Találatok a következő kifejezésre: A Trim24Seven használ (1 db)

A Trim24Seven fogyasztótapasz használ?

Legjobb válasz: A nõvérem, aki kinn él az egyesült államokban, rendszeresen használja a tapaszokat, és elmondása szerint havonta 2-4 kilót ad le a módszerrel... Én két hónapig használtam, és szinte észrevétlenül leadtam 3 kilót - amellett, hogy gyümölcsdiétát tartottam. szóval nálam mûködött a módszer.

A nõvérem, aki kinn él az egyesült államokban, rendszeresen használja a tapaszokat, és elmondása szerint havonta 2-4 kilót ad le a módszerrel... Én két hónapig használtam, és szinte észrevétlenül leadtam 3 kilót - amellett, hogy gyümölcsdiétát tartottam. szóval nálam mûködött a módszer.
Én már 1 hete használom a tapaszt, de sajnos az étvágyam nem csökkent.Ha tud valaki valamit a mellék hatásairól kérem irja meg.A 30 napos diétáról sem hallottam amit elméletileg hozzá kellet volna csatolni a tapasz alkalmazásához.
Én második hónapja használom a fogyitapaszt és többé kevésbé követem a hozzá csatolt 30 napos diétát. Eddig már 3 kilót adtam le szinte észrevétlenül. Karácsonyig még legalább ennyit szeretnék, és akkor talán nem lesz akkora bûntudatom, ha elcsábulok az ünnepi asztalnál.
Én meg úgy tudom, hogy külföldön több helyen eljárás folyik ellene, azt RTL reggeli mûsorában foglalkoztak a károsanyagtartalmával és sikertelenségével.
Sziasztok! Én egy hónapig használtam, de semmi sikerem nem volt benne, szerintem híztam is min. 1 kg-t. Diétáztam mellette, az éhségérzetet nem vette el. Nekem kimaradt tõle a mensim. Ez elgondolkoztatott, és abbahagytam... Nem hat mindenkire ugyanúgy.
Sziasztok! Nekem sem használt, pedig igazám bíztam benne! Az éhségérzetet egyáltalán nem csökkentette!
Sziasztok!Én szintén 1 hónapot használtam de semmi jót nem tudok róla elmondani.2 hétig "megvolt" tõle és a közérzetem is gyatra volt.Nem ajánlom.
A legújabb, nano teknikával készült Amerikai fogyasztó, energia és súlykontrol- tapasz a Jen-Fe.Németben 10 hónapja indult, s máris 1oooooo feletti csomageladásnál tartanak.A legdinamikusabb network a piacon, ami bizonyít- ja hogy kiváló minöségi áruról van szó.Nem csak fogyaszt, hanem izom-ínszalag erösítö és az anyagcsere megváltoztatása végett nem lép fel a jo-jo efekt sem! Csökkenti a sárga börszínt, finomítja a börfelületet, ès ha nem túl gyorsan akar valaki fogyni, még az étkezési szo-kásain sem kell változtatnia.
Nekem nem volt nagy a súlytöbbletem kb.57kg körül voltam amikor kipróbáltam, de másfél-két hónap alatt levitt kb 49kg-ra, semmit nem kívántam enni, és az anyagcserém is felgyorsult. Úgyhogy szerintem típus kérdése, nekem ez volt az elsõ hatásos fogyasztószer, pedig párat megpróbáltam már. Most újra ki szeretném majd próbálni, csak pont terhes vagyok, (óriás étvággyal) és nem tudom h. szabad e. Inkább nem kísérletezem, majd csak utána.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akik Hoodia P57-et használtak, azoknak a mellük is kisebb lett?

4

Carni Matrix vagy Liquid Carni-X 100. 000. Melyiket ajánlanátok inkább?

2

Szabad szoptatás alatt Easy Fit tablettával fogyni? Van benne ártalmas dolog ami átmegy az anyatejbe?

6

Hoodia Gordonii 6000-től lehetek még éhesebb?

Valahogy nem hat( a 3. nap van bennem még csak); a P57 hatott de az azt mondják már nem hozzáférhet?..

7

Hallottatok már a Purpura bacca-ról? Használta valaki?

Igazából az érdekelne hogy tényleg használ-e? Csodaszerként emlegetik.

5

Milyen étvágycsökkentők vannak?

17 éves vagyok. 170/61-62 kiló. Általában 58-59 kiló szoktam lenni. Nyáron többet eszem mint szoktam, ez meg is látszik. Nem tudok uralkodni, NEM-et mondani a nasikra.

14

Szűzteakapszulát lehet szedni tizenéveseknek is?

2

Hogyan tudok hamar leadni 3 kg-t?

3

Használt valakinek a Re-Code? A diétát be kell mellé tartani? Mennyire hatásos?

6

Sushi vacsorára 6 óra előtt?

Érhet valamit, ha vacsorára szusihoz hasonló dolgokat eszek? pl 1-2 paradicsomot, vagy kigyóuborkát.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!