Találatok a következő kifejezésre: A Trim24Seven használ (1 db)

A Trim24Seven fogyasztótapasz használ?

Legjobb válasz: A nõvérem, aki kinn él az egyesült államokban, rendszeresen használja a tapaszokat, és elmondása szerint havonta 2-4 kilót ad le a módszerrel... Én két hónapig használtam, és szinte észrevétlenül leadtam 3 kilót - amellett, hogy gyümölcsdiétát tartottam. szóval nálam mûködött a módszer.

A nõvérem, aki kinn él az egyesült államokban, rendszeresen használja a tapaszokat, és elmondása szerint havonta 2-4 kilót ad le a módszerrel... Én két hónapig használtam, és szinte észrevétlenül leadtam 3 kilót - amellett, hogy gyümölcsdiétát tartottam. szóval nálam mûködött a módszer.
Én már 1 hete használom a tapaszt, de sajnos az étvágyam nem csökkent.Ha tud valaki valamit a mellék hatásairól kérem irja meg.A 30 napos diétáról sem hallottam amit elméletileg hozzá kellet volna csatolni a tapasz alkalmazásához.
Én második hónapja használom a fogyitapaszt és többé kevésbé követem a hozzá csatolt 30 napos diétát. Eddig már 3 kilót adtam le szinte észrevétlenül. Karácsonyig még legalább ennyit szeretnék, és akkor talán nem lesz akkora bûntudatom, ha elcsábulok az ünnepi asztalnál.
Én meg úgy tudom, hogy külföldön több helyen eljárás folyik ellene, azt RTL reggeli mûsorában foglalkoztak a károsanyagtartalmával és sikertelenségével.
Sziasztok! Én egy hónapig használtam, de semmi sikerem nem volt benne, szerintem híztam is min. 1 kg-t. Diétáztam mellette, az éhségérzetet nem vette el. Nekem kimaradt tõle a mensim. Ez elgondolkoztatott, és abbahagytam... Nem hat mindenkire ugyanúgy.
Sziasztok! Nekem sem használt, pedig igazám bíztam benne! Az éhségérzetet egyáltalán nem csökkentette!
Sziasztok!Én szintén 1 hónapot használtam de semmi jót nem tudok róla elmondani.2 hétig "megvolt" tõle és a közérzetem is gyatra volt.Nem ajánlom.
A legújabb, nano teknikával készült Amerikai fogyasztó, energia és súlykontrol- tapasz a Jen-Fe.Németben 10 hónapja indult, s máris 1oooooo feletti csomageladásnál tartanak.A legdinamikusabb network a piacon, ami bizonyít- ja hogy kiváló minöségi áruról van szó.Nem csak fogyaszt, hanem izom-ínszalag erösítö és az anyagcsere megváltoztatása végett nem lép fel a jo-jo efekt sem! Csökkenti a sárga börszínt, finomítja a börfelületet, ès ha nem túl gyorsan akar valaki fogyni, még az étkezési szo-kásain sem kell változtatnia.
Nekem nem volt nagy a súlytöbbletem kb.57kg körül voltam amikor kipróbáltam, de másfél-két hónap alatt levitt kb 49kg-ra, semmit nem kívántam enni, és az anyagcserém is felgyorsult. Úgyhogy szerintem típus kérdése, nekem ez volt az elsõ hatásos fogyasztószer, pedig párat megpróbáltam már. Most újra ki szeretném majd próbálni, csak pont terhes vagyok, (óriás étvággyal) és nem tudom h. szabad e. Inkább nem kísérletezem, majd csak utána.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek mennyit fogyak 59 kg vagyok?

7

Van valakinek tapasztalata az alábbi szerekkel?

http://bolthely.hu/arcanum/id/03932_AnoreX_kapszula_200x

Milyennek gondoljátok őket?

3

Használt már valaki Green coffee tablettát? Ér bármit is?

nem hiszek az ilyen hülyeségekben, de mindig rávisz a kíváncsiság, hogy van-e ember akinek tényleg ez használ...(?)

2

Reduce15mg tablettátol lehet fogyni?

educe15mg tablettátol fogyot már valaki?

3

Nektek bevált a zöld kávé tabletta? Vagy milyen fogyasztó szerek váltak be?

3

Van aki hasznalt zold kave kapszulat es pozitiv visszajelzese van rola?

3

Mik a tapasztalataitok a HCA zsírégetőről és a TEA X-ről?

Hogy kell használni? Mennyiben segített nektek?

0

Mit kell írni a levélben?

Rendeltem zöldkávé kapszulát,amire 100% visszafizetési garancia van,ha nem fogytam.Szeretném visszaküldeni a dobozát,és mellékelni kell egy levelet is,amiben kéne írni,hogy .....Na szóval mit is kéne írni?Szeretném visszakapni az árát.Csak azok válaszát várom akik tudják mit kell írni,okítás nem érdekel,ez most ugyis tanulópénz volt,ha mégse kapom vissza az árát.

8

Hol lehet olcsón zöldkávéhoz, vagy zöldkávé kivonathoz jutni?

2

Zöldkávét próbálta már valaki? Mi a véleményetek?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!