Találatok a következő kifejezésre: A Vodafone internet miért (4 db)

A vodafone internet miért nem csatlakozik linux alatt?

Van egy Huwey K3772-es usb stickem. A most telepített Fedora 17-em nem ismerte fel( KDE, és XFCE környezetet telepítettem GNOME-ot most kivételesen nem). Illetve felismerte csak simán cd meghajtóként. Használtam az usb_modeswitch-et,amivel nagy nehezen sikerült m?ködésre bírnom. Ezután létrehoztam a hálózatkezel?ben egy új mobilkapcsolatot. Minden beállítást meghagytam. Ami ezután következik az érdekes: Elkezd csatlakozni és kér egy jelszót. Gondoltam a pin kódot( pedig egy mobilban direkt kikapcsoltam). Beírtam, és próbál csatlakozni, majd abbahagyja. Jó módosítom a beállításokat, megadom neki közvetlenül a pin kódot. Valamit kikapcsoltam a tömörített kapcsolatot( elvben nem kéne, hogy használja). De semmi változás, ismét jelszót kér Felhasználónév jelszó mindkett? vodawap. Ez a nem jó vagy valami más? Windows alatt nem kér pin kódot se a softwere, se pedig a windows saját hálózatkezel?je. Mi lehet a gond. Fontos lenne mert szeretnék egy két programot telepíteni rá, illetve néhány programot frissíteni.

Legjobb válasz: Szerintem hívd a Vodafone ügyfélszolgálatot. :)

Szerintem hívd a Vodafone ügyfélszolgálatot. :)
A kérdező hozzászólása: Minek? Windows alatt minden jó a linux alatt semmi. És elméletben nem lehet felrakni linuxra az õ stickjüket. ( hangsúlyozom elméletben, mert felraktam csak valami miatt nem csatlakozik)
A Linux disztrók tök jók, nekem is az van, de az egyik nagy bajuk, hogy kevesebb eszközhöz van rájuk driver, már ha van. :( Próbálj ezen a fórumon érdeklõdni: http://ubuntu.hu/node/22391
A kérdező hozzászólása: A probléma megoldódott. Bár fogalmam sincs mitõl. Újraindítottam a gépet windows-on neteztem egy kicsit és visszatérve a fedorára már nem volt gond. Most is onnan netezek

Miért nem jó a vodafone vitamax internet?

Kaptam a vodafone-nal ingyen 50 mb netet de nem tudom hogyan kell aktiválni (

Vodafone Mobil internet miért zabálja fel a fél memóriám?

Ha elindítom a Vodafone Mobile Connectet és csatlakozok a netre, a gépem memóriahasználata rögtön felugrik 50%-ra, pedig semmi más program nem fut. Ez nagyon idegesít?. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy a program miatt van. Mennyire vagy biztos abban, hogy nincsen vírus a gépeden? Esetleg még a Windows Update is futhat, ami tud kajálni memóriából rendesen. Feladatkezelõben ha a folyamatok listáját nézed, ott a Nézet/Oszlopok kiválasztásánál lehet egy memóriahasználat oszlopot kitenni, nézd meg, hogy milyen folyamat használ sokat! Ha ide beírod megmondjuk, hogy az jó vagy rossz.

Nem hinném, hogy a program miatt van. Mennyire vagy biztos abban, hogy nincsen vírus a gépeden? Esetleg még a Windows Update is futhat, ami tud kajálni memóriából rendesen. Feladatkezelõben ha a folyamatok listáját nézed, ott a Nézet/Oszlopok kiválasztásánál lehet egy memóriahasználat oszlopot kitenni, nézd meg, hogy milyen folyamat használ sokat! Ha ide beírod megmondjuk, hogy az jó vagy rossz.
A kérdező hozzászólása: Nincs vírusom, ez tuti. Az elõzõ oprendszeremen is ezt csinálta. Feladatkezelõben megnéztem, és a Vodafone Mobile Connect használja a memóriám felét a (2 GB RAM-om van). De az a vicc, hogy nem rögtön, mert 68 ezer KB-al kezdi, és szép lassan felzabálja a többit.
Nem tudom, de nekem a Firefox csinálja ezt valami rejtélyes oknál fogva. Kezdetben beéri kevés memóriával is, majd fokozatosan egyre többet zabál. Pedig nincs megnyitva egyszerre sok lap. Aztán egyszer csak mikor már elkezd tõle fagyogatni is, mert kevés a memória, feladatkezelõbõl kilövöm, újraindítom a Firefoxot, visszaállítom az elõzõ munkamenetet és teljesen jó megint egy jó darabig. Hogy ezt mért csinálja, az jó kérdés!
A kérdező hozzászólása: Igen, a Firefox-om nekem is ezt csinálja. De a [email protected] sokkal gyorsabban.


A Vodafone mobil internet miért rontja el a képeket?

Ha pl megnézek egy képet iwiwen vagy bárhol, homályosabb, mint valójában, és ha egy másik (nem vodafon netes) gépen kirakok egy képet msnre, aztán átmegyek a vodanofe netes géphez, akkor teljesen homályos lesz a kép. MIérT??

Legjobb válasz: mert alapból a voda egy tömöritést használ az adatátvitelhez, ami többek között a kép minõdégét is lerontja. Ki lehet kapcsoltatni az ügyfélszolgálattal, illetve a bejelentkezésnél kell úgy csatlakozni, hogy ne mûködjön. viszont cserébe jóval meg fog nõni az adatforgalmad.

mert alapból a voda egy tömöritést használ az adatátvitelhez, ami többek között a kép minõdégét is lerontja. Ki lehet kapcsoltatni az ügyfélszolgálattal, illetve a bejelentkezésnél kell úgy csatlakozni, hogy ne mûködjön. viszont cserébe jóval meg fog nõni az adatforgalmad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!