Találatok a következő kifejezésre: A XIII. Kárpát (3 db)

A XIII. kerület Kárpát utcában melyik internet szolgáltató olcsó?

Nem telefonvonalasat szeretnék. A UPC nagyon drága. Kábelesre gondolok, mint vidéken a BÁCSKÁBEL. A Lehel utcainál voltam, de ezt az utcát nem fedték le.

Legjobb válasz: Klikkelj erre a linkre: http://www.szelessavkereso.hu/ Beirod az irányítószámodat, és kapsz többféle lehetõséget, amibõl választhatsz!

Klikkelj erre a linkre: http://www.szelessavkereso.hu/ Beirod az irányítószámodat, és kapsz többféle lehetõséget, amibõl választhatsz!

A XIII. ker-i Kárpát u. -i Hepinetről tapasztalatok?

Itt olvasgattam, hogy a Váci útival mindenki meg volt elégedve. Ha Valaki volt a Kárpát u.-iban, elmondaná a tapasztalatát? Kombinált tesztre mennék először. Köszönöm

Legjobb válasz: Szia! Mi fantasztikusan meg vagyunk velük elégedve! Elõször 8 hetesen voltam, amikor az SZTK-ban azt mondták meghalt a babám. Elmentem hozzájuk, nagyon aprólékosan megnéztek mindent és 2-3 percnél már mondta a hölgy, hogy minden rendben van, látja az embriót, a keringést, a szívverést, mindent! Kaptam néhány képet, köztük olyat, aminek az alján a szívverés látszott. Két hete voltunk újra, mert SZTK-ban megint okosak voltak... Visszaminõsítettek 2 héttel fiatalabb terhesnek, holott a babám 19 hetesen már 20 hetesnek látszott. Hepinetben megint mindent alaposan megnéztek, megmértek, kielemeztek, és persze, megint nem volt igaza az SZTK-nak. Meg is vettük a 2-t fizet 3-at kap akciós ultrahangokat és a 30. és 36. héten is hozzájuk megyünk! Kedvesek, hozzáértõek és odafigyelnek az emberre! Szívbõl ajánlom!

Szia! Mi fantasztikusan meg vagyunk velük elégedve! Elõször 8 hetesen voltam, amikor az SZTK-ban azt mondták meghalt a babám. Elmentem hozzájuk, nagyon aprólékosan megnéztek mindent és 2-3 percnél már mondta a hölgy, hogy minden rendben van, látja az embriót, a keringést, a szívverést, mindent! Kaptam néhány képet, köztük olyat, aminek az alján a szívverés látszott. Két hete voltunk újra, mert SZTK-ban megint okosak voltak... Visszaminõsítettek 2 héttel fiatalabb terhesnek, holott a babám 19 hetesen már 20 hetesnek látszott. Hepinetben megint mindent alaposan megnéztek, megmértek, kielemeztek, és persze, megint nem volt igaza az SZTK-nak. Meg is vettük a 2-t fizet 3-at kap akciós ultrahangokat és a 30. és 36. héten is hozzájuk megyünk! Kedvesek, hozzáértõek és odafigyelnek az emberre! Szívbõl ajánlom!
Mi is nagyon meg voltunk velük elégedve!Kedvesek, alaposak, profik, mi is kombinált teszten voltunk ott 5 nap múlva jött meg az eredmény

Van véleményetek XIII kerület Kárpát utvában lévő 4 d uh ról? Hátsó fai mélyen tapadó lepénynél mikor várható hogy elindul feljebb a lepény? 18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A Kleopátra házra gondolsz? Én voltam már 3-szor ott és nagyon jó volt, kedvesek, kulturált modern és komolyan megnézik a babát is tehát nem csak "mozi"! én csak ajánlani tudom!A lepény helyzetét is meg fogják nézni és az uh-s válaszolni is fog erre a kérdésedre! Nekem 16-hetesen mondta hogy nagyon mélyen van a mészájnál de még biztos hogy feljebb megy, és tényleg a 18-ik hétre már nem volt rossz helyen! Gabi

Szia! A Kleopátra házra gondolsz? Én voltam már 3-szor ott és nagyon jó volt, kedvesek, kulturált modern és komolyan megnézik a babát is tehát nem csak "mozi"! én csak ajánlani tudom!A lepény helyzetét is meg fogják nézni és az uh-s válaszolni is fog erre a kérdésedre! Nekem 16-hetesen mondta hogy nagyon mélyen van a mészájnál de még biztos hogy feljebb megy, és tényleg a 18-ik hétre már nem volt rossz helyen! Gabi
A kérdező hozzászólása: Igen rájuk gondoltam köszi:) )Honap megyek remélem az én lepényem is jo helyen lakik már:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!