Találatok a következő kifejezésre: A Vadász milyen (13 db)

A Vadász mellé milyen jó fiú keresztnév illik?

Tudom, relatív, hogy kinek mi a jó, de szeretnénk ötleteket, mert nehezen találunk.

Legjobb válasz: Gábor, Péter Balázs, Tamás legalábbis az én unokatesoim szintén Vadászok és nekik ezek a keresztneveik.

Gábor, Péter Balázs, Tamás legalábbis az én unokatesoim szintén Vadászok és nekik ezek a keresztneveik.
Dominik, (beleszerettem a névbe.tök jó a becézése:Niko) Levente, Patrik, Gergõ?Máté
Szerintem a Vadász Tibor jól hangzik. Bár nekem nem tetszik ez a név, de jól hangzik. És szerintem annyira külföldi hangzású (mint a Joel) nem illene egy Vadász névhez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ!Nagyon arik vagytok.Artúr nem lesz:) )
Helyette öõ kellett volna, bár gondolom az Ödön nem jön be:)
bocsi az oó nem magas, véletlenül belekerült...
A magyar nyelv sajátosságait figyelembe véve elsõsorban magánhangzóval kezdõdõ, lehetõleg magas hangrendû (eéiioóüûöõ)magánhangzókat tartalmazó, vagy vegyes hangrendû keresztnév passzol - nyelvileg. Persze a döntés a tiétek, ez csak egy nyelvi tanács...:)
Artúrt visszavonom... tetezik a név, de nem a Vadászhoz... mert ha egyvalaki is rájön az osztályából, hogy vadász szart túr nem lesz könnyû élete szegénynek:D
Gusztáv vagy a Gábor.ezek nagyon jól hangzanak
István .... De jók a többiek is :) Nekem a Kornél nem jön be... :) Puszy
Szia! A Vadász vezetéknévvel szerencsétek van, egyszerû kimondani, mindenki számára érthetõ stb. Választhattok mellé "egyszerûbb" neveket és "bonyolultabbakat" is. Nekem személy szerint a Kornél nagyon tetszik. "Sz"-szel kezdõdõ fiúnevet, mint pl. Szilárd, semmiképpen se válasszatok, mert az megnehezíti a név kimondását. Jó babavárást!
nekem az András tetszik, de Vadász András kicsit fura. Meg a Koppány is a kedvencem. Péter, Csaba, Artúr, Alex, György, Sándor, József, Zsolt, Zoltán, Patrik, Joel, Bálint, Endre, Péter, Árpád, Benjamin, Mihály, Olivér, Tibor, Gergõ, Márton, Albert, Martin, Darrell, Bence, Henrik, Kálmán.. nekem amúgy ezek közül nem mindegyik tetszik, de sok embernek igen, szóval talán nektek is. Amúgy a Kornél is nagyon bejön.
Nekem az Ákos:)
Nekem a Dávid ugrott be hirtelen.
Vadász Ciprián, Konrád, Oszkár, Tamás, Zoltán...

Segítség! Dukai Regina hajszínére vadászok. Milyen színmélység és milyen terméket érdemes venni a hatás elérése érdekében? Képet csatoltam.

Most nagyon világos sz?ke a hajam, a nap még ki is szívta ezért szeretnék egy kicsit sötétíteni rajta. Örülnék, ha olyan írna akinek van tapasztalata, vagy ilyesmi a hajszíne. Nagyon köszönöm.

Legjobb válasz: További képek: http://www.hajklub.hu/gallery/photo/31_full.jpg http://www.rtlklub.hu/most/files/thumbnails/024/539/2.jpg

Én meg Reginára vadászok!!:P 24F
kérdezd meg a rajongói oldalon, mit használ, (FB)

Melyik fajta ez? A vadász c. filmben milyen kutyafajta szerepel?

Talán sötétrajzos németjuhász?

Legjobb válasz: kép vagy videó róla? :)

kép vagy videó róla? :)
A kérdező hozzászólása: Kerestem, de nem találtam. Nézdd meg a filmet, nem rossz annyira :D


Milyen előnyökkel járt az őskorban a csoportos vadászat? És a felegyenesedés milyen előnnyel járt? Irjatok egy páldát lécii. :$

Legjobb válasz: most kezdtél el törit tanulni és ez a lecke? egyedül bajos lett volna mammutra vadászni, többen meg ügyesebbek, és csapdába tudták csalni, az eszüket használták szemben az állat fizikai fölényével a felegyenesedésnek is köze van mindehhez...mivel is ejtették el a vadat...? ezt gondold végig az egész leckét nem írom meg helyetted :)

most kezdtél el törit tanulni és ez a lecke? egyedül bajos lett volna mammutra vadászni, többen meg ügyesebbek, és csapdába tudták csalni, az eszüket használták szemben az állat fizikai fölényével a felegyenesedésnek is köze van mindehhez...mivel is ejtették el a vadat...? ezt gondold végig az egész leckét nem írom meg helyetted :)

Milyen hasonló filmek vannak még mint pl, "A vadászat", "Hajsza a gyõzelemért"?

Életrajzi dráma, vagy dráma jöhet, csak ilyen minõségû legyen

Általában milyen arányban mennek át a jelentkezők a vadász vizsgán?

Könnyű vagy nehéz a vizsga?

Legjobb válasz: Tanulni kell rá és akkor nem nehéz.

Tanulni kell rá és akkor nem nehéz.
Az igazság az, hogy ez a -mostani- vadász a poros nyomába sem léphet a valamikori vadász felvágottnak! A férjeddel együttérzek, én is sajnálom a régi hentesárúkat, ízeket. Zalai, veronai, nyári túrista, "igazi" páros debreceni, olasz felvágott, stb. Név szerint lehet, hogy vannak ilyenek még, de ízben sehol! Közelünkben van ötcsillagos CBA Príma, de ezeket meg nem találod a hentesárúk között! Van viszont -megszámoltam- 29 féle "párizsi", aminek semmi köze a húshoz! Gyalázat!
Attól még a férjed ehet!
Még mindig lehet kapni, a Pick biztosan gyárt, de szerintem más cégek is. Nézelõdj a hiperek kimérõs részlegén. Minõsége felvágottas, olya, mint az olasz, Zala és társai. Ízre fokhagymás-borsos és nagy szalonna meg tömör hússzemek vannak benne.
Te milyen oldalt nézel. itt van az allergén mentes lecsókolbi is http://pick.hu/termek/pick-szegedi-lecsokolbasz-vg.
A kérdező hozzászólása: Látod, jól sejtettem. Benne van a tej, ugyhogy részemre kilõve, de a Férjemnek majd vadászom a vadászt! Amit nem találok még, az a lecsó kolbász, ami nem tartalmaz laktózt. A fene majd megesz egy jó kis rakott krumpliért. Másfél éve vagyok laktózos, és azt nem ettem azóta, mert csak lecsókolbásszal szeretem.
A kérdező hozzászólása: De az is lehet, hogy van benne allergén, mert én a laktóz intoleranciám miatt csak a laktózmenteseket néztem meg.
akkor nem jó helyen kerested: http://pick.hu/termek/pick-vadasz-felvagott
A kérdező hozzászólása: Rámentem a Pick lapjára, és nem találtam vadászt.
A férjemnek is a kedvence volt. tényleg olyan, mint írták, és a képen van. a régi minõség nagyon finom ízletes volt, akkoriban semmi adalékot nem használtak. Jó, hogy kérdezted, így már én is rá tudok kérdezni vásárláskor, így meg tudjuk kóstolni a mai Vadászt is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a lecsókolbis ajánlást. Már csak azt kéne tudni, hogy hol lehet kapni? Én már mindenhol kerestem, és soha nem láttam.

Milyen hangot ad a puska ha a vadász elsüti?

Nyelvtan leckémhez kellene, a hangutánzó szavaknál tartunk. Itt vannak példák: Milyen hangot ad a száraz ág ha rálépsz?-->reccsen Milyen hangot ad a víz ha követ dobnak bele?-->csobban,loccsan Milyen hangot ad a z egér ha megnyomod a gombot?-->kattan És milyen hangot ad a puska ha a vadász elsüti??????

Legjobb válasz: "durrogó" (hangot) Nem?

"durrogó" (hangot) Nem?
Az ige hozzá "durran", durrog"
A kérdező hozzászólása: hááát. valami olyasmit.
"Eldördül(t) a puska" Még lehet talán "dörrenõ" (hang) is!
"puffan"-az már nem olyan jól illik "dördül(õ)", dörrenõ, robbanó
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

Milyen rendszerességgel mennek a vadászok vadászni?

Ha valakinek megvannak a papírjai, engedélyei milyen rendszerességgel mehet ki vadászni?Lehet egész évben folyamatossan? És hetente hányszor mehetnek ki az erd?be, vagy ez egyénfügg? ki hányszor akar??

Legjobb válasz: Ez olyan mint a horgászat, amikor kedved szottyan. :)

Ez olyan mint a horgászat, amikor kedved szottyan. :)
az erdobe akkor mesz ki amikor akarsz (puska nelkul), de vadaszni csak bizonyos vadaszati ideny-ben szabad. ez minden egyes vadfajnal valtozo. ha tag vagy egy vadasztarsasagnal, akkor is meg van hatarozva, hogy mikor vadaszhatsz. ha pedig tagsag nelkuli sportvadasz vagy, akkor viszont akkor mesz vadaszni( persze szigoru szabalyok szerint) amikor csak akarsz. a ket dolog nem zarja ki egymast persze.

A fantasykban a rangerek inkább vadászok vagy nyomkereseők esetleg mindkettő? Milyen 'feladatot' látnak el?

Legjobb válasz: Heló! PC és konzoljátékok, táblás játék, szöveges kalandjáték, kártyajátékok, könyvek... melyikekre gondolsz? Van, ahol a ranger felderítõ zerpet játszik ,aki jól ismeri a vadont, gyors mozgású szereplõ. Valahol olyan, mint egy tolvaj. Van, ahol abszolút vadásznak lehet mondani, máshol viszont inkább olyan, mint az erdõ gyermeke, amolyan Robin ood és társai. Igazából az adott játéktó, köynvtõl... függ, hogy milyen ott konkrétan a ranger. De ha rámondod, hogy vadász, nyomkeresõ, valamint hogy megfontolt lopakodós harcos, akkor már nagyjából körbe van írva a karakter.

Heló! PC és konzoljátékok, táblás játék, szöveges kalandjáték, kártyajátékok, könyvek... melyikekre gondolsz? Van, ahol a ranger felderítõ zerpet játszik , aki jól ismeri a vadont, gyors mozgású szereplõ. Valahol olyan, mint egy tolvaj. Van, ahol abszolút vadásznak lehet mondani, máshol viszont inkább olyan, mint az erdõ gyermeke, amolyan Robin ood és társai. Igazából az adott játéktó, köynvtõl... függ, hogy milyen ott konkrétan a ranger. De ha rámondod, hogy vadász, nyomkeresõ, valamint hogy megfontolt lopakodós harcos, akkor már nagyjából körbe van írva a karakter.
Fantasy-kben? Lásd Aragorn. Jellemzõen magányos vándor, aki úgy ismeri az erdõt-mezõt, mint a tenyerét, tehát nyomkeresés és vadászat egyaránt benne van. Illetve lehet még egy amolyan "nemes útonálló" jellege is, aki a gazdag/gonosz báró embereit zaklatja/fosztogatja, lásd pl. Robin Hood, az is egy hasonló kategória. Aztán a D&D még megfejeli mindezt a szörnyek irtása iránti elkötelezettséggel, jellemzõen egy kiválasztott fajtára összpontosítva, akiket a ranger különös elkötelezettséggel irt az összes többi felett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!