Találatok a következő kifejezésre: A X. Bajcsy-Zsilinszky kórház (2 db)

Budapestiek! Hogyan jutok el a XI. kerületi Bocskai útról a X. kerületi Bajcsy-Zsilinszky Kórházig?

Hétvégén megyek fel Budapestre, de nem igazán ismerem a környéket. Valaki tudna segíteni, hogy melyik tömegközlekedési eszközökkel jutok el oda.

Legjobb válasz: 4-es villamossal menj el a Blaha Lujza térig, majd a Népszínház utcából a 28A villamossal a Bajcsy-Zsilinszky Kórházig.

4-es villamossal menj el a Blaha Lujza térig, majd a Népszínház utcából a 28A villamossal a Bajcsy-Zsilinszky Kórházig.
A kérdező hozzászólása: És az igaz, hogy a 7-es busszal is el tudok menni? Az hol van?
maps.google.hu Amúgy persze mehetsz a 7-es busszal is, meg a szombathelyi gyorssal is, csak a kkor kicsit tovább tart :D

A X. kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetén melyik orvost ajánlanátok?

Legjobb válasz: Nekem a Palczert dr. bejött, nagyon emberséges, jófej, én felfogadtam szülésre is. Viszont a Sulyok dr. nem ajánlom, nála nagyon sok a "beteg".

Nekem a Palczert dr. bejött, nagyon emberséges, jófej, én felfogadtam szülésre is. Viszont a Sulyok dr. nem ajánlom, nála nagyon sok a "beteg".
Szia!Több mint 1hónapja szültem a Sulyok dr-nál!Én nagyon megvoltam vele elégedve, neki köszönhetõen szép emlékek maradtak a szülésrõl!Csak ajánlani tudom!Az elõzõ válaszolónak viszont igaza van, sok a betege így sokat kell várni hogy bekerülj hozzá!Ha nem vagy idõpontos akkor akár 2-3órát is kell várni!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!