Találatok a következő kifejezésre: A Volt hány (1392 db)

A volánnál hány forintba kerül egy kilométer? ! SÜRGÕS!

Azaz kilométerenként hány forintot kell fizetni?

Legjobb válasz: 1650Ft a teljes áru 825Ft a diák

1650Ft a teljes áru 825Ft a diák
Itt a hivatalos díjszabási táblázat: http://www.volan.hu/dijszab/jegyar.pdf
1200 forint de nem mondom tutira
1500-2000 ft kb ha teljes áru menetjegy
Az utoló voltam aki a kirándulásrol irt.Nem irtad hogy tömegközlekedés vagy külön busz közlekedés, mert az nem mindegy.
Májusban az iskolai kirándulásra rendeltünk Volánbuszt , akkor 1km, 290ft.volt
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

Õsszesen hány kapcsolatod volt eddig, és ebből hány volt olyan amelyikben le is feküdtél a partnereddel? Hány éves vagy? Férfi vagy nő?

Kizárolag 18 éven felüliekhez szól a kérdés.

Legjobb válasz: 4, egyikkel sem feküdtem le, 2vel petting volt. 19/N

4, egyikkel sem feküdtem le, 2vel petting volt. 19/N
Kapcsolatom nem igazán volt. Szexuális kapcsolatom olyan30-40 között volt pontosan nem tudom megmondani. 24/L
Eddig 2 kapcsolatom volt, bár az elsõ nem nevezhetõ annak, csak kézfogás volt, és az tartott egy hónapig. A mostani kapcsolatom 3 hónapja tart, és már le is feküdtünk. 18/l
Volt két komoly kapcsolatom , ezekben szex is volt. Volt 3 "komolytalan" , ezekben nem volt. F19
2, az utolsó most is tart és csak most fogunk eljutni a szexig 20/F
4 kapcsolat, ebbõl 3mal feküdtem le 19L

Hány évesen jött meg az elsõ mentruációd? Mondj el mindent róla! A történetet, hol voltál, hogyan mondtad el anyudnak, örültél neki, vártad, tampont vagy betétet használtál, erõs volt a vérzésed, hány napig tartott. Stb.

Legjobb válasz: Nekemmost 12 évesen2013 dec. 6. Mikulas hozta :) elõjel volt barna folyas mar majdnem fekete volt es ez 5. Vartam nagyon szoltam anyumnak mikor hazaért de õ azt hitte mikor irtam neki hogy a nadrág megfogta a bigyit oszt nem is na igen tettem be betétet persze mivel pénteken jott meg elõször nagyon fajt aznap a puncim de nagy szerencsémre szombaton be kellett menni a suliba es aznap rengeteg volt fel oranként kellett cserélnem... aztan 5. Csütörtök volt ra 1 hétre fejezõdött be 8 nap volt! most kènne valamikor megjönnie de még nem jött meg :( legyen nalad mindig betét

Nekemmost 12 évesen2013 dec. 6. Mikulas hozta :) elõjel volt barna folyas mar majdnem fekete volt es ez 5. Vartam nagyon szoltam anyumnak mikor hazaért de õ azt hitte mikor irtam neki hogy a nadrág megfogta a bigyit oszt nem is na igen tettem be betétet persze mivel pénteken jott meg elõször nagyon fajt aznap a puncim de nagy szerencsémre szombaton be kellett menni a suliba es aznap rengeteg volt fel oranként kellett cserélnem... aztan 5. Csütörtök volt ra 1 hétre fejezõdött be 8 nap volt! most kènne valamikor megjönnie de még nem jött meg :( legyen nalad mindig betét
Nekemmost 12 évesen2013 dec. 6. Mikulas hozta :) elõjel volt barna folyas mar majdnem fekete volt es ez 5. Vartam nagyon szoltam anyumnak mikor hazaért de õ azt hitte mikor irtam neki hogy a nadrág megfogta a bigyit oszt nem is na igen tettem be betétet persze mivel pénteken jott meg elõször nagyon fajt aznap a puncim de nagy szerencsémre szombaton be kellett menni a suliba es aznap rengeteg volt fel oranként kellett cserélnem... aztan 5. Csütörtök volt ra 1 hétre fejezõdött be 8 nap volt! most kènne valamikor megjönnie de még nem jött meg :( legyen nalad mindig betét Ja és suliba jött meg
11 éves voltam, szeptemberben jött meg egy úszós tesiórán. Úszás után az öltözõben vettem észre, átszóltam a barátnõmnek, hogy csajszi, tudsz adni egy betétet? Nem örültem neki, anyáék tortával ünnepelték, aminek méginkább nem örültem, a szüzességem elvesztéséig 13-15 napig tartott és minden hónapban megjött, erõs vérzésem volt akkoriban... Mióta nem vagyok szûz kb 7 napig tart, kb 8 hónapja használok tampont, a vérzés közepes.
Kedves elsõ Válaszoló! Ha decemberben jött meg az elsõ menstruációd, akkor az sem baj, ha a következõ júniusig nem jön meg.
Én nekem szeptember 2-án jött meg 12 évesen. mázlim volt, hogy nem évnyitón, mert akkor ciki lett volna. Reggel, mikor öltöztem, akkor éreztem, hogy a bugyival nem stimmel valami, így lehúztam és láttam, hogy véres. Nem nagy sztori XD kimaradt a következõ hónapban, de azóta folyamatos
13 évesen, egy lovastáborban.Azt hittem, hogy belsõ vérzésem van.:D
Ember... A szex 1 dologra jó. Gyereket csinálni.
szerintem ilyenkor már nincsenek fent az ilyen lányok De ez is emberfüggõ, hogy ki mennyire bírja, vagy hogy milyen a szitu
én egy igazi tapasztalt fullos lánnyal vesztettem el, én szûz fiúként elsõ menetben simán bírtam egy óráig és nem is élveztem el gumiban, de õ úgy látszott élvezte
Srác vagyok és nem voltam szûz sráccal nem is leszek XD De amúgy én szûz voltam de a barátnõm nem, 1 órán keresztül tartott és még akkor sem mentem el, azt mondta jó volt, igaz õ is bevolt tépve meg énis :D Szóval durva 1 óra után se mentem el befejezte szájjal ... Én meg kinyaltam:D
Kor lemaradt 16/F 16/L
egyel voltam, mindketten 15, 2. partner volt, 1 év alatt néhányszor voltunk együtt, mert õ nem akarta, soha nem is ment el, mert azt mondta, h õ ezt ne élvezi, nekem azért jó volt, de hát hamar meguntam, h ilyen szerencsétlen 21L
Hány menetet bírt? Ez vicc? A szûzek nem nagyon szoktak meneteket bírni! 20 voltam, a csávó 19. Elég ügyetlenke volt, annak ellenére, hogy tök jó pasi volt, és folyton pornófilmeket nézett.Naná, hogy nem sokáig bírta!Én nullát élveztem, mert gõze sem volt, hogyan kell kielégíteni egy nõt, és a 1, 5 perces menet alatt nem igen lehet orgazmushoz jutni.
1 barátom 15 eves voltam, o 18. Mind a ketten szuzek voltunk. Nagy szerelem volt. Nagyon jo volt vele (3 évig jártunk), 10 év után is jo visszagondolni rá. 2. barátom is szuz volt. Rele rovid ideig tartott. Tévedés volt az életemben. 3. barátom már nem volt szuz - én 19, o 26. Ma már a férjem és a gyermekem apja:)

Srácok, hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Hány éves volt a csaj és mennyi partnere volt elöttetek?

ha tapasztaltabb volt, elmondtátok neki, hogy ez az els?? mit szólt?

Legjobb válasz: Nekem két szûz barátom volt, az eslõnél én is szûz voltam akkor én voltam 16, õ 15.A második szûz fiú akivel lefeküdtem 17 volt.Mindkettõnél tudtam, õk mondták meg.A mostani párom annó 18 évesen vesztette el,de azt nem tudom h. õ megmondta e,de ott a lány nem volt már szûz.

Nekem két szûz barátom volt, az eslõnél én is szûz voltam akkor én voltam 16, õ 15.A második szûz fiú akivel lefeküdtem 17 volt.Mindkettõnél tudtam, õk mondták meg.A mostani párom annó 18 évesen vesztette el, de azt nem tudom h. õ megmondta e, de ott a lány nem volt már szûz.
F-15, L-16
14, 15, el, elõtte 1 volt neki
18, 20, sok, el, perverz módon örült neki.
Én 16 õ 17 volt és szûz ahogy én is. Mind2en elmondtuk egymásnak, de ez alap.
Én 21, õ 37. Pontosan nem tudom, talán 3 vagy 4, de érdekesség, hogy ebbõl az egyik szintén nõ volt. Arra már nem emlékszem, hogy elõtte elmondtam-e neki, de azt hiszem, nem - bár sejthette. Utólag mindenképp megtudta. Igazából nem volt vele semmi baja, fõleg, hogy barátságból alakult ki a dolog, tehát elõzõleg már jó ideje ismertük egymást személyesen, mindig nagyon jókat beszélgettünk, sok volt a közös témánk, tehát nem olyan kapcsolat volt, ahol egy ilyen apróság számított volna bármit is. :)
18 voltam, a lány 25 (több partnere volt elõtte), és elmondtam neki... kedves volt, próbált tanítgatni, de így is 1-2 hónapig tartott a kapcsolat mindössze, önbizalomnövelõnek jó volt... :)
Én 18/F, õ 21/N a csaj nem volt szûz.
13 14 :D
Várom az ajánlatokat.
Atek, én bevállallak! Jocó
19/f, 16/l es mindketten szuzek voltunk, es alapbol megbexeltuk egymassal...
21 18 0
15 voltam a csaj meg 17 nem volt szûz
Én 23/F õ 17.

Lányok, lassan vége a nyárnak, hány szexuális partnerotok volt? Mennyi alkalmi? Mennyi szűz srác? Mennyivel voltatok gumi nélkül? Hány éves srácok voltak?

Volt valami extrém (helyszín, korkülönbség, gruppen, stb)? Hány évesek vagytok? Mennyi volt a legtöbb partered egy nyár alatt?

Legjobb válasz: 1 volt a barátom, együtt vesztettük el, napi 3x mindig gumi nélkül, extrém hely a konyha padló volt ha annak számít meg mikor az anyja benyitott 17/L

1 volt a barátom, együtt vesztettük el, napi 3x mindig gumi nélkül, extrém hely a konyha padló volt ha annak számít meg mikor az anyja benyitott 17/L
Nem féltem. Kb 10-11 partnerem volt eddig. Sok alkohollal jött össze. (3.vagyok)
Már megint egy perverz. Vedd már észre ha valaki feltesz egy ilyen kérdést akkor aszt orvoshoz küldik vagy egyenesen a p*csába.
1 volt párommal. Gumi volt, õ 23 én 16 éves vagyok, fent volt a szállóba ahol aludt, az extrém az volt benne, hogy 2 ágy volt egymás mellett és nõvérem a pasijával mellettünk csinálták a dolgot xD
3 sráccal voltam, mindig gumi nélkül, alkalmi csak az egyikük volt, kukoricás, mezõ, sátor, ilyenek voltak. Egyikük kb 18-19, másik 20, harmadik 23 éves volt, én 19 vagyok. Az utóbbi kettõvel rendszeresen lefekszem (mindkettõ exem). 2 éve nyáron asszem 5-6 sráccal voltam.
A pusztán 2 tehén kb. 4 évesek.
A kérdező hozzászólása: 3-as, hogy védekeztetek, ha nem gumit használtatok? nem féltél az alkalminál, hogy beteg leszel? a két évvel ezelötti kalandok hogy jöttek össze? összesen hány partnerod volt már eddig?
1 volt/van. Mi sem védekezünk. Apartmanba lebuktunk kétszer is. :D

2 hónaposan a babátok hány kg és hány cm volt? (tápszeres babák érdekelnének)

Legjobb válasz: 6330 g és 61 cm Nagyon sokat evett, most múlt 1 éves, 1 évesen 10 kg és 78 cm volt, úh visszavett , mert az elsõ pár hónapban nagyon beindult a súlya. :)

6330 g és 61 cm Nagyon sokat evett, most múlt 1 éves, 1 évesen 10 kg és 78 cm volt, úh visszavett , mert az elsõ pár hónapban nagyon beindult a súlya. :)
6800 gramm es 61 cm. Hatalmas volt. Most ket eves, es szerintem o a legvekonyabb es legmagasabb, magasabb a 3 evesektol is... kb. 12 honapos koraig volt nagyon duci, utana megnyult.
Legvekonyabb es legmagasabb a BOLCSIBEN.:) Ez kimaradt. :)
Most volt két hónapos. 59 cm, 5800 gramm, tápszeres.
3850g és 62 cm.
Szintén 6800 és62 cm, de õ 4200-vel született és tápszeres volt. Fél évesen volt 10(!) kg és 71cm, 1 évesen 13 kg és 83 cm. Most 3, 5 éves, kb. 108 cm és 20 kiló körül van. Épp most növi ki az 5 évesekre való ruhákat.. Babának nagyon ducika volt, most má inkább hosszú, vékonkás. Nem tudom, mekkora lesz felnõttnek, mert mindkét családban magasak az emberek, több 190 cm feletti családtag van.
108cm és 20 kg az igen. Enyém májusban lesz 3. 107cm és 15kg. :D (én vagyok akinek 3850 és 62 cm volt 2 hósan.
Én 1. kisfiam 3790gr/52cm-vel született, két hónaposan 5230gr/59cm volt. középsõ fiam 2600gr/49cm volt, 2hósan pedig 4760gr/56cm. A legkisebbik pedig 3050gr/50cm volt és 4900/59cm-s lett két hós korára. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ, akkor az én picurom kicsit lemaradt 4960g és 58 cm, 3200g-mal és 50 cm-rel született :)

Hány centi volt 1, 5 évesen a kislányod? Hány centit nõtt 2 éves korára?

Lányom 1,5 évesen 82 centi, kíváncsi vagyok, hogy kb. mekkora lesz nyáron. (47 cm-el született.)

Legjobb válasz: Másfél évesen a lányom 83cm volt, 2 évesen pedig 93cm.

Másfél évesen a lányom 83cm volt, 2 évesen pedig 93cm.
1, 5 évesen 81cm 2 évesen 88cm
Masfel evesen 85, most 20 honaposan 89.
1, 5 evesen 84 centi volt, 2 evesen kerek 90 cm volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mentek a zöld kezek! Akkor olyan 88-92 centi között lesz kb. a lányom magassága nyáron.

Hogy alakult az esküvõ napján a program, hánykor volt a polgári, hánykor a templomi esküvõ és a kettõ között mennyi idõ telt el? A gratulációkat a polgári vagy a templomi esküvõ után fogadtátok, s ez mennyi idõ volt?

Legjobb válasz: 4 órakor volt a templomink, polgári nem aznap volt. A szertartás után gratulációk, a szállással rendelkezõ vendégek ez után foglalhatták el a szobákat, a vacsora helyszínén pedig sütis-üdítõs asztalkák vártak mindenkit. Mi kb. másfél órára még elmentünk képeket készíteni a fotósunkkal, fél 7-7 körül volt a vacsora. A szertartás elõtt hidegtálakkal és hortobágyi palacsintával váruk a vendégeket, hogy senki ne legyen éhes a vacsoráig.

4 órakor volt a templomink, polgári nem aznap volt. A szertartás után gratulációk, a szállással rendelkezõ vendégek ez után foglalhatták el a szobákat, a vacsora helyszínén pedig sütis-üdítõs asztalkák vártak mindenkit. Mi kb. másfél órára még elmentünk képeket készíteni a fotósunkkal, fél 7-7 körül volt a vacsora. A szertartás elõtt hidegtálakkal és hortobágyi palacsintával váruk a vendégeket, hogy senki ne legyen éhes a vacsoráig.
Fél háromkor lesz a polgári, fél hatkor a templomi (sajnos így sikerült csak összehozni), a kettõ között hazajövünk, és mindenki felfrissítheti magát, ehet-ihat. Templomi után lesz szintén nálunk egy szerény vacsora, akkor jönnek a "gratulációk", bár ugye szûk családi körrõl lesz szó a mi esetünkben, szóval semmi szertartásosság nem lesz, meg már mindenki vagy ezerszer gratulált amúgy is :)
3-kor templomi 4.30-kor polgári utána egy fél óra gratuláció a házasságkötõben aztán fél óra fotózás 7-kor vacsi, majd buli

Fiúk! Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Volt fájdalom nektek is? A lány hány éves volt?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Nagyon fájt, amikor abba kellett hagyni, mert nem értünk rá tovább. De legközelebb pótoltuk.

Nagyon fájt, amikor abba kellett hagyni, mert nem értünk rá tovább. De legközelebb pótoltuk.
Ezen a fájdalom dolgon behalok:D
Rettentõen fájt. Sõt, több napig kórházban kezeltek utána. Pont belehatoltam, amikor hazajött a férje, gondolhatod... :P
Ne haragudj, nekem nem fájt én heteró vagyok! Ha vulkán meleg vagy, arra nem tudok válaszolni... Amúgy 15 voltam amikor elõsször megtörtént, nekem szerencsém volt mert a csaj 18 volt ugyan, de kifigyelte hogy készen állok a reszelésre! Nagyon jó teste volt, én meg csak azt akartam! Emlékszem volt valami idióta beszélgetés is, amit nagyon untam és kikúrt béna válaszokat adtam csak végre térjünk át a lényegre! Mondjuk az elején lekapta a habot a kis csaj rendesen, de végülis másodszorra bent hagytam a szlottyot! A végén õszintén megdicsért, azt mondta érezte hogy mennyire kivántam a testét, és jól alá rotyogtattam.
Nekem leszakadt a makkom mert ráharapott a nuni :/ 12 órás mûtéttel varrták vissza
Fájdalom? Mi a jó fene fájna? :D
nem sok értelmes válasz érkezett...
utlsó: aluszkájá csak! kb ne hazudnál
A párom vérzett is, szóval volt fájdalom. Mindkettõnknek az volt az elsõ, õ 18 volt, én 14, 5. 24L
A fiúknak csak akkor fájhat, ha valami fejlõdési rendellenesség áll a háttérben, pl. fitymaszûkület esetleg rövid fitymafék. Még a szûz vagyok, a többire nem tudok válaszolni.
......______ ......, .-‘”......``~., ......, .-”......“-., ......, /......”:, ......, ?......\, ....../......, } ....../......, :`^`..} ....../......, :”....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(.....“~-, _......, :`....../ ....../(_....”~, _......“~, _......, :`......_/ ......{.._$;_......”=, _......“-, _......, .-~-, }, .~”;/....} ......((.....*~_......”=-._......“;, , ./`..../”....../ ..., , , ___.\`~, ......“~., ......`.....}....../ ......(....`=-, , ......`......(......;_, , -” ....../.`~, ......`-......\....../\ ......\`~.*-, ......|, ./.....\, __ , , _......}.>-._\......|......`=~-, .....`=~-, _\_......`\, ......\ ......`=~-, , .\, ......\ ......`:, , ......`\......__ ......`=-, ......, %`>--==`` ......_\......_, -%......`\ ......, <`.._|_, -&``......`\
hány éves vagy? 14?-.-
12-es, a tiéd sem volt az. na jó az enyém sem, de nem vagyok fiú.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!