Találatok a következő kifejezésre: A Tri fogamzásgátlót szedem. Mennyi (3 db)

A 7. naptól már véd!
Ne haragudjatok, de hülyék vagytok! A Tri regol lehet hogy régi, de egyátalán nem korszerûtlen.
A TriREgol nem a legjobb gyógyszer, én még jót nem hallottam róla, nem is tudtam, hogy létezik még... Jobb lenne, ha mást szednél. Manapság 7 nap, de szerintem az egy levél bevétele a bizots.
Csatlakozom a közvetlenül elõttem szólóhoz (vagyis a Tri Regol nagyon régi).
Lehet hogy régi, de nekem nagyon bevált, nagyon jól beállt az addig rendszertelen ciklusom, és semmi görcsöm nem volt mensi alatt.

17 éves vagyok, és a tri regol nevü fogamzásgátlót szedem, véletlenül kihagytam 2 napot. Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A tri regol magas hormontartalmú tudtommal. Szerintem sem lehetsz terhes,ha folytatod tovább a levelet. De erre nagyon figyelj!Állíts be a telcsiden valami jelzõcsengést a bevétel miatt,és akkor nem felejted el.:)

A tri regol magas hormontartalmú tudtommal. Szerintem sem lehetsz terhes, ha folytatod tovább a levelet. De erre nagyon figyelj!Állíts be a telcsiden valami jelzõcsengést a bevétel miatt, és akkor nem felejted el.:)
Ha folytatod a megkezdett levél gyógyszert akkor szerintem semmennyi!De azért nem árt védekezni szex közben!Jobb az óvatosság!Nálam is volt már ilyen és nem lettem terhes!
emlékeim szerint... gyanúsan kezdõdik.û De ha megvolt a menzeszed elvileg nem lehetsz terhes
elég jó a memóriátok ha azt se tudod beléd ment-e.remélem nem vagy terhes, ezt az észt ne örökítsétek.
Az életkorodat szorozd meg legalább 5-tel és megkapod a választ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!