Találatok a következő kifejezésre: A Volt hány éves kortól lehet (2 db)

A Volt fesztiválra hány éves kortól lehet belépni?

Legjobb válasz: Nincs megkötés szerintem. Persze egy 9 év körüli gyereket nem látnak ott szívesen, de 13-14 éves kortól okés.

Nincs megkötés szerintem. Persze egy 9 év körüli gyereket nem látnak ott szívesen, de 13-14 éves kortól okés.
úgyy tudom 12(nem tuti) korig csak egy nagykorúval léphetnek be.de sztem 14felett beengednek akárkit
14 éves, vagyis a fiatalkorú kortól.A 18 éves korlát a pornózásra vonatkozik, meg az újságban való meztelen szereplésre.
14-tõl mehet BTK. szerint (elõtte is, mert ugye papíron lopni sem szabad, azt mégis)
14 felett lehet a lányokkal ágyba bújni.
Lányokkal is és fiúkkal is. Pár éve elrörölték a megkülönböztetést. Kérdezõ: a "beleegyezési korhatár"-ra keress rá. Már ide is linkeltem egy wikipediast anno. Joxabályt nem tudok, azt majd Helmet :)
14 évtõl de csak ha a fiú sincs még 18 éves.Ha igen akkor az kiskorú megrontásának számít.(törvényesen) De szerintem ha mindketten igazán érettnek érzitek hozzá magatokat csak akkor tedd meg.Én 16 voltam a barátom 18 mikor elsõnek szexeltem.Ha bármit meg akarsz tudni kérdezz csak nyugodtan!Szívesen válaszolok neked.
14:37: Amit állítasz, az konkrétan nem felel meg a valóságnak. A valóság: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97800004.TV#..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!