Találatok a következő kifejezésre: A W. Messenger naplózásnál (1 db)

A W. Live Messenger naplózásnál a személyes üzeneteket hol tudom visszanézni?

Nincs Live Plus-om, és nem a naplózott beszélgetéseimre gondolok, mert azt tudom h hova menti.

Legjobb válasz: a sima messenger live nem menti el a személyes üzenetet.

a sima messenger live nem menti el a személyes üzenetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) (most nagyon jó kedvem lett ettõl a választól)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki ismer jó hacker IRC-t?

Most lőtték le a channelt amin eddig voltam, és érdekelne, hogy van-e valakinek tudomása IRC-ről, amin komolyabb dolgokról is lehet beszélni, mint az SQLinj. és XSS, meg a hogy működik a Havij, tehát a közösség nagy része nem ezen a szinten áll, mert csak ilyesmit találok.

11

Exem azzal gyanusit h mivel tudom a fb jelszavát én a nevében irogattam másoknak, miközben nem csináltam semmit csak megfigyeltem a levelezését, semmit nem modositottam. Fel akar jelenteni -. - Milyen következményekre számitsak?

4

Hol tudom kiállítani az utómatikus frissítést a gépemen (win7)?

Eléggé idegesítő,hogy frissítget és én ezt nem szeretném.Tudom,hogy az jó ha frissít,de engem idegesít

3

Mi módon lehet lenyomozni valakit IP cím alapján?

elenyúltak a facebookomba és az emailembe is. a vicc az egészbe,hogy az új jelszó kérést tartalmazó emailt a nagyon szerencsés elfelejtette kitörölni.. ugyhogy a közelítőleges helyszín,IP cím és időpont adott.
meglehet ezt nézni valahol vagy rendőrség által lehet csak? segítsetek légyszi!

8

Vajon átverés lehet? (többi lent)

ziasztok!
Ma apród.hu-n találtam egy Galxy tab 2 őt 25 e ftért. Felhívtam az eladót, telefonon elmondta, garanciapapírjáról van fent kép is. Előre utalni semmiféleképp nem szerettem volna. Max vaterán teszem meg sok-sok pozitívos felhasználóval. Természetesen felajánlottam neki, hogy a szállítási költséget előre elutalom. 3000 ft ot kért 6 órás szállítással az utalás időpontjától megérkezve. Kérdeztem, hogy a csomagot ki lehet e bontani fizetés előtt (akár a futár bontsa ki, csak legyen benne) azt mondta, hogy a futárnál nem is kell fizetni, ad egy (sárga?)csekket és egy számlaszámot és választhatok, hogy melyik a szimpibb. A postaköltséget a főnökasszony számlájára kellett utalni (én egy 25-30) év körüli uriemberrel beszéltem. Szerintetek vonjam vissza az utalást amíg lehet reggelig, vagy tényleg van ilyen szállítási módszer? Nekem ez az egy bűzlik benne csak.
Köszi a válaszotokat előre is!

1

Az ex párom állandóan olvasgatja saját otthonából az én face-es üzeneteimet az engedélyem nélkül. Hogyan képes erre és mit tehetnék ellene?

10

Mirért van ez? HELP, HELP, HELP HELP, HELP, HELP

Bekapcsolom a számítógépet és egy kék ablakban kér valami jelszót, ha nem jó kulcs formát adki, 3 lehetőségem van

HELP, HELP, HELP

9

Miért van az, hogy ha Böngészés közben a böngészőn akárhova kattintok egy új oldal jön be?

Gondolom valami vírus lehet. Be lehet zárni, de nagoyn idegesítő, ezt hogy tudnám kiiktatni, mert már a vírusírtók se tudak csinálni semmit, hiába futtattam le 4x, ugyanúgy csinálja...

4

Lehet-e kapni vírust tv-re ( van netem tv-re és hogy oda kaphatok-e vírust) :D?

tv, vírus

4

Feltörték a tabletem? ! ( többi lent :D )

A lényeg annyi hogy feltörték a tabletem míg nem voltam itthon és elvileg az üzeneteket menti :) hogy tudnám leszedni vagy megtudni hova ment ? vagy szimplán csak annyit megtudni hogy csak az üzeneteim facebookon vagy bejegyzés kommenteket stb... is menthet-e?:)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!