Találatok a következő kifejezésre: A Tri tablettátol (2 db)

A Tri Regol tablettátol lett-e már valaki terhes?

Én sok helyen olvastam hogy sok n? teherbe esett a szedése mellett! De én ezt nem nagyon akaro elhinni, végs?soron azért hivják fogamzásgátlónak, nem? Én már több mint 3 éve szedem,és rendszeresen és hálisten nem történt "baleset". Csak kiváncsi vagyok!

Legjobb válasz: én ikerterhes lettem mellette, de a 10 héten elmentek a babák:(

én ikerterhes lettem mellette, de a 10 héten elmentek a babák:(
A kérdező hozzászólása: És rendszeres szedése mellett lettél terhes? Ez olyan hihetetlen. (persze félre ne érts, hiszek neked!)
Jókor nézem újra, na mindegy, talán még olvasod.. Szóval igen, rendszeresen szedtem. Egyébként sajnos még nem találtak fel 100%-os fogamzásgátlási módszert...

Tri-regol tablettától volt már más is rosszul? Meddig tartanak a rosszul létek?

1 levéllel már beszedtem, viszont továbbra is érzem, hogy a gyógyszer beszedését követ? 6-7 órában hányingerem van émelygek. Várjak még a 2. tabletta végéig? Addig beáll a szervezetem rá? Köszi!

Legjobb válasz: Édesanyám pont egy hónapja kapott tõle agyi infarktust, azt mondták neki hogy valószínû nem sokára beszüntetik mert kérték az orvosok, sajnos nagyon sûrûn elõfordul ennél a gyógyszernél a súlyos mellékhatások.

Édesanyám pont egy hónapja kapott tõle agyi infarktust, azt mondták neki hogy valószínû nem sokára beszüntetik mert kérték az orvosok, sajnos nagyon sûrûn elõfordul ennél a gyógyszernél a súlyos mellékhatások.
Menj vissza és kérj más fogamzásgátlót. Nem tudja a szervezeted elfogadni
Kérdés azért az is, hogy milyen külsõ tényezõk hatnak rád, de szerintem is menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Na szuper, akkor nem értem miért ezt kell elsõre kiírni! Nekem azt mondta a doki, hogy ettõl kapok legkevesebb eséllyel trombózist. :S Elsõ válaszoló: Anyukádnak mielõbbi jobbulást és gyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: És attól még hat, hogy nem fogadja be a szervezetem???
Köszönöm, már jól van édesanyám idõben elvittük az orvoshoz! Igen, hatni hat a gyógyszer pont azért vannak mellékhatásai.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!