Találatok a következő kifejezésre: A Veet krémet hogyan (9 db)

Kinek hogy vált be a Veet zuhanyzás közben használható szõrtelenítõ krém?

Nem szeretek borotvát használni, és néhol kipattogok tõle, a gyantázás pedig fájdalmas. Kinek mennyire vált be? Ugyan az van vele mint a borotvával?

Legjobb válasz: A hatása a szõrtelenítõ krémeknek ugyanaz mintha borotválnád. Szóval inkább ne. Gyantázz, nem fáj csak egy-két pillanatig, ki lehet bírni. A veet zuhanyzás közbeni pedig ritka rossz, mivel ahogy víz éri le is folyik, a szõrt nem szedi le egyáltalán.

A hatása a szõrtelenítõ krémeknek ugyanaz mintha borotválnád. Szóval inkább ne. Gyantázz, nem fáj csak egy-két pillanatig, ki lehet bírni. A veet zuhanyzás közbeni pedig ritka rossz, mivel ahogy víz éri le is folyik, a szõrt nem szedi le egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Házilag mennyire hatásos a gyantázás? És mik a jó gyanták , mit érdemes venni? :)
nekem bevált de csak a zöld színû leoldja könnyen az erõs szõrt is igaz nem sokkal jobb a borotvánál de nem pattog ki a bõröm kb ha este szõrtelenítek másnap még jó és utána már kezd nõni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ:) Akkor majd kipróbálom én is :)

Hogyan kell alkalmazni a Veet szőrtelenítő krémet?

Ha ilyennel kenem akkor nem kell borotválni a lábam? Egyébként csak spatulával lehet vagy kézzel is ?

Legjobb válasz: MINDEN le van irva a tájékoztatóban. A szörtelenitö krém szörtelenitésre való, ha nincs szöröd, akkor nem kell borotválni (egyébként semmi értelme sem lenne használni, ha utána ugyanúgy kellene borotválni, mint nélküle.) A spatulával húzod le a feloldódott szört, kézzel nem lehet, a krémet ugyan kenhetnéd kézzel is, de fölmarná.

MINDEN le van irva a tájékoztatóban. A szörtelenitö krém szörtelenitésre való, ha nincs szöröd, akkor nem kell borotválni (egyébként semmi értelme sem lenne használni, ha utána ugyanúgy kellene borotválni, mint nélküle.) A spatulával húzod le a feloldódott szört, kézzel nem lehet, a krémet ugyan kenhetnéd kézzel is, de fölmarná.

Mi van ha a veet szőrtelenítő krémet rákenjük a férjem arcára? Azt írják nagy betűvel, hogy NEM ALKALMAS arcra, de nekem még semmi bajom nem volt tőle, semmi bőrpír vagy ilyenek, és én használom bajusznál.

27N

Legjobb válasz: Ha te használod arcra akkor nagy valószínûséggel neki se lesz semmi baja tõle (persze simán elõfordulhat, hiszen mindnekinek más a bõre, másképp reagál, lehet h a te bõröd már hozzászokott, stb) de amúgy hosszútávon neked is azt ajánlom azt használd ami alkalmas arcra is :) nem véletlenül írják rá. Attól h rövidtávon semmi bajod még hosszútávon lehet nem tesz túl jót (fõleg h ezekben jó sok kemikália van) Amúgy megkérdezhetném, miért gyötröd szegényt ilyenekkel? :) Férfiaknak ott a borotva, sztem a legtöbb pasi az utolsó dolog amit az arcán szeretne tudni az a szörtelenítõ krém, kellemetlen a szaga, férfiaknak túl macerás stb...

Ha te használod arcra akkor nagy valószínûséggel neki se lesz semmi baja tõle (persze simán elõfordulhat, hiszen mindnekinek más a bõre, másképp reagál, lehet h a te bõröd már hozzászokott, stb) de amúgy hosszútávon neked is azt ajánlom azt használd ami alkalmas arcra is :) nem véletlenül írják rá. Attól h rövidtávon semmi bajod még hosszútávon lehet nem tesz túl jót (fõleg h ezekben jó sok kemikália van) Amúgy megkérdezhetném, miért gyötröd szegényt ilyenekkel? :) Férfiaknak ott a borotva, sztem a legtöbb pasi az utolsó dolog amit az arcán szeretne tudni az a szörtelenítõ krém, kellemetlen a szaga, férfiaknak túl macerás stb...
A férfiak bõre más, így érzékeny a borotválkozástól én nem tenném, mert elég komoly bõrgyulladás lehet belõle.Savat tartalmaz akár helyileg is kialakulhatnak hámlások.

Mitől lehet az hogy ez a Veet szőrtelenítő krém egyszerűen semmit nem használ? Betartom amit ír h rá fújni rajta hagyni 6 percig és lemosni de egyszerűen semmit nem szed le.

kipróbáltam a kezemen is és ott sem szedett le semmit. valamit rosszul csináltam?

Legjobb válasz: szivaccsal át is dörzsölöd?

szivaccsal át is dörzsölöd?
A kérdező hozzászólása: rá kentem rajta hagytam utána ezzel a felkenõkével leszedem és átmosom tusfürdõvel mert így ragad, kézzel jól átdörzsölöm.
sztem 6 perc nem elég, az a baj
Max. 6 percig szabad rajtahagyni, úgyhogy elég kéne, hogy legyen. Nekem simán leszedi az összes szõrt, akkor is, ha nem hagyom rajta olyan sokat. Lehet, hogy neked erõsebb.
A kérdező hozzászólása: nem tudom miért nem szedi le kipróbáltam a kezemen is ott se szedett le nagyon sokat. a lábamon ahol meg alapból nincs akkor szõr ott meg alig szedett le vmi :S
Szia! Én Veet szõrtelenítõ Spray-t használok. Szerintem ez azért lehetne hatékonyabb a krémnél, mert a krémet nemtudod úgy kenni, hogy jól fedje meg minden.. a spray viszont befedi úgy, ha jól fújod.. Aztán adnak hozzá egy hullám alakú mûanyagvalamit, aminek a gumis oldalával szépen le kell húzni. énmég kapargatom egy ideig, mert ez sem az igazi. Úgyértem leszedi szépen, de a többi ottmarad szép hosszúnak, ráadásul a bõrt is irritálja, ha sokszor csinálod:S Ajánlom a gyantát, mondjuk amit otthon is lehet használni, bedobod a mikróba pár percre, nekem nem fáj, és a legjobb szerintem, de megcsináltathatod kozmetikussal is, vagy szoktak olyat, hogy ha kevés és rövíd a szõr, hogy kiszõkíttetik, ésakkor ritkábban kell szedni... Remélem tudtam segíteni:) 14/L
Fiu vagyok 21 eves Kerdesem hogy arcon lehet hazsnalni? azert szeretnem mert a borotvatol kipatogok , szorbenovesem lessz. Mar hasznaltam borotva eloti loreal gel, szortuszo gyuladast csokkentot kremet -dmben kaphato feher dobzka, balzsamot nivea, avon teafas aloeveras, ....de van egy ido amikor kipatogok nagyon.

A Veet pumpás szőrtelenítő krémem fejét hogy csavarjam vissza?

Használ valaki ilyet? nem tudom visszanyomni a pumpaadagolóját, hogy nyomhatnám vissza vagy az ugy marad fent?

Legjobb válasz: Én ugyan nem használok olyat, de lehet olyan mint sok intim lemosó vagy folyékony szappan, hogy felnyitod aztán onnantól kész. Ha nincs rajta semmiféle jel, és nem lehet semerre sem tekerni, sehogy sem, akkor valószínû nem lehet. Nem úgy tervezték, hogy magaddal tudd hordani a táskádban is pl :)

Én ugyan nem használok olyat, de lehet olyan mint sok intim lemosó vagy folyékony szappan, hogy felnyitod aztán onnantól kész. Ha nincs rajta semmiféle jel, és nem lehet semerre sem tekerni, sehogy sem, akkor valószínû nem lehet. Nem úgy tervezték, hogy magaddal tudd hordani a táskádban is pl :)
A kérdező hozzászólása: ez olyan hogy a fej felugrott és kiáll és ugy lehet belõle nyomni a krémet.de vissza már nem tudom nyomn :( lehet nem érthetõ, de nem tudom magamt hogy kifeezni :(. bocsi
Nekem van ilyen folyékony szappanom. Abból is felugrott a fej, amikor elõször kinyitottam, aztán azóta csak a baj van vele. Véleményem szerint akkor ezt sem lehet visszazárni már sajnos :(
A kérdező hozzászólása: szerintem sem :(

Kipróbáltam a Veet szőrtelenítő krémet arcra, és más testrészekre is, valaki tud tanácsot adni, hogyan lehet alaposabban leszedni a szőrt?

Az a problémám hogy pl arcomon ha 10 percig rajta hagyom az érzékeny bőrűeknek szánt szőrtelenítő krémet, akkor sem elég alapos. A szőr felső részét szépen eltünteti, de pici borostát hagy az arcba. Hozzáteszem más pl has,mellkas résznél is ezt figyeltem meg, ott pedig nem annyira vastag a szőröm mint az arcomon. Fiúk közül aki esetleg használt már ilyet arcra, mellkasra, vagy bárhová, mennyi ideig szokott várni? A 10 percet túl szoktátok lépni? Nekem nem lett érzékeny a bőröm rá, felkentem és nem égett, nem viszket semmi baja nincs, csupán nem elég alapos ezért az árért.

Legjobb válasz: Nem is lesz elég alapos,ugyanolyan,mint a borotva.A bõrgyulladás nem elsõre alakul ki.

Nem is lesz elég alapos, ugyanolyan, mint a borotva.A bõrgyulladás nem elsõre alakul ki.
Én a helyedben ezt nem igen csinálnám. Ugyanúgy "hat" mint a borotva, azaz egy idõ után szépen meg fog látszani a szõr még jobban. Inkább gyantázd le.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat. Gyantázni maximum más testrészem tudom, az arcra nem ismerek olyan gyantát ami leszedné kíméletesen a vastag szõrt. Arcomat borotváltam eddig is, de már nagyon meg erõsödött tõle a szõr. Az hogy lehet hogy késõbb fog meglátszani a bõr pirosodás? Értem én hogy nem szabad arcra kenni, csak furcsa hogy más testrészre meg kenhetõ. Ugyanúgy bõr mind a kettõ. A borotvától meg sokszor vérzik az egész arcom, van hogy tízszer is át kell húznom a borotvát egy ponton mire sima lesz az arcom. Tehát ez meg még úgysem kíméletesebb. Hozzáteszem nem sebre, és archibára kentem a krémet, azok rendszeresen már másnapra begyógyulnak. Meleg vagy hideg gyantát ajánlotok ás testrészekre? Nem tudom melyik hatékonyabb, és melyik kíméletesebb.
Vegyél egy normális borotvát mert szerintem már elhasználódott nem lehet?

A Veet szőrtelenítési krémet hogyan használjam?

Lehet közvetlenül sz?rtelenítés után is? Mennyi id? alatt múlnak el a foltok?Valóban hatásos?

Legjobb válasz: Általában szokott lenni út mutatás a doboz hátulján. de természetessen az a legjobb ha borotválkozás után csinálod egybõl. Az,hogy hatásos az csak a rendszeres használat után derûl ki.

Általában szokott lenni út mutatás a doboz hátulján. de természetessen az a legjobb ha borotválkozás után csinálod egybõl. Az, hogy hatásos az csak a rendszeres használat után derûl ki.
Kicsit nem vágom a kérdést. Ha szõrtelenítõ krémet akarsz használni akkor miért használnád szõrtelenítés után és miért lennél foltos? Nem inkább valami barnító krémre gondoltál? A szõrtelenítõ krémet úgy kell használni hogy a spatulával felkened vékony, nagyjából egyenletes rétegben a lábadra pl és a meghatározott idõ (ált. 10 percnél nem hosszabb) után lehúzod a nagyját a spatulával, azután meg lemosod a lábad. A barnító krémet nem lehet közvetlenül szõrtelenítés után használni mert pöttyös leszel, szépen egyenletesen elmasszírozod a lábadon és utánna alaposan kezet mosol különben sárga lesz, és addig ne öltözz fel míg teljesen meg nem száradt a lábad, mert a ruhádat is befoghatja.
Nem. szõrre kell használni. Mondjuk úgy, hogy felkened. aztán az elõírt behatási idõ után leszeded. Ennyi az egész. Nem bonyolult, ugye?
Én próbálkoztam vele régebben, szinte semmit nem használt.. pár szõrszál lejött, aztán csá... túl jó lenne, ha egy krém is leszedné. :S :(
Nem a szõrbenövés elleni krémre gondolsz? Mert azt én is használtam közvetlenül epilálás után de nekem nem volt olyan jó így is piros maradt a bõröm. Ha pedig a szõrtelenítõ krémre gondolsz akkor azt én sem ajánlom, nekem sem szedte le a szõr nagy részét.
Nekem leszedte a szõrt, de lehet, hogy azért mert én a kezemmel kentem be a lábam...

Aloe Vera Gelly-ből ( zöld krémből) álltólag lehet hüvelykúpot készíteni a krém már megvan már csak azt szeretnémm tudni, hogyan készítsem el?

Kb 5 éve küzdök már állandóan visszatérő gombákkal és fertőzésekkel, az égvilágon már mindent kipróbáltam, havonta jártam nőgyógyászhoz, rengeteg pénzt kidobtam az ablakon mindenféle kenceficére meg kúpra, nem hordok műszálas bugyit, mindig forró vízben mosom őket, mégis a nőgyógyászok által felírt kezelések hatása kb egy hétig tartott és megint visszajött a folyás. Valószínűleg ezek a csodálatos gyógyszereknek köszönhetem hogy teljesen felborították a hüvelyflórámat. Minden nap tisztasági betétet kell használnom különben teljesen szét ázok, már úgy érzem ez teszi tönkre az életemet. Kellemetlen szagú kényelmetlen és kínos is. Azért írom le ezeket, hogy megkíméljem a fáradságtól az olyan hozzászólókat akik kioktatnának, hogy miért nem fordulok orvoshoz ilyen hülyeségek helyett...Se pénzem se türelmem,kedvem nincs még egy dokihoz aki semmit nem csinál. Nemrég olvastam hogy ugyanilyen problémákkal küszködőknek ez az aloe vera kúp segített. Már csak ebben bízok, hátha nekem is segít...

Legjobb válasz: miért nem próbálod ki az Alkagin hüvelykúpot?:) nem csodakúp meg csodaszer, de nekem használt. Régen lehetett kapni, de én 1-másfél éve nem láttam, most viszont lehet kapni újra :) gyógynövény alapanyagú, semmi más humbuk nincs benne.

miért nem próbálod ki az Alkagin hüvelykúpot?:) nem csodakúp meg csodaszer, de nekem használt. Régen lehetett kapni, de én 1-másfél éve nem láttam, most viszont lehet kapni újra :) gyógynövény alapanyagú, semmi más humbuk nincs benne.
Hello! az Alkagin csak ezekkel foglalkozik ( legalabb is a facebook oldalan ) ez esetben erdemes oket figyelni es hasznalni, egyetertek az elsovel. Radasul jotekony hatassal vannak a normal huvelyflorara.
Gyors kúp formázás Nekem a következõ formula vált be: folpackkal kibéleltem egy kb 8x 12 cm-es dobozkát (ez nekem éppen egy szögletesebb vajas? töpörtyûkrémes? mûanyag dobozka volt). Annyira, hogy a fólia túlérjen a peremén. Aztán a langyosféle masszát beleöntöttem a dobozba. Itt jön az az összefüggés, hogy a doboz mérete akkora legyen, hogy az elterülõ massza kb 8-10 mm vastag legyen. Aztán megdermedni hagytam, de csak amolyan kemény vaj keménységûre, hogy amikor késsel darabolom, ne szilánkosra törjön! Szóval a kilógó fólia segítségével kivettem, az egészet rá egy papírlappal takart deszkára (ugye alatta még mindig ott volt a fólia. Darabolás: kis ügyesen akkora hasábokat vágtam, amilyen vastag lett a massza. Ugye így 10-12 db hasábom lett, de ezek még hosszúak, úgyhogy megfeleztem õket, Így kaptam 24 db kúpnak még nem nevezhetõ kis (kb. 1x1x4 cm-es) hasábot. Ekkor fogtam és mindegyiket szorosan egy megfelelõ méretû folpack darabkába csomagoltam, a két végén a fóliát megsodortam (úgy mint a szaloncukornál látjuk és az egyik végét egy kis kézmeleg segítségével megpuhítva szép kis kúpformára igazítottam. A két tenyerem között az egészet megsodorgatva a hasábok élei is eltûntek és voilá... kész is lett a kúpocska. Így higiénikusan egyenként becsomagolva, bevetésre készen vissza a hûtõbe és ott várhatják a sorukat.
Valamikor a gyógyszertárak készítettek kúpokat . Ehhez egy mûanyag forma van. Kérdezz meg egy gyógyszerésztõl hol szerzik be
A kérdező hozzászólása: és azt hogyan tudhatnám meg hogy nekem candidám van-e? Nekem kell szólnom a nõgyógyásznak hogy vizsgálja ki? :S Csak mert ha 30szor nem voltam már akkor egyszer se, mindig elmondom hogy nem használ semmi mégis ugyanazokat a hülyeségeket írkálja fel amik elõtte se segítettek max két napig... és már négyféle nõgyógyásznál voltam mindegyik ugyanazokat a szokásos semmitérõ vackokat adja, és oda se figyelnek arra amit mondok... volt amelyik szószerint oda mondta hogy "én ezzel nemtudok mit kezdeni". elegem van nagyon...
És amit más is írt. Belsõleg is mindenképp használj valamit, a diéta is fontos fõleg a tejes cuccok.
Páromnak candidája volt, és ettõl meg a diétától múlt el. Mást nem használt csak amit a nõgyógyász javasolt. Ezt is õ mondta. Tudom kicsit fura megoldás, de ha nem akarod azt a hideget (fagyasztott gélkúp) bedugni, akkor ha kifõzött fecskendõbe töltöd és azzal juttatod be, az talán valamivel kellemesebb. Mi így csináltuk. Jobbulást!
Szia! Igen lehet belõle. Van olyan ismerõsöm, aki a propoliszos krémbõl csinált ugyan így kúpot, neki az vált be.Érdemes lenne mellé még a stabilizált Aloe Vera tõzegáfonyás változatát innod és a Firsttel fújnod. Akitõl a zöld krémet vásároltad ezeket is el tudja mondani, hogy miért és mire jók.Mielõbbi jobbulást!
Én is ahsználtam annó d enem ettõl mult el. nálam 2 év után kiderült hogy candida és a diéta és egy agressziv gyógyszeres kezelés segitett ami bakteriális fertüzésre volt. Egyébként én ugy csináltam a kúpu hogy egy folpack-ba nyomtam ugy 2 vm hosszan egymásra két csikot, kicsit megsodortam és beraktam a mélyhütõbe. Este tedd fel már ágyban fekve és utána ne kelj el, sajonos hamar felolvad és kiolyik egy része. Tenyésztést csináltak már neked? csak emrt több féle gomba van, mondom engem is sima hüvelygombára kezeltek aztán kiderült hogy nem az hanem candida. az pedig diéta nélkül nem mulik el.
A fecskendõvel való bevitel a legegyszerûbb. Csak nagyon figyelj oda a tisztán tartásához. A párodat is kéne kezelni egyidejûleg. Valamint, hogy vissza ne fertõzõdj, nagyon fontos, hogy a szeretkezés csakis óvszerrel történjen!

A zacsiról illetve a végbélnyílásról a szőrt hogyan szedhetem ki? olló? Veet szőrtelenítő krém?

amikor vízben vagyok irritál

Legjobb válasz: Ollóval nyírd sportosra a szõrt, de vigyázz, bele ne vágj a lényegbe! Telejesen sztem azért nem jó leborotválni, ill. szõrteleníteni, mert a visszanövésnél nagyon szúr, és a lányt is szúrja.

Ollóval nyírd sportosra a szõrt, de vigyázz, bele ne vágj a lényegbe! Telejesen sztem azért nem jó leborotválni, ill. szõrteleníteni, mert a visszanövésnél nagyon szúr, és a lányt is szúrja.
ha mindenképp szeretnéd akkor a krémet ajánlom, elsö egy- két alkalommal tényleg szúr majd, utána csak akkor ha beizzadsz.
A csipesz a leghatékonyabb és nem pirosítja a bõrt annyira, mint a veet és társai
Ma már fény(laser) terápiás eszközzel lehet a legjobban és véglegesen - akár higiéniai okok miatt is - megszabadulni a szõrtõl.
semmiképpen ne használj Veet-et mert lemarja a bõrödet is inkább Opilca, azt is max 10 percig

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!