Találatok a következő kifejezésre: A Vaterán a (1104 db)

Vettem egy telefont a vaterán a pénzt kifizettem 3 napon belül, de az eladó másnak értékesítette az árut, ezt meg is mondta. A pénzt visszautalná én mégis a telefonra tartok igényt. Feljelenthetem szerződésszegésért? Csak értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: Feljelentheted. Csak kérdés mennyire éri meg neked bíróságra járni, aminek az eredménye ugyanannyi lesz: visszakapod a pénzed. Amit viszont érdemes megtenni: jelentsd a Vaterának, mellékeld a levelezéseteket! Ezen kívül természetesen írj egy negatív értékelést neki (amit sajnos jó eséllyel te is megkapsz tõle, de ezt akkor ismételten jeletsd a Vaterának!)

Feljelentheted. Csak kérdés mennyire éri meg neked bíróságra járni, aminek az eredménye ugyanannyi lesz: visszakapod a pénzed. Amit viszont érdemes megtenni: jelentsd a Vaterának, mellékeld a levelezéseteket! Ezen kívül természetesen írj egy negatív értékelést neki (amit sajnos jó eséllyel te is megkapsz tõle, de ezt akkor ismételten jeletsd a Vaterának!)
Figyelj, a bíróság nem gyerekjáték. Sokba kerül, sok ideig tart, õrület. Kis tétellel oda menni baromság. Fogadd el, hogy ez a hal most elúszott, lesz másik, pénzedet kérd vissza szépen.
Ha vissza akarja utalni a pénzt az szíve joga...kárt neked ezzel nem akar okozni és ez a lényeg. Nem akart átvágni azonnal jelezte, hogy mi van...Add meg neki a számlaszámod aztán keress másik telefont.
Az elsõ válaszolóval értek egyet, és tényleg sok idõ és hercehurca bíróságra menni.. Viszont a vaterának jelezheted, sõt mindenféleképp.

Hogyan tudnám törölni a vaterán a regisztrációmat?

Nem találtam semmilyen linket se a szabályzatban, se máshol. Segítsetek!

Legjobb válasz: vagy a vaterát. minek törölni??? ne használd és kész vagy valami sumákságot csináltál??? ejnye bejnye ?)

vagy a vaterát. minek törölni??? ne használd és kész vagy valami sumákságot csináltál??? ejnye bejnye ?)
Soha nem értettem ezeket a kérdéseket amik arra vonatkoztak: hogyan tudok xy regisztrációt törölni? Hát lgegkönnyebben úgy, hogy soha nem lépsz be...
Alighanem azért, mert a Vaterán kötött tranzakciók a Ptk.-nak megfelelõen jogi következményekkel járnak, így az információkat nem törölhetik. Ugyanakkor nem kell lehurrogni a kérdezõt, mert a felvetés általánosságban jogos.

Hogyan tudom eladni (pl. a Vaterán) a vadonatúj sosem használt mellszívómat?

Legjobb válasz: Regisztrálj a vaterán, vagy teszveszen és indíts egy aukciót. Nekem remélem most viszik el a használatlan tejgyûjtõkagylómat.

Regisztrálj a vaterán, vagy teszveszen és indíts egy aukciót. Nekem remélem most viszik el a használatlan tejgyûjtõkagylómat.
Az Expressz is jó oldal én ott adtam el.
Vagy a boltamarson, licit.hu, zsibvasar, olx, startapro, stb. Keress rá, és nézegesd meg, mások hogy hirdetik a hasonló terméket. Olvasd el az aukciós vagy sima hirdetési oldalak felhasználási feltételeit. És hajrá!
Szegeden van olyan bababolt, hogy szinte mindent bevesznek, felétek nincs ilyen?
A kérdező hozzászólása: Felénk nem tudok ilyen boltot de adtál egy jó ötletet és nyitottabb szemmel fogok ezentúl járni hátha :) Mindemellett megpróbálom az általatok említett oldalakon, csak jó lenne mielõbb eladni mert van még rá garancia is. Köszönöm a választ mindenkinek.
Szerkessz hirdetést és tedd ki olyan helyekre, ahol sok kismama fordul meg (pl. terhesgondozó).
A kérdező hozzászólása: Kedves 22.57 látod ez eszembe se jutott, pedig milyen kézenfekvõ. Nagyon szépen köszönöm neked is.
Vatera, tesz-vesz. Én mindenemet ezeken adtam el, ruhák, babakocsi vagy 100 könyv, melltartóbetét, tejgyûjtõ, utazóágy, élõ nyuszik, stb.Itt nagyon sokmindent vettem is..:) ha nem sikerül, írj privit, segítek. Mindkettõnél kell regisztrálni. A teszveszen levélben ellenõrzik, hogy valós -e a cím, stb, és utána vásárolhatsz, árulhatsz. A Vaterán a hírdetés többe kerül. A tesz-veszen egy hírdetés 5 Ft. Ha ez ahírdetési díj eléri az 1500 Ft-ot, akkor be kell fizetned a Tesz-vesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. A Vaterára regisztráltam, ma szeretném feltenni. Ha valami nem megy, privátban kérdezlek. Köszönöm mégegyszer.


igen
Igen, sõt, ha tényleg alaptalanul adott õ is negatívat az eladó, nagyon rá fog basz.ni
A kérdező hozzászólása: Igazából nekem már van egy régebbi rossz tapasztalatom ez ügyben. A vásárló amikor megkapta a használt cipõt, megvádolt, hogy szaga van és negatív értékelést adott, azt elismerte, hogy szép és olyan mint a képen. Elég csúnya és rágalmazó megfogalmazása volt. Ennek ellenére a Vatera erre csak azt mondta, hogy õk nem tudnak negatív értékelést törölni beszéljem meg a vevõvel és csak a vevõ kérheti a törlést. Nekem kellett beszélnem a vevõvel és kérnem a negatív törlését. Amikor megígértem neki, hogy visszaveszem a cipõt és a két postát is kifizetem õ töröltette az értékelését. Természetesen nem küldte vissza (mert semmi baja nem volt az árunak). Félek, hogy a Vatera most is ugyanezt fogja mondani. Vagy ilyenkor semlegeset kell adni?
Felejtsd el, a Vatera nem foglalkozik ilyesmivel. Csak a rizsát tudják nyomni, de ahhoz is nagy szerencsédnek kell lenni hogy válaszoljanak egyáltalán. [email protected]ázi egy banda.

Hogyan tudom törölni a Vaterán a regisztrációm?

Legjobb válasz: Személyes-beállítások-fiók törlése

Személyes-beállítások-fiók törlése

A vaterán a termék megfigyelő funkció az mi célt szolgál?

Legjobb válasz: Kapsz értesítést mielõtt lejár az aukció, vagy ha licitálnak rá. Így nem maradsz le róla.

Kapsz értesítést mielõtt lejár az aukció, vagy ha licitálnak rá. Így nem maradsz le róla.
az az aukció figyelõ szerintem...
SEHOL
Lehet módosítani, de elõbb kérvényezni kell a szóban forgó értékelés töröltetését, majd azt követõen le lehet azt adni újra. Én már töröltettem egy jó pár disznó szagú, alaptalan, hitelrontó értékelést, amit nem fizetõ vevõk adtak le számomra.

Hol találok az interneten olcsón gyerekruhákat? A vaterán, a teszveszen és jófogáson kívül?

Legjobb válasz: aprod.hu expressz.hu??? hirtelen ezek ugrottak be Megkérdezhetem milyen méret érdekel, illetve fiú vagy lány ruha?

aprod.hu expressz.hu??? hirtelen ezek ugrottak be Megkérdezhetem milyen méret érdekel, illetve fiú vagy lány ruha?
a mamami.hu-n szerintem szebbeket/olcsóbbakat találsz!
Lehet bár, nekem azokkal az a problémám, hogy amit keresek mindig olyan drága, sokszor drágább, mint újonnan, vagy csak egyszerûen, annyi rosszat hallottam, hogy sokan nem azt kapták amit vártak, vagy mikor valamit kinéztem lecsúsztam róla, mert rám licitáltak az utolsó 2 percben.Jobban szerek gyártóktól, boltokból rendelni, vagy személyesen elmenni a plázába, boltba vásárolni :)
A kérdező hozzászólása: oksi, semmi gond! :) ez legyen a legnagyobb probléma! :) Lehet, hogy tényleg a vatera a legolcsóbb.
bocsi kimaradt :)
A kérdező hozzászólása: ruha-sziget.hu :)
A kérdező hozzászólása: Nekem a ruhasziget.hu nem engedélyezett.
Bocsánat már megint elküldte miközben írtam. Sajnos sok használt ruha szinte ugyanannyiba kerül, mint az új.Összehasonlítgatom az árakat, van hogy az új mellett döntöttem, bár az tény, hogy angol használtruhák, azok nagyon jók és jó az áruk is, nem egyszer bosszankodtam, hogy az F&f-es márka, meg sokszor a C&A-s ruhák egy idõ után kinyúlnak, kikopnak, bolyhosodnak, még egy next, egy H&m-es, egy Marks and Spencer ruhán nem látszik mennyi idõs.
A ruhasziget.hu-n 14 napra lefoglalhatod a kosárban a kiválasztott ruhákat, én is pont a napokban nézegettem és lefoglaltam néhány ruhát.Na meg a [email protected] is jó áron vannak a ruhák, nekem is 92es fiú méret kell, és azon gondolkodtam hogy most már azért egyre több idõ egy méret pl a 92es kb félév(1, 5-2év), a 98as már egy teljes év (2-3év), és sokszor érdemesebb szinte újonnan venni néhányat, vagy nagyon megnézni milyet veszel, mert ok hogy van játszós ruhája ami lehet bolyhosabb akármi, de azért nem árt ugye nagyon jó állapotú is, bár ezen az oldalon a kép alapján nagyon jó állapotú, mondhatnám némelyik kiváló állapotú.
Ruhasziget.hu (olcsó, használt, új angol gyerekruhák) Babaelegancia.hu Ruhafalva.hu
A kérdező hozzászólása: ja és nem rég vásároltam a vaterán, egyébként szeretem. csak nekem most olyan átláthatatlan lett, mert eddig tudtál választani méretet, most meg kidobja az összes babaruhát... :(
A kérdező hozzászólása: Dehogy vagyok kitiltva!! csak egyszerûen nem találok olyan rucit (ruhacsomag) ami megfelelõ lenne!!!Ami meg tetszene, kicsit borsos az ára. ezért kérdeztem, hogy hol lehet még ezen kívül vásárolni. Jobban majd nyári cuccok kellenek 92 méret fiú.
Biztosan ki van már tiltva ezekrõl az oldalakról a kérdezõ, azért keres más helyeket!:) Bocs, ha nem így lenne, csak nekem annyira furcsa, hogy valakinek ezek nem felelnek meg. Én 5 éve adok-veszek, a teszveszen és a vaterán vagyok regisztrálva, egyszerre használom mindkettõt és semmi bajom ezekkel. Igaz, jutalékot kell fizetni, ezért kell úgy meghatározni a árat, hogy az is be legyen kalkulálva. Ha pedig vásárolsz, akkor meg tök mindegy neked. Szélhámost mindenhol találni, nincs portálhoz kötve sajnos:(
Facebookon van egy csomó csoport ahol babacuccokat árulnak anyukák, tuti áron:) én szinte csak onnan öltöztetem a gyereket :)
babamamaapro.hu de a vaterán a legolcsóbb, hidd el.
Szerintem a legjobb, ha bababörzén keresgélsz, ott legalább nincs postaköltség. Illetve a Facebookon vannak csoportok, ilyen baba-mama oldalak, általában városok szerint és ott közvetlenül az anyukák hirdetik a gyerekük kinõtt dolgait, játékait.Ezek biztos, hogy jó áron vannak és személyesen megtekinthetõk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!