Találatok a következő kifejezésre: A bánki körül milyen (4 db)

Én bõrgyógyászhoz mentem a beteg körmömmel.
Én simán lekaptam. Alatta már jött az új köröm. Gombásodás elleni spray-vel kezeld napjában többször.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Pedikûrös el tud látni megfelelõ tanáccsal. Orvoshoz semmiképp ne menj, barbárok ilyen téren, nekik az az elsõ, hogy lekapják tõben, aztán az életben nem nõ úgy ahogy kellene. Ki lehet az ilyent kezelni. A férjemnek is hasonló volt, bár neki még nem jött le 90%-ban, de a pedikûrösünk adott egy Derma-Pure nevû szert, ami jó drága és jó büdös, de használt. Sokáig kell vele kezelni, hónapokig is akár, de ha most elkezded, az új köröm már jó eséllyel egészséges lesz.
masszív gombás fertõzés esetén gyógyszert kell szedni ill vényköteles kenõcsöt/oldatot írnak fel...a pedikûrös ezt nem tudja megtenni, ellenben a bõrgyógyász igen
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon szépen köszönöm a tanácsokat:-)))

A New Moon-ban van egy gép még a film elején (19:08-kor), milyen gép az?

Valamilyen nyomtató féle,de nem nyomtató...Fényképet hívja vele el?...Annak mi a neve?

Legjobb válasz: Az egy Epson nyomtató volt,csak fotópapírra nyomtatta ki a képeket.

Az egy Epson nyomtató volt, csak fotópapírra nyomtatta ki a képeket.
bocsi, Canon volt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! És nem tudod, hogy hl vehetnék ilyen papírt?
A kérdező hozzászólása: A nyomtatóba bármilyen fotópapírt betehetek?Vagy ez nyomtatótól függ?

A bánki tó körül milyen látnivalót érdemes megnézni?

Legjobb válasz: http://www.vendegvaro.hu/gen?genid=15486 Mi is innen indultunk ki, ízlés szerint lehet mazsolázni. A természet a legszebb, önfeledt élvezésére is érdemes idõt szánni!(Persze nyáron más...)

http://www.vendegvaro.hu/gen?genid=15486 Mi is innen indultunk ki, ízlés szerint lehet mazsolázni. A természet a legszebb, önfeledt élvezésére is érdemes idõt szánni!(Persze nyáron más...)


Tapasztalataim szerint az elsõ 4 fontos. F/19
"de vannak azért kétségeim hogy a színtiszta igazságot írtad-e le 20/L?!! :P " Én a 20/L lennék... Tudod, ezért tartanak ott a férfiak ahol...Na hát tényleg nehéz elhinni, hogy vannak ilyen nõk is. :) Igen ezeket mind komolyan gondoltam. Igen, még a kérdésedre válaszolva, vannak normális rendes lányok csak azokat meg jóesetben" észre sem veszik az ilyen férfiak.(akik rendesnek tartják magukat, bár szerintem még õk is olyan nõkre vágynak akik plázacic.k, na persze hogy õk a pénzre meg kocsira hajtanak. és ilyen szempontból meg jóhogy rámondják minden lányra, hogy a rosszfiúkra buknak meg a pénzesekre, és akkor csodálkoznak, hogy nem találnak normális lányt. De vannak normális lányok csak azokat nem veszik észre :D.
19:01 vagyok. Kedves kérdezõ, miért olyan nehéz elhinni, illetve elfogadni, hogy a fent említett dolgoknál vannak sokkal fontosabbak?
A kérdező hozzászólása: de vannak azért kétségeim hogy a színtiszta igazságot írtad-e le 20/L?!! :P MrOneTwo
A kérdező hozzászólása: neked köszi a választ 20/L :)
A kérdező hozzászólása: Te nem tudsz olvasni, amiket írtam nyilván nem személyiségjegyek!!! Tanulj meg olvasni!! ÁJJJJ, ÉSZ! :)
Ha mindenképpen ezek közül kell választanom:akkor én az elsõt választanám az izmos testalkatot de abból sem a túl izmosat.. az nekem nem tetszik elég , ha csak egy picit izmos csak. Kiegészítésképpen nekem jobban bejönnének ezek a személyiségjegyek:mûveltség, legyen normális, tisztelettudó, lehessen vele beszélgetni. Nagyjából ennyi. %-ban is felosztom:) : izmos testalkat: 70% nagy ház:0% jó kocsi:0% sok pénz:0% nagy baráti kör:0% egyetemi végzettség:0% (hozzáteszem én szeretem a fizikai munkásokat is persze amelyik nem tajparaszt. :P ) jó állás:0% egyéb: fentebb felsoroltam :D 20/L
Bocsi de szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal! Amiket felsoroltál azok tárgyak, de nem személyiségjegyek!
A kérdező hozzászólása: pont ezért írtam hogy adott személyiség, hogy most ne azon legyen a hangsúly hogy humoros, jófej..stb.
Adott személyiség + ezek? Nem vágom, hogy jön ez az elválasztás. Az én barátom nem túl izmos, nincs háza se kocsija se pénze, se nagy baráti köre, viszont egyetemen tanul, intelligens és mûvelt, és vannak céljai amikért kûzd. Kedves, humoros és a legjobb barátom. Szóval én ezek alapján választok, nem egy ilyen "Milye van" lista meg százalékok alapján..... 22/L
A sok pláza pcsának minden kell egyszerre, különösen az elsõ 4. vannak rendes lányok, csak meg kell õket atlálni, 15/F.
Elõttem szóló nagyjából elmondta, amit én is le akartam írni, csak kicsit másképp. :) A listádból nem tudok választani, az egyébhez írnám, hogy számomra vonzó külsõ, kiegyensúlyozott személyiség, hasonló érdeklõdési kör, ilyesmik. Ház, kocsi, pénz nem számít. Inkább abból szokott bántódás lenni, hogy azt hiszi, nem érdekel, mert "elfelejtek" rákérdezni, mit végzett, mivel foglalkozik. :D Közben az nem tûnik fel neki, milyen remekül elvagyunk, tudunk beszélgetni, vonzódom hozzá. De felõlem lelketek rajta, ha ti ebben méritek le magatokat, bizonyára van egy réteg a nõk között, akik szintén ebben mérnek benneteket. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!