Találatok a következő kifejezésre: A Tri-Regol 12 (6 db)

A tri-regol fogamzásgátlót szedem második hónapja és még volt 12 szem gyogyszerem és elkezdtem vérezni. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, egyelőre szedje tovább a gyógyszert az előírás szerint. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, egyelőre szedje tovább a gyógyszert az előírás szerint. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Szedem a Tri-regolt már vagy 2éve és a 7napos szunetben állapotos lehetek e ha egyutt voltam a párommal. S telibe. Olvastam h nemlehetséges de másrészt mikor azt olvastam h.12 óra kihagyása után fennéll rizikója. Akkor tehát?

Legjobb válasz: Hét napos szünet, amikor megjön? Nem, dehogy is. Én is ezt szedtem három évig, és amikor szünetet tartottam, akkor szexeltünk ugyan úgy, és nem lettem terhes. Senki nem mondta, hogy bizonyos napokon nem érvényes a hatása. Az más, ha elfelejted bevenni amikor kéne, de a hét napos szünetre éppen elegendõ anyag gyûlt fel a szervezetedben.

Hét napos szünet, amikor megjön? Nem, dehogy is. Én is ezt szedtem három évig, és amikor szünetet tartottam, akkor szexeltünk ugyan úgy, és nem lettem terhes. Senki nem mondta, hogy bizonyos napokon nem érvényes a hatása. Az más, ha elfelejted bevenni amikor kéne, de a hét napos szünetre éppen elegendõ anyag gyûlt fel a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Most megnyugtattál.Minden információt tudok szinte a tabiról csak ezt mindig elfelejtettem meginformálni.Mág jó hogy van ez a fórum.Mégy egyszer köszönöm!!!

A Tri-Regol tabletta 12. szeménél járok, a mensim első napján kezdem el szedni, szinte mindig ugyanakkor vettem be a tabit, és ma a barátom minden féle védekezés nélkül elment bennem. Teherbe eshetek?

Legjobb válasz: én is ezt a gyógyszert szedtem nem leszel terhes!mi gyógyszer mellett soha nem védekeztünk semmi mással!és nem lettem az 2,5évig szoval ne félj!de már nem szedem met gyereket szeretnék!

én is ezt a gyógyszert szedtem nem leszel terhes!mi gyógyszer mellett soha nem védekeztünk semmi mással!és nem lettem az 2, 5évig szoval ne félj!de már nem szedem met gyereket szeretnék!
szia én is ezt a gyogyszert szedtem, és elég jó védelmet nyújt, ne aggódj nem leszel terhes, a gyógyszer mellett én sem védekeztem másképp, ha elfelejtesz egyet bevenni, az elõzõ gyógyszer is még védelmet nyújt
betegtájékoztatót olvasd el hogy hanyadik naptól véd!! az enyém elsõ naptól védelmet biztosított mert a menstruációm elsõ napján vettem be! nem is lett gond! olvasd el, és ird meg! szurkolok. klyd
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy konkrétan ninncs rá írva, vagyis nem egyértelmûen, ezért kérdem. de úgy hallottam hogy ha a mensi elsõ napján kezdem el szedni akkor véd...remélem írnak tapasztalatokat.és köszi a válaszod:) kicsit megnyugodtam:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem tényleg nem lesz semmi!

Tri-Regol fogamzásgátlót szedek. Minden nap este fél 9kor szoktam bevenni, de tegnap véletlenül elfelejtettem, és már csak akkor jutott eszembe, amikor elmentem itthonról. Tehát a 12 órát bőven meghaladtam. Mit kell tenni ilyenkor?

Olvastam a betegtájékoztatóban, hogy: Ha a késedelem a 12 órát meghaladja, az utolsó elfelejtett drazsé bevételével - a korábbi elfelejtett drazsék kihagyásával - kell foyltatni a szokásos drazsészedést. Ez akkor azt jelentené, hogy most be kell vennem azt,amit tegnap kihagytam, és este is a szokásos módon?

Legjobb válasz: Igen

Igen

Segítség! Már 12 napja szedem a gyógyszerem (Tri Regol). Ma nem védekeztünk a párommal. Nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe essek akkor?

Legjobb válasz: A tabletta csak egy hónap után nyújt védelmet. Akkor sem 100%-os a védettség, szóval van esélye, hogy terhes legyél.

A tabletta csak egy hónap után nyújt védelmet. Akkor sem 100%-os a védettség, szóval van esélye, hogy terhes legyél.
És ez mégis hogy volt a fejecskédben? Odakerült a sor, és gondoltad...hát lehet, hogy terhes leszek, nem tudom, de ha már elkezdtük, csináljuk...majd megkérdezem a gyakorin? Egyébként elvileg már az elsõ szemtõl véd. De ajánlatos az elsõ levél mellett a kiegészítõ védekezés is.
Sajnos nem véd az elsõ szemtõl. Elsõ levél szedése mellett kiegészítõ védekezést kell alkalmazni! Igen, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: De nem élvezett belém.. így még kisebb, nem?
Hát, ha nem élvezett beléd, akkor kicsi az esélye. De esély mindig van, minden fog.gátló módszer mellett, ezt azért nem árt, ha tudod.
A betegtájékoztatómban az van írva, hogy a legelsõ szemtõl véd, a nõgyógyászom is ezt mondta. Utána néztem a neten, több nõgyógyász azt írja, hogy 2 hét után beszélünk teljes védettségrõl. Én kivártam a két hetet, nem vártam 1 hónapot, 16. szem után belém élvezet a barátom, és nem lettem terhes. Szerintem nincs okod az aggodalomra. Nézz utána a neten, sok oldal foglalkozik ezzel a kérdéssel, és csak megnyugtató válaszokat olvasnál.
Elõzõ vagyok. Itt egy link, ami magyarázatot ad arra, hogy az elõttem lévõk miért írtak 1 hónapot. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&view..
Én azért írtam egy hónapot, mert a nõgyógyász nekem azt mondta. Biztos hülye a doki mi???
Most miért kell kötekedni? Nem mondtam egy szóval sem, hogy hülye a doktorod, ha jól tudom. Nekem meg ezt mondta a dokim, na? Attól még mert más a véleményünk, nem kell nekem esni és kombinálni, mivel nem mondta hogy hülye.

Tegnap este 7-8órakor jött meg a mensim és most 12 kor vettem be a tabit ez a mensi első napjának számít még ugye? Most először kezdem el a tabit szedni! Tri Regolt szedek! Mikor szexelhetek kiegészítő védekezés nélkül?

Legjobb válasz: Szia. Igen, ez meg az elso napnak szamit. Nyugi. Hogy mikor szeretkezhetsz, hat nem tudom. En mindenesetre vartam egy honapot. De nem tudom, majd lehet, hogy valaki tobbet tud segiteni.

Szia. Igen, ez meg az elso napnak szamit. Nyugi. Hogy mikor szeretkezhetsz, hat nem tudom. En mindenesetre vartam egy honapot. De nem tudom, majd lehet, hogy valaki tobbet tud segiteni.
Szia!Én is igy voltam, junius9-én kedden megjött olyan 11-12 óra fele.. szerdán tudtam csak kiváltani a gyogyszert. bevettem reggel 9kor a keddit ( mintha az 1. nap kezdtem volna) csak én hülye véletlen a hétföit vettem be, mert idözavarba vtam:D és igy szerdán reggel a keddit(azaz a hétföit), szerdán este a szerdait (azaz a keddit) csüt. reggel a szerdait, csüt. este a csüt.-it ( a pótlás miatt vettem be ennyit.. meg ugye a +1 az amit félre néztem napot..) és vasárnap már nem használtunk kiegészitö védekezést.. :S lehet korai volt. bár akkor végeztem a menstruácioval is, szoval kicsi az esélye, meg ennyi tabletta tuti meghozta a hatását.. :) meg beis potoltam.. hogy biztosra menjek, igaz ha azt vesszük 24. orán belül bevettem, szoval az 1.nap, bár sztem ezt nem igy számolják.. sajnos nem tudom azt mondani hogy neked is lehet igy mert énse lettem terhes, mert még nem tudom :D majd jövöhéten kiderül.. bár kétlem. :) szted baj hogy igy csináltam? huu bocsi a bonyolultságért.. Sok sikert kivánok a tablettához. és figyelj oda , szedd be az összeset amikor kell.. tudod..közel azonos idöben :) meg ha antibiotikumot szedsz akkor nincs hatása.. nekem most a 2. héten volt 1 kis barnás folyás.. utána néztem, . ez normális. meg fáj a cickom.:S lehet nö?:D
A kérdező hozzászólása: huh jó bonyolult elkellet olvasnom vagy 2szer:D De nekem nem olyan taboûim van amin napok vannak csak megvannak számozva..:)
Az nem szamit, hogy napok, vagy szamok vannak rajta. A menstruacio elejen 1napot keshetsz, semmi baj nem lesz. Enis voltam mar ugy. Nyugodtan szedjed, de rendesen, ne ossze vissza.
A kérdező hozzászólása: És így is védett az elsõ naptól?
állítólag 2 hét kell neki, h védjen. sztem azt várd ki, nemolyan nagy idõ. és legalább nem olyan lesz utána az élményed h namost parázol h vajon hatott e már....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!