Találatok a következő kifejezésre: A Windows vírusírtó (74 db)

Miért kapcsol ki a windows tűzfal, ha bekapcsolom a vírusírtó tűzfalát?

Kell egyáltalán két t?zfal egy PC-nek?

Legjobb válasz: Elmagyarázom: Ugye mikor nincs felrakva a vírusirtód akkor windows tûzfala van bekapcsolva nagy eséllyel. És a vírusirtód azért kapcsolja ki mert a windows tûzfal ha megbolondul gátolhatja a vírusirtód tûzfalának a mûködését ez épp olyan mint téged játszás közben kisebb testvéred ha van zavar ahelyett, hogy segítene. Így van vele a vírusirtó is magában sokkal jobban elvan nem gátolja a windows tûzfal. És ez nem hiba nekem is ezt csinálja ha a vírusirtó nincs felrakva akkor windows tûzfal van bekapcsolva. Remélem érthetõ voltam.

Elmagyarázom: Ugye mikor nincs felrakva a vírusirtód akkor windows tûzfala van bekapcsolva nagy eséllyel. És a vírusirtód azért kapcsolja ki mert a windows tûzfal ha megbolondul gátolhatja a vírusirtód tûzfalának a mûködését ez épp olyan mint téged játszás közben kisebb testvéred ha van zavar ahelyett, hogy segítene. Így van vele a vírusirtó is magában sokkal jobban elvan nem gátolja a windows tûzfal. És ez nem hiba nekem is ezt csinálja ha a vírusirtó nincs felrakva akkor windows tûzfal van bekapcsolva. Remélem érthetõ voltam.
egyszerûbben: két tûzfal felesleges, azért :)
2 tûzfal ne legyen áltaálba ha telepítesz egy tûzfalat kikapcsolja a windowsét, használd a vírusirtót tûzfalát.
Nálam az Eset Smart Security5 tûzfala van bekapcsolva, de a Windows (XP) tûzfalat még ebben a felállásban is korlátozottan használom, meg van osztva a jogosultság, két fiók van, szükség van rá. De a Vezérlõpult/Biztonsági központban az ESET tûzfala van bekapcsolva.

A windows defener olyan, mint egy virusirtó? és ha igen felér egy virusirtó teljesítményével?

xp

Legjobb válasz: "A Windows Defender ingyenes program, amely megóvja számítógépét az elõugró ablakoktól, és a kémprogramok vagy más nem kívánt szoftverek okozta teljesítménycsökkenéstõl és biztonsági kockázattól" (forrás: www.microsoft.com) Nem vírusírtó és nem ér fel egy vírusírtó teljesítményével!

"A Windows Defender ingyenes program, amely megóvja számítógépét az elõugró ablakoktól, és a kémprogramok vagy más nem kívánt szoftverek okozta teljesítménycsökkenéstõl és biztonsági kockázattól" (forrás: http://www.microsoft.com) Nem vírusírtó és nem ér fel egy vírusírtó teljesítményével!
defender egy kémprogram irtó, és szerintem felér egy másik spybot keresõver, bár és inkább a SpyBot-ot ajánlom
FelérNE, de NEM ér fel! A Microsoft-os biztonsági termékek teljesítménye meg se közelíti a többi nevesebb terméket. Vírusirtónak vagy Nod32 vagy Kaspersky-t, kémírtónak CounterSpy, SpywareDoctor vagy Spysweeper-t ajánlanék ha biztonságba akarok tudni magad. UI: Ne érd be kevesebbel, értem én ezalatt pl. az Avast-ot.

A windows xp alkalmazásai hellyett milyen programo (kat) t érdemes feltennem? értem ezalatt:töredezettségmentesítő lemezkarbantartó windows tűzfal vírusírtó böngészők programok eltávolítása,

Legjobb válasz: Az ingyenesek közül,csak példaképpen: Karbantartó. Ccleaner Töredezettségmentesítõ: Defraggler Tûzfal: Comodo (a tûzfala) Vírusirtó: Avast, Comodo ( tûzfal+antivírus) Böngészõ: Chrome, Comodo Dragon Programok eltávolítása: Revo Uninstaller

Az ingyenesek közül, csak példaképpen: Karbantartó. Ccleaner Töredezettségmentesítõ: Defraggler Tûzfal: Comodo (a tûzfala) Vírusirtó: Avast, Comodo ( tûzfal+antivírus) Böngészõ: Chrome, Comodo Dragon Programok eltávolítása: Revo Uninstaller


Az nem baj ha a windows tűzfala és a vírusirtó tűzfala is be van kapcsolva?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, bár a vírusírtó ilyekor ki szokta kapcsolni a windows-ét. Ha valamilyen hálózati forgalmat blkokkolna amire szükséged van, akkor kapcsold ki - akár mindkettõt - arra az idõre.

Bajnak nem baj, bár a vírusírtó ilyekor ki szokta kapcsolni a windows-ét. Ha valamilyen hálózati forgalmat blkokkolna amire szükséged van, akkor kapcsold ki - akár mindkettõt - arra az idõre.

A windows xp pro extented edition ra kell vírusírtó? Vagy nem?

Legjobb válasz: ez a windows változat egy csöppel biztonságosabb mint a sima xp szerintem tegyél fel egy vírusirtót fel teheted az microsoft vírusirtóját.

ez a windows változat egy csöppel biztonságosabb mint a sima xp szerintem tegyél fel egy vírusirtót fel teheted az microsoft vírusirtóját.
buherált xp-nél ne kapcsold be az autmatikus frissitést!
A kérdező hozzászólása: és be kell kapcsolnom az autómatikus frissítéseket?
Ilyen windowsra jó hogy kell! Tele van vírussal az ilyen összetákolt buherált rendszerek.Ajánlóm a rendes windows xp-t, és arra bármelyik vírusirtót.
A kérdező hozzászólása: és a windows sajátja nem jó vagy csak az eredetire való?
XP-bõl mindenképp eredetit. Nem ilyen pro extended edition meg a többi... Windows XP SP3. Ennyi a neve. Vírusírtóból lásd elõttem...
olyan kéne ami jól véd és fel lehettelepiteni a te gépedre comodo, avast, avira, panda cloud, avg, bár nem biztos, hogy sikerülne ha nem sikerül akk szólj
A kérdező hozzászólása: és melyiket ajánljátok?
"ez a windows változat egy csöppel biztonságosabb mint a sima xp" Az ilyen buherált házitákolmányokra én ilyent azért nem mondanék, de igen, ha nem tett bele a készítõje vírusírtót, akkor kell...
A kérdező hozzászólása: de akkor az mse vírusírtót feltehetem nem?

Windows XP 2002 operációs rendszerhez melyik vírusítrót ajánlanátok? Mosz mi a legjobb vírusírtó?

Legjobb válasz: Olyan vírusirtót még nem láttam ami mindenkinél az elsõ lett volna. De amik általában az élen vannak: Bitdefender, Kaspersky, Norton, F-Secure, ESET Nod Középmezõny (ezekbõl vannak ingyenes változatok is): AVG, Avast, Panda, Vipre, ZoneAlarm, Microsoft Security Essentials Persze biztos hagytam ki párat, majd ír más is.

Olyan vírusirtót még nem láttam ami mindenkinél az elsõ lett volna. De amik általában az élen vannak: Bitdefender, Kaspersky, Norton, F-Secure, ESET Nod Középmezõny (ezekbõl vannak ingyenes változatok is): AVG, Avast, Panda, Vipre, ZoneAlarm, Microsoft Security Essentials Persze biztos hagytam ki párat, majd ír más is.
Norton max divatos egyeseknél, de teszteken rég nincs élen. ESET se, az erõs középmezõny, sokat javult már. Bitdefender, G-Data, Kaspersky és tán F-secure ami erõsekk, gép se árt hozzájuk, fõleg az elsõ 3-hoz. Kérdezõ függ a géped paramétereitõl és, hogy ingyenesre van e szükséged, illetve vásárolni szeretnél (szóval fizetõs kell..) Némely védelmet lehet használni magazinos kóddal is..
SP3 nélkül egyik sem fog mûködni.
Kaspersky gepre is mobilra is.de persze a fizetõs. Amiota letezik hasznalom es nalam a tuti favorit. Persze ez nem jelenti azt, hogy a tobbit nem tesztelgetem.kaspersky forever.:)
Milyen virusirtod van?Ha panda akkor torold, es tegyel fel masikat.
A kérdező hozzászólása: Eset Nod 32
Frissen cserelt Windows-al lassu a gep?
A kérdező hozzászólása: Elsõnek megvettük a gépet akkor repesztett mint a villám, most meg , olyan, minet egy csiga-biga

Windows 8.1-re elég a windows defender és a windows tûzfal, vagy kell valami hatásosabb vírusirtó és tûzfal?

Legjobb válasz: kell azért oda más is nekem 3 x let vírusos a gépem msot kasperskyt használok.

kell azért oda más is nekem 3 x let vírusos a gépem msot kasperskyt használok.
Használhatod, de tök felesleges, mert a Windows Defender is egy AntiSpyware szoftver.
nekem 3 tûzfal van a win a Kaspersky tûzfal és aruteré és nem zavarják egy mást.
A kérdező hozzászólása: Már tudom milyen vírusirtót fogok használni, VIPRE a neve.Köszi mindenkinek a segítséget, ezzel a vírusirtóval nagyon elégedett vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Hohó akkor szinte minden másodpercbe jelezne, mert Xfire-n sok a beérkezõ dolgot jelez:D
Ha ESS-t használsz, kapcsold ki a Windows tûzfalát, mert összeakad vele és lefagyhat a gép.
ESS: ha ineraktív a tûzfala, folyamatosan kérdezni fog, mit engedsz ki a netre és mit nem? Azért TÛZFAL, hogy védje e gépedet.
ESS: telepitési kódot beírtad? http://www.eset.hu/segitseg Aztán be kell kalibrálni a tûzfalát. Fõablak/Beállítások/Személyi tûzfal/Forgalom szûrése/Interaktív szûrési mód a beállításokhoz, utána lehet Automatikus/Személyi tûzfal beállításai/Szabályok és zónák/IDS és további beállítások. Ha egyedül nem megy, olvasd el a telepitési útmutatót.
ESET Smart Security tûzfalát BE KELL ÁLLÍTANI, vagy mindent blokkolni fog. Töltsd le ugyanonnan, ahol a próbaváltozatot a Telepitési útmutatót. Attól függ, mit engedsz meg, hogy mit enged át a netrõl.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi a válaszokat!Annyit tudok, hogy Eset Smart Security-t tuti nem szerzek be(tegnap letöltöttem a 30 napos verziót, blokkolta az internetet, Xfire-t, Google Detskop moduljait.Szinte mindent ami nettel megy.)Inkább a NOD 32-re váltanék:D
Mindenbõl EGY kell (vírusirtó, kémprogi irtó, tûzfal), mert ha több van, egymást blokkolják. Le fog fagyni a géped!
http://www.eset.hu, illetve http://www.kaspersky.hu/termekek/kaspersky_internet_security.., http://www.symantec.com/hu/hu/norton/index.jsp válaszd a komplex progikat (vírusirtó, kémprogram irtó, tûzfal egyben és automatikus múködés). Csak nem ingyenes egyik se. (30 napos próbaváltozatok vannak).
A kérdező hozzászólása: Nem én akartam a McAfee-t, újralett instalállva Windows és a szerelõ ezt rakta be.Én is szívesen NOD 32-õt használnék, de félek, hogy biztos , nem tudom mit nem tudok biztosan:d
Elõször is EGY szoftvert használj mert megbolondul az a gép, másrészt én egyiket se ajánlom, mcafee nagyon pontatlan, sok a fake alarm, de vannak jó összehasonlító tesztek a neten, inkább nodot vagy kasperskyt ajánlanék, azzal tényleg biztonságban is lennél.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi csak tesztelte a kettõt, a Windows Defender 36 Spyware-t talált míg a McAfee-n csak 8-at.így biztonságosabb azért:D
A kérdező hozzászólása: Hopsz, bocsi nem vettem észre, hogy kommenteltél a kérdésemre:D Az szép, hogy 3 tûzfal:O Persze ment a zöld kéz!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!