Találatok a következő kifejezésre: A Vichy valóban hatásos (2 db)

Valóban hatásos a Vichy/Loreal Aminexil?

Várom a tapasztalatokat,h érdemes e rá beruháznom.

Legjobb válasz: én úgy vettem észre,hogy a loreal egyik terméke sem hatásos, csak átverés az egész, szépen be van csomagolva, szép színésznõkkel reklámozva magas áron gatyi minõség :( ennyiért már inkább szerintem pl. a clinique-nél nézz szét ;) ha eredményt szeretnél akkor ne ezeknél az agyonrekámozott szaroknál keresd ;)

én úgy vettem észre, hogy a loreal egyik terméke sem hatásos, csak átverés az egész, szépen be van csomagolva, szép színésznõkkel reklámozva magas áron gatyi minõség :( ennyiért már inkább szerintem pl. a clinique-nél nézz szét ;) ha eredményt szeretnél akkor ne ezeknél az agyonrekámozott szaroknál keresd ;)

A Vichy Lipometric valóban hatásos?

Persze tudom, hogy mellette nem árt, ha mozgok is és nem zabálom magam tele hízlaló dolgokkal. Ez mind megvan már 8 hete, de a narancsb?röm mit sem változott. Viszont itt a nyár és sok helyen azt olvastam, hogy ez a Vichy cucc tényleg hatásos. TÉNYLEG?!

Legjobb válasz: Igen tényleg jó, én használtam és nekem bevált és még pár centivel vékonyabb lett a combom és a csípõm is,viszont elég drága.Próbáld ki!

Igen tényleg jó, én használtam és nekem bevált és még pár centivel vékonyabb lett a combom és a csípõm is, viszont elég drága.Próbáld ki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!