Találatok a következő kifejezésre: A Windows elindulása után (4 db)

Milyen windows-t használsz? Ez illesztõprogram hiba.
A kérdező hozzászólása: szia! windows xp_sp3-at nemrég raktam újra formázás után. Persze nem eredeti a windows, de mikor felraktam az alaplap progiját még az egyéb programokat audio usb... utána írta ki...
Jah, akkor lehet, hogy az alaplap drivere, amit feltettél nem xp-hez, hanem win2000-hez való volt. Nézd meg a driver cd-n, hogy van-e külön xp driver, és telepítsd azt.

A Windows XP elindulása után kell még kb. 1 perc, amíg a WiFi routerem ikonja megjelenik a tálcán, felépül a kapcsolat, és lehet végre a routeren keresztül a netre csatlakozni. Miért lehet az oka, mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Ahol lehet, próbálj fix ip-ket beállítani. Nálam is volt ilyen, mégpedig az ip címek kiosztása miatt várakozott. Ha két géped van, akkor azoknak a hálózati kártyáknak, melyeken keresztül össze vannak kötve, adj 192.168.0.1 meg 192.168.0.2 ip-t. A router felé is érdemes fix. ip-ket beállítani.

Ahol lehet, próbálj fix ip-ket beállítani. Nálam is volt ilyen, mégpedig az ip címek kiosztása miatt várakozott. Ha két géped van, akkor azoknak a hálózati kártyáknak, melyeken keresztül össze vannak kötve, adj 192.168.0.1 meg 192.168.0.2 ip-t. A router felé is érdemes fix. ip-ket beállítani.


A múlt héten vettem egy Asus Radeon 7790 kártyát. A probléma az, hogy elindulás után pár perccel, van hogy a windows betöltés alatt lefagy. Sem a régi kártyánál sem az alaplapinál nincs ilyen gond. A kártya rossz vagy nem bírja a gépem?

A konfigom: - asrock N68c-s UCC -Amd phenom x4 910e -kingston 6 GB ddr3 1600 MHZ -Cooler Master 600 W táp

Legjobb válasz: Tessék visszavinni a kártyát a boltba és elpanaszolni a hibát. Szerintem garanciában cserélve lesz, mert a gépednek bõven bírnia kell ezt a kártyát.

Tessék visszavinni a kártyát a boltba és elpanaszolni a hibát. Szerintem garanciában cserélve lesz, mert a gépednek bõven bírnia kell ezt a kártyát.
Elõfordulhat az is hogy a régi driver miatt lefagy az új kártya.A Win nem szereti ha alatta driverek cserélgetve vannak. Csökkentett módban is lefagy? Mert akkor törölhetnéd a régi drivert.
A kérdező hozzászólása: Teljesen újratelepítettem a windowst 2x is.Volt, hogy a driver telepítés közben fagyott le.
Akkor vidd vissza, vagy nézd meg a biosban nincs e valami elállítva a vga-nál, állítsd auto -ra.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor a kártyával lehet a baj.Kösz a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!