Találatok a következő kifejezésre: A Volt hány éves (326 db)

Srácok, hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Hány éves volt a csaj és mennyi partnere volt elöttetek?

ha tapasztaltabb volt, elmondtátok neki, hogy ez az els?? mit szólt?

Legjobb válasz: Nekem két szûz barátom volt, az eslõnél én is szûz voltam akkor én voltam 16, õ 15.A második szûz fiú akivel lefeküdtem 17 volt.Mindkettõnél tudtam, õk mondták meg.A mostani párom annó 18 évesen vesztette el,de azt nem tudom h. õ megmondta e,de ott a lány nem volt már szûz.

Nekem két szûz barátom volt, az eslõnél én is szûz voltam akkor én voltam 16, õ 15.A második szûz fiú akivel lefeküdtem 17 volt.Mindkettõnél tudtam, õk mondták meg.A mostani párom annó 18 évesen vesztette el, de azt nem tudom h. õ megmondta e, de ott a lány nem volt már szûz.
F-15, L-16
14, 15, el, elõtte 1 volt neki
18, 20, sok, el, perverz módon örült neki.
Én 16 õ 17 volt és szûz ahogy én is. Mind2en elmondtuk egymásnak, de ez alap.
Én 21, õ 37. Pontosan nem tudom, talán 3 vagy 4, de érdekesség, hogy ebbõl az egyik szintén nõ volt. Arra már nem emlékszem, hogy elõtte elmondtam-e neki, de azt hiszem, nem - bár sejthette. Utólag mindenképp megtudta. Igazából nem volt vele semmi baja, fõleg, hogy barátságból alakult ki a dolog, tehát elõzõleg már jó ideje ismertük egymást személyesen, mindig nagyon jókat beszélgettünk, sok volt a közös témánk, tehát nem olyan kapcsolat volt, ahol egy ilyen apróság számított volna bármit is. :)
18 voltam, a lány 25 (több partnere volt elõtte), és elmondtam neki... kedves volt, próbált tanítgatni, de így is 1-2 hónapig tartott a kapcsolat mindössze, önbizalomnövelõnek jó volt... :)
Én 18/F, õ 21/N a csaj nem volt szûz.
13 14 :D
Várom az ajánlatokat.
Atek, én bevállallak! Jocó
19/f, 16/l es mindketten szuzek voltunk, es alapbol megbexeltuk egymassal...
21 18 0
15 voltam a csaj meg 17 nem volt szûz
Én 23/F õ 17.

Apa és lánya összesen 62 évesek.4 évvel ezelõtt az apa nyolcszor volt idõsebb mint a lánya. Hány évesek most?

Hogy írjam bele az egyenletbe,hogy négy évvel ezelõtt?

Legjobb válasz: Az apa most X éves, ezelött 4 évvel (X-4) éves volt. A lány most (62-x) éves, ezelött 4 évvel (62-x-4) éves volt.

Az apa most X éves, ezelött 4 évvel (X-4) éves volt. A lány most (62-x) éves, ezelött 4 évvel (62-x-4) éves volt.

Õsszesen hány kapcsolatod volt eddig, és ebből hány volt olyan amelyikben le is feküdtél a partnereddel? Hány éves vagy? Férfi vagy nő?

Kizárolag 18 éven felüliekhez szól a kérdés.

Legjobb válasz: 4, egyikkel sem feküdtem le, 2vel petting volt. 19/N

4, egyikkel sem feküdtem le, 2vel petting volt. 19/N
Kapcsolatom nem igazán volt. Szexuális kapcsolatom olyan30-40 között volt pontosan nem tudom megmondani. 24/L
Eddig 2 kapcsolatom volt, bár az elsõ nem nevezhetõ annak, csak kézfogás volt, és az tartott egy hónapig. A mostani kapcsolatom 3 hónapja tart, és már le is feküdtünk. 18/l
Volt két komoly kapcsolatom , ezekben szex is volt. Volt 3 "komolytalan" , ezekben nem volt. F19
2, az utolsó most is tart és csak most fogunk eljutni a szexig 20/F
4 kapcsolat, ebbõl 3mal feküdtem le 19L

Fiúk! Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Volt fájdalom nektek is? A lány hány éves volt?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Nagyon fájt, amikor abba kellett hagyni, mert nem értünk rá tovább. De legközelebb pótoltuk.

Nagyon fájt, amikor abba kellett hagyni, mert nem értünk rá tovább. De legközelebb pótoltuk.
Ezen a fájdalom dolgon behalok:D
Rettentõen fájt. Sõt, több napig kórházban kezeltek utána. Pont belehatoltam, amikor hazajött a férje, gondolhatod... :P
Ne haragudj, nekem nem fájt én heteró vagyok! Ha vulkán meleg vagy, arra nem tudok válaszolni... Amúgy 15 voltam amikor elõsször megtörtént, nekem szerencsém volt mert a csaj 18 volt ugyan, de kifigyelte hogy készen állok a reszelésre! Nagyon jó teste volt, én meg csak azt akartam! Emlékszem volt valami idióta beszélgetés is, amit nagyon untam és kikúrt béna válaszokat adtam csak végre térjünk át a lényegre! Mondjuk az elején lekapta a habot a kis csaj rendesen, de végülis másodszorra bent hagytam a szlottyot! A végén õszintén megdicsért, azt mondta érezte hogy mennyire kivántam a testét, és jól alá rotyogtattam.
Nekem leszakadt a makkom mert ráharapott a nuni :/ 12 órás mûtéttel varrták vissza
Fájdalom? Mi a jó fene fájna? :D
nem sok értelmes válasz érkezett...
utlsó: aluszkájá csak! kb ne hazudnál
A párom vérzett is, szóval volt fájdalom. Mindkettõnknek az volt az elsõ, õ 18 volt, én 14, 5. 24L
A fiúknak csak akkor fájhat, ha valami fejlõdési rendellenesség áll a háttérben, pl. fitymaszûkület esetleg rövid fitymafék. Még a szûz vagyok, a többire nem tudok válaszolni.
......______ ......, .-‘”......``~., ......, .-”......“-., ......, /......”:, ......, ?......\, ....../......, } ....../......, :`^`..} ....../......, :”....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(.....“~-, _......, :`....../ ....../(_....”~, _......“~, _......, :`......_/ ......{.._$;_......”=, _......“-, _......, .-~-, }, .~”;/....} ......((.....*~_......”=-._......“;, , ./`..../”....../ ..., , , ___.\`~, ......“~., ......`.....}....../ ......(....`=-, , ......`......(......;_, , -” ....../.`~, ......`-......\....../\ ......\`~.*-, ......|, ./.....\, __ , , _......}.>-._\......|......`=~-, .....`=~-, _\_......`\, ......\ ......`=~-, , .\, ......\ ......`:, , ......`\......__ ......`=-, ......, %`>--==`` ......_\......_, -%......`\ ......, <`.._|_, -&``......`\
hány éves vagy? 14?-.-
12-es, a tiéd sem volt az. na jó az enyém sem, de nem vagyok fiú.

Fiúk! Hány évesek voltatok amikor először nyaltatok ki egy lányt? És a lány hány éves volt?

Legjobb válasz: 4éves voltam amikor a nyelvemre akadt egy bodobács, kb két hetes tini lány volt :)

4éves voltam amikor a nyelvemre akadt egy bodobács, kb két hetes tini lány volt :)
14-14
17 éves voltam, a lány 16.
20/15
Én 19, õ 18.
én 21, a lány 19
én: 18, lány: 15 (megjegyzem: jó kis puncija volt)

Lányok! Ti hány évesen 'könnyítettetek' egy fiún elôször, ha ez kapcsolaton belül történt, mennyi idô eltelte után, és a pasi hány éves volt?

Csak puszta kíváncsiságból. Meg persze hogy felmérjem, én mennyi idôvel elôbb/után csináltam a többségnél. L

Legjobb válasz: Mármint mire gondolsz? Elsõ szopás, vagy farokverés?

Mármint mire gondolsz? Elsõ szopás, vagy farokverés?
A kérdező hozzászólása: Mindkettô.
Én 15 évesen vertem ki elõször pasinak, aki 16 volt, és a legjobb barátom volt. 1 éve ismertem, de mondom, csak barát volt, nem jártunk.
Én 5 hónap után vertem ki a pasimnak elõször, és pár héttel utána szoptam le. Õ 26, én pedig 18 vagyok.
17 évesen, a barátomnak, 1 hónap után.
ahogy rájöttem h mûködik, minden nap magamnak 55 F
5 hónap? úristen nem robbant fel az a csávó? Mi a tökömet kell 5 hónapig húzni a szexen? Beszarok... érett emberek egy normális kapcsolatban max 1-2 hét után már dugnak
#7 Eleve csak orális szexrõl volt szó, vagy verésrõl... -.-" Am meg 1, 5 hónap után feküdtünk le, annak ellenére hogy õ az elsõ barátom, és még szûz voltam. Szval nyugodj meg, nem robbant fel.. Gyökér.. -.-' 4. voltam

Pasik, volt olyan időszak az életetekben amikor nem kívántátok a szexet? Hány éves voltál, mennyi ideig tartott? :D

Legjobb válasz: Kb 10-11 éves koromig egyáltalán nem kívántam. Aztán 23 éves voltam és legalább 2 napig tartott, míg megint nem kívántam. Nem volt rossz amúgy.

Kb 10-11 éves koromig egyáltalán nem kívántam. Aztán 23 éves voltam és legalább 2 napig tartott, míg megint nem kívántam. Nem volt rossz amúgy.
Jaja velem is így volt kb, 10-12 éves koromig nem is nagyon járt rajta az agyam.. De utána nem volt, olyan nap, hogy ne kívántam volna...26/f
Nincs olyan. Pár nap után a tesztoszteron egyszerûen szétdobja az agyam. :) Akkor ingerült vagyok, meg minden bajom. Valahogy úgy, mint a nõknél a menzesz idején. 27f
mikor pár éve 100km/h óra feletti tempóval beestünk az árokba, utána a kórházba, meg kb egy hétig, amíg gyógyultam..na addig nem is jutott eszembe, örültem hogy menni tudok
Nekem szokott olyan lenni. Valahogy nálam olyan periodikusan mûködik, van, hogy jobban kívánom, van, hogy nem annyira. Amikor nem annyira, van, hogy 2-3 napig nincs szex, de asszem volt már vagy 5 is, de akkoriban kb. 450 órát melóztam 1 hónapban, lehet ez is befolyásolta. De ez 1 hét, 10 nap, utána megint naponta, vagy eltelik úgy egy hét, hogy naponta 2-szer szeretkezünk a párommal... Amúgy érdekes, hogy eléggé egymásra vagyunk hangolódva, mert kisebb eltérésekkel neki is vannak hasonló idõszakai.

Lányok! Hány évesen vesztetéttek el a szüzességeteket, hol, a fiú hány éves volt és mióta voltatok együtt? És milyen volt részletesen?

Legjobb válasz: Mentem a buszon, esküszöm, amikor felszálltam, még a megvolt, de mire odaértem a végállomásra, valahol elveszítettem.

Mentem a buszon, esküszöm, amikor felszálltam, még a megvolt, de mire odaértem a végállomásra, valahol elveszítettem.
14 éves koromban kicsit lerészegedett állapotban közösültem egy fiúbarátommal. Nem is igazán emlékszem már mi volt akkor..
22 évesen. A pasi lakásán. A srác 25. Nem voltunk együtt. Két éve ismertem, egyszer kavartunk, nem lett belõle semmi, utána az egyik legjobb barátom volt, aztán másfél évvel késõbb megint kavartunk egy buliban, aztán szexeltünk, most ott vagyunk, hogy összejárunk, randizgatunk, majd kiderül, lesz-e belõle komolyabb vagy nem. Részletesen: elõjátéknak kéz + orál, utána csináltuk misszionáriusban, kutyában, úgy, hogy az oldalunkon feküdtünk, õ mögöttem, és végül lovaglópózban élveztünk el. Utána cigi+kaja.
14 voltam. a srác lakásán 17 volt a srác még mostis együtt vagyunk. részletesen ? ROHADTUL FÁJT.
ilyen még nem volt.
22 a fiú pedig 20 és egy hónapja voltunk együtt
nálunk/15 voltam a srác 20 és szûz volt/2, 5 hónap/nem kellemes emlék, mert nem tudta mit hogyan kell csinálni és fájt
én 16. õ 15 (pár hónap van köztünk). srácnál. 3 és fél hónap. ez elején rohadtul fájt, végére egész jó lett.
14 vagy 15 voltam. A srác kocsijában, egy parkolóban. A srác 23 volt. Kb. 2 hónapig voltunk együtt összesen. Ennyi részlet bõven elég.
20 20 3 hete nem mondom el, fájt, de okés emlék.
16 évesek voltunk mindketten, hivatalosan kicsit több, mint 1 hónapja voltunk együtt, de igazából már egy éve szenvedtünk, mindig volt valami vonzalom köztünk.A fiúnl voltunk, üres volt a ház, nyár volt, éjszaka, medencéztünk, egy kicsit pezsgõztünk ( meg sem éreztem, pár korty volt ), a medencében lekerült a fürdõruha, és utána a szobában megtörtént. Eléggé fájt, véreztem, a fiú is hamar elment, de sosem fogom elfelejteni vagy megbánni. Azóta is együtt vagyunk :)
még nem.még nem. még nem. ----. kb 16 20f
Szex: Még nem volt Csók: Még nem volt Randi: Még nem volt (Nem emlékszem hány évesen kezdtem borotválni) 26F
15-14-14-barátnõ-15

Lányok! Ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket, és a barátotok hány éves volt?

Én 18/F, a barátn?m 17 éves volt.

Legjobb válasz: én 17 (egy hónapon múlt hogy 18 legyek) barátom pedig 16 :D

én 17 (egy hónapon múlt hogy 18 legyek) barátom pedig 16 :D
Én 20 a barátom 21! Hû de gáz, nem igaz kedves tinik!:)
15L 21F
Én 19 voltam (már csak 2 hét lett volna hátra a 20. szülinapomig), a barátom pedig 23 éves volt.
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi, ha félreértetted, am. csak ironikusan jegyeztem meg, dehát...mind1...
Az elsõ vagyok! Nagy tévedés, nem a menõségen múlik, hogy hány évesen és mennyi pasival fekszem le!Lehet, hogy így 32 évesen már "öreg" vagyok, de "akkor" 10 éve még nem volt divat alapsuliból cafkaként ballagni, vagy legalábbis nem az volt a "menõ"! És lám, azóta férjhez is mentem 2 gyereket is szültem, és boldog vagyok a családommal!Képzeld, náluk abszolút menõ vagyok!
A barátom 20 én 17 voltam
barátom 19, neki is az elsõ volt. én voltam 17:)
A kérdező hozzászólása: Jajj, úristen de gááz..:D, b*sszus nem lettünk menõk 15 évesen :D :) ))
19 fõiskola elsõ év vége:D pasim 23 :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!