorúak, ezért bármikor elköltözhetnek, de ez az indok számomra felfoghatatlan. Én is gyereksírásra ébredtem minden éjjel, amikor a nõvérem fiatalon megszülte az unokaöcsémet, de eszembe nem jutott volna ezért elköltözni otthonról. Az már más kérdés, hol a szülõ felelõssége abban, hogy a lánya 17 évesen anya lesz?
azt, hogy anyaként több szempontból is csõdöt mondott a nevelésem.
Mivel a 17 évesért jogilag is én felelek, az idõsebb tesók viszont felnõttek, az az õ döntésük. Elgondolkodnék, hogy mi lehet az oka, a nyílvánvalón felül, hogy a lányom terhes lett. Azon pedig nagyon, hogy mit csesztem el az idõsebb testvéreknél, hogy ilyenek lettek. Megértem õket is, igazuk van valahol, hogy nem ingyen bébiszitterek, és ha zavarja õket a tanulásban, akkor lépnek, és a húguk miatt nem akarnak ekkora hátrányba kerülni, de valahol a családi összetartásban megbuktak, megbukott a család. A másik, ha most meg tudták tenni, hogy eljönnek otthonról, akkor eddig miért voltak mégis a családi házban? Felnõtt emberek, immár saját élettel.. Azért, mert õk elköltöztek nem kell haragban lenni, egyszer minden gyerek kirepül...
Azt, hogy az ilyen családban a két testvér csak lakni járt haza. Nem az otthonukba, a családhoz. Amúgy egy kisgyerek sem állandóan sír.
Ráadásul valószínûleg diákmunkából, tandíj mellé.
Ha a 17 éves lánynak nem volt annyi esze, hogy védekezzen, nehogymár a testvérei legyenek az baba eltartói meg pesztrái... Én sem segítenék.
Engem is kiakasztana, ha anyám velem akarná eltartatni a buta húgom gyerekét.
Én nem látok kivetnivalót ebben. A költözés az õ korukban úgyis aktuális, éjjel-nappal felügyelni a babára nem a nagybácsi és a nagynéni felelõssége (még csak nem is a nagymamáé), egyetem mellett praktikusnak sem tûnik.
Azért baj, mert így nem segítenek sem fizikailag, sem anyagilag. Meg eléggé dühösen mentek el, szóval a szülõ-gyerek viszony is nagyon megromlott emiatt. A lány nem mondta el a terhességét, csak amikor már 12 hetes volt. Így nem volt választásuk a szülõknek. hát erre céloztam az elsõ válaszban, itt azért anyu a nevelésben csúnyán eltolt dolgokat. MErt egyrészt ne mondja nekem senki, hogy nincs köze a nevelésnek ahhoz, hogy egy 16 éves szül a semmire, úgy, hogy az apa sehol. És igenis köze van ahhoz is, ha a két nagyobb nem azt nézi, miben tud segíteni, ha már így alakult, hanem elmenekül. Ez bizony kõkeményen elcseszett család, semmi összetartás, szeretet, bizalom nulla.
Ha tippelni kell a #37 alapján, akkor itt a 17 éves anyuka a kérdezõnk... aki szembesült vele, hogy még se úgy forog a Föld, ahogy Õ azt elképzelte, a testvérei mégse segítenek, a szülõk és a testvérek között konfliktus támadt amiért valószínûleg õt okolják, ilyesmi... de hát ez van, a tetteknek következményeik vannak rendszerint.
A visszaköltözésre? Te normális vagy? Teljesen jól tették, hogy elköltöztek, mégis minek maradnának otthon? Nem õk szültek gyereket, hanem a kedves húguk, oldja meg az a saját gondját, õ vállalta. Komolyan az eszem megáll némely ember gondolkodásán.
"Azért baj, mert így nem segítenek sem fizikailag, sem anyagilag." Nincs több kérdésem. Jól tették, hogy elköltöztek.
Nem elég, hogy a 17 éves lányod tönkre tette az életét, de azt is elvárnád, hogy a testvérei élete is tönkremenjen miatta? Ha nem bírjátok eltartani a gyereket, akkor adjátok állami gondozásba, vagy örökbe.Ne a testvéreket akarjátok arra kényszeríteni, hogy eltartsák a gyereket.Õt ugyanis nem csak 1-2 évig kell eltartani, hanem 18 évig legalább. Ha nekik is lesz családjuk, akkor sem várható el tõlük, hogy más gyerekét eltartsák. Most már nem tehetsz és nem is szabad tenni velük semmit.
Ja Kérdezõ (#37), ha így, akkor SZERENCSÉRE sehogy, ha nem akarnak... az õ döntésük, és õk a jelek szerint hülyék lennének azt választani, hogy kihasználják õket... (egyébként meg 18 év alatti terhesnél a terhesség nem a 12. hanem a 18. hétig szakítható meg... de ez tök mindegy, mert végsõ soron így is meg úgy is a terhes lány/nõ döntése)
A kérdező hozzászólása: Az anya tanul középiskolában, a szülõk meg 2 mûszakban dolgoznak, így a nagy testvérek nélkül nem tudják megoldani.
Hát így jártak. Elõbb kellett volna gondolkozni, utána szexelni. Amúgy eléggé elkeserítõ, hogy az anya nem azt sajnálja, hogy a gyerekei elköltöztek az elqrvult húguk miatt, hanem az a baja, hogy így nem segítenek.
Az anyuka szépen menjen át levelezõre. Akkor tudja nevelni a gyerekét. Õ döntése volt, a felelõsség is az övé.
Mit lehetne tenni? Sûrû bocsánatkérések mellett próbálj meg normális kapcsolatot kialakítani a két nagyobb gyerekeddel, ha ugyan 3 gyerekes anyának érzed magad, mert én úgy látom neked csak a kisebbik lányod számít. Gondolkodj már el, inkább örülnél, hogy megállnak a lábukon. Hihetetlen a gondolkozásod. Hogy juthattál idáig?
Szóval miért is a tesók csesszék el az életüket a húguk miatt? Lennél szíves ezt megmagyarázni? Õ csináltatta fel magát miért is nem õ megy levelezõre? Felháborító ez a követelõzõ hozzáállás, jól tették, hogy leléptek. Õket sajnálom, a 17 éves kiscsajt nem. Ha annyira kellett a szex meg a gyerek tessék viselni annak minden következményét.
Én nem ítélek el senkit, aki 17 évesen a szülei beleegyezésével megszüli a becsúszott babát, egy barátnõm is így járt. Viszont bármilyen felelõsséget (anyagi vagy fizikai) a testvérekre lõcsölni nem túl etikus dolog! Az anyuka legyen magántanuló, máris tud vigyázni a suli mellett a gyerekre, rengeteg lányanya így csinálja. Az apukától pedig (illetve a szüleitõl, ha még nincs keresete) tessék gyerektartást kérni, mert az a gyereknek jár, és máris nem kell a tesók anyagi segítsége... Nem nehéz, csak akarni kell!
Anyuka menjen levelezõre, valamint az apuka vegye ki a részét (legalább) anyagilag a saját gyereke gondozásából. Mindjárt nem lenne szükség az anyuka testvéreire, ha lehetne számolni az apával és az apai nagyszülõkkel is. Ugyanis nekik - az anya testvéreivel szemben - valóban kötelességük lenne helyt állni.
Mostmár csak nevetni tudok ezen :DD és jobban sajnálom a 2 testvért, mint a kiscsajt :D
Kérdezõ "A kérdés igazából az, hogy lehetne rábeszélni õket a visszaköltözésre." Az ilyen kérdések esetén meglehetõsen egyszerû az alaprecept... fel kell tenni mellé azt a kérdést, hogy "miért lenne jó az nekik, ha visszaköltöznének, mi ebben az õ érdekük?" - mert hogy az emberek rendszerint olyan döntéseket hoznak, amirõl azt gondolják, hogy jó nekik, az érdekükben áll - legalább részben. Ha erre a második kérdésre találsz választ, akkor az a válasz az elsõre is. Ha nem találsz (ami a jelen esetben sanszos) akkor az eredeti kérdésedre sincs válasz. Ez ennyire egyszerû...
Fizikailag könnyebben segít az anyuka gimi mellett, anyagilag pedig a nagyszülõk felnõtt munkából.
Kérdezõ (#49) teljesen mellékes már bocs. A testvérek nem tartoznak semmiféle felelõsséggel olyanért, amiben nem volt semmiféle döntési joguk se, mint a húguk gyermekvállalása, vagy a szüleik rábólintása a gyámságra. Õk a saját életükért felelõsek, ahogy a húg is a sajátjáért meg a saját gyerekéért. (a dolog nem megoldhatatlan egyébként, át kell menni levelezõre, vagy ilyesmi)
Magadnak szültél nem nekik.
Mondom kérdezõ, szállj magadba, mire tanítottad õket. Engem anuykám arra, hogy ha el is költözök otthonról, mert nyugalmat szeretnék, a bajban levõ testvérem számíthat rám. NE most rinyálj te meg a lánykád, kicsit korábban kellett volna gondolkozni.
A kérdező hozzászólása: Azért baj, mert így nem segítenek sem fizikailag, sem anyagilag. Meg eléggé dühösen mentek el, szóval a szülõ-gyerek viszony is nagyon megromlott emiatt. A lány nem mondta el a terhességét, csak amikor már 12 hetes volt. Így nem volt választásuk a szülõknek. A kérdés igazából az, hogy lehetne rábeszélni õket a visszaköltözésre.
Mi a kérdésed konkrétan? Mert ha a gyerek mar hat hónapos, akkor a kérdésed kicsit idejét múlt. Vagy ujra terhes a lányod?
#32, tudod, ilyenkor általában két gyakori ok van. Az egyik, hogy a szülõk valamiféle vallási fanatikusok és beleterrorizálták a lányt ebbe a döntésbe. Na itt ilyesmi nem merült fel eddig. A másik, hogy a lány maga döntött így, mert hát végsõ soron ez az õ döntése mindenképpen. Valószínûleg ez lehet a helyzet. A szülei meg vállalták a gyámságot.
Kérdezõ, a világon semmit azon túl, hogy tudomásul veszed a helyzetet... mondjuk én erõsen elgondolkodnék, hogy ilyen helyzetben miért döntött a 17 éves lányom a terhesség megtartása mellett, de az õ döntése. Ha nagyon nem akaródzik a helyzet, akkor megtehetem elvben, hogy nem vállalom a gyámságot a születendõ gyerek kapcsán, és akkor ugye vagy az apjához kerül (ha az nagykorú) vagy az apja szüleihez, vagy átmeneti állami nevelésbe, nevelõszülõkhöz... De ugye az ember a gyakorlatban nem szokott ilyent lépni, ha csak egy mód is van másra... Vagy ha van rá lehetõség, akkor a 17 éves lánynál már nyugodtan támogathatom, hogy költözzön össze a párjával, lehet, hogy a két szülõi háznak ez sokkal jobban megéri ha nem is anyagilag, de a kérdésben szereplõ és ahhoz hasonló következmények miatt.
Nem valami jó helyzet.
Testvérként önmagában a gyereksírásért nem költöznék. Ahogy más is írta, a kistesók is sírnak, sírtak is (4-en vagyunk testvérek, a legkisebb születésekor már kamasz voltam), de soha nem tudtam volna rájuk haragudni. Azt viszont biztos én is rosszul viselném, ha rám akarná lõcsölni bárki a gyerekét. Õ szülte, bajlódjon vele õ, majd én is bajlódok a sajátommal annak idején eleget. :) Ez most lehet, hogy így önzõen hangzik, de ez nem azt jelentené, hogy sosem segítek. Biztos lenne sokszor kedvem magamtól is, de hogy kiosztott kötelességem, feladatom legyen napi rendszerességgel vigyázni a tesóm becsúszott babájára, azt én sem tûrném. Ha ehhez el kell költöznöm, hogy elkerüljem, akkor akár el is költöznék, bár egy jól mûködõ családban ilyen fel sem merülne.
Ha kellett a segítségük, akkor miért engeded megszülni a gyereket a semmire? Õ nem tudja eltartani és te sem! Nem értem az ilyen tiniket és az anyjukat sem. A két nagy testvérnek viszont igaza van.
Korábban is elköltöztek volna, de kellett a segítségük? Akkor teljesen ép érthetõ reakció.
Az én testvérem 4 éves volt, mikor érettségiztem. A füzeteimet a rajzai "díszítették" és sokszor vigyáztam rá, mentem érte oviba. De aztán érettségi után én is inkább elköltöztem. Szerintem ez az élet rendje, a nagyobbak költözzenek. Szóval én segítenék felnevelni a 17 évesnek a pcit, a másik kettõt meg hagynám, hogy saját lábukra álljanak, hiszen már nagyok.
Ha már korábban elköltöztek volna, akkor mégis mit vársz? Maradtak, mert segítségre volt szükséged, de most már ez nekik is sok lenne..
9# "A mai tinik sokkal érettebbek szexuálisan mint mi voltunk egykor." Az lehet, de az értelmi képességeik meg pont fordított arányosságban állnak a szexuális érettségükkel.
Hát, ha eddig is kellett a segítségük, akkor jogosan húztak el otthonról. Ezek után csak még több segítség kéne.
A kérdező hozzászólása: Már korábban elköltöztek volna, de kellett a segítségük.
Elõször is, nyilván nem ideális 17 évesen teherbe esni, de ettõl még nem biztos, hogy ez egy boldogtalan család lesz, nemcsak ettõl függ. Kérdés, hogy hol az apa? Õ hol fog lakni? A testvérek hozzáállása pedig fura nekem. Azért egy baba nem csak sírás és nyûg, nagyon sok örömet is okoz, és én szívesen vigyáznék is rá, nem pedig elköltöznék.
Legalább végre elköltözött a 19 és a 21 éves, ezeknek már önállónak kellene lenniük. És úgy tûnik hirtelen meg tudták oldani.
"De miért baj, hogy elköltöztek?" Én is ezt kérdezem.
De miért baj, hogy elköltöztek?
Ezek szerint 16 évesen döntöttetek úgy hogy meg lesz tartva a gyerek. Egy 16 éves még nagyon gyerek, nem értem mi vezetett ehhez a döntéshez, tudni lehetett már akkor hogy a babát a lány szülei fogják nevelni.
Én megértem a testvéreket. Én is elköltöznék, nem lehet egy gyerek mellett az egyetemi vizsgákra készülni.
Akkor a kérdésedet nem jól tetted fel. Már nem egy 17 éves terhesrõl beszélünk, hanem egy 17 éves anyukáról akinek fél éves a gyereke. Azért ez nagyon nem mindegy!!!!
Kérdezõ. te ki vagy ebben a kérdésben?? Az anya vagy a 17 éves leányzó?? Miért gond az hogy a két testvér elköltözött???
Kérdezõ (#25), akkor itt már a világon semmi eldöntendõ kérdés nincs, a döntéseket már meghozták, a lány a terhesség kihordásáról és a szülésrõl, a szülei meg arról, hogy vállalták a gyámságot, és náluk fog lakni. Innen már csak az marad, hogy viselni a döntések következményeit mindenkinek.
"A baba már 6 hónapos. Az apa nem vesz részt az életében." Miért nem lepõdök meg...
Egy kis történet: A szomszédom lánya 2 évvel ezelõtt 17 évesen szülte meg a fiát. Amikor kiderült, hogy terhes, és még volt lehetõség az abortuszra, az anyjától kezdve a 18 éves nõvére is próbálták rábeszélni. De a leányzó mindig levágott egy hatalmas hisztit, hogy márpedig õ megszüli, és jó anya lesz, mindenki más le van sz*rva. Mondanom sem kell, hogy a szintén 17 éves apuka sem akarta a gyereket, így az a kevéske kapcsolat ami volt megszakadt. Megszülte. Ma mi a helyzet?? Elmondom. A facebookon a 19 éves anyuka felrak pár képet amin együtt mosolyog a 2 éves fiával. De ennyibõl áll az anyaság..A valóságban sosem foglalkozott vele. A nagylány elköltözött, mert elege lett, hogy a csecsemõ mellett napi szinten kiabáltak a húgával egymással, hogy viselkedjen anyaként, és ne az õ és anyja nyakába sózza mindig a kicsit.. De a kis maminak a disco fontos volt. Az anyja (szomszédom) teljesen kikészült, és amikor csak teheti átjön sírni, hogy 40 évesen végre örült, hogy újra nõ lehet, hogy élvezhetné az életet, de a lánya miatt újra gyereket kell felnevelnie, mert ha õ nem csinálja akkor senki..Hiába tanácsolom neki (és még páran) hogy márpedig fogja meg a kisfiút egy pénteki nap, nyomja az anyja kezébe, hogy "-drágám ! ma nincs buli, nincs csavargás! Ma én bulizom, neked meg itt a fiad neveld!" De sajnálja a kisfiút. Fõleg hogy egyszer elment délutánra dolgozni azzal a tudattal, hogy a lánya mégiscsak anya lett, csak tud vigyázni a gyerekére, és este 10-re úgy ment haza, hogy az akkor 1 éves fiúcska egyedül volt a lakásban, mert a lánya elment pár barátnõjével vásárolgatni" Tavaly velem is összekapott, mert megkért adjak pénzt, hogy eltudjon menni szülinapi partira a Balatonra.(anyja nem adott neki) Én meg kiosztottam, hogy szégyellje magát, mert mint anya csúfosan megbukott.. Hogy a kérdésedre válaszoljak: Megértem, és támogatnám is a 2 felnõtt gyereket, hogy elköltözzenek. Õk már most tudják amit mi idegenek nem, hogy a testvérük felelõtlen, és alkalmatlan anyának. Inkább elmennek, de nem könnyítik meg a helyzetét. Jól teszik. Az anyukának is adnék tanácsot. Ha nem akar olyan elkeseredett lenni mint a szomszédom, akkor már most álljon a sarkára, és ne engedje, hogy a lánya pótanyát csináljon belõle, mert hamar azt fogja tapasztalni, hogy nem a lányának, hanem neki lett kisgyereke (csak éppen nem õ hozta a világra)
A kérdező hozzászólása: A baba már 6 hónapos. Az apa nem vesz részt az életében.
Én már egy szobakutya miatt is fenyegetõztem, hogy költözök - bár nem nagyon hatotta meg õket. De ha a húgom most, 18 évesen terhes lenne (az egyébként apám korú pasijától), hát akkor már tuti lelépnék. Azt azért tegyük hozzá, hogy nem jó a kapcsolatom a húgommal, még õt is nehezen viselem el, nemhogy a gyerekét...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!