Találatok a következő kifejezésre: A Uh-s a Crl-t (2 db)

A Uh-s képre a Crl-t vagy a teljes hosszát írják?

mert nekem elvileg a Crl 60mm a képen meg 7, 4 cm van, nost melyik a jó?

Legjobb válasz: Teljes hoszt nem tudnak mérni csak a szülés után!

Teljes hoszt nem tudnak mérni csak a szülés után!
Szia.CRL -RT írnak, azaz az ülõmagasság, azaz a deréktól a feje búbjáig.

Az, hogy lehet, hogy az egyik uh-s 7mm-nek látta, a másik pár nappal később pedig 4-mmnek a crl-t?

Akkor msot ez mit jelent?

Legjobb válasz: Esetleg az elsõ lehetett a petezsák, majd a pár nappal késõbbi már a magzat. Nézd meg a leleten az elsõnél mit írtak?

Esetleg az elsõ lehetett a petezsák, majd a pár nappal késõbbi már a magzat. Nézd meg a leleten az elsõnél mit írtak?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem a petezsák. Crl.
Ne gondolj rosszra, sima méréshibáról van szó. Nálam is volt ilyen. Valamelyikük tévedett.. Egy biztos, össze nem mennek a babák, nincs félnivalód! A 4mm-es CRL nem egész hat hetes CRL, a 7mm pedig 6 hét x napos. Erre egy harmadik uh jelenthet választ. Majd írd meg, mi volt :-)
Ne aggódj, simán elmérhetik! Nekem nagyon elmérték az elején! Tökre beparáztam. 7 hetesen mértek 10mm-t. Aztán, 10 hetesen mentem újra, máshova (saját dokim nem volt épp), ott 10 hetes helyett 8 hetesnek mérték(16mm)!!!! Azaz 3 hét alatt 1 hétnek megfelelõt fejlõdött eszerint! Hát totál kész voltam. Rá 2 napra fogadott az én dokim, ott 9 hetesnek mérte(21mm). Így eszerint mentem 12 hetes uh-ra. Ott már a rendes számítás szerinti mérete volt, azaz 13 hetesnek megfelelõ, mint ahogy kellett lennie (pontosan tudtam a fogantatást). Szóval izgi volt. Ne aggódj, nagyon könnyen el tudnak mérni ennyit!!! Minden jót!
Nekem is elírták az utolsó uh-ot méghozzá a AC:137-et írtak 177 helyett!!!!! Visszamentem hogy kicsi a védõnõ szerint és akkor megnézték megint és rájöttek h. elírták!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!