Találatok a következő kifejezésre: A báránynak baja (8 db)

Mi a különbség a Baranyai Köztársaság és a Baranya-Bajai Szerb-Magyar Köztársaság között?

Ez két külön dolog? Vagy egy a kett?? Ha egy, akkor miért van két neve? És melyik a hivatalos?

Legjobb válasz: Ez régi köztársaság volt. De ha beírod a Google-ba,akkor pontos válaszokat kaphatsz.

Ez régi köztársaság volt. De ha beírod a Google-ba, akkor pontos válaszokat kaphatsz.
A kérdező hozzászólása: Beírtam. A Baranyai Köztársaságra kb. semmi értelmeset nem dobott ki.
Szerintem csak te nem vagy értelmes... http://hu.wikipedia.org/wiki/Baranya%E2%80%93bajai_Szerb%E2%.. itt a lényeg
A kérdező hozzászólása: De akkor te sem. Mert ez azt írja le, hogy mi volt a Baranya-Bajai Szerb-Magyar Köztársaság. Amit eddig is tudtam. Viszont Baranyai Köztársaságról egy szót sem ejt.


A báránynak lehet baja attól, ha csirkecsontot meg tojást eszik?

Mivel egyedüli birka, a kutyákkal bandázik jobb híján, így szokott rá a maradékukra, pl. csirkecsont. Tyúkólban lakik, ott pedig egy ideje a tojást eszi. (Nem éheztetjük!)

Legjobb válasz: Hát... talán a tojástól nem is, de a csonttól óvakodni kéne mert könnyen megakadhat a torkán vagy a bendõjét átszúrhatja, gondolj csak bele neki nem olyan a fogazata mint egy kutyának, nem tudja úgy megrágni!

Hát... talán a tojástól nem is, de a csonttól óvakodni kéne mert könnyen megakadhat a torkán vagy a bendõjét átszúrhatja, gondolj csak bele neki nem olyan a fogazata mint egy kutyának, nem tudja úgy megrágni!
Igen, lehet baja tõle! Tojást azért eszik, mert valami hiányzik a kajájából(ásványi anyag), szerintem szerezz be neki nyalósót, lehetõleg szelénest! A kutyakajáról valahogy szoktasd le, mégiscsak kérõdzõ(talán identitás-zavara van:) ) nem tudom-mivel ilyet még nem hallottam-konkrétan mi baja lehet tõle, de a bendõjében felhalmozódhat, megemészteni nem tudja, a fogazata meg nem olyan, mint a kutyáké, úgyhogy összeaprítani szintén nem tudja. Amúgy elõbb-utóbb baj lehet abból, hogy a kutyákkal szoros a kapcsolata, még akkor is, ha szeretik egymást. A kutyák igazán is irigyek, ha összekapnak, marják egymást, a bari nem fogja tudni megvédeni magát. Nem gondoltál még rá, hogy veszel még legalább egyet?
kijukadhat a gyomra a csonttól és lehet hogy a tojástól /nyers tojástol/ valami baja lesz
igen lehet baja mivel növény evõ ezért a növényekhez van hozzászokva például a füvet szeretik
Ez mi? Amolyan népmesés találós kérdés? Ha nem, akkor hívd ki az állatorvost, õ megadja a választ.
Azert eleg komoly logikai hibak vannak mar a kerdesben is... :D 5 baranybol 5 egeszseges, de egynek megis baja van... Most akkor mennyi egeszseges? Alatorvos amugy nem bant! Bizony fizetni kell neki, de olcsobb, mint az uj joszag. :P

Bárányunknak a nyelvén hólyagok vannak, mi baja lehet?

A feje fel van dagadva.

Legjobb válasz: Ha valakit érdekel, gyomallergia,most volt az állatorvos.

A kérdező hozzászólása: Ha valakit érdekel, gyomallergia, most volt az állatorvos.
Állatorvost kérdezd meg sürgõsen! Szerintem fertõzõ. Valami permetezett füvet legelt szegény.

üdv. Bárányokról lenne kérdésem, az hogy 1-2 hetes báránynak mi lehet a baja hogy kuporog, gyenge és nedves a orra és a szája?

mivel lehetne meg elõzni? és milyen gyógy- módok vannak rá?

Legjobb válasz: A legjobb ilyenkor ha hívsz egy állatorvost ki hozzájuk!! De az is lehet,hogy csak nagyon fáznak!! De inkább hívj egy orvost nekik

A legjobb ilyenkor ha hívsz egy állatorvost ki hozzájuk!! De az is lehet, hogy csak nagyon fáznak!! De inkább hívj egy orvost nekik
A kérdező hozzászólása: köszi szépen !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!