Találatok a következő kifejezésre: A Végső a halál (4 db)

A bulémiások mikortól hánynak akaratuk ellenére? A végső fázisban halál előtt? S:

Legjobb válasz: Igen. És ezt tapasztalatból mondom sajnos. A barátnõm így halt meg szinte a karjaim között. 19/F

Igen. És ezt tapasztalatból mondom sajnos. A barátnõm így halt meg szinte a karjaim között. 19/F
A kérdező hozzászólása: részvétem!:'(

A Végső állomásban a halál hogyhogy nem tudja, hogy a csávónak látomása lesz? És miért kell így kinyírnia őket?

mégis miféle gagyi végzet már az ilyen?

Legjobb válasz: A forgatókönyv írót kell megkérdezni... xD Mi is csak annyit látunk, mint Te:)

A forgatókönyv írót kell megkérdezni... xD Mi is csak annyit látunk, mint Te:)
nos, egyrészrõl nem bosszút áll, hanem próbálja végezni a dolgát. Másrészrõl meg nem a jóisten, aki mindent tud. Már miért is kellene tudnia?
A kérdező hozzászólása: de akkor végezhetné úgy is a dolgát, hogy agyoncsapja õket egy szívrohamban, egy perc alatt kinyírhatná mindegyiket, csak akkor ki nézné meg a filmet?:D nekem ez valahogy akkor is sántít...:P
A látomásról akár tudhatott is, de mit tehetett volna ellene? Vagy miért ne lehetne "a Halál szadista táncának" része? A temetkezésis férfi megmondja hogy a Halál csak játszik velük, figyeld meg! Én a Halál helyében unatkoznék, ahogy Joe Black, vagy Terry Pratchet HALÁLa a Korongvilág-könyvekben... Ha pedig unatkozok, hagyom szerencsétleneket harcolni, még ha tudom is hogy nincs semi esélyük. Szerintem a látomást a Halál küldte, bár lehet hogy nem számított rá hogy ennyi "elvarratlan szál" marad.

A keresztényeknek és a bibliafanoknak miért is végső kérdés a halál?

Nem ellentmondás ez náluk, ha egyszer kitaláltak maguknak egy túlvilágot?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel maguk sem hiszik el a saját kitalációjukat és talán ezért.

Nagy valószínûséggel maguk sem hiszik el a saját kitalációjukat és talán ezért.
Én keresztény vagyok, és nekem nem ez a végsõ kérdés. Hanem az, hogy a mennybe, vagy a pokolba jutok-e. (És a menny az nem fönt van és a pokol nem lent.)
Eredetileg a bibliában Jézus a reinkarnációt hírdette, amit az 1300-as években végképp eltöröltek a bibliából mert sértette az egyházi érdekeket.Helyette jött a menny és a pokol a halál a feltamádás.A halál egy új élet kezdete a lélek sosem hal meg!!!!!!
A halál le van gyõzve. Számomra a nagy kérdés az, hogy vajon az Új-Jeruzsálemben milyen lesz a házunk?
DÖ*ÖLJÖN MEG AZ ÖSSZES GE*I HITVALLÓ BU*I!!!!!! Az I*ten fa*szát:D
Ötödik! A híd alatt meghúzzúk magunkat...Lõporral a zsebünkben és AK-val a kezünkben.
Nagyon ritka, de igen.
Igen. Én úgy gondolom az ilyen szerelem feltétele a barátság. Bizalom, megértés, szeretet és legfõképpen ELFOGADÁS!
Létezik
Hál' Istennek, velem még nem volt ilyen.
A házasság baromság, mert a boldogság kitaláció Legtöbb nõ pont olyan nõies mint a menstruáció Ki korán kel, aranyat lel te alszol a [email protected] kizsebel Hogyha szép a hangja, biztos a sok gec!tõl amit nyel A szerelem az, mikor hazakísérem, smárolok vele S aztán nem köpködöm tele az egész utat hazafele. Egy szövegrészlet jutott eszembe, szerintem leszûröd belõle a választ :-)
LÉTEZIK!17évesen ismertük meg egymást, elsõ percben éreztünk már vonzalmat egymás iránt, 41 évig éltünk csodálatos boldogságban pedig nagyon is más természetûek voltunk. Azonban mindketten értékeltük a másikban lévõ jó tulajdonságot ami esetleg egyikünkbõl hiányzott. Pl soha szóba sem került a pénz, pedig sokkal többet kerestem mint mérnök férjem, de tudtam hogy az Õ szeretetteljes háttere is biztosítja pénzkeresési lehetõségemet. Sajnos egy észrevétlenül és gyorsan pusztító rákos megbetegedés egy hónap alatt elvitte. Ebbõl csak azt szeretném kihozni, hogy igen, elsõ látásra és életen át tartó szerelem is létezik. Túl türelmetlenek vagytok, vagy talán nem tudtok jól választani.Talán az is baj, hogy nem tanítottak meg Titeket udvarolni, kedveseket mondani, hanem rögtön az ágyba rohantok. Pedig a szerelemben is a legszebb az ágyhoz vezetõ utat bejárni. Szertettel V....X
Álomvilágban éltek
igen létezik, de nagyon ritka ilyen.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? :) am köszi a válaszokat!
Baz.d meg 22/L. :-) Ne olvass bennem!
elképzelhetõ hogy igen. van akinek sikerül...
Szerintem létezik, csak nagyon nagyon kell vigyázni rá, és megfelelõen ápolni kell:) Egyébként a kérdésed alatt az a gondolat ötlött fel bennem, hogy mi van akkor, ha elválasztja a 2 embert valami - pl nagyon szeretik egymást, de mégis szakítanak, mert olyan (csúnyán fogalmazva) "szinten" voltak akkor, hogy nem ment nekik, de a szakítás után még él a szerelem, de tudják, hogy úgysem mûködne... és a szívük mélyén mind a 2 hordozza magában ezt az érzést (ami miatt meg mondjuk a késõbbiekben nem tudnak megfelelõen partnert találni) stb stb stb... szóval visszakanyarodva: én hiszek benne:) 22/L
Nagyszüleim 60 éven át éltek egymással. Szüleim 54 éven at. En 22 éve vagyok a párommal. Ne a kölyköket kérdezd! Az csak szalmaláng!
persze a fókák között
+1 Johnny Walker :-)
Pl. autóbaleset :(((
igen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!