Találatok a következő kifejezésre: A Vadász milyen jó (2 db)

A Vadász mellé milyen jó fiú keresztnév illik?

Tudom, relatív, hogy kinek mi a jó, de szeretnénk ötleteket, mert nehezen találunk.

Legjobb válasz: Gábor, Péter Balázs, Tamás legalábbis az én unokatesoim szintén Vadászok és nekik ezek a keresztneveik.

Gábor, Péter Balázs, Tamás legalábbis az én unokatesoim szintén Vadászok és nekik ezek a keresztneveik.
Dominik, (beleszerettem a névbe.tök jó a becézése:Niko) Levente, Patrik, Gergõ?Máté
Szerintem a Vadász Tibor jól hangzik. Bár nekem nem tetszik ez a név, de jól hangzik. És szerintem annyira külföldi hangzású (mint a Joel) nem illene egy Vadász névhez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ!Nagyon arik vagytok.Artúr nem lesz:) )
Helyette öõ kellett volna, bár gondolom az Ödön nem jön be:)
bocsi az oó nem magas, véletlenül belekerült...
A magyar nyelv sajátosságait figyelembe véve elsõsorban magánhangzóval kezdõdõ, lehetõleg magas hangrendû (eéiioóüûöõ)magánhangzókat tartalmazó, vagy vegyes hangrendû keresztnév passzol - nyelvileg. Persze a döntés a tiétek, ez csak egy nyelvi tanács...:)
Artúrt visszavonom... tetezik a név, de nem a Vadászhoz... mert ha egyvalaki is rájön az osztályából, hogy vadász szart túr nem lesz könnyû élete szegénynek:D
Gusztáv vagy a Gábor.ezek nagyon jól hangzanak
István .... De jók a többiek is :) Nekem a Kornél nem jön be... :) Puszy
Szia! A Vadász vezetéknévvel szerencsétek van, egyszerû kimondani, mindenki számára érthetõ stb. Választhattok mellé "egyszerûbb" neveket és "bonyolultabbakat" is. Nekem személy szerint a Kornél nagyon tetszik. "Sz"-szel kezdõdõ fiúnevet, mint pl. Szilárd, semmiképpen se válasszatok, mert az megnehezíti a név kimondását. Jó babavárást!
nekem az András tetszik, de Vadász András kicsit fura. Meg a Koppány is a kedvencem. Péter, Csaba, Artúr, Alex, György, Sándor, József, Zsolt, Zoltán, Patrik, Joel, Bálint, Endre, Péter, Árpád, Benjamin, Mihály, Olivér, Tibor, Gergõ, Márton, Albert, Martin, Darrell, Bence, Henrik, Kálmán.. nekem amúgy ezek közül nem mindegyik tetszik, de sok embernek igen, szóval talán nektek is. Amúgy a Kornél is nagyon bejön.
Nekem az Ákos:)
Nekem a Dávid ugrott be hirtelen.
Vadász Ciprián, Konrád, Oszkár, Tamás, Zoltán...
Az igazság az, hogy ez a -mostani- vadász a poros nyomába sem léphet a valamikori vadász felvágottnak! A férjeddel együttérzek, én is sajnálom a régi hentesárúkat, ízeket. Zalai, veronai, nyári túrista, "igazi" páros debreceni, olasz felvágott, stb. Név szerint lehet, hogy vannak ilyenek még, de ízben sehol! Közelünkben van ötcsillagos CBA Príma, de ezeket meg nem találod a hentesárúk között! Van viszont -megszámoltam- 29 féle "párizsi", aminek semmi köze a húshoz! Gyalázat!
Attól még a férjed ehet!
Még mindig lehet kapni, a Pick biztosan gyárt, de szerintem más cégek is. Nézelõdj a hiperek kimérõs részlegén. Minõsége felvágottas, olya, mint az olasz, Zala és társai. Ízre fokhagymás-borsos és nagy szalonna meg tömör hússzemek vannak benne.
Te milyen oldalt nézel. itt van az allergén mentes lecsókolbi is http://pick.hu/termek/pick-szegedi-lecsokolbasz-vg.
A kérdező hozzászólása: Látod, jól sejtettem. Benne van a tej, ugyhogy részemre kilõve, de a Férjemnek majd vadászom a vadászt! Amit nem találok még, az a lecsó kolbász, ami nem tartalmaz laktózt. A fene majd megesz egy jó kis rakott krumpliért. Másfél éve vagyok laktózos, és azt nem ettem azóta, mert csak lecsókolbásszal szeretem.
A kérdező hozzászólása: De az is lehet, hogy van benne allergén, mert én a laktóz intoleranciám miatt csak a laktózmenteseket néztem meg.
akkor nem jó helyen kerested: http://pick.hu/termek/pick-vadasz-felvagott
A kérdező hozzászólása: Rámentem a Pick lapjára, és nem találtam vadászt.
A férjemnek is a kedvence volt. tényleg olyan, mint írták, és a képen van. a régi minõség nagyon finom ízletes volt, akkoriban semmi adalékot nem használtak. Jó, hogy kérdezted, így már én is rá tudok kérdezni vásárláskor, így meg tudjuk kóstolni a mai Vadászt is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a lecsókolbis ajánlást. Már csak azt kéne tudni, hogy hol lehet kapni? Én már mindenhol kerestem, és soha nem láttam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!