Találatok a következő kifejezésre: A W. Messenger (2 db)

A W. Live Messenger naplózásnál a személyes üzeneteket hol tudom visszanézni?

Nincs Live Plus-om, és nem a naplózott beszélgetéseimre gondolok, mert azt tudom h hova menti.

Legjobb válasz: a sima messenger live nem menti el a személyes üzenetet.

a sima messenger live nem menti el a személyes üzenetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) (most nagyon jó kedvem lett ettõl a választól)

Ha be van kapcsolva az W Live Messenger-nél a naplózás, akkor azt is látom h mikor jelentkeztem be? Vagy hol, hogyan tudom megnézni? Ha megszakítom a naplózást azt is látni lehet valahol?

(Nincs Messenger Plus-om)

Legjobb válasz: C:\Documents and Settings\a neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\ és itt a contactslog.txt fájl de nem biztos, hogy ez a neve de vmi hasonló. Persze, ha egyszerû kis "használom az internetet meg az msnt és esetleg írok 1 emailt, dehogy mi az a kiterjesztés arról gõzõm sincs" típusú felhasználó vagy akkor nem biztos, hogy sokat fogsz érteni ebbõl a fájlból.

C:\Documents and Settings\a neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\ és itt a contactslog.txt fájl de nem biztos, hogy ez a neve de vmi hasonló. Persze, ha egyszerû kis "használom az internetet meg az msnt és esetleg írok 1 emailt, dehogy mi az a kiterjesztés arról gõzõm sincs" típusú felhasználó vagy akkor nem biztos, hogy sokat fogsz érteni ebbõl a fájlból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!