Találatok a következő kifejezésre: A Windows készítésében (5 db)

A Windows Vista készítésében is benne volt Bill Gates keze?

Legjobb válasz: Nem hinném, úgy tudom nem elég szakképzett a csávó! Ezért dolgozik neki több száz programozó...

Nem hinném, úgy tudom nem elég szakképzett a csávó! Ezért dolgozik neki több száz programozó...
Esetleg felügyeli, nem hinném hogy leül programozni.
Remélem nincs XD Egyépként tuti nincs mert hülye lenne dolgozni.:D
1. válaszolónak. Bill Gates nem csávó, mert NEM roma !! És annyira szakképzett, hogy Õ építette fel a birodalmát, õ válogatta össze a mérnökeit, akik elvégzik a tervezéseket, feladatokat. Mivel a jóváhagyást õ végzi, mégiscsak benne van a keze.
Elég szakképzet, ha így össze jött neki.

Milyen programok vannak, amiket könnyű kezelni, és film készítésben segít? Hasonló, mint a Windows Movie Maker

Legjobb válasz: Nero Vision, de vannak ingyenes progik is, keress a gugliban (dvd szerkesztõ program). Nekem azért a movie maker jött be eddig a legjobban, mert rendesen MÛKÖDIK. :)

Nero Vision, de vannak ingyenes progik is, keress a gugliban (dvd szerkesztõ program). Nekem azért a movie maker jött be eddig a legjobban, mert rendesen MÛKÖDIK. :)
Pinnacle Videospin.Ráadásul Magyar.

Windows 7 letörlése és windows xp telepítése a helyére? Windows XP CD készítése?

Sziasztok! Windows 7-em van és szeretnék helyette felrakni egy windows xp-t (mert régi a laptop, és belassul windows 7 alatt)

Legjobb válasz: Az ISO-t elég lemezkép kiírása lemezre funkcióval kiírni, nem kell rendszerindító, mert azt már tartalmazza. Utána bootolsz, formázol és felteszed az XP-t. [link]

Az ISO-t elég lemezkép kiírása lemezre funkcióval kiírni, nem kell rendszerindító, mert azt már tartalmazza. Utána bootolsz, formázol és felteszed az XP-t. [link]


Fontos! Laptopról windows telepítőlemez készítés. Nem adtak a laptopomhoz telepítőlemezt. Hogyan tudok csinálni? Részletek lent.

Helló! a segítségeteket szeretném kérni. Nemrég vettünk egy laptopot, de nem kaptunk hozzá telepít? cd-t. szeretném újrapartícionálni a gépet, de nem merem adíg, amíg nincs a kezemben telepít? lemez. A gépen van egy recovery partíció, de lövésem sincs, hogy hogy kell használni. Kérlek írjátok le, hogy ilyenkor mi a teend?m, és hogy hogyan tudok csinálni egy win7 telepít?cd-t? el?re is köszi.

Legjobb válasz: Laptop: Gyártó, típus? Minden gyártónál más...

Laptop: Gyártó, típus? Minden gyártónál más...
A kérdező hozzászólása: HP pavilon g6 2600-sh a laptopom sorozatszáma.

A Free Pascal mennyire alkalmas Windows-os grafikus alkalmazások készítésére? (Lazarus nélkül, illetve Lazarus-szal. )

free pascal, lazarus

Legjobb válasz: Alkalmas Lazarus nélkül és Lazarus használatával is grafikus alkalmazások írására. A Lazarus egy keretrendszer, ami meggyorsítja és megkönnyíti a GUI programok fejlesztését. Ha egy könnyen tanulható, cross platform programnyelv kell, amiben egyszerûbb üzleti alkalmazásokat akarsz fejleszteni, akkor tökéletes. Ha játékot akarsz írni, akkor C++ Ha szinte bárhol futtatható programot, akkor meg Java.

Alkalmas Lazarus nélkül és Lazarus használatával is grafikus alkalmazások írására. A Lazarus egy keretrendszer, ami meggyorsítja és megkönnyíti a GUI programok fejlesztését. Ha egy könnyen tanulható, cross platform programnyelv kell, amiben egyszerûbb üzleti alkalmazásokat akarsz fejleszteni, akkor tökéletes. Ha játékot akarsz írni, akkor C++ Ha szinte bárhol futtatható programot, akkor meg Java.
a pascalt csak azért érdemes tanulni, hogy ott elsajátítsd a programozás alapjait: ugyanis egyszerû programozási nyelv, nem olyan kifinomult mint az újabbak, nem fejlesztik ma már igazán
Hááát a Lazarus annyira nem keretrendszer, inkább fejlesztõ eszköz. http://hu.wikipedia.org/wiki/Lazarus Ugyan FreePascal fordítót használ, de ez már Delphihez van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!