Találatok a következő kifejezésre: A Veet krémet hogyan használjam (1 db)

A Veet szőrtelenítési krémet hogyan használjam?

Lehet közvetlenül sz?rtelenítés után is? Mennyi id? alatt múlnak el a foltok?Valóban hatásos?

Legjobb válasz: Általában szokott lenni út mutatás a doboz hátulján. de természetessen az a legjobb ha borotválkozás után csinálod egybõl. Az,hogy hatásos az csak a rendszeres használat után derûl ki.

Általában szokott lenni út mutatás a doboz hátulján. de természetessen az a legjobb ha borotválkozás után csinálod egybõl. Az, hogy hatásos az csak a rendszeres használat után derûl ki.
Kicsit nem vágom a kérdést. Ha szõrtelenítõ krémet akarsz használni akkor miért használnád szõrtelenítés után és miért lennél foltos? Nem inkább valami barnító krémre gondoltál? A szõrtelenítõ krémet úgy kell használni hogy a spatulával felkened vékony, nagyjából egyenletes rétegben a lábadra pl és a meghatározott idõ (ált. 10 percnél nem hosszabb) után lehúzod a nagyját a spatulával, azután meg lemosod a lábad. A barnító krémet nem lehet közvetlenül szõrtelenítés után használni mert pöttyös leszel, szépen egyenletesen elmasszírozod a lábadon és utánna alaposan kezet mosol különben sárga lesz, és addig ne öltözz fel míg teljesen meg nem száradt a lábad, mert a ruhádat is befoghatja.
Nem. szõrre kell használni. Mondjuk úgy, hogy felkened. aztán az elõírt behatási idõ után leszeded. Ennyi az egész. Nem bonyolult, ugye?
Én próbálkoztam vele régebben, szinte semmit nem használt.. pár szõrszál lejött, aztán csá... túl jó lenne, ha egy krém is leszedné. :S :(
Nem a szõrbenövés elleni krémre gondolsz? Mert azt én is használtam közvetlenül epilálás után de nekem nem volt olyan jó így is piros maradt a bõröm. Ha pedig a szõrtelenítõ krémre gondolsz akkor azt én sem ajánlom, nekem sem szedte le a szõr nagy részét.
Nekem leszedte a szõrt, de lehet, hogy azért mert én a kezemmel kentem be a lábam...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék érdeklődni, hogy ki milyen sampont vagy gyógyszert tud ajánlani hajra. Nekemis hullik a hajam és szeretném ha egy kicsit gyorsabban nőne. Esetleg a varga cseppeket vki használta? Milyen hatása van? Köszönöm előre is annak aki ir!

5

Mitől vannak a körmömön fehér felhőcskék? Mit tegyek ellene?

Ezen kívül még ha pár milis a körmöm akkor kettéválik.

2

Isotretinoin-ratipharm 20mg-s gyógyszer pattanásokra, valaki használta már? Tapasztalatok?

Isotretinoin-ratipharm 20 mg-os lágykapszulát írt fel nekem a helyi bőrgyógyász.
Kicsit meglepődtem, mivel annyira nem vagyok pattanásos. 2008-ban már csináltam egy hasonló kúrát a Sotret nevű gyógyszerre. Újra pattanásos vagyok, ezért írta ki. Kb 5 pattanásom van, ha elmúlik egy, jön egy újabb, de 5-6 db-nál több egyszerre nem szokott lenni.
Első alkalommal mikor voltam nála azt mondta napi 1-et kell bevenni, következő alkalommal már variált, hogy mehet kettő is. De anyagilag nem bírnánk kiadni 10E-t havonta erre a gyógyszerre (7 hónapig kéne szednem).
Bele merjek vágni? Van valakinek tapasztalata?

1

Gillette blue 3 cserélhető fejes borotváról mi a vélemény?

Mennyire lehet vele szépen borotválni? Még nem használtam ilyet.

0

Mit tegyek? Nagyon fiatalon őszülök!

Már kb 7.es koromban is felfedeztem 1-2 ősz(fehér hajszálat) De mostanra, 3év elteltével, egyre többet találok. Amit látok magamnak, próbálom kiszedni, eltüntetni. 1éve, festettem is a hajam többször is, de nem az ősz hajszálak eltüntetése céljából. De szerintem a festéstől nem lehet, mert ugye előtte is volt már. Ma meg suliban, néznek engem és mondják? Az nem egy ősz hajszál? Megnézték barátnőim, és rengeteg volt a fejem tetején:S Vagy 20-30szálat is kiszedtek. Igazán nem tudom mit tehetnék, de elég kellemetlen, főleg hogy magamnak nem is látom. 16éves vagyok, ennek még nincs itt az ideje! Kérlek, segítsetek.:S Mit tehetnék??

4

Hogy kell ilyen hajat megcsinálni? Nem bnzis szerintetek?

Tetszik ez a haj, de szerintetek nem bnzis kicsit?

Hogy van megcsinálva? Vasalva van? És hogy van megcsinálva, hogy a feje tetején, meg oldalt a nyakánál, össze-vissza áll 1-2 szál.

7

Anyajegyemen megjelent egy fehér pattanás. Félnem kéne?

Nem merek hozzáérni, tartok tőle h megsérteném az anyajegyet, ami egyébként nagy és bőrtől elálló. Lehet rákgyanús?
20F

7

Szorcsik Viki haja szerintetek daueroltatva van?

Vagy ez az eredeti haja? Szeretnék valami hasonlót, de nem tudom, hogy a dauertől nekem is ilyen szép sima lenne-e.

<https://www.google.hu/search?q=dauerolt+haj&source=lnms&tbm=..

1

Honnan tudom, hogy teljesen kinyomtam egy pattanást?

4

Hogyan tüntethetném el a szemem alól a táskákat?

Kb. 6-7 órát szoktam aludni. Az kevés?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!